Logično da je starija i to 4,5 godina.

I vjeruj da ima bolje.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Odgovor ti se sam nameće, moraš imati slovo P nazad sa brojem vozačke pa skontaj možeš li sa potvrdom.Mouse je napisao/la: Mogul vozat sam kad uzmem onu potvrdu il moram cekat vozacku?
https://www.instagram.com/andi_dorfmanBesic je napisao/la: Kako da dođem do te s avatara ba![]()
Hvala brateUnofficialpage je napisao/la:Brate ljiljane neka je sretan i sve najbolje. Da ti Allah da svako dobro.
iliMinistar vanjskih poslova SAD-a John Kerry odbio je svaku mogućnost da Amerika stoji iza državnog udara u Turskoj. Međutim, mediji i sigurnosno – politički stručnjaci otvoreno izlaze u javnost sa stavom da je vojni udar u Turskoj bila posljednja nada rušenja Erdoganovog sistema. Na Fxnewsu ne mogu da prežali što je vojni udar ugušen. U tom kontekstu je objavljena kolumna Ralph Peters, bivšeg oficira američke vojske koji sav tužan konstatira da je gašenjem vojnog udara umrla posljednja nada za rušenje Erdoganove vlasti.
Vojni udar u petak večer je bila zadnja nada da se zaustavi islamizacija vlasti
verry zanimljivo.Nekoliko bivših špijuna koji su se pojavili na CNN-u tokom vojnog udara u Turskoj u petak uvečer imali su brojne savjete za izvršioce vojnog udara.
Jedan od učesnika je djelovao jako razočaran što vojni udar nije uspio da svrgne sa vlasti demokratski izabranu vlast.
Glavni u ovoj skupini bio je Robert Baer, veteran, bivši oficir CIA – e i bivši učesnik u vojnim udarima.
Baer je rekao voditelju emisije da turski vojni udar nije “profesionalno odrađen”.
“Bio sam umiješan u vojne udare ranije”, izjavio je on. “Trebali su zauzeti CNN Turk istog trena, radio stanice, socijalne medije, Internet. Iako nisu zarobili Erdogana, trebali su srediti to na samom početku.”
Baer je također otkrio da je razgovarao o mogućnosti vojnog udara sa turskim oficirima u proteklih nekoliko mjeseci.
ih, to ce biti tek kada se pojavi mehdi i bez borbe zauzme konstantinopolj.IlFantasista je napisao/la:Možda su ovo predznaci za veliku Armagedonsku bitku koju je spominjao Muhammed a.s. u kojoj će se muslimani i kršćani biti saveznici protiv nepoznate vojske, a ta nepoznata vojska iz trenutne perspektive su Rusi, Kinezi ili šije.
Rusi su kršćani, Šije su muslimani dečkoIlFantasista je napisao/la:Pa CNN nekoliko dana prije napada već instalirao svoje kamere na mjesta koja su zazueli ovi što su pokušali izvršiti vojni udar. Obama se izjasnio tek nakon što je sve završeno, podmuklo stao na Erdoganovu stranu kad je vidio da je vojni udar propao. Ima tu još ''slučajnih'' poveznica.
Možda su ovo predznaci za veliku Armagedonsku bitku koju je spominjao Muhammed a.s. u kojoj će se muslimani i kršćani biti saveznici protiv nepoznate vojske, a ta nepoznata vojska iz trenutne perspektive su Rusi, Kinezi ili šije.
jook ba tuzlak, nije to tako.Heller je napisao/la:Rusi su kršćani, Šije su muslimani dečko
Imam ja komšiju vehbosa, neki dan 10 do 7 trčim na poso on staje, i šta ću ja s njimsekerbay je napisao/la:jook ba tuzlak, nije to tako.Heller je napisao/la:Rusi su kršćani, Šije su muslimani dečko
trebas naci jednog finog vehabiju koji ce te poduciti da su sije ustvari pagani, sufije ljudi u zabludi, a mi ostali zalutali novotari.
ovo je kratko objasnjenje za one koji nisu upoznati sa ideologijom dugobradih kratkopantolonasa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.