Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Cartman » 20 mar 2011, 22:12

Goalgetter je napisao/la:'ebes City, Dzeko hocu gol protiv Rumuna !!
Na kraju krajeva to i jest najvaznije. Zato nikad nisam razumio ove sto se sekiraju radi igara klubova nasih igraca. Ja sam zelio Wolfsburgu sve zlo radi onoga sto su napravili Misimovicu i kad je Dzeko igrao tamo. Naravno nadao sam se da ce on dat gol, ali bilo mi je drago kad sam god vidio facu mazge Hoenessa kad gube. Isto vazi i za City.

Repka se jedino gleda, sta je nama pomoglo sto je Vedo dao 18 golova u 17 utakmica, kad bolje sad igra za repku nego u to vrijeme?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 mar 2011, 22:16

Cartman je napisao/la:
Na kraju krajeva to i jest najvaznije. Zato nikad nisam razumio ove sto se sekiraju radi igara klubova nasih igraca. Ja sam zelio Wolfsburgu sve zlo radi onoga sto su napravili Misimovicu i kad je Dzeko igrao tamo. Naravno nadao sam se da ce on dat gol, ali bilo mi je drago kad sam god vidio facu mazge Hoenessa kad gube. Isto vazi i za City.

Repka se jedino gleda, sta je nama pomoglo sto je Vedo dao 18 golova u 17 utakmica, kad bolje sad igra za repku nego u to vrijeme?
Naravno.
Ipak bude ti drago ako vidis da je jedan nas uspio, ali kad igra lose sto se sekirati, jedino sto je meni vazno to su golovi u repki.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 20 mar 2011, 22:17

Ubit ce Edin Rumuniju sam,, ubjedjen sam. Edin kad igra za Reprezentcija,odmah je to druga prica,ima podrsku saigraca, Miske izvodi prekide ili Sale, tako da ce biti upotrebljivi lopti za njega 100%. A realno nisu Rumuni sada nesto ekstra jaki, jaca je bila jedna Turska i Belgija kada smo za svijestko izborili baraz. Ova utakmica protiv Rumuna je kljucna, ako Reprezentcaija misli na evropsko ici to je definitivno.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 mar 2011, 22:55

Rijetko se vidjaju, ali evo jedan dobar post sa foruma Citya:

1. won 98% of the balls given to him in the air, he won the header no one there, is that his fault?

2. held the ball up well, turned defenders so many times with a good first touch.

3. always wanted the ball, carried the ball, made space for others.

4. he gave it away 3-4 times, not on his own is he?

5. NEVER ONCE HAD ANY SUPPORT FROM MIDFIELD AS A LONE PLAYER

6. NEVER ONCE GOT SUPPLIED WITH A DECENT BALL FROM MIDFIELD

7. NEVER ONCE GOT ANY SUPPORT WHEN HE HAD THE BALL

8. NEVER ONCE RECIEVED A CROSS FROM OPEN PLAY ALL GAME

9. HAD ONLY ONCE CHANCE ALL GAME TO RUN AT THE DEFENCE

10. YOU DON'T SUPPLY YOUR STRIKER, HE WON'T SCORE

11. Once again today we were crying out for another attacking midfielder
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 mar 2011, 22:58

Znaci po vasoj teoriji vise nema napadaca koji su u losoj formi ??? Sada se to sve prepisuje na saigrace i ekipu, a pojedinac ne moze biti u losoj formi ... Zar vam je tesko reci i priznati da Edin ni fizicki ni po formi nije ni blizu Wolfsburga ... Kad je igrac u formi nema uticaj na to ni ekipa u kojoj igra niti bilo sta, tada sve ulazi u gol svaki pokusaj sjetite se Ibisevica , Dzeke u Wolfsburgu i slicno u dobroj formi zabijao odakle je stigao ... Nema ni LFC sada nista bolju ekipu cak su gori od Citya ali pogledajte Suareza on je u formi i sam dominira terenom ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 20 mar 2011, 23:06

