Usput, kako nisu iskoristili priliku, pa na "svom" SEVERU, zajedno sa Crnogorcima navijali za Lovcen... MISTERIJA, ZER NE... MISLIM, PA KAD NAVIJAJU ZA BORAC, KARDIF, DINAMO DREZDEN, ZVEZDU, OLIMPIAKOS, SIROKI BRIJEG, STA FALI DA DODJU I LOVCEN NA SPISAK...SarajlijaTM je napisao/la:Ne znam zasto uopste njima replicirate??
Sam ti kaze da je tu da se nasljeđuje, a ti mu pokusavas objasniti... Niđe veze al eto.
Blokirate dosadnjakovice i da vidiš ljepote
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Odg: FK Željezničar
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Ovakav nacin razmisljanja vas je i doveo do ovoga gdje ste sad... a milione prihoda je zeljeznicar ostvario zadnjih 4, 5 godina, a svi dugovi ostali isti i prema igracima i prema dobavljacima. Ali necu ja vise pisati o ovom, ako treba izbrisacu sve ove postove. Samo vi zmirite i mislite da drugi izmisljaju lazi... Isto tako su pojedini zimus na svako pominjanje duga govorili da je to notorna laz, danas priznaju neke, ove koji su javni, na ostale zmire ili ne vjeruju...SarajlijaTM je napisao/la:Ne znam zasto uopste njima replicirate??
Sam ti kaze da je tu da se nasljeđuje, a ti mu pokusavas objasniti... Niđe veze al eto.
Sigurno ima neko od moderacije ko prati ovo pa nek pobrise ove postove a vi samo uzivajte u svojoj idili

Re: FK Željezničar
Pa ne moze se proci da se ne plati to je tako i ne treba trcati pred rudu Keno je sam od sebe rekao da zeli oprostiti kamate.Isto tako Selim ce dobiti svoje pare ima sud i zdravo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
To ti misliš.Dzanelemi je napisao/la:Ovakav nacin razmisljanja vas je i doveo do ovoga gdje ste sad... a milione prihoda je zeljeznicar ostvario zadnjih 4, 5 godina, a svi dugovi ostali isti i prema igracima i prema dobavljacima. Ali necu ja vise pisati o ovom, ako treba izbrisacu sve ove postove. Samo vi zmirite i mislite da drugi izmisljaju lazi... Isto tako su pojedini zimus na svako pominjanje duga govorili da je to notorna laz, danas priznaju neke, ove koji su javni, na ostale zmire ili ne vjeruju...SarajlijaTM je napisao/la:Ne znam zasto uopste njima replicirate??
Sigurno ima neko od moderacije ko prati ovo pa nek pobrise ove postove a vi samo uzivajte u svojoj idili
DRUG NEBI TI PUNCA
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati... RIJECI SU CUVENOG MESE SELIMOVICA. OVE RIJECI MENE NEODOLJIVO PODSJECAJU NA JEDAN MALI fUDBAlski klub, i njegove navijace... Pa zar ne vidite slicnost... Pitari, pitari, jadni ste, ali bas...
Moze mi neko reci gdje ima prenos, i hoce li biti neki stream za nas koji smo na moru ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1921
Letach je napisao/la:Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati... RIJECI SU CUVENOG MESE SELIMOVICA. OVE RIJECI MENE NEODOLJIVO PODSJECAJU NA JEDAN MALI fUDBAlski klub, i njegove navijace... Pa zar ne vidite slicnost... Pitari, pitari, jadni ste, ali bas...
e moj decko kad su nama klipovi po svim drustvenim mrezama bili o sijalicama pastetama virslama i ostalim stvarima pa koliko tuzbi na nas klub doslo da im se isplate dugovanja o kakvoj ti izreci pricas ta ti je izreka za danasnje stanje u komplet drzavi i pog za ratne profitere koji sjede u svojim fot4eljama i pljackaju narod. a to nema veze sa fks i sa fkz samo se ti pasa vadi i zivi u zabludi prosli smo mi to i dobro se sjecas na granici stecaja i gasenja smo bili zbog t<akvih u upravi koji su 20 godina rusili moj klub i ne pisi gluposti...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- storm_raider
- Kontakt:
Ivo Andric prijatelju.Letach je napisao/la:Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati... RIJECI SU CUVENOG MESE SELIMOVICA. OVE RIJECI MENE NEODOLJIVO PODSJECAJU NA JEDAN MALI fUDBAlski klub, i njegove navijace... Pa zar ne vidite slicnost... Pitari, pitari, jadni ste, ali bas...

