Safet Sušić - Pape
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
True story je da je Cocalic panjina slicna Sunjicu, nista bolji. Tog Cocalica na svakom koraku, pomislio bih da nam bas i treba ko ne prati repku, a u vrh glave moze biti nas cetvrti peti stoper kao sto je i Sunjic sada.
Vrijedilo bi nekad probati nekad kad bude prijateljska Arslanagica, Hadzica, Ljevakovica i Burica. Za Burica tvrdima da ima mjesto u ovoj reprezentaciji pored ove garniture golmana. Za Arslanagica tvrdim da ce nekad imati mjesto u reprezentaciji ako ga osiguramo, prvo se moramo dogovoriti sa njim. Hadzic pored Zahirovica sigurno ima mjesto, a Ljevakovic isto zabija. Za ostale igrace ne tvrdim nista. Nisu nista bolji od ovih sto imamo...Kolasinac je eto vec osiguran. Jbg nije ovo Chelsea i City da se samo mijenja, mora se imati neka konstanta, a ne samo ubacivat nova imena. Ovih 5 igraca ce zaigrat, zvace ih Pape kad tad
@Rios
Ne treba ama bas nikakva promjena pred ovako vaznu utakmicu, dobra je sansa da ni Bicakcic ne zaigra. A Hajrovic nece zaigrati sigurno..Ide se na siguricu i glavni nasi igraci ce morati dati 110%. Neka prvo igraju za drzavu, a onda i za svoju reputaciju u svijetu. Dzeki ovo sigurno dodje kao najbitnija utakmica u karijeri, kao i jos nekima koji su zvucna imena u Evropi i Svijetu...
Treci napadac dodje kao Visca..Uglavnom pouzdanije nego novi treci napadac koji uopste nije upoznat sa sistemom.
Ili Sunjic koji sigurno nece odigrati ni minute ili Avdija od nekog novog beka koji nije odigrao ni minute sa Spahom , Mujdzom, Zukanovicem i Lulicem
Ovi se koliko toliko poznaju za ovog ciklusa i utakmica sto se odigralo..
Vrijedilo bi nekad probati nekad kad bude prijateljska Arslanagica, Hadzica, Ljevakovica i Burica. Za Burica tvrdima da ima mjesto u ovoj reprezentaciji pored ove garniture golmana. Za Arslanagica tvrdim da ce nekad imati mjesto u reprezentaciji ako ga osiguramo, prvo se moramo dogovoriti sa njim. Hadzic pored Zahirovica sigurno ima mjesto, a Ljevakovic isto zabija. Za ostale igrace ne tvrdim nista. Nisu nista bolji od ovih sto imamo...Kolasinac je eto vec osiguran. Jbg nije ovo Chelsea i City da se samo mijenja, mora se imati neka konstanta, a ne samo ubacivat nova imena. Ovih 5 igraca ce zaigrat, zvace ih Pape kad tad
@Rios
Ne treba ama bas nikakva promjena pred ovako vaznu utakmicu, dobra je sansa da ni Bicakcic ne zaigra. A Hajrovic nece zaigrati sigurno..Ide se na siguricu i glavni nasi igraci ce morati dati 110%. Neka prvo igraju za drzavu, a onda i za svoju reputaciju u svijetu. Dzeki ovo sigurno dodje kao najbitnija utakmica u karijeri, kao i jos nekima koji su zvucna imena u Evropi i Svijetu...
Treci napadac dodje kao Visca..Uglavnom pouzdanije nego novi treci napadac koji uopste nije upoznat sa sistemom.
Ili Sunjic koji sigurno nece odigrati ni minute ili Avdija od nekog novog beka koji nije odigrao ni minute sa Spahom , Mujdzom, Zukanovicem i Lulicem
- inacefindecko
- Kontakt:
ako je tako, tražim da me pape pozove za sljedeći ciklus, upoznat ću se i sa spahom i sa mujdzom, i ostalim, uklopicu se u sistem koliko mogu, to što ja blage nemam nema veze, uglavnom bolje ću ja u odbrani bit jer ih znam nego neko ko igra lopte profesionalno.. zar nije tako?tuzlak1987 je napisao/la: Treci napadac dodje kao Visca..Uglavnom pouzdanije nego novi treci napadac koji uopste nije upoznat sa sistemom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Veoma ironican post, ne znam sta da ti kazem. Cocalic je WC, Sunjic propalitet. Et jesil sretan..inacefindecko je napisao/la:ako je tako, tražim da me pape pozove za sljedeći ciklus, upoznat ću se i sa spahom i sa mujdzom, i ostalim, uklopicu se u sistem koliko mogu, to što ja blage nemam nema veze, uglavnom bolje ću ja u odbrani bit jer ih znam nego neko ko igra lopte profesionalno.. zar nije tako?tuzlak1987 je napisao/la: Treci napadac dodje kao Visca..Uglavnom pouzdanije nego novi treci napadac koji uopste nije upoznat sa sistemom.
