Hvala.fedeltafrotta je napisao/la:17-30terabajt je napisao/la:Nije ovo njemačka 70% nas ne radi , a da bi akcija uspjela treba svaki navijač pozamašnu svotu novca ikesirati npr. 200-300 km a to je puno.
U kolko je utakmica u Petrovcu ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mislim da nije toliko do para koliko do povjerenja, realno da naprave neki projekat recimo navijaci da skupljaju lovu 2,3 godine ne bi bilo lose, al drustvo je takvo da danas recimo brat brata zajebe akd su pare u pitanju jbga los vakata a i losi ljudi...ova sezona ce biti dugaterabajt je napisao/la:Nije ovo njemačka 70% nas ne radi , a da bi akcija uspjela treba svaki navijač pozamašnu svotu novca ikesirati npr. 200-300 km a to je puno.
U kolko je utakmica u Petrovcu ?

-
- Kontakt:
ja jedino navijacima zamjeram sto od one parole za Grbavicu i da necemo igrati utakmice na kosevu nisu nista uradili,kako mogu postavljati svaku utakmicu sloboda navijacima mislim da mogu i svaku utakmicu postavljati nesto za grbavicu,nismo istrajni i ne cujemo se dovoljno po tom pitanju
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
- Kontakt:
Kad vec spominjete mjesecnu pomoc klubu, tj. neku vrstu redovne donacije od strane clanova ja bih prvi uplacivao, recimo, 10 km mjesecno na racun. J.ebenu clansku nikad nisam uspio izvadit jer ne idem u Sarajevo nit tamo imam rodbine. Kad je bila prilika s Plzenom,do 4 ljudi radili, utakmica u 8, a ja dosao gore u 6. Sve sto mi treba je da klub omoguci uplatu preko banke ili putem interneta. I nisam jedini. Zeljini navijaci klubu mogu puno vise pomoci nego sto sad pomazu, cak i ovaj relativno mali broj zvanicnih clanova.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
pa treba nesto pokrenuti, ko, sta i kako, ne znam, ali treba tu pricu naceti, poslije bi to valjda trebali podrzati poznati Zeljovci (i finansijski i u medijima da vidimo da se samo ne busaju u prsa s ljubavi prema Zelji), organizovati i radne akcije i akcije prikupljanja pomoci, pa nek' svako da koliko moze, ako je kakva veca suma, neka takvim klub pokloni i godisnje karte kao znak zahvalnosti, nezaposleni, studenti i ucenici mogu volonterski raditi (naravno, uz strucne ljude koji zive od tih radova) i skupilo bi se dosta novca...
da je kako samo one lajkove s FB-a komercijalizirati, da svih 140 i nesto hiljada uplati po 5 KM mjesecno, to je skoro osam i po miliona maraka za godinu dana, a valjda se dosta stvari moze uraditi (pa makar i osnovnih) za te pare...
posto je sve ovo malo moguce, samo mozemo supljirati i nagadjati po ŠBBKBB principu, ako sta ikad bude, bice dobro...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
da je kako samo one lajkove s FB-a komercijalizirati, da svih 140 i nesto hiljada uplati po 5 KM mjesecno, to je skoro osam i po miliona maraka za godinu dana, a valjda se dosta stvari moze uraditi (pa makar i osnovnih) za te pare...
posto je sve ovo malo moguce, samo mozemo supljirati i nagadjati po ŠBBKBB principu, ako sta ikad bude, bice dobro...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- kenan_tm87
- Kontakt:
Klub ne cini nista po pitanju clanskih, godisnjih, a bilo je velikih nekakvih najava sto se toga tice. Apsolutna bezidejnost za neke akcije koje ne bi kostale haman nista a vratilo bi se visestruko... Pa bolan aparat za clanske ne radi godinu dana... pa isklesi mi je na drvetu ebo joj ja majku...
Sto se navijaca tice i tih redovnih pomaganja, odazvalo bi se 29 ljudi, otprilike koliko i za ciscenje snijega, ili koliko ih dodje na prvo okupljanje i sl.
Sto se navijaca tice i tih redovnih pomaganja, odazvalo bi se 29 ljudi, otprilike koliko i za ciscenje snijega, ili koliko ih dodje na prvo okupljanje i sl.
Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 05 jul 2014, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO
-
- Kontakt:
bice, sabura, pred pocetak sezonekenan_tm87 je napisao/la:Klub ne cini nista po pitanju clanskih, godisnjih, a bilo je velikih nekakvih najava sto,se toga tice. Apsolutna bezidejnost za neke akcije koje ne bi kostale haman nista a vratilo bi se visestruko... Pa bolan aparar za clanske ne radi godinu dana... pa isklesi mi je na drvetu ebo joj ja majku...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
joj vi se raspisali o renoviranju grbavice a mi nemamo da dovedemo napadaca, govore da navijaci pomognu jedva 5-6 hiljade bude kad je evropa.
Zadnja izmjena: emirati, dana/u 05 jul 2014, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
- SarajlijaTM
@terabajt,zna se da je ovo bih, ne sekiraj se...
Recimo @neroazzuro je uduplao cifru
Na to se misli, simbolično, a to kod nas ne znaci 200km sigurno
Recimo @neroazzuro je uduplao cifru

