Ako ove godine ne uzme GS stvarno nzm vise kad ce......Fk_zeljo_1921 je napisao/la:42-5 u winnerima za Rogera![]()

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ako ove godine ne uzme GS stvarno nzm vise kad ce......Fk_zeljo_1921 je napisao/la:42-5 u winnerima za Rogera![]()
trebala bi oba matcha da budu jako zanimljiva...BeyKopites je napisao/la:Al' kako fantastična statistika, 16 aseva, 50 winnera, procenat ubačenog prvog servisa 76%, osvojeni poeni na prvi servis 87%. Nadam se da će bar prvi servis sutra ubacivati preko 65%, dosta će stvari sutra zavisi od servisa jer obojica igraju agresivno i koristiće drugi servis za napad. Naravno da ne može ponoviti ni blizu ovakvu statistiku protiv Wawe, on je ozbiljan protivnik. Biće dobar meč sigurno, kao i između Čilkana i Novaka, iako mislim da će Novak lakše dobiti Čilića nego Roger Wawu.
Valencia je napisao/la:Formance, Magi, i ostali stari forumasi...
Ne mogu prezaliti Delpa, majke mi. Decko je bio kapacitet za 7-8 GS titula, najmanje. Steta za Nadala, sto su ga povrede ubile. Sada su mogli biti tu Nole, Fed, Nadal, Marej, Vava, Delpo... pa to bi bilo najbolje ikada... jos kada tome pridodas sasvim dobrog Cilica, Congu, Nisikorija i dr...
+1Valencia je napisao/la:Steta za Delpa, steta, steta, steta...
Valencia je napisao/la:Formance, Magi, i ostali stari forumasi......
jestamaji je napisao/la: dobra ti je ta sa "stari"![]()
ja formance-u dajem maksimalno 25, za magica-u nisam siguran ali nije ni on puno stariji![]()
Pamtim DAMa i Napoli iz 1990. sa satelitske TV, kao celokupni raspad sistema iz 90ih.Centre forward je napisao/la:Ja bih se pobio da ti imaš najmanje četres ljeta i da bar malo pamtiš veliki Napoli a ti očigledno mažeš pošten puk ovdje.
Kol'ko se busaš u prsa sa tim godinama, čovjek bi rek'o da si ti neki dedo sa jednom nogom u grobu, a drugom amputiranom negdje na Galipolju prije stotinjak godinajestamaji je napisao/la: ja formance-u dajem maksimalno 25, za magica-u nisam siguran ali nije ni on puno stariji![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.