Imaš li ti licno kakav posao, platu, nešto, neki qrc.
Imaš li kakvog hajra od toga što ce u klub za kojeg navijaš leći neke pare ? vidim kitiš se ovdje tuđim perjem.
Razmisli malo, pa odgovori na ova pitanja

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Imaš li ti licno kakav posao, platu, nešto, neki qrc.
hvala za info zagojezagor1987 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 21:28Sta je strumfovima tema sto je nakav rumeni u kanton isao,a njihovi mole svaki dan nemaju za sta da nas prozivaju pa ove nebuloze pisu haha mitomani ne brinite nista ovo je tek pocelo,milioni tek stizu a vi ovdje cutite dok vam igraci nisu 5 plata primili i lazite sami sebe
Imam posao,ne zivim u Bosni evo godinu dana jel treba jos nesto? Sto se tice para imam ja nesto jer ce mi se klub pojacat pa ce moci dovesti igrace tipa Susic,Lazic,Hadzic itd a ne neki opanci i propaliteti. Sto se tice prozivanja ovo za 100 maraka i sirotinju samo cu ti se slatko nasmijatlet3 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 21:41Imaš li ti licno kakav posao, platu, nešto, neki qrc.
Imaš li kakvog hajra od toga što ce u klub za kojeg navijaš leći neke pare ? vidim kitiš se ovdje tuđim perjem.
Razmisli malo, pa odgovori na ova pitanja![]()
Nisam rekao da si ti sirotinja, niti bilo koga konkretno prozvaozagor1987 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 00:31
Imam posao,ne zivim u Bosni evo godinu dana jel treba jos nesto? Sto se tice para imam ja nesto jer ce mi se klub pojacat pa ce moci dovesti igrace tipa Susic,Lazic,Hadzic itd a ne neki opanci i propaliteti. Sto se tice prozivanja ovo za 100 maraka i sirotinju samo cu ti se slatko nasmijat
Ne kurchi se niko nego citam fantazije nekih a igraci im 5 plata nisu primili tj prozivaju jer se Celik raspada pa sam ih podsjetio samolet3 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 00:40Nisam rekao da si ti sirotinja, niti bilo koga konkretno prozvaozagor1987 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 00:31
Imam posao,ne zivim u Bosni evo godinu dana jel treba jos nesto? Sto se tice para imam ja nesto jer ce mi se klub pojacat pa ce moci dovesti igrace tipa Susic,Lazic,Hadzic itd a ne neki opanci i propaliteti. Sto se tice prozivanja ovo za 100 maraka i sirotinju samo cu ti se slatko nasmijatne potvaraj
vec generalno na ovom forum vrlo cesto citam kako se raja razbacuje raznim ciframa i kurchi nekim imaginarnim milionima, kao da ih oni posjeduju, kao da su oni dio nekog tala
pa mi zato bilo smiješno
![]()
Pa mozete kad ne placate igrace i ostale zaposlenike redovno, nego jednom u 3 mjesecasvrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 08:23Od dugorocnih ugovora angazovani smo na odrzavanju glavnog i pomocnog terena stadiona Grbavica u Sarajevu i trening centra NFSBiH u Zenici
Samo Zeljo moze platit firmu Alba za njene usluge u BiH
GOLEM SI ŽELJO
Kredite ce te vracat dok Osim mafija vlada seljom, a i dugo nakon, do zadnjeg lutvinog pokoljenja. A kamata ide li idesvrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 08:23Od dugorocnih ugovora angazovani smo na odrzavanju glavnog i pomocnog terena stadiona Grbavica u Sarajevu i trening centra NFSBiH u Zenici
GOLEM SI ŽELJO
Bolje i to nego iz buđeta Federacije da nam daju pare nekakvi politicari iz socijalnih fondova da ojadimo nekogasamoOlimpick je napisao/la: ↑28 apr 2020, 13:24Kredite ce te vracat dok Osim mafija vlada seljom, a i dugo nakon, do zadnjeg lutvinog pokoljenja. A kamata ide li idesvrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 08:23Od dugorocnih ugovora angazovani smo na odrzavanju glavnog i pomocnog terena stadiona Grbavica u Sarajevu i trening centra NFSBiH u Zenici
GOLEM SI ŽELJO
