FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 06 jul 2014, 20:53

Od velike je vaznosti polazak prvog pretkola, nadam se da ce igraci smoci snage da to ostvare.

Ne treba objasnjavati zasto je vazana prolazak mislim da svi znamo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dobrinja
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja » 06 jul 2014, 21:28

k3lla je napisao/la:
Fidelito je napisao/la:Date ljudi,šta vam je jbt? Pa nećemo čitati vaše priče iz škole ili o čemu već pričate.
Ovo je tema FK Željezničara! Drugi napadač,žuti kartoni u prvom predkolu,sastav,karte za Petrovac ima bruku tema.
Evo što se mene tiče ne treba nam neki super dobar napadač,mislim da nam treba prava 10-ka.
slazem se sa tobom,treba nam neko ko zna podvaliti loptu,kreirati akciju...
I[youtube][/youtube]mamo pred nosom..pogledaj video ht :clap: tp://www.youtube.com/watch?v=oDpbXa-oWoU&feature=share" onclick="window.open(this.href);return false; :clap:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 jul 2014, 21:48

17g... :clap: :clap: :clap:

Jel ovaj momak potpisao?

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 06 jul 2014, 22:41

IlProfessore je napisao/la:
Adviser je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:a ko je numa? :crazy:
Momak koji je radio na izdavanju članskih, održavanju zvanične fb stranice ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CIRKUS smo pravi, kada nas "navijači uzimaju" šta tek očekivati od uprave. :oops: (ne mislim na Numu, uopšteno govorim)
Cijenim i volim pročitati tvoje postove koji su često konstruktivni ali mi nije jasno zašto blatiš Numu bez ikakvog osnova, momka koji voli Želju i koji je pokušao dati od sebe koliko je mogao direktno za Želju, vjerovatno više nego bilo kod od bubuljičara koji bale na forumu i prosipaju priču iz šupljeg u prazno. Svaka čast Numi jer je izašao s idejom i pokušao je nešto konkretno, al' takav smo mi narod, pogan, uspijeh se ne prašta pa makar bio kao zrno graška.
Ja Numu lično znam! Ja ga nisam (kako ti kažeš) blatio (drugi ga blate, možete se sami uvjeriti u stranicama iza, ja samo komentarišem). Po meni. Numa nije osoba koja teži da nekog zavrne... prema tome, vrati sve moje postove, ako nađeš na jednom da sam njega prozvao, onda me prozivaj, a ako ne budeš našao, onda se izvini. JEL OK? Dok ne dokažete ove "ne osnovane teze" ja ću stati na Numinu stranu!
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 07 jul 2014, 07:11, ukupno mijenjano 4 puta.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 06 jul 2014, 23:05

Stvarno niste normalni prozivate momka bzvz..nemogu da vjerujem o cemu se ovdje pise.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 06 jul 2014, 23:21

bluesaa je napisao/la:pa nije ovaj klub vrbanjusa pa da nam je pojacanje bilo ko, a sto dovesti nekoga i davati mu platu ako realno nece minute zaigrati i vi pojedinci cjepidlacite i pravite se najpametniji pa valjda amar i adzem znaju sta im treba a sta ne. a tu sto kazes da nedo nije neki kvalitet, za djabe boljeg od njega nema.

i kako si samo zakljucio da on nije neki kvalitet, momak odigrao 80min u plavom dresu?

kazes ne valja, a dok je on bio na terenu bili smo iole opasni i stvarali prilike, nema u zelji sinko fudbalera da prediribla trojicu i zakuca loptu pod precku.
valjda se odmah moze vidjeti kakav je neko igrac a pogotovo kvalitet se vidi u evropi. nemamo boljeg od njega a kvalitet nije neki, medjutim ja kazem nesto drugo ako na klupi nije imao drugog napadaca onda da bi mu olaksao posao u drugom poluvremnu jer se vidi da nije kvalitet da moze sam nesto napraviti, a jos manje zabiti gol, ubaciti bajica s njima kao drugog spica i tako probati zabiti gol, samim tim skinuti turkovicu s leda dvojicu igraca. medjutim da li neznanje ili mladost naseg trenera on vadi jedinog klasicnog spica i ubacuje krilo da igra spica,nema logike.opet kazem mlad je trener mozda ce nauciti jos.
i zavrsiti pricu i pogotovo spominjanja bilo kakvih imena bio to numa, aldin ili bilo ko treci. cinjenica je jedna da su ljudi za zlatnu karticu dali po 1000KM a za uzvrat nisu dobili nista sto se obecalo. krivac za to moze biti samo organizator toga, a ko da tog covjeka koji je dao tolike pare zanima da li je kriv kunto ili panto, on zna da nije dobio svoje i dovoljno mu je.a i vrijeme da se to prestane pisati, bilo i proslo idemo dalje.ha ya

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 06 jul 2014, 23:40

emirati je napisao/la:
bluesaa je napisao/la:pa nije ovaj klub vrbanjusa pa da nam je pojacanje bilo ko, a sto dovesti nekoga i davati mu platu ako realno nece minute zaigrati i vi pojedinci cjepidlacite i pravite se najpametniji pa valjda amar i adzem znaju sta im treba a sta ne. a tu sto kazes da nedo nije neki kvalitet, za djabe boljeg od njega nema.

i kako si samo zakljucio da on nije neki kvalitet, momak odigrao 80min u plavom dresu?

