FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 jul 2014, 11:23

kenan_tm87 je napisao/la:Ma znam ja to sve, ali dovoljan je mali razgovor nekoga sa njim, nek mu se ponude bolji uslovi i vise minuta npr on ode...
Valjda su razgovori u toku...

A sto se tice ovih sto odu preko gracica,zeljni instant slave i para,buduci da ih je bilo vec u zelji,svi znamo kako zavrsavaju.
Poznajem jednog momka koji je fkt imao predispozicije postati strasan igrac,onako od malih nogu zivio s loptom,otac,inace navijac sarajeva,ga je vodao iz sarajeva u zelju i obratno,par puta,pa po hrvatskoj,da bi na kraju zaigrao gdje je i dan danas,u kantonalcu.A takvih prica ima more,pa ko voli ,neka izvoli,kao sto se kaze

@arsenalsa- abd da nama amar maze oci jos minimalno 30godina.hvala mu na mazanju ociju,titulama.
Nije mi jasno kako vi pitari ne mozete shvatiti,da covjek koji je u posljeratnom periodu donio najvecu radost i zadovoljstvo navijacima zelje,moze da uradi sta god zeli i jos ima kredita.
A te price koje kruze,po vasim kuloarima su daleko,daleko od istine,vjeruj mi...

A mislim da nema nista lose u tome,da je znao izvaditi pare iz svog dzepa i pokrpiti gdje treba,pa kad ih bude viska vratiti? Sta ti mislis,jel to ok?

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 07 jul 2014, 11:36

Amar Osim, na klupi Želje proveo, u dva mandata ukupno 6 /šest/ godina i kod Japanaca jednu godinu. SKOR:

Premier League of Bosnia and Herzegovina
Winner (5): 2000–01, 2001–02, 2009–10, 2011–12, 2012–13
Runner-up (1): 2002–2003
Football Cup of Bosnia and Herzegovina
Winner (4): 2001, 2003, 2011, 2012
Runner-up (3): 2002, 2010, 2013
Super Cup of Bosnia and Herzegovina
Winner (1): 2001
Double
Premier League and National Cup (1): 2000–01, 2011–12
Japan JEF United (1)

J. League Cup
Winner (1): 2006

Sa Željom za to vrijeme osvojio 5 titula prvaka, 4 puta KUP, 1 superkup = 10 trofeja.
Kod Japanac proveo jednu sezonu i osvojio 1 KUP.

Hajmo malo komentarisati. Ima li klubova u BiH sa ovoliko trofeja? Ovdje ćeti sve oprostiti osim uspjeha. :bih:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 07 jul 2014, 11:40

ArsenalSA je napisao/la:
Uzimate tog Amara u usta kao da je Tito, Amra ovo Amar ono.. Covjek vam maze oci, ulozio svoje pare u ekipu, i sada zeli te pare nazad.. Sta mislite gdje pare zavrsavaju?? Ccc slijepo vjerujete covjeku koji je kriv za ovakvo stanje u vasem klubu...
Ja stvarno ne znam ko kome ovdje maže oči.
Jesmo li mi slijepi pa ne vidimo da nas Amar krade, ili si ti slijep pa ne vidiš ovo dole.
slika

Znam ja da ti nisi sretan zbog ovih silnih trofeja, al' se pitaš gdje su pare, a svakako ne bi bio sretan da ih imamo više.

Elem, kako god okreneš **** ti sreća prijatelju.

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 07 jul 2014, 11:41

ArsenalSA je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Te vaše mitove i laži ostavite više po strani. Mi smo uvijek i uvijek ćemo zavisiti sami o sebi, bez nekih Leotara, Rudara, Sloboda, Veleža, bez poniživanja bilo kojeg kluba.. Vi pišete o tom Leotaru zato što ih mi dobijamo isto kao da je taj Leotar neka jaka ekipa pa se treba potruditi da ih dobijemo ili isto kao da Željo 30 utakmica igra samo sa Leotarom ili Rudarom, ma hajde molim te :oops:

Ovim završavam bilo kakvu dalju diskusiju jer je nepotrebna i prežvakana je milion puta.
I da, sretno u tim vašim homo vezama, da što duže potraju