Dirk je napisao/la:Znaci po vasoj teoriji vise nema napadaca koji su u losoj formi ??? Sada se to sve prepisuje na saigrace i ekipu, a pojedinac ne moze biti u losoj formi ... Zar vam je tesko reci i priznati da Edin ni fizicki ni po formi nije ni blizu Wolfsburga ... Kad je igrac u formi nema uticaj na to ni ekipa u kojoj igra niti bilo sta, tada sve ulazi u gol svaki pokusaj sjetite se Ibisevica , Dzeke u Wolfsburgu i slicno u dobroj formi zabijao odakle je stigao ... Nema ni LFC sada nista bolju ekipu cak su gori od Citya ali pogledajte Suareza on je u formi i sam dominira terenom ;)
Slazem se sa tobom da Edin nije bas u najboljoj formi,,, i rekao sam vec u jednom postu da nije ni 15% onaj Edin iz Wolfsburga. A sto se tice saigraca, naravno da se prepisuje njima , jer ti istih saigraci nisu u stanju da za svog napadaca kreiraju neki malu sansu,da ne pricam da mu kreiraju neki zicer,kao sto je Balo imao protiv Dynama. Napadac kada u jednoj utakmici ima 4 prilike i ne iskoristi ih ,onda se on moze kritikovati,ali kad napadac nema priliku citavu utakmicu,kako ga mislis kritikovati. Svi znamo da Edin nije ni Ronaldo a ni Messi,ili na kraju krajeva eto i Tevez, da sam sve uradi,,ali ako je City takvog igraca trebao tj. jos jednog Teveza zasto su Edina dovodili???. Kad si ga vec doveo kreiraj sanse za njega,,,i tu ga izdaju njegovi divni saigraci....

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 20 mar 2011, 23:07

Kolarov nije ni jednom loptu centrirao kako treba...
Silva se najčešće izgubi negdje u sredini između dvojice trojice protivničkih igrača.
Yaya Toure prilikom kontra napada, zaustavi loptu na sredini i vrati se nazad, vjerovatno čeka da se konsoliduje odbrana protivnika i tako skoro u svakoj akciji.
Milner ubacio jedan jedini centaršu u visini glave u šesnaesterac Chelsea, odakle je Džeko još iz nemoguće pozicije ošutao glavom, što je bio i jedini šut.
Bary se vidio nije.
Richards, nabije loptu ispred sebe i trči za njom, misleći da je ispred njega prazan prostor.

i.t.d.

Igra bez igre... Džeko tu ništa ne može, jedino da se vrati i pomogne odbrani...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 20 mar 2011, 23:12

AYAN je napisao/la:Kolarov nije ni jednom loptu centrirao kako treba...
Silva se najčešće izgubi negdje u sredini između dvojice trojice protivničkih igrača.
Yaya Toure prilikom kontra napada, zaustavi loptu na sredini i vrati se nazad, vjerovatno čeka da se konsoliduje odbrana protivnika i tako skoro u svakoj akciji.
Milner ubacio jedan jedini centaršu u visini glave u šesnaesterac Chelsea, odakle je Džeko još iz nemoguće pozicije ošutao glavom, što je bio i jedini šut.
Bary se vidio nije.
Richards, nabije loptu ispred sebe i trči za njom, misleći da je ispred njega prazan prostor.

i.t.d.

Igra bez igre... Džeko tu ništa ne može, jedino da se vrati i pomogne odbrani...
Sve to stoji, ja samo krivim Edina sto i ovo malo sansi sto dobije npr. danas 1v1 protiv David Luisa,ne iskoristi,jednostavno mora svaku malu sansu,iskorisiti maksimalno,to mu je jedini nacin da opstane ovdje. Ako nakon 14 utakmica to nije skontao onda ne znam, mora puno jos da radi na sebi to je definitivno

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 20 mar 2011, 23:19

sanji je napisao/la:
Bary se vidio nije.

i.t.d.

Sve to stoji, ja samo krivim Edina sto i ovo malo sansi sto dobije npr. danas 1v1 protiv David Luisa,ne iskoristi,jednostavno mora svaku malu sansu,iskorisiti maksimalno,to mu je jedini nacin da opstane ovdje. Ako nakon 14 utakmica to nije skontao onda ne znam, mora puno jos da radi na sebi to je definitivno
u 14 utakmica dao je 4 gola i šta sad? Koliko ih je Torres dao za Chelsea, još ima igrače boli glava iza sebe, kompletnu mašineriju koja stvara šanse kao na traci.. pa opet ništa.

A ono sa Luizom... Nađi mi napadača koji bi iz one situacije dao gol...
Željo i samo Željo...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 mar 2011, 23:25

Solidna partija Edina danas. Ide nabolje. Na kraju je izborio i žuti katron Luiza, kojeg je i prije toga jednom odlično okrenuo. Kaznio ga za ono njegovo zalijetanje. Puno bolje od ovog danas i nije mogao, u ovakvoj postavci i uz ovakvu igru saigrača, kakva je bila danas. Fina partija.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 20 mar 2011, 23:29

AYAN je napisao/la:
sanji je napisao/la:
Bary se vidio nije.

i.t.d.

u 14 utakmica dao je 4 gola i šta sad? Koliko ih je Torres dao za Chelsea, još ima igrače boli glava iza sebe, kompletnu mašineriju koja stvara šanse kao na traci.. pa opet ništa.

