Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Pa zar neko vjeruje da su sestre igrale ozbiljan meč? Razmišljajući kako neko može da gleda taj duel shvatim da ustvari na taj način radi čitava WWE industrija, a ljudi uživaju u tome. Ovaj meč me na to potsjetio s tim što je gluma bila amaterska.
Inače Novak rastura Lopeza na startu, 6:1 prvi set. Očekivao sam barem neki otpor preporođenog Lopeza, a ovo što sada pokazuje je katastrofa iako je na drugoj strani Novak. Ne vidim način na koji mu može naškoditi, predao se on kada je vidio da ide na svjetskog broja jedan. Nadam se ipak da nekim čudom može do seta, ali veoma teško.
Inače Novak rastura Lopeza na startu, 6:1 prvi set. Očekivao sam barem neki otpor preporođenog Lopeza, a ovo što sada pokazuje je katastrofa iako je na drugoj strani Novak. Ne vidim način na koji mu može naškoditi, predao se on kada je vidio da ide na svjetskog broja jedan. Nadam se ipak da nekim čudom može do seta, ali veoma teško.
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Evo mescini Lopez se budi<<<PreddatoR>>> je napisao/la:Pa zar neko vjeruje da su sestre igrale ozbiljan meč? Razmišljajući kako neko može da gleda taj duel shvatim da ustvari na taj način radi čitava WWE industrija, a ljudi uživaju u tome. Ovaj meč me na to potsjetio s tim što je gluma bila amaterska.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Kontakt:
Odlično. Moglo bi biti i uzbudljivo. Auu kakav poen Lopeza.
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
On to preventivno - da mu Srdjan ne uleti u kabinu.soccerfan je napisao/la:Majko moja komentator na Eurosport- hvalite ga moja usta, o hvalite ga moja usta. Nole pa Nole pa Nole![]()
Mislim pobjedit ce sigurno, al bilo bi lijepo da malo smire dozivljaje.

Zasluzio je Lopez peti set definitivno, puno je bolje stajao u cetvrtom gdje Noletu nije dao niti jednu brejk sansu a sam ih je propustio 4,5.
Ipak Novak je u TB zaigrao kako on zna i rasuo spanca na proste faktore.
Ipak Novak je u TB zaigrao kako on zna i rasuo spanca na proste faktore.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Novak sinoć blago rečeno očajan,servis,ritern,kretanje...

yep slab novak, neka tako nastavi do finala pa da gledamo 18gsppppp je napisao/la:Novak sinoć blago rečeno očajan,servis,ritern,kretanje...

salu na stranu, ali niko mi ovaj turnir ne djeluje nesto uvjerljivo - svi nesto potraljavo igraju (Roger tu i tamo bljesne ali i on je prosli mec sve nesto na pola koplja)

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Ma ne treba biti nešto Bog zna pametan da je novakova forma loša ,počevši od servisa,kratanja,riterna,katastrofalnog odabira udaraca...delko je napisao/la:yep slab novak, neka tako nastavi do finala pa da gledamo 18gsppppp je napisao/la:Novak sinoć blago rečeno očajan,servis,ritern,kretanje...
![]()
![]()
salu na stranu, ali niko mi ovaj turnir ne djeluje nesto uvjerljivo - svi nesto potraljavo igraju (Roger tu i tamo bljesne ali i on je prosli mec sve nesto na pola koplja)
Mislim da je i Novak sam svjestan svega ovoga zato i tolika nervoza u zadnja 2-3 meča protiv objektivno slabijih igrača,igrača kje bi prije 2-3 mjeseca riješio u 3 seta bez većih problema(dužno poštovanje i Bautisti i pogotovo Felicijanu).
A što se tiče Rodžera,čovjek igra tačno onoliko je potrebno,osjeti se ta sigurnost pogotovo prilikom svog servis gema.
Nema šta igra u životnoj formi + savršeno mu odgovara to ubrzavanje podloge od strane organizatora u odnosu na prošlu godinu.
Sve sem trijumfa Rodžera na ovogodišnjem US openu po meni bi bilo veliko iznenađenje(uz dužno poštovanje svjetskom broju 1)
Jednostavno iza Novaka je odlična sezona i teško je na najvišem nivou igrati svih 12 mjeseci,svi su se mjenjali samo je on proteklih 10-tak mjeseci bio uvijek tu,umor i određena vrsta zasićenosti(+ neuspjeh na RnG) su učinili svoje
Nije mu prvi put da se vuče do finala, a u finalu zabljesne i osvoji turnir. Dva zadnja Wimbledona su najbolji pokazatelj da Novaka nije pametno otpisivati i da je finale (a igrat će ga ponovo, ne može njemu Čilić ništa) skroz druga priča. Lijepo je vidjeti Federera da igra atraktivan i lepršav tenis, ali realnost je da on dva vrhunska protivnika (trenutno su od takvih ostali Đoković i Wawrinka) više nije u stanju dobiti na jednom Grand Slam turniru. Da se igra u best of 3 formatu, bez razmišljanja bih rekao da osvaja turnir, ali bojim se da neće imati dovoljno snage na kraju.
Ma neotpisujem ja njega nego samo konstatujem i iznosim činjenice.Drugo,na ta dva Vimbldona koja spominješ Federer nije bio ni blizu forme u kojoj je danas.Claus je napisao/la:Nije mu prvi put da se vuče do finala, a u finalu zabljesne i osvoji turnir. Dva zadnja Wimbledona su najbolji pokazatelj da Novaka nije pametno otpisivati i da je finale (a igrat će ga ponovo, ne može njemu Čilić ništa) skroz druga priča. Lijepo je vidjeti Federera da igra atraktivan i lepršav tenis, ali realnost je da on dva vrhunska protivnika (trenutno su od takvih ostali Đoković i Wawrinka) više nije u stanju dobiti na jednom Grand Slam turniru. Da se igra u best of 3 formatu, bez razmišljanja bih rekao da osvaja turnir, ali bojim se da neće imati dovoljno snage na kraju.
Problem i Rodžeru i Novaku može biti stamislasov "ludi dani" ako se oni dese
Bio je, ali samo do finala, to je poenta. U oba finala je Federer ušao s boljom i ubjedljivijom igrom od Novaka, a znamo šta se na kraju desilo, tako da je sve do finala relativno, barem u ovakvim okolnostima. Što se Stana tiče, rekao sam jučer šta mislim o njegovoj igri; potreban mu je taj jedan "klik", tj. da ponovo ubijedi sebe da može osvojiti trofej, i titula je njegova.
Federer nikako ne moze biti favorit protiv Djokovica gdje god se igralo. Na dva dobijena su njegove sanse vece nego na GS. Ne kazem da je nemoguce, ali bih pare definitivno stavio na Noleta.
Stavise, Noletu je Stan opasniji protivnik.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
I ne treba mu to breme favorita, ljepše je ovako kada ga iznenada mlatne kao u Dubaiju ili Cincinnatiju. 