PS: Upravu si za to da će dosta prljavog veša izaći ove sezone, ne sumnjam u to, sve će se to izbaciti iz kuće i biće protjerano a Amar će na kraju sezone opet da se smije
slika
Uzimate tog Amara u usta kao da je Tito, Amra ovo Amar ono.. Covjek vam maze oci, ulozio svoje pare u ekipu, i sada zeli te pare nazad.. Sta mislite gdje pare zavrsavaju?? Ccc slijepo vjerujete covjeku koji je kriv za ovakvo stanje u vasem klubu...
E neka si se ti nasao da nam otvoris oci. Da nije bilo tebe, mi ne bi imali pojma odkud pare, i odkud sada problemi. Svaka ti cast, bas si dusebriznik. Takvi su nam dobro dosli, da vidimo koliko samo prijatelje imamo. I to sve od navijaca koji ocito navija za arsenal, koliko vidim. Ti, ovaj HordasDoboj, onaj debil HercegovinaBosna, redovno nam otvorite oci, jer smo mi kod istih slijepi. Imas tamo forum, temu o Arsenu Vengeru, navali tamo pa komentarisi. Nas bi vec jednom trebali pustiti na miru. NIJE VAS PROBLEM AMAR OSIM I NJEGOVE PARE, NJeGOVA POLITIKA I OSTALO, VEC SU VAM PROBLEM NJEGOVI TROFEJI. Znam sad, kad situacija nije kao proslih godina, da misevi izadju iz svojih rupa, pa onako opale po svemu, i sto ih se tice, i sto ih se ne tice. Znamo i da ste navijali za Lovcen, i za Borac u Kupu 2009 godine, i za Hapoel, i za Makabi, zasto sada morate glumiti da ste nam toboze nekakvi prijatelji. Imas tamo Kardif, Tana, Dinamo iz Drezdena, Zvezdu, sa kim se vec jos niste lizali ( Ne moze covjek upratiti), pa tamo komentarisi... Amar Osim je nasa stvar, nasi problemi su nasa stvar... Kako i cime jedan normalan covjek da vam objasni da NISTE POTREBNI SA SVOJIM KOMENTARIMA, bar ne na nasoj temi. Visite na njoj, kao da cekate da procitate nesto negativno o nama, PA DA MALO LIKUJETE. Prezivjeli smi i paljenje Grbavice, prezivjeli smo i turbulencije, prezivjeli smo mi puno toga, npr. Odluku Udbe iz 1946. pa cemo prezivjeti i ove vase "humanitarne" misije u kojima nam zelite otvoriti oci. Bas lijepo od vas, nemojte vise AKO BOGA ZNATE. Toliko blagosti, i srdacnosti tesko da mozemo podnijeti. I to sve od navijaca koji su proteklu skoro pa deceniju slavili samo nase poraze, a trofeja ni za lijeka... Ko nam je dusman znamo vrlo dobro, vasi postovi to samo potvrdjuju. A taj Osim je doveo veliki Newcastle u ovaj grad, otac tog Osima je podmetnuo svoj obraz strancima, i skinuo onu famoznu suspenziju, taj Amar osim je svojim dolaskom popravio prosjek gledalaca na Grbavici. Isti taj Amar Osim, koji vam je trn u oku nas (sa gomilom onih trofeja koje je osvojio proteklih godina) redovno podsjeti KOLIKO SMO MILIONIMA KILOMETARA ISPRED VAS, A OSTALI SMO IPAK SVOJI. NI TUDJI, NI UDBINI, SAMO SVOJI...
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

dobrinja
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja » 07 jul 2014, 11:45

kenan_tm87 je napisao/la:Pricajuci puno o njemu samo se moze uciniti da ga Nijaz zavoli, a to ne zelimo...
Ja sam ćuo da je Nijaz nudio....tražio ga ali mali neće....

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 07 jul 2014, 12:16

Šta bi sa onim malim Amerom? Hoćel potpisat ugovor il šta sad? :-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

jahija

Post Postao/la jahija » 07 jul 2014, 12:32

Gledam ima prenos na RTCG 2 samo kako ga naći imamo li na satu mogućnost ili kako već da pratimo tekmu zna li ko ?
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 jul 2014, 12:48

jahija je napisao/la:Gledam ima prenos na RTCG 2 samo kako ga naći imamo li na satu mogućnost ili kako već da pratimo tekmu zna li ko ?
nema na sat..
jedino ako puste i preko rtcg sat

bit ce strim vjerojatno..posaljite zahtjev ovdje:
balkansport.info ..bude HQ stream..samo ovisi nekad se placa nekad ne..ali mislim da je 1 dan 1-2$
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 07 jul 2014, 13:34

Treba naglasiti da je ekipa koja je igrala protiv Lovćena bila poprilično mlada. Ekipa svoju potpunu zrelost dostiže sa svojih 27-28 godina.

------------------------------Antolović 24---------------------------

B. Čolić 22------Zeljković 26-------Bogdanović 24----Kvesić 23

---------------------------Hasanović 24----------------------------

Stanić 24--------D. Sadiković 19------Tomić 23--------Bučan 33

--------------------------Turković 24-------------------------------

Svraka 26, Jamak 27, Bajić 20.

