FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 07 jul 2014, 01:52

Ovaj je do sada trebao 5 puta biti banovan.

pisac
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la pisac » 07 jul 2014, 01:54

gio10 je napisao/la:Te vaše mitove i laži ostavite više po strani. Mi smo uvijek i uvijek ćemo zavisiti sami o sebi, bez nekih Leotara, Rudara, Sloboda, Veleža, bez poniživanja bilo kojeg kluba.. Vi pišete o tom Leotaru zato što ih mi dobijamo isto kao da je taj Leotar neka jaka ekipa pa se treba potruditi da ih dobijemo ili isto kao da Željo 30 utakmica igra samo sa Leotarom ili Rudarom, ma hajde molim te :oops:

Ovim završavam bilo kakvu dalju diskusiju jer je nepotrebna i prežvakana je milion puta.
I da, sretno u tim vašim homo vezama, da što duže potraju

PS: Upravu si za to da će dosta prljavog veša izaći ove sezone, ne sumnjam u to, sve će se to izbaciti iz kuće i biće protjerano a Amar će na kraju sezone opet da se smije
slika
Zasto imam osjecaj da ce glavna tema svog tog prljavog vesa biti bas taj sa slike? :)

Ali otom, potom, vrijeme ce pokazati da li sam u pravu ili u krivu. Suludo je sad raspravljati o tome ;)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 jul 2014, 01:57

amar je nas bog, odabi sad jufkice :cool:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 07 jul 2014, 02:06

ma sve vi znate, samo titule ne znate osvajati :lol:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 07 jul 2014, 02:09

Ove god Nedo će vam donijeti duplu..!!

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 07 jul 2014, 02:14

fcsforever je napisao/la:Ove god Nedo će vam donijeti duplu..!!

za razliku od vas koji dovodite jajala, husejinovice, komazece pa opet prdite po ligi 4-5 i ti se nasao pisati o Nedi. e jadna ti majka.

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 07 jul 2014, 02:15

amin.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 07 jul 2014, 03:18

fedeltafrotta je napisao/la:amar je nas bog, odabi sad jufkice :cool:
Nije Bog ;) ali je kralj,sah,mat i tito. Sve sto ima veze sa FK Zeljeznicarom on se pita i mi smo mu navijaci dali dozvolu da radi sta hoce. Neka ga 10000000 godina u Zelji ali nije Bog.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

acab
Kontakt:

Post Postao/la acab » 07 jul 2014, 03:32

Imamo mi Boga svoga i na klupi sina njegovoga !

Ovo je neko u potpisu drz'o, ne mogu sad' da se sjetim ko je, al' ko god da je ubo je da valja :D
Volim te Željo !

dobrinja
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja » 07 jul 2014, 08:43

Nije još ..ali imam informaciju da bi uskoro trebao...imao je dosta ponuda iz inostranstva ali neće da ide još je mlad....ali igra pravo dobro...ovakav igrač nam treba...Amir Hadžiahmetović...pogledajte samo novi video...ubija... :crazy:
SarajlijaTM je napisao/la:17g... :clap: :clap: :clap:

Jel ovaj momak potpisao?

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 07 jul 2014, 09:33

dobrinja je napisao/la:Nije još ..ali imam informaciju da bi uskoro trebao...imao je dosta ponuda iz inostranstva ali neće da ide još je mlad....ali igra pravo dobro...ovakav igrač nam treba...Amir Hadžiahmetović...pogledajte samo novi video...ubija... :crazy:

Jel ovaj momak potpisao?
Nisi mogao bolji muštuluk donijeti ako će potpisati. Svaka čast malom. Sve na stranu, nisam ja neki fudbalski stručnjak koji prepoznaje talente, ali za ovog malog bi mi baš bilo žao da ne potpiše. Ali baš baš. Žaljivije i od Gojaka i Hajradinovića, a do sada mi je najviše za njih dvojcu bilo žao.
Uostalom što ode ovaj Alibašić? Nije zadovoljio ili?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 jul 2014, 09:56

exbabilon je napisao/la:Prenos na RTCG 2, mozemo li ocekivati neki link ?
Možda neko skonta kakav stream od naše raje, samo ne znam ko ima RTCG 2 :) , ali doduše mora biti na netu sam stream kanala kad bolje skontam :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 07 jul 2014, 10:07

zaboljisportuBiH je napisao/la:
dobrinja je napisao/la:Nije još ..ali imam informaciju da bi uskoro trebao...imao je dosta ponuda iz inostranstva ali neće da ide još je mlad....ali igra pravo dobro...ovakav igrač nam treba...Amir Hadžiahmetović...pogledajte samo novi video...ubija... :crazy:

Jel ovaj momak potpisao?
Nisi mogao bolji muštuluk donijeti ako će potpisati. Svaka čast malom. Sve na stranu, nisam ja neki fudbalski stručnjak koji prepoznaje talente, ali za ovog malog bi mi baš bilo žao da ne potpiše. Ali baš baš. Žaljivije i od Gojaka i Hajradinovića, a do sada mi je najviše za njih dvojcu bilo žao.
Uostalom što ode ovaj Alibašić? Nije zadovoljio ili?
Ovaj mali je inteligentniji od ovih vrsnjaka zajedno.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 07 jul 2014, 10:12

Mali je strasan...on bio bio pravo pojacanje da potpise :) aBd nadamo se da ce to uraditi sto prije...mogao bi biti nas novi stilic :) na malom bi se mogla uzeti dobra lova :)

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 07 jul 2014, 10:31

Pricajuci puno o njemu samo se moze uciniti da ga Nijaz zavoli, a to ne zelimo...
FORZA ZELJO

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 jul 2014, 10:40

kenan_tm87 je napisao/la:Pricajuci puno o njemu samo se moze uciniti da ga Nijaz zavoli, a to ne zelimo...
Po tom pitanju,ni forum ni bilo ko ne moze nista da uradi/ne uradi,smjesni zakon u drzavi nam jedinoj omogucava svakakve malverzacije...

Sve je u glavi igraca,mi nemamo nista s tim :thumbdown:

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 07 jul 2014, 10:53

kenan_tm87 je napisao/la:Pricajuci puno o njemu samo se moze uciniti da ga Nijaz zavoli, a to ne zelimo...
Amar je to lijepo objesnio na tv Alfa nedavno.(mislim za Gojaka naravno). Momak je trebao potpisati ugovor sa Zeljom, i to u trenutku kada smo bili u dva, tri boda sa Sirokim i Zrinjskim, i to pod uslovom da mu se da odredjena minutaza. I kako ce mu dati minutazu kada i sam znas kakva je bila situacija... Svraka, Tomic, Jamak, Zolotic, Sadikovic, nije ni teoretke sanse bilo da igra. Zato ga je Zeljo pustio onoj pitarskoj ublehi zvanoj Nijaz Gracic. Za ovog malog je situacija drugacija samo zato sto je sada pravi trenutak da pristupi prvoj ekipi, sve pod ovom pricom o podmladjivanju tima. Dugo je prvenstvo, Kup, neki ce zasigurno otici poslije evropskih utakmica, tako da ce u svakom slucaju biti otvoren put, ne samo za njega, vec i za ostale talentovane igrace. Na njemu je da trenira (i da potpise ugovor), a ovdje je talenat i kvalitet neosporan.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 07 jul 2014, 11:05

Ma znam ja to sve, ali dovoljan je mali razgovor nekoga sa njim, nek mu se ponude bolji uslovi i vise minuta npr on ode...
FORZA ZELJO

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 07 jul 2014, 11:14

kenan_tm87 je napisao/la:Ma znam ja to sve, ali dovoljan je mali razgovor nekoga sa njim, nek mu se ponude bolji uslovi i vise minuta npr on ode...
**** takve igrace. ;)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

ArsenalSA
Kontakt:

Post Postao/la ArsenalSA » 07 jul 2014, 11:19

gio10 je napisao/la:Te vaše mitove i laži ostavite više po strani. Mi smo uvijek i uvijek ćemo zavisiti sami o sebi, bez nekih Leotara, Rudara, Sloboda, Veleža, bez poniživanja bilo kojeg kluba.. Vi pišete o tom Leotaru zato što ih mi dobijamo isto kao da je taj Leotar neka jaka ekipa pa se treba potruditi da ih dobijemo ili isto kao da Željo 30 utakmica igra samo sa Leotarom ili Rudarom, ma hajde molim te :oops:

Ovim završavam bilo kakvu dalju diskusiju jer je nepotrebna i prežvakana je milion puta.
I da, sretno u tim vašim homo vezama, da što duže potraju

PS: Upravu si za to da će dosta prljavog veša izaći ove sezone, ne sumnjam u to, sve će se to izbaciti iz kuće i biće protjerano a Amar će na kraju sezone opet da se smije
slika
Uzimate tog Amara u usta kao da je Tito, Amra ovo Amar ono.. Covjek vam maze oci, ulozio svoje pare u ekipu, i sada zeli te pare nazad.. Sta mislite gdje pare zavrsavaju?? Ccc slijepo vjerujete covjeku koji je kriv za ovakvo stanje u vasem klubu...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.