uglavnom, hrvatska će morat dobiti obje ali u biti nista drugo se i nije razmisljalo..
sa kamerunom vjerojatno neće biti problema, ali s meksikom bome hoce
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Hvala Bogu,gore zastave drzave sanjane!!!krmak je napisao/la:
ima li nejasno nesto?
NA VELEZOVOM STADIONU! ZNAS TI TO VRLO DOBRO!krmak je napisao/la:na gradskome.IronMany je napisao/la:NA CIJEM STADIONU IGRA ZRINJSKI ?krmak je napisao/la: tako je. Manijaci i Red Army isto nisu palili zastave Hrvatske? Ma dimiiiiii bola
neka tuporane, sacekaj red, prvo da s ovim drugim tuporanom raspravimRockyMaivia je napisao/la:Hvala Bogu,gore zastave drzave sanjane!!!krmak je napisao/la:
ima li nejasno nesto?
Lipi moj,ondaka zapiva Tompson na Bilom brigu,bice shov.
RockyMaivia je napisao/la:Hvala Bogu,gore zastave drzave sanjane!!!krmak je napisao/la:
ima li nejasno nesto?
Lipi moj,ondaka zapiva Tompson na Bilom brigu,bice shov.
stadion je gradski, nemam pojma o cemu pricasIronMany je napisao/la:NA VELEZOVOM STADIONU! ZNAS TI TO VRLO DOBRO!krmak je napisao/la:na gradskome.IronMany je napisao/la: NA CIJEM STADIONU IGRA ZRINJSKI ?
Ja u svojih deset godina života u Hrvatskoj nikada neugodnosti nisam doživio na nacionalnoj osnovi, a poprilično sam patriotski nastrojen prema BiH i to nikada nisam krio. Čak štaviše, ljudi me više poštuju zbog toga što se ne šlepam na hrvatski identitet (iako, po mom skromnom mišljenju, imam puno pravo da se osjećam Hrvatom).Marcus je napisao/la:Mene ne zanima šta oni rade, ja samo znam da se u Hrvatskoj to ne radi.1988risha je napisao/la:Pa reci to ovim rvatima iz Livna,Kiseljaka itd... sto pale zastave BIH,mi smo navijali za Turke protiv vas,ali vam nismo palili zastaveMarcus je napisao/la:Jadno komšije, jadno al neka to je vaša sramota.
Ovo nije istina. U svoje ime govori i ponosi se svojom gluposcu.1988risha je napisao/la:PRAVA ISTINA JE : HRVATI JEDVA ČEKAJU DA BOSNA ISPADNE...
BOŠNJACI TAKOĐE JEDVA ČEKAJU DA HRVATSKA ISPADNE...
Ovo nikako nije tačno, govori u svoje ime1988risha je napisao/la:Ja ne znam sto ovdje pojedinci kako na bošnjačkoj tako i na hrvatskoj strani,glume da podržavaju jedni druge![]()
![]()
![]()
PRAVA ISTINA JE : HRVATI JEDVA ČEKAJU DA BOSNA ISPADNE...
To što vase roditelje Josip Broz naučio da lažu kroz parolu Bratstvo - jedinstvo je posebna tema...![]()
![]()
evo ga opetRockyMaivia je napisao/la:Ukrajli smo igraliste da vidimo kako je kad Mate Bulic piva na slipo![]()
Jos ka' Tompson odere cavoglave,usutit' ce se susidi brato.
pa nije bas zbog toga. Vise je sto evo vec 3. put osvajamo prvenstvo BiH. To ne treba cuditi, ipak smo među starijim klubovima na ovim prostorima. Hvala Bogu, gledat cete i ove godine izvlačenje parova za kvalifikacije Lige prvakaRockyMaivia je napisao/la:Ukrajli smo igraliste da vidimo kako je kad Mate Bulic piva na slipo![]()
Jos ka' Tompson odere cavoglave,usutit' ce se susidi brato.
NoName je napisao/la:Ovo nikako nije tačno, govori u svoje ime1988risha je napisao/la:Ja ne znam sto ovdje pojedinci kako na bošnjačkoj tako i na hrvatskoj strani,glume da podržavaju jedni druge![]()
![]()
![]()
PRAVA ISTINA JE : HRVATI JEDVA ČEKAJU DA BOSNA ISPADNE...
To što vase roditelje Josip Broz naučio da lažu kroz parolu Bratstvo - jedinstvo je posebna tema...![]()
![]()
Sad me pazljivo slusaj hablecino,niko,ama niko na svijetu nece dijeliti moj grad.Nisu ga uspjeli ni Boban,ni Tudjman,a pogotovo ti i tebi slicni nece!!!johnnyyK je napisao/la:@RockyMaivia
sad se izvlačiš kad je dokazano da si ispo glup i da lažeš, ili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.