Ne znam kakva bi bila prica kada bi selektor nas sastavljao spisak kako to sastavlja Mihajlovic za Srbiju, 15 od 23 igrca dobiju poziv da se prodaju. Mislim da bi kod nas bili neredi na ulicama kada bi se to desilo
zove ove jer trenutno na tim pozicijama boljih nema
ali kod nas to nije bitno bitno je da svako ima svog igraca i kad njega ne zovne odna ide prica kako vrsajevic moze,p kad ne zovne nekog veznjaka kako moze avdukic i tkao u krug.
"Sto Petrovicu ne zoves Bajramovica kad moze vrsajevic"
KAd nam zeljo celik,sarajevo stvore novog spahica,ibisevica nek ga zove odma do tad ove levate mjenjat novim levatima nema potrebe svakako popunjavaju broj
ali kod nas to nije bitno bitno je da svako ima svog igraca i kad njega ne zovne odna ide prica kako vrsajevic moze,p kad ne zovne nekog veznjaka kako moze avdukic i tkao u krug.
"Sto Petrovicu ne zoves Bajramovica kad moze vrsajevic"
KAd nam zeljo celik,sarajevo stvore novog spahica,ibisevica nek ga zove odma do tad ove levate mjenjat novim levatima nema potrebe svakako popunjavaju broj
- Consigliere
- Kontakt:
Treba realno reci da je reprezentacija jednostavno sazrela za veliki rezultat i te godine rada, truda svih ljudi oko saveza plus najbolja igracka generacija koju smo ikada imali mora rezultirati sa uspjehom... Pape je selektor i svaka mu cast, ali mislim da bi vecina prosjecnih trenera na nasoj klupi imala iste ili bolje rezultate... Kojim je to Pape maestralnim potezom ili izmjenom preokrenuo utakmicu u nasu korist i sl?
Vise je bilo negativnih poteza tokom same utakmice.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema sta preokretat, jer mu sigurno nece promijeniti tok utakmice levati kao Said, Stilic i Ibricic kad ne mogu igraci kao sto su Dzeko, Ibisevic i Pjanic...
Uvijek nam u ovim glavnim utakmicama igra najbolje sto imamo i igraju maksimalno koliko mogu..Mada i mene nervira kad oko 70" udje Avdija ili neko drugi. Oni su igraci da se oduzme vrijeme i da se prikaze strancima kako imaju nastup za koji ovi pojma nemaju da je trajao 3 minute kako bi se prodali.
To vam je standardna praksa u reprezentacijama nasih susjeda Hrvatskoj i Srbiji, tako se probilo 100 igraca..
Uvijek nam u ovim glavnim utakmicama igra najbolje sto imamo i igraju maksimalno koliko mogu..Mada i mene nervira kad oko 70" udje Avdija ili neko drugi. Oni su igraci da se oduzme vrijeme i da se prikaze strancima kako imaju nastup za koji ovi pojma nemaju da je trajao 3 minute kako bi se prodali.
To vam je standardna praksa u reprezentacijama nasih susjeda Hrvatskoj i Srbiji, tako se probilo 100 igraca..
-
- Kontakt:
Pa odavno niste bili ovako raspolozeni za kritiku ko danas..Jel to sto skola pocinje nekima,ispiti ili je visok datum (sad će plata još malo) kad su tolike frustracije prisutne..
Toliko rasprave oko igrača koji ne bi zaigrali ni 10 minuta u ovim (nikad boljim) kvalifikacijama..
Daj Boze da do Papeta ovo nista ne dolazi, kad mene ovoliko iritirate.
