FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Megamon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Megamon » 17 okt 2010, 13:22

nookey je napisao/la:Evo gledam na vogošći snimak utakmice od sinoć,je li bilo navijanja/navijača sinoć? :roll:
26 minuta se nije navijalo u cast Admiru Bjelaku :cry: ,u 26 minuti zapaljeno 26 baklji i tad je pocelo navijanje ;)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 17 okt 2010, 13:22

nookey je napisao/la:Evo gledam na vogošći snimak utakmice od sinoć,je li bilo navijanja/navijača sinoć? :roll:
nije prve 24 min zbog admira bjelaka
Za zivot cijeli!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 17 okt 2010, 13:23

Nakon mog izlaganja na ovoj temi da probam malo stisat strasti i nase i njihove,da probam objasnit sta je zajebancija a sta uvreda opet nije u redu pojedinim.Dakle odustajem uzivajte u vasem nacinu uvreda i jedni i drugi i molim vas nemoojte kad se sta desi kukat u smislu fakat sto nam je ovo trebalo mi smo svi iz istog grada.Pozdrav od starog manijaka i sve najljepse vama i nama.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 17 okt 2010, 13:31

Ovdje vec mnoge teme se usr ane od jednih te istih forumas,ja evo kad god se vratim pposlije utakmice sa AFH na ovoj temi vidim provakcije i gluposti komsinica a pojedini navijaci Sa na to odgovoarju i ode u helac vidim niko nije ni napisao koju recenicu o utakmici a pretpostavljam da je vecina bila kuci i za tastaturom :roll:
AL nebitno vezano za sinocnu tekmu ekipa koja dodje i bus parkira ispred gola tesko mozes probit jos kad imas ovako vrsne strijelce ko mi onda postaje prava patnaj al et zabi ga Dado mesarima :D i opet se nazalost vec ponavlja fraza iz ove sezone bodove pisi igru brisi izgleda mi prije cemo dati go sa 15,20,30 metara nego sa par metara tako da prognoze za derbi su definitivno s obzirom da ni mi al i komsinice nemju strijelaca ovaj derbi il ce biti 0-0 il ce neki pojedinac rijesit (piksi,avdic :D kod nas il zeba ,beslija kod komsija )sve u svemu za razliku od posljednih par godina ovaj ce derbi biti gdje su i jedni i drugi u samom vrhu sto daje jos jednu draz i nadam se da ova mladja raj malo smire fukre (ultra giga ovo ono) i da nece biti beelaja a bolji nek pobijedi :arrow: mi 8-)

Ijos jedna stvar ako iko zna i malo bolje upucen bilo bi dobro da to istrazi i PORTAL,a to ja kanton sarajevo na celu sa ministrom glumcem je imao na raspolaganju 26 miliona KM za kulturu i sport i da je za sport izdvojeno samo 7 miliona i onda nije cudo sto se grcaju u dugovima u samom funkcionisanju svi sportski kolektivi u Sarajevu sram da ih bude , nek se ministar ugleda malo koliko banja luka i zagreb izdvajaju za svoje sportke kolektive :evil: :evil: I ZNA LI ko jesu li dobili FKS I FKŽ onih obecanih po 600000 KM prosle godine :?:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 17 okt 2010, 13:36

samo sarajevo je napisao/la:
zlaja-73TM87 je napisao/la:E,moji p(k)itari baš ste JADNI da jadniji ne možete biti!Da Vam nije sudija,koji Vam poklanjaju penale ili poništavaju golove suparničkim Vam ekipama,sada bi imali oko 15 bodova,a ne 20!Najžalosnije za Vas su te pobjede na kraju utakmice.Mučiti se na "svom" terenu do zadnje minute i to protiv ekipa od kojih ste sigurno bolji (ne računam Travnik)makar duplo baš je ŽALOSNO.
p.s.Znate onu staru "Ko je sretan,ni u hali nije gladan" ;)
ti izgleda sretan pa vazda u hali! Daj banujte za ova vrijedjanja tipa kitari!
jel treba banovati,a sta je sa vasim sugavica,zeljeznicmar,seljo i slicno.jao majko draga.trazi da banuju i pitare koji rade isto.govorio sam mali milion puta da se spuste tenzije,ali sami ste krivi za ovakve odnose.mislim opcenito svi i jedni i drugi.jer dusa vam je napadati druge ,a svoje ne kudite.da me johny ne bi svatio pogresno mislim i na nase navijace.jer lik je veliki pedagog ali samo kada treba kritikovati zeljine navijace,a za svoje presuti ,ili trazi ko kakvo dijete opravdanja,ma vi ste prvi ovo ...mislim da treba podvuci crtu jednom i krenuti u gradnju boljih odnosa.ali kako ce kada neko napise normalan post,on se odmah uhvati one teorije kao kad te komsija ubode nozem.a ne prica kad mu komsija guzicu spasi u onoj selendri .i slicne stvari .
a i ti sta hoces ba prvi dodjes i provociras ,podjebavas i sl. imate li vi mozga ljudi svi koji to radite,ustvari imate li i mozga i obraza.evo slozicu se da sve provokatore treba malo ohladiti ,ali najlakse je kukati administraciji ,a ovamo svi radimo te iste stvari.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 okt 2010, 14:15

Barbarez, treba počet sigurno, al treba počet na obje strane.

