BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sveti
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la Sveti » 12 okt 2013, 16:40

Goalgetter je napisao/la:slika
na stranu džeko, miske, pjanić... ovaj lik će mi uvijek biti naš najbolji igrač
naprijed rejal

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 12 okt 2013, 16:46

Ko ce docekati utorak Bajram,ma ne moze biti lose.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 12 okt 2013, 16:47

Keenan.- je napisao/la:Mi kad bi dobili San Marino u kvalama sutra bi im doš'o Mourinho :D
nema to veze sa drugima, mi smo sami sve usrali što se usrati moglo, počevši sa danskom, pa srbijom, pa portugalima, francuzima ...... ali tome je došao kraj ..... u utorak!

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 12 okt 2013, 17:01

Hoće li im neko faliti od standardnih? Šta im je sa ovom dvojicom od sinoć što su dali golove, izašli su ranije zbog povrede.. Ja se tresem od sinoć, ne mislim na ženu, ne mislim na posao niti račune neplaćene, na rate kredita, nadam se da igrači shvataju šta ova tekma znači za nas.. Znam da sam jedan od nas milion, da imamo svi more problema ali da niko od nas na te probleme ne misli, tako da im je bolje da nas obraduju..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 okt 2013, 17:06

slika
novinar the timesa
Nad tobom sunce najljepše sja

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 okt 2013, 17:19

Niko od ovih L-reprezentacija nema sta da trazi protiv nas. Kamo srece da ovo nisu samo prazne rijeci njihovog selektora i da stvarno zele igrati otvoreno protiv nas, da ponovo osjete kako je kada jedan sut za drugim bude isao pravac njihovog gola. Uz to ce nasi momci tamo igrati domacu utakmicu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 12 okt 2013, 17:38

za one koji misle da je pjesmu snimio zbog vlastite promocije, k'o da čovjek nije dovoljno poznat' 8-)

slika
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 12 okt 2013, 17:40

Mene je totalno prikocilo.
Nema euforije.
Ovo ce biti zeznuto,jos uvijek nismo u Brazilu,a ono jucer sa Grckom mi je u glavu ubacilo misli da mozda u Litvaniji ne bude kako bi mi zeljeli.
Nadam se pobjedi,ali to je 90 minuta,to je fudbal.
Sretno Zmajevi,daj vise da odemo na to neko prvenstvo.

send via phone now Free
Keep walking.

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 12 okt 2013, 17:46

JTS je napisao/la:za one koji misle da je pjesmu snimio zbog vlastite promocije, k'o da čovjek nije dovoljno poznat' 8-)

slika
Odakle Rowan Atkinson na tribinama i otkad on navija za nas? :o

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 okt 2013, 17:52

Sveti je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:slika
na stranu džeko, miske, pjanić... ovaj lik će mi uvijek biti naš najbolji igrač
e jbg sad vala :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 12 okt 2013, 18:02

KAze SUsic malo smo se previse istrosili,qrac smo se istrosili igrali smo 15min kako treba dlai 4gola i ostalo se zezali na terenu..Blaz SLiskovic je rekao da smo igrali sa minimalnom potrosenom energijom,medjutim ono sto brine je da su 4gola bila plod individualne kvalitete,a ne nekih dobro pripremljenih akcija..Prvih 25min smo bili nekako bezidejni cak igraci LIhtenstajna su bolje vezali od nas zbog toga imam strah od LItvanije,mozda ce MIsimovica moci LItvanci ustopati..

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 12 okt 2013, 18:05

Ma ocigledno je bilo da smo igrali sa cetvrt snage, narocito u drugom poluvremenu. Momci se pametno i oprezno stedili. Protiv Litvanije ce to biti sasvim druga prica.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 12 okt 2013, 18:08

raja , bit ce ebeno zestoko,,,teska srca ovo kazem ali mi Zmajevi ne odisu snagom i samopouzdanjem,a ne vidim gdje je problem,u stvari vidim ali ne smijem iznijeti javno jer cu popusiti ban..................usput gdje je @GRINGO KING,,,da objasni situaciju,najjaci forumas,.................i zasto je Maestro stavio Izeta na Pjanicevo mjesto u drugom poluvremenu ,ne shvatam nikako :?