Hajde, pustite budale, nego dajte malo o sl. utakmici, prognozama. Pustite ove budale, valjda ste vi jedini koji im u zivotu prodajete paznju, pa se zato i zalijepe. Ne znam za vas, ali ja ocekujem da prodjemo ovo dolje bez nekog velikog pritiska.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 07 jul 2014, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Mene ovo podsjeca na vas, pa da je naopako, tako je...Rule_hz je napisao/la:Letach je napisao/la:Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati... RIJECI SU CUVENOG MESE SELIMOVICA. OVE RIJECI MENE NEODOLJIVO PODSJECAJU NA JEDAN MALI fUDBAlski klub, i njegove navijace... Pa zar ne vidite slicnost... Pitari, pitari, jadni ste, ali bas...
e moj decko kad su nama klipovi po svim drustvenim mrezama bili o sijalicama pastetama virslama i ostalim stvarima pa koliko tuzbi na nas klub doslo da im se isplate dugovanja o kakvoj ti izreci pricas ta ti je izreka za danasnje stanje u komplet drzavi i pog za ratne profitere koji sjede u svojim fot4eljama i pljackaju narod. a to nema veze sa fks i sa fkz samo se ti pasa vadi i zivi u zabludi prosli smo mi to i dobro se sjecas na granici stecaja i gasenja smo bili zbog t<akvih u upravi koji su 20 godina rusili moj klub i ne pisi gluposti...
Zalosno. Posjeduje li neko podatak kolika su bila Selimoviceva mjesecna primanja?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ispravka. do mene je. Kopirao sam sa stranice "Mudre izreke", pa sam kopirao Mesino ime. Sorry.storm_raider je napisao/la:Ivo Andric prijatelju.Letach je napisao/la:Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati... RIJECI SU CUVENOG MESE SELIMOVICA. OVE RIJECI MENE NEODOLJIVO PODSJECAJU NA JEDAN MALI fUDBAlski klub, i njegove navijace... Pa zar ne vidite slicnost... Pitari, pitari, jadni ste, ali bas...![]()
Hajde, pustite budale, nego dajte malo o sl. utakmici, prognozama. Pustite ove budale, valjda ste vi jedini koji im u zivotu prodajete paznju, pa se zato i zalijepe. Ne znam za vas, ali ja ocekujem da prodjemo ovo dolje bez nekog velikog pritiska.
Kriza je u klubu i to je definitivno glupo je reci da smo na pravom putu kad nismo zadnje 4 godine nismo iskoritili na pravi nacin tako da nam narednih sezona slijedi jedan tezak period ali dok je Amar u klubu sve je to nekako lakse .
Nego me zanima kakve su nam sanse protiv Lovcena ? jer nisam bio u Sarajevu proslu sedmicu-
Nego me zanima kakve su nam sanse protiv Lovcena ? jer nisam bio u Sarajevu proslu sedmicu-
Klub mi duguje puno novca, oko 50.000 on kaže na klixu tačnu cifru ovi su malo prenapuhali da mu ne mogu isplatiti koliko je dug jebote 50 hiljada km.Sabinho je napisao/la:Zalosno. Posjeduje li neko podatak kolika su bila Selimoviceva mjesecna primanja?
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- champions1921
Kvalitetniji smo od njih bar 50% i trebali bi ih dole dobiti ako sa te srane gledamo.. Imaju i oni par solidnih igraca ali na Kosevu osim dobrog bunkera, kojeg smo opet probijali u vise navrata, nisu nista pokazali.. Sve u svemu do nas je..CARSON je napisao/la:Kriza je u klubu i to je definitivno glupo je reci da smo na pravom putu kad nismo zadnje 4 godine nismo iskoritili na pravi nacin tako da nam narednih sezona slijedi jedan tezak period ali dok je Amar u klubu sve je to nekako lakse .
BUDI ŽELJO !!!
A sto se utakmice tice, mislim da ih mozemo proci, u to sam uvjeren. Vidjelo se na Zubanpolju da smo puno bolji. 5 sansi, od kojih 3 nismo smjeli promasiti jasan je dokaz ko je kvalitetniji. Nekako nam ide u prilog to, da ako se oni otvore, a moraju, sigurno ce sijevnuti neka kontra. Mislim da bi jedan pogodak bio sasvim dovoljan za prolaz. Samo da se reduciraju na minimum one visoke lopte. Sve ozbiljno u prvoj utakmici bilo je "po zemlji". I stativa, i Tomiceva sansa, i ono kad je Stanic probio, i oni blokirani sutevi... Nasa je sansa definitivno u tome da lopta bude na zemlji. Oni halfovi od dva metra, broj 6, i broj 14, su dobili svaki duel u zraku, izuzev onoga kada je golman odbranio cist gol Nedi Turkovicu. Mislim da ce se ekipa (na psiholosko planu) pripremiti kako treba, jer sad i znaju kakav je protivnik, kako igra, koje su mu slabosti. Uvjeren sam da cemo proci Lovcena.
Odakle info da RTCG 2 navodno prenosi utakmicu Lovćen - Željezničar ?
Na pregledu programa samo ovo piše ...

U isto vrijeme igra se utakmica Budućnost - Folgore

Najvjerovatnije će prenositi utakmicu Budućnosti, a mi ćemo, kako stvari stoje, ostati bez direktnog prijenosa.
Na pregledu programa samo ovo piše ...

U isto vrijeme igra se utakmica Budućnost - Folgore

Najvjerovatnije će prenositi utakmicu Budućnosti, a mi ćemo, kako stvari stoje, ostati bez direktnog prijenosa.

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Možda bude kombinovani prijenos ?
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Kakva ste onda vi tek bijeda kad tu bijedu u vrijeme svoje najvece dominacije BH ligom ne mozete dobiti vec 3 godine...a sto se tice toga ko ima veceg cobana u svojim redovima samo pogledaj Almira Memica na klupi pa ce ti pored njega maket biti kao James Bond...jahija je napisao/la:Ova bjeda u 10 godina osvoji utješni trofej i da guze utrpanom da ih on hrani kao staratelj dotad ni utješnog trofeja za 10 godina i ono hoće sa nama da se ravna i stavlja u isti koš na ribanju kod borca za korupciju i onog što kaže maket i lepi koji napišu igraču šta će reći u izjavi za medije sve bajke i basne.![]()
![]()
![]()