Ja sigurno nemam ništa protiv navijača Želje al stvarno ove uvrede i ovo sve, prešlo je svaku mjeru. Al et, lakše nekima metaru u guzicu nego centimetar u mozak ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 okt 2010, 15:09

slika

I grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima.....
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 17 okt 2010, 17:14

Znaci u nedjelju na cumez. Sreca pa nije ljeto, inace bi covjek vec sad morao ganjati kakav serum protiv zmijskog otrova.
Rezultat 0-3, pa eto mozda ipak i jedan gol primimo cisto da bi strumfovi mogli zapaliti baklje.

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 17 okt 2010, 17:20

ZELJO - SARAJEVO 0-2 (Torlak,Kojasevic)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 okt 2010, 17:21

Teska tekma sa travnikom,teren prelos i bunker gostiju, uz cinjenicu da smo neke igrace odmarali i cuvali za derby,bilo je tesko..al opet 3 velika i zasluzena boda...pogotovo jer je borac kiksao i opet smo se priblizili...slatka pobjeda 8-)

Igracima se nema sta zamjerit,dali su maximum s obzirom na sve,a nedostatak srece iz Gradacca,vratio se protiv Travnika,iako smo imali opet nekoliko cistih sansi koje smo fulili i gdje smo mogli ranije postici pogodak...al hvala Bogu dosli smo do pobjede.

Next :arrow: kup,uz maximalan pristup,rutinski to odradit,ipak je 4-1 velika prednost i sacuvati sto vise svjezine za derby koji ce mozda biti i kljucni iskorak u borbi za titulu i uspjesan nastavak sezone...

SARAJEVO SAMPION 8-) 8-)

P.S. Zna li neko sta je sa nekim stolicama na istoku :roll: :roll: :|
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 okt 2010, 17:22

ja sam 0-1 zadovoljan ;)
Vucina 8-)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 17 okt 2010, 17:23

Larry David je napisao/la:Znaci u nedjelju na cumez. Sreca pa nije ljeto, inace bi covjek vec sad morao ganjati kakav serum protiv zmijskog otrova.
Rezultat 0-3, pa eto mozda ipak i jedan gol primimo cisto da bi strumfovi mogli zapaliti baklje.
Zar je u tebi ostalo sve ono što je ruralno? Vokabular ti je najjača strana? Šta li? Ti si meni genije.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 17 okt 2010, 17:26

Larry David je napisao/la:Znaci u nedjelju na cumez. Sreca pa nije ljeto, inace bi covjek vec sad morao ganjati kakav serum protiv zmijskog otrova.
Mi bar imamo svoj "cumez".
FK Željezničar
Chelsea FC

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 17 okt 2010, 17:31

Slavija nam je još više otvorila oči, sad možemo da budemo još više uvjereni u sigurnu pobjedu na pašnjaku. željezničari nemaju šta da traže protiv nas, dolazimo da im budemo u ofsajdu :lol:

Neka pripreme svoje multimedijalne aparate i neka arhiviraju Argentinu. Ljubitelji uskotračne pruge, potomci konduktera i skretničara spremite se za spektakl zvani horde zla!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 okt 2010, 17:33

Elektrika je napisao/la:Slavija nam je još više otvorila oči, sad možemo da budemo još više uvjereni u sigurnu pobjedu na pašnjaku. željezničari nemaju šta da traže protiv nas, dolazimo da im budemo u ofsajdu :lol:

Neka pripreme svoje multimedijalne aparate i neka arhiviraju Argentinu. Ljubitelji uskotračne pruge, potomci konduktera i skretničara spremite se za spektakl zvani horde zla!
Papak spama temu sopstvenog kluba pišuci kompleksaške postove o Želji i Manijacima nicim izazvan.
Napacen i teško bolestan decko :oops:

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 17 okt 2010, 17:37

Mandrak je napisao/la:
Elektrika je napisao/la:Slavija nam je još više otvorila oči, sad možemo da budemo još više uvjereni u sigurnu pobjedu na pašnjaku. željezničari nemaju šta da traže protiv nas, dolazimo da im budemo u ofsajdu :lol:

Papak spama temu sopstvenog kluba pišuci kompleksaške postove o Želji i Manijacima nicim izazvan.
Čim me ti citiraš mora da si potomak konduktera i skretničara :lol:

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 17 okt 2010, 17:37

losa sinoc igra nepovezana i sreca je da je ihtijarevic mogao izdrzati cijelu utakmicu inace i ono malo pasova ne bi bilo sve u svemu prandeli napolje inace nam je crna buducnost

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 okt 2010, 17:38

Mandrak je napisao/la:

hahaha...a sta onda vi radite :mrgreen: camac i ekipa nema posta da ne spominju rezim,gasenje i ostalo :mrgreen: 8-) naravno FKS u glavnoj ulozi 8-) 8-)

Ajd ba bjezite...ni vama niko ne komentarise vase postove gdje se o sarajevu pise :P :P ..pisite tamo i vozdra... :P 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 okt 2010, 17:40

Jesam i ponosan sam na to...ko da je sramota biti potomak konduktera ili skretnicara, nekim seljacima ocito jeste..Mora da si i ti ponosan na te "šukove" ;) smišljao decko danima da ga što bolje šukne, pa potrcao na forum :oops:
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 17 okt 2010, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 17 okt 2010, 17:40

losi smo mi ali su i oni jos gori tako da ocekujem nikakav derbi i odlican ambijent na tribinima

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.