Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 avg 2011, 14:17

@Bosco kakav krah???? Arsenal ne zavisi od lige prvaka, mozda i jedini klub(veci uz Liverpool sad ) koji ne zavisi od toga da li ce igrati u Ligi prvaka, mada ni za liverpool nisam sigurn jer moraju pokriti troskove, pola su pokrili kao sto znamo Torresom, a moraju to jos nadoknaditi prije onog salary capa.. Da igraci nece dolaziti u Arsenal hoce, zasto ne bi, uvijek ce biti igraca tipa Jack,Pingpong,Lansbury a biti ce i onih sto idu za pare, ponudis platu i doci ce, i time se Arsenal opet moze vratiti medju 4 ekipe, sve je opet na upravi..
edit: @Adebayor : '' I would play for Arsenal for free''
Celik!3,2,2.

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 25 avg 2011, 14:36

Ipak na kraju mogu biti sretan jer smo ušli u grupnu fazu, ali naša se igra mora još poboljšati. Pozitivna stvar u sinoćnjem meču je naš vratar Sczesny koji izrasta u pravu klasu i nadam se da će za nekoliko godina biti u samome vrhu, dalje odbrana se mora još mnogo poboljšati i sinoć smo vidjeli da Djourou ne smije i ne može biti jedina opcija. Moramo ići na tržište i probati dovesti Cahilla ili Sakhoa koji bi donijeli novu dimenziju u naš tim.

Što se tiče transfer špekulacije, evo jedne o Hazardu ! :roll:
Arsenal target Eden Hazard has once again reaffirmed his commitment to Lille by ruling out a move to the Emirates this summer. Lille have remained firm this summer despite interest and enquiries from other clubs regarding the playmaker, who has a long term contract at the club. And now Hazard, who has a deal at Lille until 2015, says he is ready to stay in France.

"Since the beginning, I have said that I will remain. One is never sure but I would say yes, I will be here next season," Hazard said.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 avg 2011, 18:12

Adebayoru hoće samo da napusti City, sad kud će, šta će - manje je bitno. :lol: Mada, pružao je on odlične partije u Arsenalu, nadav'o se golova; godio bio on timu s Emirata, al' ukoliko bi bio u prijašnjoj formi (u što čisto sumnjam). :mrgreen:

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 25 avg 2011, 18:17

Marseille sa nama, nezgodna ekipa, ali svakako nije nepobjediva za nas :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 avg 2011, 18:43

Realno mozemo ispasti,nismo imali srece kao prethodnih godina.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 25 avg 2011, 18:44

Megamon je napisao/la:Realno mozemo ispasti,nismo imali srece kao prethodnih godina.
Uz 2 pojacanja, Wengerovi puleni ce da prelete ovu grupu. A i bez njih, 95% sam ubjedjen u prolaz !

Go Gunners !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 avg 2011, 18:46

Megamon je napisao/la:Realno mozemo ispasti,nismo imali srece kao prethodnih godina.
Realno kod kuće ćemo sve tri utakmice dobit hladno, Olimpijakosa u gostima i to ti je već prolaz. ;)

A na Westfalen i u Velodrom idemo se nadigravat pa šta bude.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 avg 2011, 18:47

Jao BVB vs Arsenal koja tekma :o
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 25 avg 2011, 18:47

moja prognoza
Arsenal
Dortmund
Marseille
Olimpijakos
al ce biti pretesko sa dormundom, hajd sa marsejem ce se i nekako moci, jer francuzi i ne igraju bog zna kako, ali ce dortmund biti pretezak, a olimpijakos samo :D

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 25 avg 2011, 18:51

Westfalen ćemo il' pokorit, il ćemo odigrati neriješeno. Velodrome - pa to bi trebali pomesti, skroz loš start sezone, bez pojačanja, prodaju najbolje igrače, jednostavno nemaju nade nikakve. Wengy da kupi 2 pojačanja, svi padaju momci. LET'S GO ARSENAL !

