Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Fantasista šta je tebi na prvom mjestu ljubav ili novac? 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- legenda reala
- Kontakt:
sex njemu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- IlFantasista
- Kontakt:
A šta ti je levatu levatski.
Bešiću, ljubav, novca uvijek ima hvala Bogu.
Bešiću, ljubav, novca uvijek ima hvala Bogu.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A, sta ce ti cura/zena ako je ne volis, taman imala milione. Ja bih radije prihvatio biti sam, nego tako nesto. Najozbiljnije mislim da ne bih mogao imati sex s osobom koja mi se ne svidi, tj. s kojom ne bih pozelio zivjeti sutra (zeniti je), taman ona bila lijepa ka' slika i imala svo bogatstvo svijeta. 
Zadnja izmjena: Federer17, dana/u 17 jul 2016, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Federer17 je napisao/la:Najozbiljnije mislim da ne bi mogao imati sex s osobom s kojom ne bih pozelio zivjeti sutra (zeniti je), taman ona bila lijepa ka' slika i imala svo bogatstvo svijeta.

- legenda reala
- Kontakt:
ne dobar
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Re: RE: Re: Chat
Zato ti jarane ostajes suha qrca.Federer17 je napisao/la:A, sta ce ti cura/zena ako je ne volis, taman imala milione. Ja bih radije prihvatio biti sam, nego tako nesto. Najozbiljnije mislim da ne bih mogao imati sex s osobom koja mi se ne svidi, tj. s kojom ne bih pozelio zivjeti sutra (zeniti je), taman ona bila lijepa ka' slika i imala svo bogatstvo svijeta.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Donnie Darko je napisao/la:
Stvarno sam ozbiljan, nikada nisam osjetio neku Bog zna privlacnost prema takvim. Moze biti lijepa ne znam koliko, ako mi ne odgovara ovako i ne bih je za zenu, dzaba sve. Dok prema ovim s kojim sam bio u vezi, da ne pricam.
Trazio neku dodatnu literaturu i nadjem fin rad od lika, koji se preziva Gebls 
Svijetla obrazaJFH9 je napisao/la:Zato ti jarane ostajes suha qrca.Federer17 je napisao/la:A, sta ce ti cura/zena ako je ne volis, taman imala milione. Ja bih radije prihvatio biti sam, nego tako nesto. Najozbiljnije mislim da ne bih mogao imati sex s osobom koja mi se ne svidi, tj. s kojom ne bih pozelio zivjeti sutra (zeniti je), taman ona bila lijepa ka' slika i imala svo bogatstvo svijeta.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 17 jul 2016, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Apokalipsa će početi napadom sjevernog carstva na izrael.IlFantasista je napisao/la:Pa CNN nekoliko dana prije napada već instalirao svoje kamere na mjesta koja su zazueli ovi što su pokušali izvršiti vojni udar. Obama se izjasnio tek nakon što je sve završeno, podmuklo stao na Erdoganovu stranu kad je vidio da je vojni udar propao. Ima tu još ''slučajnih'' poveznica.
Možda su ovo predznaci za veliku Armagedonsku bitku koju je spominjao Muhammed a.s. u kojoj će se muslimani i kršćani biti saveznici protiv nepoznate vojske, a ta nepoznata vojska iz trenutne perspektive su Rusi, Kinezi ili šije.
" I vidjeh, i gle, konj blijed, i onome što sjeđaše na njemu bješe ime smrt, i pakao iđaše za njim; i njemu se dade oblast na četvrtom dijelu zemlje da ubije mačem i glađu i smrću i zvjerinjem zemaljskijem.."
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najbolje bi bilo da BiH i Srbija budu clanovi istog bloka i nema kod nas ovdje problema.
Otici cemo u pm ako budemo ratovali protiv Kineza u koaliciji sa pogani iz Indije aka kravarima
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
ko da gledam, naši političari će biti jarani Antihristu hm možda neko od njih to i sam jeste.tuzlak1987 je napisao/la:Najbolje bi bilo da BiH i Srbija budu clanovi istog bloka i nema kod nas ovdje problema.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Marsal
- Kontakt:
Zanimljivo, Erdoganov sin kao maloljetnik ubio ženu u saobraćajnoj nesreći na pješačkom prelazu. Nije imao položen vozački ispit, naravno nije ni dana odgovarao a istraga pokazala kako je ta žena kriva za nesreću iako je vještačenjem utvrđeno da je bilo zeleno svjetlo za pješake.
Sad se vidi, on i Bake su stvoreni jedni za drugog.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
mogu ti kazati ono sto je alija, r.a. kazao vasim prethodnicima haridzijama.[/quote]Hendo je napisao/la:Šta imate protiv vehabija? Malo nas je ali smo dobro raspoređeni.
Bujrum.
Kocka je bačena
Ne mogu da vjerujem da imas teorije zavjere, znam da nisi pobornik istihSlevinKelevra je napisao/la:
Vecina vas zna da ja ne mogu teorija zavjere i slicnih sranja, ali ovo smrdi od glave do repa...
Oni koji su ovo organizovali, ti generali, su pametniji od nas svih ovdje i opet ovako organizovati i krenuti u drzavni, vojni udar bez podrske citave armije mi samo djeluje kao poziv u samoubistvo sto ne vjerujem da je bio cilj. Nesto ne stima.
- IlFantasista
- Kontakt:
Dobit će muslimani tu bitku, ali problem je što će onda nas napasti oni što bili na našoj strani kršćani/pravoslavci i onda ćemo i njih pobijediti nakon četiri velike bitke aBd.Besic je napisao/la:Otici cemo u pm ako budemo ratovali protiv Kineza u koaliciji sa pogani iz Indije aka kravarima
Gdje pravnica?
Kun fejekun!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najbolja opcija je da nas neko razvali za 7 dana i onda bi se slozili u jadu i bijedi ..DANTES je napisao/la:ko da gledam, naši političari će biti jarani Antihristu hm možda neko od njih to i sam jeste.tuzlak1987 je napisao/la:Najbolje bi bilo da BiH i Srbija budu clanovi istog bloka i nema kod nas ovdje problema.
A i uvijek u velikim ratovima pobjede oni koji su na pocetku bili razvaljeni
Gdje je Annica,zašto ne mogu doći do njeIlFantasista je napisao/la: Gdje pravnica?
Da je tamo negdje oktobar bili bi smo u Cinema Cityu ovako ne mogu razapinje me,drogirana trka za novcem ne daje vremena za ljubavne muke
PS: moj ti je savjet da izbjegavaš prvu gđicu foruma jer njen nebračni sindrom se lagano prenosi na tebe.
In February 2016 the prosecuting attorney of Bologna started a lawsuit for money laundering against him.[8]Marsal je napisao/la:Zanimljivo, Erdoganov sin kao maloljetnik ubio ženu u saobraćajnoj nesreći na pješačkom prelazu. Nije imao položen vozački ispit, naravno nije ni dana odgovarao a istraga pokazala kako je ta žena kriva za nesreću iako je vještačenjem utvrđeno da je bilo zeleno svjetlo za pješake.
drugi sin
Nullius in verba