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 12 okt 2013, 18:15

hroni je napisao/la:raja , bit ce ebeno zestoko,,,teska srca ovo kazem ali mi Zmajevi ne odisu snagom i samopouzdanjem,a ne vidim gdje je problem,u stvari vidim ali ne smijem iznijeti javno jer cu popusiti ban..................usput gdje je @GRINGO KING,,,da objasni situaciju,najjaci forumas,.................i zasto je Maestro stavio Izeta na Pjanicevo mjesto u drugom poluvremenu ,ne shvatam nikako :?
Pape je izvrsio 3 izmjene, izvadio igrace koji su imali zute kartone, i onda krpio. Potpuno jasno zasto je i igra opala

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 12 okt 2013, 18:17

truts je napisao/la:
JTS je napisao/la:za one koji misle da je pjesmu snimio zbog vlastite promocije, k'o da čovjek nije dovoljno poznat' 8-)

slika
Odakle Rowan Atkinson na tribinama i otkad on navija za nas? :o

BIH je sad in kad nam dobro ide svi su uz nas i svi nas hvale

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 12 okt 2013, 18:18

milomlat je napisao/la:Slana krvi strucnjace moj dragi.

Izgleda da si ti jedan od rijetkih koji ima pojma. Protiv Lihtenstajna se je igralo prijatelju. Litvanija nije Lihtenstajn. To je repka koja nam moze napraviti vise problema od Slovaka. Covjek ti je rekao ono sto vec mjesecima govore svi koji imalo citaju igru, a to je da Misimovic nije u formi za prvu postavu protiv jacih protivnika. Pjanke na njegovo mjesto, Hajrovic desno od njega, pa da vidis kako se rasturaju ove repke poput Litvanije i Slovacke. Salihovic je takodjer bio ocajan, ali realno ne vidim da bi ga neko bolje mogao zamijeniti pa nam u tom slucaju on ostaje kao jedina rupa. Misimovica ubaciti po potrebi negdje na polovini drugog poluvremena. To mu je sada krajnji domet kad govorimo o fizickoj spremnosti. Njegovi potezi od kojih tebe boli glava ne mogu proci pored jacih reprezentacija. Ako si zaljubljen u njega , to je druga stvar :mrgreen:
nikad Litvanija nemoze napraviti problem ko Slovacka,nemojte da se zavaravate losim rezultatima sto su prije Slovaci imali,to je repka sa strasnim pojedincima i repka koja je igrala veliko takmicenje

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 okt 2013, 18:20

Hrvati odigraju jedva 3:2, Grci ih dobili 1:0, Slovacima remizirali, a mi im cetvorku sa pola snage uvalimo, i pljuvaci/kriticari opet nadju neku manu. Sad im ne pase igra iz drugog poluvremena.. Pa pobogu, sta su trebali raditi, juriti rezultat od 10:0, pa riskirati da se povrijede ili dobiju karton. Vidi se iz aviona da je svako bio na rezervi, pa cak i Spaha koji je izbjegavao igracima uklizivati i ulijetati kao u proslim utakmicama. Izbacio Pjanica, koji je vec dosao lakse povrijedjen na okupljanje, Lulica koji ima karton te Medunjanina (mislim da je i on imao).

I da pobjedimo 10:0, opet ne bi nesto stimalo. Tad bi se prigovaralo sto se nije zabio onaj 11ti i 12ti gol :roll:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 okt 2013, 18:21

slika

8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 12 okt 2013, 18:23

I ovi sto kritikuju Misketa da daje golove samo protiv Lithenstajna i Luksemburga,da ih pitam ko je to bolji od njega? Zasto se pozivate na Pjanica,sta on radi,protiv kojih to on ekipa daje golove,nek se pokaze i uzme Misketu mjesto,al nazalost jos mu nemoze ni kopacke brisat,i neki kad shvate sta je organizator igre onda nek pisu,Miske nikad nije trca ni kad je u top formi bio niti je to njegov zadatak!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 12 okt 2013, 18:25

Goalgetter je napisao/la:Hrvati odigraju jedva 3:2, Grci ih dobili 1:0, Slovacima remizirali, a mi im cetvorku sa pola snage uvalimo, i pljuvaci/kriticari opet nadju neku manu. Sad im ne pase igra iz drugog poluvremena.. Pa pobogu, sta su trebali raditi, juriti rezultat od 10:0, pa riskirati da se povrijede ili dobiju karton. Vidi se iz aviona da je svako bio na rezervi, pa cak i Spaha koji je izbjegavao igracima uklizivati i ulijetati kao u proslim utakmicama. Izbacio Pjanica, koji je vec dosao lakse povrijedjen na okupljanje, Lulica koji ima karton te Medunjanina (mislim da je i on imao).

I da pobjedimo 10:0, opet ne bi nesto stimalo. Tad bi se prigovaralo sto se nije zabio onaj 11ti i 12ti gol :roll:

Potpis druze svi znamo da ce protiv Litvanije biti teska utakmica ali kad ljudi kazu napravice vise problema od Slovacke onda se stvarno zapitas prate li oni nogomet :?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.