A ono sa Luizom... Nađi mi napadača koji bi iz one situacije dao gol...
Ovako Torres se ne moze sa Dzekom porediti,treba biti realan, i Torres ne mora davati golove,ali opet ce igrati u prvih 11 uvjek to zapamti,u svakom klubu ce El Ninjo igrati u prvih 11. Sad da ja tebe pitam ocekujes li ti Edina u prvih 11 sada kad budu igrali kuci protiv sunderlanda???????????? A ono sa luizom,ne razumijem te, ono je bila ekstra sansa i mnogih bih napadaci ono pretvorili u go prvi Tevez,samo je trebao proci pored Luiza i ide na Ceha i to je to. Ne znam kako si dosao do zakljucka da je ono bila ne moguca pozicija. Luiz je dobar odbranbeni igrac ali ne najbolji, a ako si dobar napdac,to jeste svjetska klasa,onda moras biti u stanju da prediblas jednog luiza u onakoj vaznoj utakmici

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 20 mar 2011, 23:36

sanji je napisao/la:Ovako Torres se ne moze sa Dzekom porediti,treba biti realan, i Torres ne mora davati golove,ali opet ce igrati u prvih 11 uvjek to zapamti,u svakom klubu ce El Ninjo igrati u prvih 11. Sad da ja tebe pitam ocekujes li ti Edina u prvih 11 sada kad budu igrali kuci protiv sunderlanda???????????? A ono sa luizom,ne razumijem te, ono je bila ekstra sansa i mnogih bih napadaci ono pretvorili u go prvi Tevez,samo je trebao proci pored Luiza i ide na Ceha i to je to. Ne znam kako si dosao do zakljucka da je ono bila ne moguca pozicija. Luiz je dobar odbranbeni igrac ali ne najbolji, a ako si dobar napdac,to jeste svjetska klasa,onda moras biti u stanju da prediblas jednog luiza u onakoj vaznoj utakmici
Samo je trebalo preći Luiza, onda Čeh... ma to je prosto ko pasulj. Evo sad mi krivo što nisam ja bio Džeko, zabio bih ga sigurno... ´ta će Luiz, ´ta će Čeh, to su samo Chesea igrači koje je Abramović doveo iz zaebancije...
Željo i samo Željo...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 mar 2011, 23:37

Al fkt jeli se vi zezate kad poredite Dzeko sa Torresom, jeli stvarno mislite da je Edin bolji od njega , ozbiljno vas pitam, kompletnijeg napada na svijetu od Torresa nema, taj je davao golove sa 30 metara , dirblajuci po 5 igraca , glavom i slicno ... a o statistici da ne pricam u prvoj sezoni 24 gola kao debitant , pa nadalje ... ;)

Budite realni urekli ste i Dzeku kao Ibisevica i zato je tu gdje je sada ... Usput Torres je u losoj formi nema to veze sa promjenom ekipe , dok vi to za Dzeku ne priznajete , on je po vama u formi a svi su krivi sto lose igra osim njega;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 20 mar 2011, 23:40

AYAN je napisao/la:
sanji je napisao/la:Ovako Torres se ne moze sa Dzekom porediti,treba biti realan, i Torres ne mora davati golove,ali opet ce igrati u prvih 11 uvjek to zapamti,u svakom klubu ce El Ninjo igrati u prvih 11. Sad da ja tebe pitam ocekujes li ti Edina u prvih 11 sada kad budu igrali kuci protiv sunderlanda???????????? A ono sa luizom,ne razumijem te, ono je bila ekstra sansa i mnogih bih napadaci ono pretvorili u go prvi Tevez,samo je trebao proci pored Luiza i ide na Ceha i to je to. Ne znam kako si dosao do zakljucka da je ono bila ne moguca pozicija. Luiz je dobar odbranbeni igrac ali ne najbolji, a ako si dobar napdac,to jeste svjetska klasa,onda moras biti u stanju da prediblas jednog luiza u onakoj vaznoj utakmici
Samo je trebalo preći Luiza, onda Čeh... ma to je prosto ko pasulj. Evo sad mi krivo što nisam ja bio Džeko, zabio bih ga sigurno... ´ta će Luiz, ´ta će Čeh, to su samo Chesea igrači koje je Abramović doveo iz zaebancije...
Pa nije Luiz vanzemaljac sta je tebi lol... Je li ti smatras Dzeku svjetskim napadacem tj. top 15 napdaca evrope,,ja ga smatram takvim igracem,,i jednsotavno je morao iz one akcije vise uraditi tacka. Jao lika kada je nemoguca proci pored Luiza hahhahah. A za ceha, ko je rekao da treba driblati golmana???? Ceh jeste ejdan od anjbolji golmana,ali to ne znaci da mu je ne moguce dati gol ccccccc.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 mar 2011, 23:41

