ArsenalSA je napisao/la:gio10 je napisao/la:Te vaše mitove i laži ostavite više po strani. Mi smo uvijek i uvijek ćemo zavisiti sami o sebi, bez nekih Leotara, Rudara, Sloboda, Veleža, bez poniživanja bilo kojeg kluba.. Vi pišete o tom Leotaru zato što ih mi dobijamo isto kao da je taj Leotar neka jaka ekipa pa se treba potruditi da ih dobijemo ili isto kao da Željo 30 utakmica igra samo sa Leotarom ili Rudarom, ma hajde molim te
Ovim završavam bilo kakvu dalju diskusiju jer je nepotrebna i prežvakana je milion puta.
I da, sretno u tim vašim homo vezama, da što duže potraju
PS: Upravu si za to da će dosta prljavog veša izaći ove sezone, ne sumnjam u to, sve će se to izbaciti iz kuće i biće protjerano a Amar će na kraju sezone opet da se smije
Uzimate tog Amara u usta kao da je Tito, Amra ovo Amar ono.. Covjek vam maze oci, ulozio svoje pare u ekipu, i sada zeli te pare nazad.. Sta mislite gdje pare zavrsavaju?? Ccc slijepo vjerujete covjeku koji je kriv za ovakvo stanje u vasem klubu...
E neka si se ti nasao da nam otvoris oci. Da nije bilo tebe, mi ne bi imali pojma odkud pare, i odkud sada problemi. Svaka ti cast, bas si dusebriznik. Takvi su nam dobro dosli, da vidimo koliko samo prijatelje imamo. I to sve od navijaca koji ocito navija za arsenal, koliko vidim. Ti, ovaj HordasDoboj, onaj debil HercegovinaBosna, redovno nam otvorite oci, jer smo mi kod istih slijepi. Imas tamo forum, temu o Arsenu Vengeru, navali tamo pa komentarisi. Nas bi vec jednom trebali pustiti na miru. NIJE VAS PROBLEM AMAR OSIM I NJEGOVE PARE, NJeGOVA POLITIKA I OSTALO, VEC SU VAM PROBLEM NJEGOVI TROFEJI. Znam sad, kad situacija nije kao proslih godina, da misevi izadju iz svojih rupa, pa onako opale po svemu, i sto ih se tice, i sto ih se ne tice. Znamo i da ste navijali za Lovcen, i za Borac u Kupu 2009 godine, i za Hapoel, i za Makabi, zasto sada morate glumiti da ste nam toboze nekakvi prijatelji. Imas tamo Kardif, Tana, Dinamo iz Drezdena, Zvezdu, sa kim se vec jos niste lizali ( Ne moze covjek upratiti), pa tamo komentarisi... Amar Osim je nasa stvar, nasi problemi su nasa stvar... Kako i cime jedan normalan covjek da vam objasni da NISTE POTREBNI SA SVOJIM KOMENTARIMA, bar ne na nasoj temi. Visite na njoj, kao da cekate da procitate nesto negativno o nama, PA DA MALO LIKUJETE. Prezivjeli smi i paljenje Grbavice, prezivjeli smo i turbulencije, prezivjeli smo mi puno toga, npr. Odluku Udbe iz 1946. pa cemo prezivjeti i ove vase "humanitarne" misije u kojima nam zelite otvoriti oci. Bas lijepo od vas, nemojte vise AKO BOGA ZNATE. Toliko blagosti, i srdacnosti tesko da mozemo podnijeti. I to sve od navijaca koji su proteklu skoro pa deceniju slavili samo nase poraze, a trofeja ni za lijeka... Ko nam je dusman znamo vrlo dobro, vasi postovi to samo potvrdjuju. A taj Osim je doveo veliki Newcastle u ovaj grad, otac tog Osima je podmetnuo svoj obraz strancima, i skinuo onu famoznu suspenziju, taj Amar osim je svojim dolaskom popravio prosjek gledalaca na Grbavici. Isti taj Amar Osim, koji vam je trn u oku nas (sa gomilom onih trofeja koje je osvojio proteklih godina) redovno podsjeti KOLIKO SMO MILIONIMA KILOMETARA ISPRED VAS, A OSTALI SMO IPAK SVOJI. NI TUDJI, NI UDBINI, SAMO SVOJI...
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...