Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

georgiev
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la georgiev » 18 mar 2013, 17:43

Elegant je napisao/la:Sprema im Pape iznenađenje. ;)
moguce je jer nisu do sad niti jednom rekli nece igrati 100% jbg vidjecemo,svi se mi nadamo da ce igrati

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 mar 2013, 17:44

georgiev je napisao/la:sta ubacujete zukanovica u prvih 11 ccc najezim se kad procitam,zna se da ce igrati mujdza-vranjes-spahic-lulic nazad
Nemoj mi samo rec da je Vranjes za klasu bolji od Zukanovica. Mislim da je Zukanovic jedino slabiji sto se tice brzine. Tu su negdje njih dvojica.

Sto se tice Pjanica ne znam koliko bi pametno bilo rizikovat s njim. I zbog njega samog, i zbog ekipe. Koliko moze pruzit? Je li Pjana na 50% bolji od Medunjanina na 100%? Isto tako ako Pjana zaigra od pocetka, i onda se odma povrijedi, to bi bio veliki pshicki udar a i taktika bi pala u vodu. Neka igra ako je 100% spreman, a kalkulacije i rizikovanje treba zaobic.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 18 mar 2013, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 mar 2013, 17:45

iskreno, meni je bolji Zukanovic. Nisu nesto ni Grcki napadaci brzi, Vranjes iako je krupan momak, nekako mi je diskutabilan u duelima
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 mar 2013, 17:47

čim se Pape nada da će Pjanić zaigrat', vjerujem da će odigrat barem 20 minuta .. u suprotnom bi jasno rekli da neće igrat' i zdravo .. Pjanić ima veliku želju i siguran sam da bi i pod povredom igrao, ali je pitanje kako bi to shvatili u Romi, jer ipak ako zaigra, rizikuje povredu i dužu pauzu :roll:

ekspresno me demantova Pjanić :lol: kaže da su male šanse da zaigra u petak :cry:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 mar 2013, 17:52

Jos gore kad bi zaigrao a da ne daj Boze sta krene krivo pa da mora ici prinudna izmjena. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 18 mar 2013, 17:58

čini mi se da se pape nije baš naspavao sinoć!a i ima o čemu da razmišja
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 18 mar 2013, 18:08

Pjanic je nas najbolji i najvazniji igrac,i on je sa jednom nogom bolji od pola nasih igraca! jednostavno ako postoji i minimum sansi da zaigra on mora igrati,ako do petka uspije odraditi 1-2 treninga i ako ne osjeca velike bolove,uz injekciju on moze igrati...sad ne mora citavu utakmicu,bar poluvrijeme.... od njegove povrede do utakmice protiv Grcke bice tacno 20 dana,ipak je to dovoljno da se oporavi obzirom da mu nista nije napuklo.... ali vidjecemo opet....

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 mar 2013, 18:10

Chuckie je napisao/la:Zna li iko jel obezbjedjen HD prijenos za nas pacenike koji nemamo karte? Tekma iz Pariza je bila na AlJazeera sports u 1080p rezoluciji, a vjerovatno ce i ova, molim Boga da angazuju kakve strance da rade prijenos.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Neće biti prenosa u HD-u, zbog toga su se Grci prije neki dan oglasili i žalili što neće biti u HD.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 18 mar 2013, 18:12

bosnas_ je napisao/la:Pjanic je nas najbolji i najvazniji igrac,i on je sa jednom nogom bolji od pola nasih igraca! jednostavno ako postoji i minimum sansi da zaigra on mora igrati,ako do petka uspije odraditi 1-2 treninga i ako ne osjeca velike bolove,uz injekciju on moze igrati...sad ne mora citavu utakmicu,bar poluvrijeme.... od njegove povrede do utakmice protiv Grcke bice tacno 20 dana,ipak je to dovoljno da se oporavi obzirom da mu nista nije napuklo.... ali vidjecemo opet....
I ako se jos vise povredi posto nije cekao ljecenje, onda ce jos biti bolje ako mozda jedno 2-3 mjeseca ne bude igro. A Romi ce biti najprijatnije kad bude sa osljedom igro. Naravno taj plan je najpametniji... :roll:

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 18 mar 2013, 18:15

AlenHalilovic je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Pjanic je nas najbolji i najvazniji igrac,i on je sa jednom nogom bolji od pola nasih igraca! jednostavno ako postoji i minimum sansi da zaigra on mora igrati,ako do petka uspije odraditi 1-2 treninga i ako ne osjeca velike bolove,uz injekciju on moze igrati...sad ne mora citavu utakmicu,bar poluvrijeme.... od njegove povrede do utakmice protiv Grcke bice tacno 20 dana,ipak je to dovoljno da se oporavi obzirom da mu nista nije napuklo.... ali vidjecemo opet....
I ako se jos vise povredi posto nije cekao ljecenje, onda ce jos biti bolje ako mozda jedno 2-3 mjeseca ne bude igro. A Romi ce biti najprijatnije kad bude sa osljedom igro. Naravno taj plan je najpametniji... :roll:
Chuckie je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:ne znam koliko je moguc HD prijenos kroz bakar :roll: treba tu puno posla, para i godina da bi imali digitalnu mrezu koja prenosi signal u vidu 0 i 1.
Kakav bakar živ bio, jesi li čuo za live satelitski feed sa stadiona? Razapne se optika ili šta već po stadionu i povežu kamere sa vozilom koje obavlja transmisiju na satelit i vozi miško.

Turci su imali HD signal sa utakmice na Bilinom polju par godina unazad, očito su ga producirali stranci. Zato i pitamo hoće li se takvo nešto desiti? Inače prijenos u SD signalu ima i na AlJazeera sports 9 kanalu u petak.

BHT nema prenos ni u obicnoj rezolucija a kamoli HD. Jos postavljaju kamere na bilinom polju iz bivse Jugoslavije.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 mar 2013, 18:19

ja koliko znam da se HD mora prenositi optikom :) a sad posredstvom satelita ili stanica, to je vec stvar njihove tehnicke moci :P
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 mar 2013, 18:23

BHT radi prenose sa retro tehnologijom, zaostalom sa ZOI'84. Pravi su hipsteri. :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 mar 2013, 18:43

Bosniacum Lilium je napisao/la:ja koliko znam da se HD mora prenositi optikom :) a sad posredstvom satelita ili stanica, to je vec stvar njihove tehnicke moci :P
Ma to je skroz druga tehnologija, pocevsi od HD kamera, pa kablovi posebni, antente > distribucija signala... itd.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 18 mar 2013, 19:07

Nešto sam skeptičan oko stavljanja Pjanića u udarnu postavku, jer je očito da se momak još nije sasvim oporavio od povrede. Ipak mislim da je pametnije početi sa Misketom, pa eventuelno staviti Malog Princa u zadnjim minutama ukoliko bude tijesna utakmica.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 18 mar 2013, 19:14

kokakolas je napisao/la:Nešto sam skeptičan oko stavljanja Pjanića u udarnu postavku, jer je očito da se momak još nije sasvim oporavio od povrede. Ipak mislim da je pametnije početi sa Misketom, pa eventuelno staviti Malog Princa u zadnjim minutama ukoliko bude tijesna utakmica.
Slazem se s tobom treba ga tamo oko 70 minute ubaciti ako rezultat bude nepovoljan.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 18 mar 2013, 19:32

kokakolas je napisao/la:Nešto sam skeptičan oko stavljanja Pjanića u udarnu postavku, jer je očito da se momak još nije sasvim oporavio od povrede. Ipak mislim da je pametnije početi sa Misketom, pa eventuelno staviti Malog Princa u zadnjim minutama ukoliko bude tijesna utakmica.
Totalno se slažem sa ovim ako rezultat bude 0-0 do pred kraj utakmice a onda ubaciti Mireta da svojim jednim prodorom riješi pitanje pobjednika jer će Grcima pred kraj uakmice sigurno u odbrani popustiti i kondicija i koncentracija. :P
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 mar 2013, 19:36

Pjanić- Papetovo iznenađenje za Santosa, nije da trenutno sumnjam, nakon ove njegove izjave od danas da neće igrati, više sam nego siguran da će Grke baciti na koljena u Petak. 8-)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 18 mar 2013, 19:39

Kad gledam ligu prvaka na bht1 ili ftv sa gornje i sa donje strane imaju dvije povelike crne trake,kad gledam na obn-u tih traka nema,a ponajbolja mi je slika na arenama i komentatori nisu sa obn-a i tu gledam..Interesuje me je li zbog kamera te crne trake se pojavljuju na ekranu jer bht1 samo preuzima signal ???

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 18 mar 2013, 19:45

Ma samo da bude na Faceu, a moze i na BHTu samo da nije Suko.
Unico amore sei!
❤️🖤

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 18 mar 2013, 19:45

Na bhtu je prijenos imate na ttxtu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.