Amaw ? sa kamatom 20 posto godisnje ?svrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 13:35Bolje i to nego iz buđeta Federacije da nam daju pare nekakvi politicari iz socijalnih fondova da ojadimo nekogasamoOlimpick je napisao/la: ↑28 apr 2020, 13:24Kredite ce te vracat dok Osim mafija vlada seljom, a i dugo nakon, do zadnjeg lutvinog pokoljenja. A kamata ide li idesvrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 08:23Od dugorocnih ugovora angazovani smo na odrzavanju glavnog i pomocnog terena stadiona Grbavica u Sarajevu i trening centra NFSBiH u Zenici
GOLEM SI ŽELJO
Ili iz farmaceutske industrije
Bolje ovako
Jel znas mozda ko nam sad posudi 300 000 marki
Hvala za infosamoOlimpick je napisao/la: ↑28 apr 2020, 14:04Amaw ? sa kamatom 20 posto godisnje ?svrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 13:35Bolje i to nego iz buđeta Federacije da nam daju pare nekakvi politicari iz socijalnih fondova da ojadimo nekogasamoOlimpick je napisao/la: ↑28 apr 2020, 13:24
Kredite ce te vracat dok Osim mafija vlada seljom, a i dugo nakon, do zadnjeg lutvinog pokoljenja. A kamata ide li ide
Bolje ovako
Vi licno ste moljakali politicare,koliko vam je Koldzo dao para? Ministri? Gradonacelnik? Ojadili ste budzet moje opstine nase pare vama lafo radnickoj klasi daju,napravite sami sta ce vam njihov i moj novac? Pises nesto a pojma nemas sta tj sam ismijavas svoj klub i ljude koji ga vode,politicara imate mali milion u upravi a i prije ste uvijek imalisvrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 13:35Bolje i to nego iz buđeta Federacije da nam daju pare nekakvi politicari iz socijalnih fondova da ojadimo nekogasamoOlimpick je napisao/la: ↑28 apr 2020, 13:24Kredite ce te vracat dok Osim mafija vlada seljom, a i dugo nakon, do zadnjeg lutvinog pokoljenja. A kamata ide li idesvrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 08:23Od dugorocnih ugovora angazovani smo na odrzavanju glavnog i pomocnog terena stadiona Grbavica u Sarajevu i trening centra NFSBiH u Zenici
GOLEM SI ŽELJO
Bolje ovako
Opcina Centar haha provjereno ni 2 posto kao vama Koldzo uostalom sam sebe uvaljujes,kakve veze imaju nase pare i davanje istih za vas stadion? Cuj vraca se kroz repku hahah nek Centar napravi nama stadion vracace im se trostruko preko reprezentacije logika je strasnasvrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 14:40Vi licno ste moljakali politicare,koliko vam je Koldzo dao para? Ministri? Gradonacelnik? Ojadili ste budzet moje opstine nase pare vama lafo radnickoj klasi daju,napravite sami sta ce vam njihov i moj novac? Pises nesto a pojma nemas sta tj sam ismijavas svoj klub i ljude koji ga vode,politicara imate mali milion u upravi a i prije ste uvijek imali
Nacelnik gosp.Koldzo je davao pare za stadion
Gdje se kroz utakmice voljene reprezentacije vratilo visestruko opcini Novo Sarajevo
Tako da je Zeljo tvojoj opcini dao vise a ujedno i tebi
Jedini politicar koji navija za Zelju je gosp.Komsic
A koliko je dala opcina Centar vama
Suti bordo djecace
Pa stadion Kosevo vam je dat na koristenjezagor1987 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 16:29Opcina Centar haha provjereno ni 2 posto kao vama Koldzo uostalom sam sebe uvaljujes,kakve veze imaju nase pare i davanje istih za vas stadion? Cuj vraca se kroz repku hahah nek Centar napravi nama stadion vracace im se trostruko preko reprezentacije logika je strasnasvrakino1921 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 14:40Vi licno ste moljakali politicare,koliko vam je Koldzo dao para? Ministri? Gradonacelnik? Ojadili ste budzet moje opstine nase pare vama lafo radnickoj klasi daju,napravite sami sta ce vam njihov i moj novac? Pises nesto a pojma nemas sta tj sam ismijavas svoj klub i ljude koji ga vode,politicara imate mali milion u upravi a i prije ste uvijek imali
Nacelnik gosp.Koldzo je davao pare za stadion
Gdje se kroz utakmice voljene reprezentacije vratilo visestruko opcini Novo Sarajevo
Tako da je Zeljo tvojoj opcini dao vise a ujedno i tebi
Jedini politicar koji navija za Zelju je gosp.Komsic
A koliko je dala opcina Centar vama
Suti bordo djecace
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.