Mislis da ne bi bilo vise ljudi da je karta bila jeftinija ?neroazzuro je napisao/la:Pa karte bile 5 i 10KM, sta da ti spusti? Na 3KM???likusa je napisao/la: Ja sam prva da se ne lazemo kontala bit ce neki popust za karte sad protiv Lovcena al et
Valjda su nasi svjesni da im od prolaska Lovcena ovisi i prodaja clanskih i sezonskih ....
Kako mislis da ti se neko uclani ,a da nema neku popust nek je za clanove bilo 4 ili 8 ...to su "sitnice" koje privuku raju ! Pa od ljubavi se ne zivi,nema tog covjeka koji ce ti dat lovu a da on nema neke koristi

Ev u komsija djevojke uz clansku ulaze bez karata...shvatite vec jednom da se od ljubavi ne zivi,da bi neko nesto uzeo treba mu pruziti nesto u zamjenu za to...Kad pitari kazu koliko imaju clanova mislis da ih sponzori ne uzimaju za ozbiljno ?
Volim Želju,budim se sa pjesmama našim,dana nema bez Želje,karte,clanske,fan šop sve sve,al se na poluvremenu zapita zasta dadosmo 10 km i onda dodjes u situaciju da se zamislis kad ja sebe to pitam,sta onda misle oni koji dodju 1-2 puta na utakmicu