Kako će mocan da bude Arthur Ashe kad mu bude 100% postavljen krov.
Ubedljivo najbolji i najmonumentalniji teniski stadion na svetu.
[youtube][/youtube]

Ubedljivo najbolji i najmonumentalniji teniski stadion na svetu.
[youtube][/youtube]
Ma i on je u dosta lošijoj formi nego li prije 2-3 mjeseca,ko zna kako će večeras sve to ispasti ako onaj bude igrao kao protiv Mareja.Volio bih vidjeti švajcarsko 1/2Valencia je napisao/la:Federer nikako ne moze biti favorit protiv Djokovica gdje god se igralo. Na dva dobijena su njegove sanse vece nego na GS. Ne kazem da je nemoguce, ali bih pare definitivno stavio na Noleta.
Gaske teško da može do seta,9-11 gemova plafon
Mnogo je lakše iznenaditi u meču na 2 dobijena seta nego li na 3 pogotovo ako se radi o turnirima niže kategorijeClaus je napisao/la:I ne treba mu to breme favorita, ljepše je ovako kada ga iznenada mlatne kao u Dubaiju ili Cincinnatiju.
Sta kazu prognoze kad ce prestat kisa u NY,Wawrinka vs Anderson kakva ce to poslastica biti 

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Prognoza za danas kao i za naredne dane nisu baš dobre,promjenljivo sa kišom.Igraće se ali izgleda da će biti i čestih prekidaalex1991 je napisao/la:Sta kazu prognoze kad ce prestat kisa u NY,Wawrinka vs Anderson kakva ce to poslastica biti
EDIT:evo ga prestala je padati
Stan i Anderson neće igrati na centralnom terenu,pomjereni su ma drugi teren
Moguće je da će početi ubrzo
Bolje tako da bi se mogli odigrati matchevi, s obzirom da ce biti cestih prekida....ppppp je napisao/la:Prognoza za danas kao i za naredne dane nisu baš dobre,promjenljivo sa kišom.Igraće se ali izgleda da će biti i čestih prekidaalex1991 je napisao/la:Sta kazu prognoze kad ce prestat kisa u NY,Wawrinka vs Anderson kakva ce to poslastica biti
EDIT:evo ga prestala je padati
Stan i Anderson neće igrati na centralnom terenu,pomjereni su ma drugi teren
Moguće je da će početi ubrzo
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Morat ce Stan biti na vecem nivou u odnosu na dosadasnji tijek turnira da bi pobijedio,ocekujem da sve prsti od winnera u tom mecu 
Malu prednost dajem Kevinu,ali bi Stan u slucaju prolaska definitivno bio nezgodniji za federera.

Malu prednost dajem Kevinu,ali bi Stan u slucaju prolaska definitivno bio nezgodniji za federera.
Zadnja izmjena: alex1991, dana/u 09 sep 2015, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.