kazes ne valja, a dok je on bio na terenu bili smo iole opasni i stvarali prilike, nema u zelji sinko fudbalera da prediribla trojicu i zakuca loptu pod precku.
valjda se odmah moze vidjeti kakav je neko igrac a pogotovo kvalitet se vidi u evropi. nemamo boljeg od njega a kvalitet nije neki, medjutim ja kazem nesto drugo ako na klupi nije imao drugog napadaca onda da bi mu olaksao posao u drugom poluvremnu jer se vidi da nije kvalitet da moze sam nesto napraviti, a jos manje zabiti gol, ubaciti bajica s njima kao drugog spica i tako probati zabiti gol, samim tim skinuti turkovicu s leda dvojicu igraca. medjutim da li neznanje ili mladost naseg trenera on vadi jedinog klasicnog spica i ubacuje krilo da igra spica,nema logike.opet kazem mlad je trener mozda ce nauciti jos.
i zavrsiti pricu i pogotovo spominjanja bilo kakvih imena bio to numa, aldin ili bilo ko treci. cinjenica je jedna da su ljudi za zlatnu karticu dali po 1000KM a za uzvrat nisu dobili nista sto se obecalo. krivac za to moze biti samo organizator toga, a ko da tog covjeka koji je dao tolike pare zanima da li je kriv kunto ili panto, on zna da nije dobio svoje i dovoljno mu je.a i vrijeme da se to prestane pisati, bilo i proslo idemo dalje.ha ya
da si imalo pratio utakmicu vidio bi da smo gotov svi napadi isli preko kristal... to jeste preko stane i bucana... tako da nedo nije mogao nesto puno pokazati jer nije ni dobijao toliko puno loptu koliko ti zelis prestaviti pa govoris da je los i ostale stvari.... sagledaj citavu situaciju ili pogledaj ponovo tekmu pa ces vidjeti

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 06 jul 2014, 23:48

pa sta sam ja napisao nego da nije imao prostora zato sto su mu uvijek bila dvojica na ledjima i da umjesto sto ga je izveo trebao s njim ubaciti bajica na spica i da bude 4-4-2, a islo se samo preko jednog krila tj samo preko stanica gdje to u 2.pol njihov trener zapazio i zatvorio tu stranu skroz.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 06 jul 2014, 23:58

Prenos na RTCG 2, mozemo li ocekivati neki link ?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 07 jul 2014, 00:16

http://****.ba/vijest/76253" onclick="window.open(this.href);return false;
Anel Alibašić više nije fudbaler Željezničara.
Naime mladi fudbaler koji je prošle sezone na Grbavicu stigao iz kalesijske Bosne nezadovoljan minutažom odlučio se da napusti Grbavicu.

Alibašić koji igra na poziciji desnog krila, već je pronašao novi klub i u narednoj sezoni će nastupati za Zvijezdu iz Gradačca, za koju je već odigrao i jedan prijateljski meč.

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 07 jul 2014, 00:21

emirati je napisao/la:

pa i dzeko kad je sam u napadu ne pokaze nista jel to znaci da i on nije kvalitet?
rano se o nedinim kvalitetima pocelo suditi
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 jul 2014, 00:38

Pametan Alibasic, naši dovedu igrača i drže ga godinama na klupu. A rupe krpe sa igračima koji u životu tu poziciju nisu odigrali.
NO PYRO NO PARTY

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 07 jul 2014, 01:02

Ne smijem ni zamisliti koliko ce vam prljavog vesa izaci na vidjelo ove sezone :)

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 07 jul 2014, 01:04

pisac je napisao/la:Ne smijem ni zamisliti koliko ce vam prljavog vesa izaci na vidjelo ove sezone :)
:clap: :lol:

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 07 jul 2014, 01:05

Zapamtit cu ovaj svoj post i citirati ga nekad u maju :)

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 07 jul 2014, 01:06

Buu je napisao/la:Pametan Alibasic, naši dovedu igrača i drže ga godinama na klupu. A rupe krpe sa igračima koji u životu tu poziciju nisu odigrali.
Davali su priliku Ramiću, a ovom momku ništa. Spominju brzu igru, a brzi igrači na klupi/tribinama :crazy:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 07 jul 2014, 01:28

pisac je napisao/la:Ne smijem ni zamisliti koliko ce vam prljavog vesa izaci na vidjelo ove sezone :)

Pa hoće, Amar i co. već lagano šutaju svo smeće iz kluba.

Nego, prestanite više sa ovim homo vezama, prvo Cardiff, pa Milan pa evo Olympiacos, sa pola Evrope se zitegu :tralala:
Ja te volim, volim Željo..

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 07 jul 2014, 01:32

Bolje i to nego zitegu se, ko sto ti rece, sa Leotraom, Rudarom i slicnim bratskim vam klubovima ;)

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 07 jul 2014, 01:38

Te vaše mitove i laži ostavite više po strani. Mi smo uvijek i uvijek ćemo zavisiti sami o sebi, bez nekih Leotara, Rudara, Sloboda, Veleža, bez poniživanja bilo kojeg kluba.. Vi pišete o tom Leotaru zato što ih mi dobijamo isto kao da je taj Leotar neka jaka ekipa pa se treba potruditi da ih dobijemo ili isto kao da Željo 30 utakmica igra samo sa Leotarom ili Rudarom, ma hajde molim te :oops:

Ovim završavam bilo kakvu dalju diskusiju jer je nepotrebna i prežvakana je milion puta.
I da, sretno u tim vašim homo vezama, da što duže potraju

PS: Upravu si za to da će dosta prljavog veša izaći ove sezone, ne sumnjam u to, sve će se to izbaciti iz kuće i biće protjerano a Amar će na kraju sezone opet da se smije
slika
Ja te volim, volim Željo..

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 07 jul 2014, 01:44

ja ne smijem ni zamisliti koliko u njihovim vitrinama ima prašine za pobrisati, a on hoce da pere nas prljavi ves i to na ruke. boze covjeka :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Sarun i 58 gostiju.