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 avg 2011, 18:53

Ako ne kupi nista ima da vi padate :lol: :lol: :lol: realno kad bi ovako sastav osto ne bi mogli BVB pobjediti ;)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 25 avg 2011, 18:55

Bundesliga je napisao/la:Ako ne kupi nista ima da vi padate :lol: :lol: :lol: realno kad bi ovako sastav osto ne bi mogli BVB pobjediti ;)
hhahahaah, ti si lud.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 avg 2011, 18:56

Bundesliga je napisao/la:Ako ne kupi nista ima da vi padate :lol: :lol: :lol: realno kad bi ovako sastav osto ne bi mogli BVB pobjediti ;)
S ovim sastavom možemo dobiti BVB ali samo kod kuće, tamo bi nas definitivno oni pobijedili.

Ali računica je jednostavna 3 pobjede kuci (u koje ne sumnjam) i Olimpijakos u gostima i to ti je 12 bodova, sasvim dovoljno za prolaz. Ako bude pojačanja onda smo definitivno prvi. Jedva čekam utakmice sa BvB.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 25 avg 2011, 18:59

solidna grupa,nijedna ekipa nije preteska i ustvari nikad problem nije bio u grupi,grupu prolazimo sigurno,samo kako ce nas dalje sreca posluzit to ostane da vidimo,nadam se najboljem
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 avg 2011, 19:00

Pratim BvB isto (možda malo manje) k'o Arsenal i sumnjam da BvB ima ekipu za nadmetanje sa Arsenalom.

Ako povučeš paralelu:
-obje ekipe su mlade
-Dortmund nema iskustva u LP
-Dortmund ima kraću klupu
-Dortmund ovisi o 3 igrača (u napadu)

U svakom slučaju, kad sam vidio da je sa Arsenalom Marsej, poželio sam da dodje još i BvB (ta želja mi se ispunila :) ),jer sam mišljenja da bi i Arsenal i Dortmund mogli proći ovu grupu.

Uopće ne mislim da je grupa teška.

Takodje, 3 meni najdraže ekipe po državama su smještene u jednu grupu,biće pakleno (inače u Franciji sam vazda navij'o za St.Etiene,pa tek onda za Marsej, al' zelenih ovaj put nema).
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 25 avg 2011, 19:05

Mislim da nekih velikih problema nebi trebali imati. Prolazak nije upitan. Samo se nadam da se ne desi kao prosle sezone da zavrsimo 2. :!:

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 25 avg 2011, 19:07

Profesor je napisao/la:Mislim da nekih velikih problema nebi trebali imati. Prolazak nije upitan. Samo se nadam da se ne desi kao prosle sezone da zavrsimo 2. :!:
ma nekad i to moze bit dobro,ako i ostali favoriti kiksaju zajedno opet iz izbjegnemo,samo je potrebno malo srece

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 25 avg 2011, 19:16

mvila igra evo za ren u kvalifikacijama za europa ligu,ja msm da on nebi mogo igrat sad za arsenal u evropi,ispravite me ako grijesim,al cini mi se da je slicno bilo prosle godine sa jelavicem??

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 34,00.html
evo nam jos jedna nada :D dok je vengera ja za arsenal nikad brinut necu

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 avg 2011, 19:22

bega_afc je napisao/la:mvila igra evo za ren u kvalifikacijama za europa ligu,ja msm da on nebi mogo igrat sad za arsenal u evropi,ispravite me ako grijesim,al cini mi se da je slicno bilo prosle godine sa jelavicem??
Moze igrati, jer nisu ista takmicenja..
Celik!3,2,2.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 avg 2011, 19:23

Jedva čekam dvomeč sa Dortmundom. To se neće smjeti propustiti. Mišljenja sam da će ovo Arsenal proći. Teško da će neko na Emiratesu napraviti problem (ipak je Arsenal dobrano kvalitetniji od Olympiakosa i Marseillea, te iskusniji u Evropi od ovog BvB-a), tako da bi tih 9 bodova kombinovano sa jednom pobjedom i jednim remijem u gostima bilo dovoljno za 1. mjesto. Da se sutra igra CL, onda bih prednost dao Dortmundu, ovako ipak mislim da će Arsenal biti prvi, a BvB (nadam se) drugi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.