Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Pa ja kontam gdje nam je ovo Edo...joj, nisam imao sinoc s kim da tugujem, nije tebe bilo.Edin TM87 je napisao/la:Dakle, otjeraju me na vikendicu. Uredu. Nema teleteksta na TV-u, a kamoli neta. Uredu. Ne mogu gledat cetvrfinala, Uredu. Ne mogu gledat Rogera. Uredu. Sanjam Rogera kako dobija. Uredu. Doletim kuci. Uredu. Strah me otvorit tennis.com. Uredu. Otvorim ga i imam sta vidit!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pitaj Begonju ko pogadja teniske kvote 2.00 na nakom kvizukobe24 je napisao/la:Pa ja kontam gdje nam je ovo Edo...joj, nisam imao sinoc s kim da tugujem, nije tebe bilo.Edin TM87 je napisao/la:Dakle, otjeraju me na vikendicu. Uredu. Nema teleteksta na TV-u, a kamoli neta. Uredu. Ne mogu gledat cetvrfinala, Uredu. Ne mogu gledat Rogera. Uredu. Sanjam Rogera kako dobija. Uredu. Doletim kuci. Uredu. Strah me otvorit tennis.com. Uredu. Otvorim ga i imam sta vidit!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A de Bgti skloni ovaj potpis, udavicu se od smijeha!![]()
![]()
Izbi mi idiot Fish over na onom kvizu, a imo 3 set lopte, yebem ti tenis!rogeRF je napisao/la:Kakva drama na mecu Fish-Murray
Izvini, o kakvom je kvizu rijec? Ako je sta na fb-u, ne cudi me sto ne znam/nisam cuo za taj kviz.Edin TM87 je napisao/la:[
Izbi mi idiot Fish over na onom kvizu, a imo 3 set lopte, yebem ti tenis!![]()
Iker C je napisao/la:Trenutno Đoković nema konkurenciju baš kao što Federer nije imao u svoje vrijeme.Nadal je svoje trofeje najteže zaradio a trenutno igra svoj najgori tenis u životu, sa 19 godina je igrao mnogo bolje nego danas.
Kako li je Federer onda igrao onih četiri god. kada je gazio sve redom ?marconato je napisao/la:Nole par zadnjih meceva igra preko racku...a kako i ne bi kad samo dobija! To vise nije zanimljivo, ali ozb! Ja kad bih stalno dobijao u basketu ili bilo kom sportu i takmicenju uopste, ne znam kako bi nasao motiv da maltene svaki dan igram i samo dobijam...
Gled'o sam prva dva seta i mogu se sloziti sa boldiranim. Vrlo losa igra Djokovica protiv Monfilsa. U mec je usao potpuno opusteno, kao da je sa druge strane neki junior. Djelovao je potpuno lezerno i rezervisano, kao da je igrao neki revijalni mec. Kada je vidio da je vrag odnjeo salu, onda se uozbiljio i pronasao motiv u sebi. Al' ni to nije pomoglo jer je velika vecina pokusaja osvajanja direktnog poena zavrsavala neuspjesno. Cak je u jednom trenutku zakukao, 'njegova svaka pogadja liniju, a meni nista ne ulazi'mnogo_smo_jaki je napisao/la:Sinoć sam zaspao pri rezultatu 1:0(set) i 3:3 u gemovima,kad je Monfis uzeo brejk....mislio sam da će Nole izgubiti,jer djelovao je toliko nezainteresovano...jutros pogleda,a ono 2-1 za našeg asaa...ma bravo legendo![]()
![]()
Mog'o je vala uzet i ovaj. No Nole je odlično odigr'o 3 poena i tako uspio zadržati svoj servis. Mora se priznati da je Andy mnogo bolje ušao u meč. Ostaje nam da vidimo da l' će moći nastaviti u ovom ritmu. Dakako, pita se tu i Nole.Mister No je napisao/la:Murray uzima odmah Noletov servis...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.