Toliko rasprave oko igrača koji ne bi zaigrali ni 10 minuta u ovim (nikad boljim) kvalifikacijama..
Daj Boze da do Papeta ovo nista ne dolazi, kad mene ovoliko iritirate.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Dobro odvagan post bas. Jedino zajeram Susicu ne pozivanje Besica a pozivanje Ibricica (ako to uopste ima ikakvog uticaja na krajni rezultat protiv SLovaka). Sve ostalo su nijanse koje ne znace puno .tuzlak1987 je napisao/la:True story je da je Cocalic panjina slicna Sunjicu, nista bolji. Tog Cocalica na svakom koraku, pomislio bih da nam bas i treba ko ne prati repku, a u vrh glave moze biti nas cetvrti peti stoper kao sto je i Sunjic sada.
@Rios
Njaveca nada u ovim tekmama je upravo to sto si spomenuo. MOTIVACIJA ... glavnina ove ekipe vec osjeti miris Brazila i stavit ce glavu u vatru da to postignu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- inacefindecko
- Kontakt:
Cocalića sam navodio kao primjer igrača koji zaslužuje DOBITI ŠANSU DA SE DOKAŽE!
Možeš li mi objasniti razloge (adekvatne) zašto do sad nije imao šansu dokazati se? Poznato je koliko Pape prati nastupe naših reprezentativaca i potencijalnih.. NEKO DOVODI IGRAČE U REPREZENTACIJU ILI IH GURA, ali to ne želimo kritikovati niti vidjeti uopšte zato što DŽEKO (svjetska klasa, igrač M.Citija) uništi grke zajedno sa još par njih koji su svjetska klasa. Ali zar nije bolje zvati nekog ko iole ima kvaliteta nego trpat te radi "nekog sistema" od kojih pola njih su LOŠI igrači.
I samo još nešto:
U reprezentaciju se zovu NAJBOLJI IGRAČI IZ TE DRŽAVE..
Da li kod nas igraju najbolji? Pod reprezentacija se ne broji samo prvih 11?
Možeš li mi objasniti razloge (adekvatne) zašto do sad nije imao šansu dokazati se? Poznato je koliko Pape prati nastupe naših reprezentativaca i potencijalnih.. NEKO DOVODI IGRAČE U REPREZENTACIJU ILI IH GURA, ali to ne želimo kritikovati niti vidjeti uopšte zato što DŽEKO (svjetska klasa, igrač M.Citija) uništi grke zajedno sa još par njih koji su svjetska klasa. Ali zar nije bolje zvati nekog ko iole ima kvaliteta nego trpat te radi "nekog sistema" od kojih pola njih su LOŠI igrači.
I samo još nešto:
U reprezentaciju se zovu NAJBOLJI IGRAČI IZ TE DRŽAVE..
Da li kod nas igraju najbolji? Pod reprezentacija se ne broji samo prvih 11?
nije imao sta preokretat kad je sve rijesio do sad utakmice na vrijeme i u svoju korist,nigdje nije bila upitna igra i rezutlat.Covjek ima najbolji rezutalt do sad(bez obzira na grupu) Pape jos uvjek gradi sovje trenersko ime i ono ce zavisti od koncanog rezultata reprezentacije,moze otic u brazil,moze ispast odma moze napravit iznenadjenje ,ostaje da vidimo i to ce govorit i njemu.KAd zavrsi svoje odna ce se moc donijet sud sta bi bilo i sta ce bit,nece vjecno bit tu i imace priliku i ostali da pokusajuConsigliere je napisao/la:Treba realno reci da je reprezentacija jednostavno sazrela za veliki rezultat i te godine rada, truda svih ljudi oko saveza plus najbolja igracka generacija koju smo ikada imali mora rezultirati sa uspjehom... Pape je selektor i svaka mu cast, ali mislim da bi vecina prosjecnih trenera na nasoj klupi imala iste ili bolje rezultate... Kojim je to Pape maestralnim potezom ili izmjenom preokrenuo utakmicu u nasu korist i sl?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Doce to sve na svoje, sigurno ima nekih ljudi koji pritisnu Papeta da pozove tog ili tog. Mi smo takav narod, mislim da nema covjeka u BIH koji nije nekad trazio stelu...Fazon je da je dobro dok ta stela ostane na ovim slabijim igracima. Vazno je da nam se nikad ne desi situacija da se ne pozove neko aliza koga se iz aviona vidi da zasluzuje. Dajem primjer reprezentacije nasih susjeda kad nije pozivan Subotic, Ljajic, Matic. Sva tri igraju u jakim klubovima, standardno. Dva igrala ligu prvaka, treci ponajbolji u svom timu Fiorentini bio...
