Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la JuveSissoko » 17 apr 2011, 00:04

sto ja imam dojam da se ovdje bod slavi kao pobjeda?? :?
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 17 apr 2011, 00:05

Gledao sam Real zadnjih tri - cetri utakmnice uzastopno (dvije protiv tottenhama u L.P) Sta je taj Ronaldo veceras pokazao, gol iz penala i to je sve sto smo vidjeli od njega, Mesut je trebao da igra od pocetka!

i sta treba to Ale Real Madrid, ale ale da znaci?

znaci da si zadovoljan ovim bodom, e moj jadu pa koliko vam Barcelona bjezi bodova? Smijesan si, a siguran sam da ce vas otresti u LP, nista do sljedece Transfer sezone 250 Miliona opet potrositi, ali ne sad u napad nego sve u odbranu, ostaviti Pepe-a i Ramosa, i Carvalha(nisam siguran koliko moze jos odigrati sezona na kvalitetno nivou) i dovesti adekvatna pojacanja, i necu vise stobom da se prepirem djecace ;) Ako ko ima ozbiljni nije problem mogu diskutovati ali stobom ne dok ne odrastes, i da ja ne navijam uopste za Barcelonu nego je vise simpatisem od Reala i to je sve.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 17 apr 2011, 00:05

Madridista18 je napisao/la:Ova Barca je jadan klub,cekajte da se ovi momci jos malo uigraju pa cete vidjeti sta je dominacija
HALA MADRID
Sa ovim te se bas slazem,samo sto ja kazem WC Madrid,a ne HALA MADRID
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 17 apr 2011, 00:06

Real može biti prezadovoljan na kraju.Možda se moglo i do pobjede,ali bilo bi previše.Crveni karton je bio čist kao suza,zadnji igrač.Penal je bio malo diskutabilan,čak mi se učinilo da nije bilo nikako kontakta između Marcela i Barcinog igrača,ali otom potom.Mislim da je ovo na kraju i najrealniji ishod ovog El Classica,za vas je bitno da niste posustali nakon crvenog i primljenog gola,nego strpljivo čekali svoju priliku i na kraju dočekali.Mourinho je Mourinho,možda je pročitao Barcu (siguran sam da će snimak ovog duela pogledati još 5-6 puta) i tako uzeti Kup Kralja te po mogućnosti proći u finale LP.
Biće dramatično,jedva čekam srijedu (jbt,osjećam se kao navijač oba ova kluba :lol: ).
You'll never walk alone.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 apr 2011, 00:06

Svaka čast Realu, u potpunosti su nadigrali slabašnog protivnika iz Katalonije. Sudija je bio sramota, ne mogu vjerovat da je ono svirao penal Barci :evil: . Svaka čast Mourinhu kako je nabrijao momke, da je bilo pravde Real bi večeras slavio.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 17 apr 2011, 00:06

:lol: :lol: :lol: :lol:

pa jao, jao koliko se slavi poklonjeni bod protiv Barce i to na svom terenu

nema sta, hala gori :lol: :lol: :lol:

Edin-TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin-TM87 » 17 apr 2011, 00:07

Kaka mjesto Di Marie! Karvaljo mjesto Albiola! JOJ NE BUDEL MU KAKA IGRO U KUPU! **** CU GA!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 17 apr 2011, 00:07

Madridista18 je napisao/la:Ova Barca je jadan klub,cekajte da se ovi momci jos malo uigraju pa cete vidjeti sta je dominacija
HALA MADRID
...ako smo mi jadan klub sta ste vi...vec 6 utakmica protiv nas niste ostvarili pobjedu... :lol: ...aBd za 17 dana taj niz ce biti 9 utakmica...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 apr 2011, 00:07

SA igracem manje 30 minuta nisu nam slozili priliku dok smo konstantno napadali,to meni licno daje vjeru da mozemo napraviti dobre stvari u predstojecim utakmicama...naravno da ne smiju se praviti ovakve kardinalne greske kao veceras...

Sta je Pepe igrao zadnjeg veznog,stopera i beka u zadnjih pola sata...
Ozil fantastican konstanto izmedju 2,3 igraca je uspio smiriti,zagraditi i proslijediti dalje..

Di MAria flop...

jedva cekam srijedu,da vidim hocel i tada se barcelona cuvati,igrati sa 20%
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 apr 2011, 00:07

Sa 10 igraca su ih ****...

