Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E ne znam ni ja kako mu na grbu fale slova i koji je ovo amaterizam jbt, a nijanse boje su dodatni stoc u oko.DrustveniParazit je napisao/la:Sta slova ili su otpala ili nisu ni bila?![]()
Jos dajgle, maica/dres i sorc ista boja u bocu.
Cirkus se nastavlja. Ovo je prvi put (ova oprema) da sam protiv HAAD-a, evo sto se sad pise ovo da je pustila oprema boju, ja sam primjetio par dana nakon što su je dobili. Sad ovo sa grbom, 'identična' boja opreme. Bože sačuvaj, sramota je ovo.joker90 je napisao/la:E ne znam ni ja kako mu na grbu fale slova i koji je ovo amaterizam jbt, a nijanse boje su dodatni stoc u oko.DrustveniParazit je napisao/la:Sta slova ili su otpala ili nisu ni bila?![]()
Nemoj psovati kralju,ja tebi nisam opsovao,ja samo kažem koga bi volio jer znam da pregovaraju sa njim.A priznaj da bi nam valjo ,majstor je toDrustveniParazit je napisao/la:Cirkus se nastavlja. Ovo je prvi put (ova oprema) da sam protiv HAAD-a, evo sto se sad pise ovo da je pustila oprema boju, ja sam primjetio par dana nakon što su je dobili. Sad ovo sa grbom, 'identična' boja opreme. Bože sačuvaj, sramota je ovo.joker90 je napisao/la:E ne znam ni ja kako mu na grbu fale slova i koji je ovo amaterizam jbt, a nijanse boje su dodatni stoc u oko.DrustveniParazit je napisao/la:Sta slova ili su otpala ili nisu ni bila?![]()
Bolan @Majkl yebo te Said u usta više si dosadio s njim.
evo sam saznao sa izvora da je ovo u džeme bijelo u stvari majica za SŠ, e sad što je na njemu, kaže da su i juniorima dali opremu pa nije bilo za sviju???joker90 je napisao/la:Je li ovo Dzemo kao legenda kluba jedini nosi bijelo na ramenima ili mu se ovo ispralo na ovoj pobojenoj kvalitetnoj opremi? E cuj jako sunce onaj rece!![]()