E sad jasno je da kod nas nema takvih stvari vec da je primaran uspjeh svima u savezu, bar do ovog trenutka. Cini se kako zdravo sve funkcionise, ali sigurno ima toga da se pozove Avdija kako bi mu se upisao nastup koji da se moze pokazat da je igrao za jaku repku. Ili da se zove Sunjic kako bi upisao nastup i tako dalje.
Tu trebaju raditi Cocalicevi ljudi ili Ljevakovicevi jer oni nisu u toliko jakim ligama i oko njih nema pritiska publike kao sto je bilo oko Kolasinca oko kojeg smo se svi digli da igra za nas ili Halilovica. Za njih se ne cuje toliko i oni moraju imat neki lobi ako zele nastupe dok ovi mladi kao Bicakcic, Hajrovici, Kolasinac su dosli kao plod djelovanja citave drzave, tj svi su pokazali da ih zele jer kontamo mladi su igrau u jakim ligama. Daj to dok nije neko pokupio jer nam treba potencijala...
E sad jasno je da kod nas nema takvih stvari vec da je primaran uspjeh svima u savezu, bar do ovog trenutka. Cini se kako zdravo sve funkcionise, ali sigurno ima toga da se pozove Avdija kako bi mu se upisao nastup koji da se moze pokazat da je igrao za jaku repku. Ili da se zove Sunjic kako bi upisao nastup i tako dalje.
Tu trebaju raditi Cocalicevi ljudi ili Ljevakovicevi jer oni nisu u toliko jakim ligama i oko njih nema pritiska publike kao sto je bilo oko Kolasinca oko kojeg smo se svi digli da igra za nas ili Halilovica. Za njih se ne cuje toliko i oni moraju imat neki lobi ako zele nastupe dok ovi mladi kao Bicakcic, Hajrovici, Kolasinac su dosli kao plod djelovanja citave drzave, tj svi su pokazali da ih zele jer kontamo mladi su igrau u jakim ligama. Daj to dok nije neko pokupio jer nam treba potencijala...
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
žao mi te , jer znam da ćeš se unaprijed razočarati . od istih će ti doći 1-2 maksimalno . kolašinca također otpiši do kraja godine , tek naredne godine će najvjerovatnije sve biti sređeno za njega .PerryFred je napisao/la: Ako osiguramo 6 bodova protiv Slovaka onda za Liechtenstein i Litvaniju ocekujem :
Said Huseinovic
Tino Sven Susic
Anel Hadzic (Zahirovic out)
Sead Kolasinac
Edin Cocalic
Jasmin Buric (Avdukic out)
Ajdin Mahmutovic ili Nusmir Fajic
i onda se pitamo zašto se ljudi toliko ljute , mislim , ludi ste da očekujete ovakve drastične promjene na spisku

Svraka protiv Alžira, Misimović protiv Bjelorusije.Consigliere je napisao/la:Treba realno reci da je reprezentacija jednostavno sazrela za veliki rezultat i te godine rada, truda svih ljudi oko saveza plus najbolja igracka generacija koju smo ikada imali mora rezultirati sa uspjehom... Pape je selektor i svaka mu cast, ali mislim da bi vecina prosjecnih trenera na nasoj klupi imala iste ili bolje rezultate... Kojim je to Pape maestralnim potezom ili izmjenom preokrenuo utakmicu u nasu korist i sl?
Što se tiče maestralnih poteza može Francuska u Parizu, Grčka na Bilinom Polju, preokret protiv Rumunije, može i skok sa 30-tog na 13-to mjesto, prvi put prvi u grupi...
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa i to za druge dvije utakmice sigurno nece biti 7 igraca
Tesko da ce toliko biti i za prijateljske...Ti neki igraci moraju imati svoje ljude jer oni nisu igracine. Nece njih niko pozvati dok ne urade nesto posebno u tim ligama, ovako su standardni i dobri. To je isto kao u basketu, prvo se izaberu oni bolji pa onda za slabije ti je kasnije i svejedno.
