Jednostavno uzivam ovih par dana na tviteru i fejzbuku. Znam da je na forumu stanje redovno
I hvala svima na rodjendanskim cestitkama
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma nema tu ganjanja barem na untz. Al eto meni je geofizika aka seizmologija simpatična. Studiro sam ja naftno al odusto jer mi je bilo mrsko, pa poceo ispocetka.samo_lijevo je napisao/la:Znaci nista od Gebelsa. Bolan ganjaj mehaniku tla, geotehniku.Heller je napisao/la:
Čuj Đenari![]()
![]()
![]()
mene interesuju najviše vulkani al pošto slaba vajda od tog, sljedeći pick je geofizika
Uvijek sam bio odbojan prema svemu sto ima veze sa zemljom. Kad sam vidio kakve su tu pare ebao sam sebi sve po spisku.
Putovanje vozom zna biti pravo uzivanje ,tamo gde je normalna zeleznica.samo_lijevo je napisao/la:Ma i mene najvise zanimaju zeljeznice i aerodromi, ali to mi dodje isto kao i kod tebe vulkani. Mozemo samo sanjati.
Kazu da su vozovi kod nas isli brze krajem 19. veka.samo_lijevo je napisao/la:U vas je jos dobra situacija.
prestani se drogiratirasavoje je napisao/la:Sanjala sam da pada snijeg.
nabavio dobrih travcica, pravi nam satarasrasavoje je napisao/la:![]()
Gdje mi je mahalas?
Dobro kod mene je to iz paraktičnih razloga a kod tebe iz opšteg ciganluka.samo_lijevo je napisao/la:Ma i mene najvise zanimaju zeljeznice i aerodromi, ali to mi dodje isto kao i kod tebe vulkani. Mozemo samo sanjati.
Rasta i Buba su veliki mumini.Bosniacum Lilium je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo jedan turski klasik
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.