Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kad ugledah samo link u postu, pomislih da je postirao @filip13.Derdiyok je napisao/la:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4704883576
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pric'o sam ti sto me ona iz Sarajeva dodala, napravila novi profil i nakon nekoliko (mozda je i vise od godine proslo), dodala me s tog novog, a imao sam je na starom. Upoznali se u Tuzli. Helem, ovaj jaran iz Sa mi je hoce da zbari i javio joj se, pitao zna li ko sam ja, sjeca li me se itd. Rek'o joj da mi se javi, lafo je ja imam nesto pitat. Ja nisam vjerovao njemu, dok mi nije slikao razgovor. Umirao sam od smijeha kol'ko je ovaj lud. Na kraju se morao javiti curi da se izvinim, onda ovaj napravi grupni chat i pisali smo vise puta.
Hafizi sam se javio, ne znam ni sam kako sam se uspio natjerat. Pisali 2x, nije mi to to i gotova stvar.

Hafizi sam se javio, ne znam ni sam kako sam se uspio natjerat. Pisali 2x, nije mi to to i gotova stvar.
- IlFantasista
- Kontakt:
Mah samo tako, hoćeš-nećeš-ne moraš. Šta se imš peglati. 

Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hvala brate funtamentalistickiHigh je napisao/la:@Bosniacum Lilium,
nek je sretan i od mene.

Hvala brate Rodzere, amin! Tako je, zdravlje je najbitnije, ja sam to prosao i znam kako je. Da nam Allah svima podari zdravlje prije svega, amin. Sto se tice materijalnog, tek toliko da imamo da se pruzimo i da ne se ne rastezemo da bi uhvatili krajeveFederer17 je napisao/la:Btw, brate Sandzo, sretan i hairli da bude. Da ti Allah podari zdravlje, a sve ono manje bitno od toga ce doci aBd samo po sebi. Molim Ga da ti to olaksa. Amin.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Samo nek je zdravlja i ovcavine
- IlFantasista
- Kontakt:
- Nerminovic
- Kontakt:
Katastrofa
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Nerminovic
- Kontakt:
Nikad više u grad sau dsrejevy cstynsbr
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- legenda reala
- Kontakt:
JutroIlFantasista je napisao/la:Svi se razbježali.![]()

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
High je napisao/la:Kad ugledah samo link u postu, pomislih da je postirao @filip13.Derdiyok je napisao/la:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4704883576
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk

hm i mom najboljem drugu je danas rođendan. i on stalno pokreće neke poslove, doduše on je iz gž, ali ko zna gž, sandžak, blizu je to...
srećan rođendan inače
srećan rođendan inače
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Dantes, anđeo sa greškom.DANTES je napisao/la:hm i mom najboljem drugu je danas rođendan. i on stalno pokreće neke poslove, doduše on je iz gž, ali ko zna gž, sandžak, blizu je to...
srećan rođendan inače
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Re: RE: Re: Chat
Evo hoćeš sa mnom na utakmicu jer i ja idem na zapad?rasavoje je napisao/la:Covjek je cudna biljka.

ili samo anđeoHeller je napisao/la:Dantes, anđeo sa greškom.DANTES je napisao/la:hm i mom najboljem drugu je danas rođendan. i on stalno pokreće neke poslove, doduše on je iz gž, ali ko zna gž, sandžak, blizu je to...
srećan rođendan inače

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ili samo greska. 
Ti nisi covjek ti si greska, tn tn tn.

Ti nisi covjek ti si greska, tn tn tn.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- lijevokrilo
- Kontakt:
Dantes je kloc koji je sinoć prizvo ovu štetočinu, a taman smo se malo odmorili i navikli da je nema.
sve je laž
Nije on mene prizvao, dosla bih svakako sama, nemoj dzaba klevetati covjeka. I ponavljam, ne uzimaj me u usta. Ne znam kako vise da ti dokazem, jedino jos da ti nacrtam.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- lijevokrilo
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.