Ako vec ima tolike stele onda je Tino Susic davno treba dobiti poziv jer po mnogima je Susicev brat najvece zlo. Mada niko nije vidio covjeka na ulici od kada je igrao za Crvenu Zvezdu

Ako vec ima tolike stele onda je Tino Susic davno treba dobiti poziv jer po mnogima je Susicev brat najvece zlo. Mada niko nije vidio covjeka na ulici od kada je igrao za Crvenu Zvezdu

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
- Consigliere
- Kontakt:
Da, SvrakaHenderson je napisao/la:Svraka protiv Alžira, Misimović protiv Bjelorusije.Consigliere je napisao/la:Treba realno reci da je reprezentacija jednostavno sazrela za veliki rezultat i te godine rada, truda svih ljudi oko saveza plus najbolja igracka generacija koju smo ikada imali mora rezultirati sa uspjehom... Pape je selektor i svaka mu cast, ali mislim da bi vecina prosjecnih trenera na nasoj klupi imala iste ili bolje rezultate... Kojim je to Pape maestralnim potezom ili izmjenom preokrenuo utakmicu u nasu korist i sl?
Što se tiče maestralnih poteza može Francuska u Parizu, Grčka na Bilinom Polju, preokret protiv Rumunije, može i skok sa 30-tog na 13-to mjesto, prvi put prvi u grupi...

Sta je sa Francuskom? Ubacivanje maestra Maletica nakon cega primamo gol...
Ok, ne kazem ja da nemamo rezultate, mislim, nisam slijep, samo kazem da Pape nije bas toliko strucan koliko to nasi rezultati i uspjesi govore... On ima neke druge kvalitete, trenerske bas i ne.
Fit Tony: I keep my friends close...
pa koga je imao da mu igra desnog beka ? da te podsjetim , pošto vidim da nemaš baš najbolje sjećanje , maletić je ušao zato što je MORAO , mujdža se ozlijedio luđačkim starom majmuna maloude , šta je tu pape mogao ? skočiti na maloudu kada je išao da zgazi mujdži stopalo ?Consigliere je napisao/la:Da, SvrakaHenderson je napisao/la:Svraka protiv Alžira, Misimović protiv Bjelorusije.Consigliere je napisao/la:Treba realno reci da je reprezentacija jednostavno sazrela za veliki rezultat i te godine rada, truda svih ljudi oko saveza plus najbolja igracka generacija koju smo ikada imali mora rezultirati sa uspjehom... Pape je selektor i svaka mu cast, ali mislim da bi vecina prosjecnih trenera na nasoj klupi imala iste ili bolje rezultate... Kojim je to Pape maestralnim potezom ili izmjenom preokrenuo utakmicu u nasu korist i sl?
Što se tiče maestralnih poteza može Francuska u Parizu, Grčka na Bilinom Polju, preokret protiv Rumunije, može i skok sa 30-tog na 13-to mjesto, prvi put prvi u grupi...![]()
Sta je sa Francuskom? Ubacivanje maestra Maletica nakon cega primamo gol...
Ok, ne kazem ja da nemamo rezultate, mislim, nisam slijep, samo kazem da Pape nije bas toliko strucan koliko to nasi rezultati i uspjesi govore... On ima neke druge kvalitete, trenerske bas i ne.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kakvih parmaka ima na forumu
znaci navalili ko mutavi na telefon

znaci navalili ko mutavi na telefon

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- DonCorleone
- Kontakt:
Cuj Hadzic in, Zahirovic out...pa Zahirovic je totalni promasaj za svakog covijeka koji ima oci u glavi, osim nekoliko Papetoljubaca, oni u istom vide jednu, dvije dobrih utakmica protiv Litvanije i Lihtenstajna. Protiv Portugala i malo jacih Zahirovic izgleda ko Tutan Chamun. Ali brate dragi, zamjeniti ga Hadzicem je nenormalno pored BESICA! Hadzic je los, prelos za 13tu reprezentaciju svijeta. A Papetoljubci i sam Pape ne traze Besica iz njima poznatih razloga, iako moze biti tata mata Zahirovicu i Hadzicu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.