Prosjek godina 24, 2 godine. Treba naglasiti da je na terenu u prvih 11, bilo čak 9 igrača sa 24 i manje godina.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 07 jul 2014, 13:43

Pošto Stanić i Bučan mogu mnogo trčati, da sam na Adžemovom mjestu batalio bih taktiku sa centaršutevima jer naši igrači ne znaju centrirati + njihovi visoki štoperi = lopta u korneru ili izbijena lopta.

Zbog toga, zadati Staniću i Bučanu novu rolu, u kojoj ulaze u sredinu i vuku igrače za njima kako bi se ostavilo prostora Nedi a onda bi tu na scenu trebao stupiti Jamak sa svojim zadnjim pasovima te upošljavati i slati lopte pred gol Staniću/Bučanu/Nedi.. Samo nam je bitno da Stanić i Bučan imaju veliki radijus kretanja
Ja te volim, volim Željo..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 jul 2014, 13:45

avlami97 je napisao/la:Treba naglasiti da je ekipa koja je igrala protiv Lovćena bila poprilično mlada. Ekipa svoju potpunu zrelost dostiže sa svojih 27-28 godina.

Prosjek godina 24, 2 godine. Treba naglasiti da je na terenu u prvih 11, bilo čak 9 igrača sa 24 i manje godina.
A zamisli ovo...

Stanić 24--------Bekrić------Tomić 23--------Bučan 33

-----------------------------Kajkut -------------------------------
:cool:
DRUG NEBI TI PUNCA

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 07 jul 2014, 13:47

avlami97 je napisao/la:Treba naglasiti da je ekipa koja je igrala protiv Lovćena bila poprilično mlada. Ekipa svoju potpunu zrelost dostiže sa svojih 27-28 godina.

mozews mi samo objasniti kako igrac koji je 89' godiste u drugoj polovini 2014. moze imati 24 godine ?
ili 90-godiste da ima 23 :crazy:

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 07 jul 2014, 13:48

teatar je napisao/la:
ArsenalSA je napisao/la:
Ja stvarno ne znam ko kome ovdje maže oči.
Jesmo li mi slijepi pa ne vidimo da nas Amar krade, ili si ti slijep pa ne vidiš ovo dole.
slika

Znam ja da ti nisi sretan zbog ovih silnih trofeja, al' se pitaš gdje su pare, a svakako ne bi bio sretan da ih imamo više.

Elem, kako god okreneš **** ti sreća prijatelju.

Fali ti jedna titula Premier lige, ili je mozda u drugom ormaru :D

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 07 jul 2014, 13:49

Evo opet dušebrižnika da nam pokazuju da je ovaj naš put ubleha :facepalm:

Ramo, zar ti nisi rekao da nećeš više pisati na ovoj temi do poslije prvog derbija u novoj sezoni? Kakav si ti lažov
Ja te volim, volim Željo..

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 jul 2014, 13:49

jel vam to dino fening obecao kakva naknade za konstatno smaranje oko godina... besplatan iftar na kobiljoj glavi ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 07 jul 2014, 13:49

rammstein je napisao/la:

mozews mi samo objasniti kako igrac koji je 89' godiste u drugoj polovini 2014. moze imati 24 godine ?
Mozes li ti objasniti kako do sada nisi prijavio CIPS na ovoj temi, koliko te ima sa komentarima...
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 jul 2014, 13:50

fedeltafrotta je napisao/la:jel vam to dino fening obecao kakva naknade za konstatno smaranje oko godina... besplatan iftar na kobiljoj glavi ?
Nije na Kobiljoj nego na Gorici. Medo i Bebe organizuju...
DRUG NEBI TI PUNCA

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 07 jul 2014, 13:53

http://sportsport.ba/bh_fudbal/selimovi ... iti/135320" onclick="window.open(this.href);return false;

:hmmmmm: :salut:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jul 2014, 13:54

bagrcavi je napisao/la:

A zamisli ovo...

Stanić 24--------Bekrić------Tomić 23--------Bučan 33

-----------------------------Kajkut -------------------------------
:cool:
Fali ti Kosric on ce sigurno igrati...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 07 jul 2014, 13:56

rammstein je napisao/la:

Pošto misliš na Stanića, njemu još nije bilo 25 kada je igrao protiv Lovćena.
Kvesić je rođen u drugoj polovini septembra 1990., a Tomić u drugoj polovini novembra 1990., pa eto ne znam koliko im je godina.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.