26 minuta se nije navijalo u cast Admiru Bjelakunookey je napisao/la:Evo gledam na vogošći snimak utakmice od sinoć,je li bilo navijanja/navijača sinoć?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
26 minuta se nije navijalo u cast Admiru Bjelakunookey je napisao/la:Evo gledam na vogošći snimak utakmice od sinoć,je li bilo navijanja/navijača sinoć?
nije prve 24 min zbog admira bjelakanookey je napisao/la:Evo gledam na vogošći snimak utakmice od sinoć,je li bilo navijanja/navijača sinoć?
jel treba banovati,a sta je sa vasim sugavica,zeljeznicmar,seljo i slicno.jao majko draga.trazi da banuju i pitare koji rade isto.govorio sam mali milion puta da se spuste tenzije,ali sami ste krivi za ovakve odnose.mislim opcenito svi i jedni i drugi.jer dusa vam je napadati druge ,a svoje ne kudite.da me johny ne bi svatio pogresno mislim i na nase navijace.jer lik je veliki pedagog ali samo kada treba kritikovati zeljine navijace,a za svoje presuti ,ili trazi ko kakvo dijete opravdanja,ma vi ste prvi ovo ...mislim da treba podvuci crtu jednom i krenuti u gradnju boljih odnosa.ali kako ce kada neko napise normalan post,on se odmah uhvati one teorije kao kad te komsija ubode nozem.a ne prica kad mu komsija guzicu spasi u onoj selendri .i slicne stvari .samo sarajevo je napisao/la:ti izgleda sretan pa vazda u hali! Daj banujte za ova vrijedjanja tipa kitari!zlaja-73TM87 je napisao/la:E,moji p(k)itari baš ste JADNI da jadniji ne možete biti!Da Vam nije sudija,koji Vam poklanjaju penale ili poništavaju golove suparničkim Vam ekipama,sada bi imali oko 15 bodova,a ne 20!Najžalosnije za Vas su te pobjede na kraju utakmice.Mučiti se na "svom" terenu do zadnje minute i to protiv ekipa od kojih ste sigurno bolji (ne računam Travnik)makar duplo baš je ŽALOSNO.
p.s.Znate onu staru "Ko je sretan,ni u hali nije gladan"
Zar je u tebi ostalo sve ono što je ruralno? Vokabular ti je najjača strana? Šta li? Ti si meni genije.Larry David je napisao/la:Znaci u nedjelju na cumez. Sreca pa nije ljeto, inace bi covjek vec sad morao ganjati kakav serum protiv zmijskog otrova.
Rezultat 0-3, pa eto mozda ipak i jedan gol primimo cisto da bi strumfovi mogli zapaliti baklje.
Mi bar imamo svoj "cumez".Larry David je napisao/la:Znaci u nedjelju na cumez. Sreca pa nije ljeto, inace bi covjek vec sad morao ganjati kakav serum protiv zmijskog otrova.
Rezultat 0-3, pa eto mozda ipak i jedan gol primimo cisto da bi strumfovi mogli zapaliti baklje.
Papak spama temu sopstvenog kluba pišuci kompleksaške postove o Želji i Manijacima nicim izazvan.Elektrika je napisao/la:Slavija nam je još više otvorila oči, sad možemo da budemo još više uvjereni u sigurnu pobjedu na pašnjaku. željezničari nemaju šta da traže protiv nas, dolazimo da im budemo u ofsajdu![]()
Neka pripreme svoje multimedijalne aparate i neka arhiviraju Argentinu. Ljubitelji uskotračne pruge, potomci konduktera i skretničara spremite se za spektakl zvani horde zla!
Čim me ti citiraš mora da si potomak konduktera i skretničaraMandrak je napisao/la:Papak spama temu sopstvenog kluba pišuci kompleksaške postove o Želji i Manijacima nicim izazvan.Elektrika je napisao/la:Slavija nam je još više otvorila oči, sad možemo da budemo još više uvjereni u sigurnu pobjedu na pašnjaku. željezničari nemaju šta da traže protiv nas, dolazimo da im budemo u ofsajdu![]()
Neka pripreme svoje multimedijalne aparate i neka arhiviraju Argentinu. Ljubitelji uskotračne pruge, potomci konduktera i skretničara spremite se za spektakl zvani horde zla!
Napacen i teško bolestan decko
hahaha...a sta onda vi raditeMandrak je napisao/la:Papak spama temu sopstvenog kluba pišuci kompleksaške postove o Želji i Manijacima nicim izazvan.Elektrika je napisao/la:Slavija nam je još više otvorila oči, sad možemo da budemo još više uvjereni u sigurnu pobjedu na pašnjaku. željezničari nemaju šta da traže protiv nas, dolazimo da im budemo u ofsajdu![]()
Napacen i teško bolestan decko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.