Na to se misli, simbolično, a to kod nas ne znaci 200km sigurno
- kenan_tm87
- Kontakt:
Sto pred pocetak, sto ne prije evropskih utakmica, sta cekaju, Godoa???fedeltafrotta je napisao/la:bice, sabura, pred pocetak sezonekenan_tm87 je napisao/la:Klub ne cini nista po pitanju clanskih, godisnjih, a bilo je velikih nekakvih najava sto,se toga tice. Apsolutna bezidejnost za neke akcije koje ne bi kostale haman nista a vratilo bi se visestruko... Pa bolan aparar za clanske ne radi godinu dana... pa isklesi mi je na drvetu ebo joj ja majku...
FORZA ZELJO
-
- Kontakt:
lako je pricati i kritikovati, kada se uhvatis u kostac sa problemom vidis da ne ide to tako bas lagano...
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Zadnjih godina su nam donijeli toliko radosti da mislim da ipak i mi moramo biti fer i ispostovati ovo sto klub zeli
da uradi, i da udemo strpljivi i vidjeti kako ce ici ovo sa podmladjivanjem ekipe.
da uradi, i da udemo strpljivi i vidjeti kako ce ici ovo sa podmladjivanjem ekipe.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- SarajlijaTM
Znaci, zeljovci, nije moje da dalje pricam ali spremite se stati iza svog zelje, kako su nasi starci to znali...
Kao što sam vec rekao simbolično

-
- Kontakt:
Naumpada mi,recimo, i uplata putem sms-a. Odem na trafiku,dopunim kredit i prebacim to LJozetu na racun. Milion nacina. Meni ne treba ni evidencija utroska,dovoljno mi je da poneku press konferenciju naprave o stanju i desavanjima u klubu.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
raja sada kada bude oko clanskih i godisnjih to je najbolji nacin, vjerujte mi, plus u fan shop nesto... a bice i oko udruzenja stvari... sve cete bit informisani, samo sabura
svi kao jedan stati uz našeg Želju !SarajlijaTM je napisao/la:Znaci, zeljovci, nije moje da dalje pricam ali spremite se stati iza svog zelje, kako su nasi starci to znali...
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
hajde da i to vidimo pa da predjemo na djela
acta non verba !

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ma sve je to uredu sto vi predlazete, ali to je jednostavno sitno i klub nema neke prevelike koristi od toga.
Ako se zeli nesto vise postici jednotstavno se moraju ganjati vece stvari,ali do tada i do vremena kada bude vise love u klubu treba 100 % stati uz ovo sada.
Ako se zeli nesto vise postici jednotstavno se moraju ganjati vece stvari,ali do tada i do vremena kada bude vise love u klubu treba 100 % stati uz ovo sada.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- SarajlijaTM
Nekom prostom racunicom 5000 zaposlenih zeljovaca da urade trajni nalog na platu od simboličnih 5km mjesecno i 1000 penzionera po npr. 1-2km i eto ti za pocetak generalni sponzor
Ovo je neko moje razmisljanje, onako, na glas
Ovo je neko moje razmisljanje, onako, na glas
ma ovo su prijedlozi koji se mogu svrstati samo u naucnu fantastiku. jedini ispravan put bi bio ovaj koji Željo pokušava a to je da se za par godina rijesi dugova, tek kad bi se to desilo onda bi mogli naci nekog da investira a da ne mora placati stare dugove vec se odmah fokusirati na stadion i igracki kadar. ako bude sve islo kako se prica i pise bice dobro. ovo gluposti uplatiti preko kredita 2km i te gluposti pa nismo mi visocka bosna, velike su to pare u pitanju.Toliko se glasalo za poplave po citavu noc pa jedva skupe 70.000 gdje je animirana citava drzava a ne da neko skuplja za Želju.
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921, Proximic i 37 gostiju.