Dirk je napisao/la: Budite realni urekli ste i Dzeku kao Ibisevica i zato je tu gdje je sada ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

David Luiz je vrlo vjerovatno najbolji odbrambeni igrač na svijetu. Ja onakvu dominaciju od stopera još nisam vidio.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 mar 2011, 23:44

Željovac je napisao/la:
Dirk je napisao/la: Budite realni urekli ste i Dzeku kao Ibisevica i zato je tu gdje je sada ...

David Luiz je vrlo vjerovatno najbolji odbrambeni igrač na svijetu. Ja onakvu dominaciju od stopera još nisam vidio.
Pa sta je tu cudno bolan, uzmi primjer Vede niko ga nije spomenuo i odigra onu polusezonu odlicno i onda ste ga poceli dizati i covjek se nikad ne vrati u onu formu, jer ste i njega zvali najboljim napadacem :lol:

I budi fer kad citiras post citiraj cijeli, a ovo o Luizu necu da komentarisem to samo fudbalski laik moze napisati :lol:

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 20 mar 2011, 23:44

imam osjecaj dok je mancini trener da dzeko u city-u nece "procvjetat",...onaj sistem igre je pfuj,...hajmo sad ko brat bratu chelsea i city imaju kolko tolko slican kadar a igra i sistem su ko dan i noc,.."gazda" anceloti je pokazo "segrtu" manciniju kako se vodi ekipa,...
meni se cini da se mancini prije utakmice igra malo fifa11 na ps3 i tako pravi sastav :) a po toj semi garant i kupuje nove igrace,...kolarov mu igra krilo tipa roberto carlos, cafu itd a kolarov nije ni 3% igrac kakvi su oni,...onda ona dva kipa barry i milner ja fakat ne kontam sto ih je city kupio a mogli su za te pare uzet 2 puno boljih ista prica wright phillips,...il onaj adam johnson uhvati loptu i trci dribla trci dribla nekad to stvarno fino izgleda al na kraju krajeva nije efikasan,...sta ce tu dzeko? jbg kako ekipa tako i on,...a vjerujem da ga je liverpool umjesto suareza kupio da bi do sad najmanje 10tak golova zabio,...al et...
ja se nadam da ce se city mancinija kutarisat dovest nekog iskusnog trenera i da ce onda dzeko pocet bit onakav kakvog ga svi znamo.
WHUFC

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 20 mar 2011, 23:46

Željovac je napisao/la:

Nisi cuo za njega dok ije repsao za Chelsea,,, stojim iza svoji rijeci Luiz jeste dobar odbranbeni igrac ali nije sigruno top 15 evrope. Ili je sada najbolje odbranbeni igrac samo zato sto ga Edin nije mogao proci????

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 mar 2011, 23:48

Pogledaj opet malo utakmicu protiv Cityja. A možeš i debi Luiza protiv Uniteda. Najbolji stoper na svijetu! Kakvih crnih 15... Lik pojede napadače skoro kod svake lopte i još stigne biti najkorisniji igrač i u napadu. Meni trenutno najbolji stoper na svijetu. Oduševljen sam bio i njegovom partijom protiv Uniteda.

Da, Dirk, mi ovdje uričemo napadače :lol: Uništismo ih :lol: Nemoj da sad počnemo hvaliti Avdića i Obuću :lol:

P.S. Upravu si, nisam čuo za njega dok nije prešao u Chelsea. Najbolji stoper na svijetu!
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 20 mar 2011, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.

Visca el Višća!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 mar 2011, 23:50

Željovac je napisao/la:Pogledaj opet malo utakmicu protiv Cityja. A možeš i debi Luiza protiv Uniteda. Najbolji stoper na svijetu! Kakvih crnih 15... Lik pojede napadače skoro kod svake lopte i još stigne biti najkorisniji igrač i u napadu. Meni trenutno najbolji stoper na svijetu. Oduševljen sam bio i njegovom partijom protiv Uniteda.
Da pogodim Kerla je drugi???
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: lol89, Proximic i 6 gostiju.