Ozil joj kralja 8-) steta sto ono Khedira nije spremio :(
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 17 apr 2011, 00:08

Bosco je napisao/la:Svaka čast Realu, u potpunosti su nadigrali slabašnog protivnika iz Katalonije. Sudija je bio sramota, ne mogu vjerovat da je ono svirao penal Barci :evil: . Svaka čast Mourinhu kako je nabrijao momke, da je bilo pravde Real bi večeras slavio.
Nije penal,a vuce ga za vrat :lol: :lol: :lol: ,a zato jeste penal jeste za real.Marcelo Sam pao sam se ubijo.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 apr 2011, 00:08

FC BAYERN je napisao/la:Gledao sam Real zadnjih tri - cetri utakmnice uzastopno (dvije protiv tottenhama u L.P) Sta je taj Ronaldo veceras pokazao, gol iz penala i to je sve sto smo vidjeli od njega, Mesut je trebao da igra od pocetka!

i sta treba to Ale Real Madrid, ale ale da znaci?

znaci da si zadovoljan ovim bodom, e moj jadu pa koliko vam Barcelona bjezi bodova? Smijesan si, a siguran sam da ce vas otresti u LP, nista do sljedece Transfer sezone 250 Miliona opet potrositi, ali ne sad u napad nego sve u odbranu, ostaviti Pepe-a i Ramosa, i Carvalha(nisam siguran koliko moze jos odigrati sezona na kvalitetno nivou) i dovesti adekvatna pojacanja, i necu vise stobom da se prepirem djecace ;) Ako ko ima ozbiljni nije problem mogu diskutovati ali stobom ne dok ne odrastes, i da ja ne navijam uopste za Barcelonu nego je vise simpatisem od Reala i to je sve.
Ne bjeze nam sigurno vise nego vama drugoplasirani Leverkusen :lol: Nista, mi cemo potrositi opet 250 miliona a vi se nastavite boriti sa Hanoferom za Ligu prvaka. I kad si vec sve tako fino rekao, da cemo zijanit u LP i Kupu, de mi jos reci hocul ja jos sta pojebat do kraja mjeseca?
Monolog je napisao/la:@Portillo,

Ako je ovo penal, onda...Vjeruj da su se komentatori smijali kada je sudija pokaz'o na bijelu tačku. Pogledaj snimak (mah, ne znam ni što ovo govorim, ti ćeš opet reći da je bio penal, tako da...), pobogu. Alves nije dodirn'o Marcela, koji se poslije sam sapliće i pada. Strašno, moram priznati.

A Albiol je zasluženo otiš'o u svlačionicu prije vremena.

U svakom slučaju, jedan od najslabijih El Clasica u posljednje vrijeme. Očekiv'o sam više, al' ipak je ovo tek prvi dio. Ostala su još tri.
Vjerujem ti... nisam vidio penal iskren da budem jer mi je non stop stekalo, vidio sam tek Ronaldovu realizaciju. Vidjecu kasnije video pa prosuditi...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 apr 2011, 00:08

@Bosco, a jarane to se nisam nadao od tebe ;) Previše se družiš sa Pajserom, ne valja ti to :P

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 apr 2011, 00:08

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Svaka čast Realu, u potpunosti su nadigrali slabašnog protivnika iz Katalonije. Sudija je bio sramota, ne mogu vjerovat da je ono svirao penal Barci :evil: . Svaka čast Mourinhu kako je nabrijao momke, da je bilo pravde Real bi večeras slavio.
Nije penal,a vuce ga za vrat :lol: :lol: :lol: ,a zato jeste penal jeste za real.Marcelo Sam pao sam se ubijo.
Bit ću iskren s tobom , Villa je flop, jedino što zna je upast i simulirat.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 17 apr 2011, 00:09

Raul_64 je napisao/la: jedva cekam srijedu,da vidim hocel i tada se barcelona cuvati,igrati sa 20%
I koji ce vam to biti pokusaj - 8? 9? XXX? :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 apr 2011, 00:09

Osvajanje boda za Real u večerašnjoj utakmici je povod za gradsko slavlje u Madridu... :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 17 apr 2011, 00:10

Bosco je napisao/la:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:
Bit ću iskren s tobom , Villa je flop, jedino što zna je upast i simulirat.
Villa jeste odigro lose,ali je bio penal pogledaj malo bolje i vidjeces.
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 17 apr 2011, 00:10

...s kim Arsenal igra u Ligi prvaka u polufinalu...ne mogu se sjetiti... ;) ...ah sad sam se sjetio,ne igra,barca ga je izbacila...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 apr 2011, 00:10

JuveSissoko je napisao/la:sto ja imam dojam da se ovdje bod slavi kao pobjeda?? :?
Ma slavio bi i ti i ja,da nas neko kara non stop i da nam nabija traume da ga sanjamo i kad spavamo i kad nespavamo,i jednom te ne spici,i ti znas da neces imati traume i da ga neces bas sanjat i da te nece boliti guzovi od prcanja ko proslih puta...zato slave,moras razumjeti,ja razumijem,shvatam kako je to,kad nakon toliko karanja jednom odbijes da ti udje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 apr 2011, 00:11

Nije bio penal odma sam rekao ,sad sam se i uvjerio ,nakon dobro odgledanog snimka Alves izbio loptu ,a Marselo samo nako pao izgubio ravnotežu ,sudija sviro i ćao
Za Barcu je penal čist ,Albiol je ispao naivan ,ko kakav početnik ,mogao ga je samo prsima gurati on ga za vrat ufatio :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.