Leverkusen - Wolfsburg 1

Bayern - Dortmund 1

Chelsea - Cardiff 1

Montpellier - Grenoble 1

Lille - Boulogne 1

Man City - Stoke 1

Uplata 6 KM ; Dobitak 80 KM
fuy!!!
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
E Buraz svaka cast ali stvarno steta, ja neznam kako mogu biti onako glupi ljudi, dominiraju citavo prvo poluvrijeme i ja nisam htjeo vise gledati, rek'o nema od Stoke nista, kad ja ponovo pogleda ono 1:1mandraX je napisao/la:ev' danasnje sramote:
Leverkusen - Wolfsburg 1![]()
Bayern - Dortmund 1![]()
Chelsea - Cardiff 1![]()
Montpellier - Grenoble 1![]()
Lille - Boulogne 1![]()
Man City - Stoke 1![]()
![]()
![]()
Uplata 6 KM ; Dobitak 80 KM
fuy!!!
Sta ja znam pokvareno su dali visoku kvotu da zavaraju a Frajburg mora da zaore ako misli da ostane u 1 ligi.Edo_Majka je napisao/la:Hvala na cestici, ali nije to toliko danas dobro kako izgleda, zeznulo me Gorenje, imo 2 na njihCitizen-X je napisao/la: cestitam![]()
Sutra Frajburgu treba pobjeda pod hitno inace mu je pa-pa u Drugu. Statistike i nisu bas prijatne za Frajburg al' mozda bude presudan momenat za pobjedjivanje a kvota je prilicno "zaklonjena" visokom cifrom![]()
Isto tako Bordou sutra treba sve ili nista inace mu mirisu opasno za ledjima Monpelje i drustvo, a onda zdraavo Liga sampiona iduce sezone.
Pa eto...i Manchester City kec, ja igram samo pojedinacno meceve tako da sam pogodio Montpellier, Bayern, Soderlinga i Youzhny-a a fulo Gorenje i City, tako da na kraju plus 52€, sto je u svakom slucaju odlicno
I nemoj igrati na Frajburg, ja sam vec odigro za 10€ na Frankfurt i Juve za sutra (pojedinacno)
Ybi ga da si pogled'o malo statistiku vidio bi da se stokemandraX je napisao/la:a shta ces brate ... jos gore, mislio sam se bi li ga odigrao, zadnjeg sam ga na listic stavio, dvoumio se izmedju njega i Millwalai kontam, poznatiji mi je City koliko - toliko, i njega stavim
Kladim se brate vec nekih 7 godina, i iskreno receno dok nisam poceo igrat single bio sam ili u minusu ili na nuli, e odkad sam poceo igrati pojedinacno onda sam i poceo (polako ali sigurno) ici u plus sto i dan danas cinim, desi se naravno da bude losih dana ali je prosto nemoguce fulati 10 od 10, tako ako pogodis 4/5 od 10 vec si na nuli, sve ostalo je bonusWilly je napisao/la:Tracy, čestitam uspješan dan na kladži.Da te pitam: šta misliš da li je bolje samo igrati singlove kao ti, ili stavljati na tiket 2-3 para? Nisam probao ni jedno ni drugo, a ti jesi, pa zato te pitam.
Pa tako ti u potpisu piše.Edo_Majka je napisao/la:Kladim se brate vec nekih 7 godina, i iskreno receno dok nisam poceo igrat single bio sam ili u minusu ili na nuli, e odkad sam poceo igrati pojedinacno onda sam i poceo (polako ali sigurno) ici u plus sto i dan danas cinim, desi se naravno da bude losih dana ali je prosto nemoguce fulati 10 od 10, tako ako pogodis 4/5 od 10 vec si na nuli, sve ostalo je bonusWilly je napisao/la:Tracy, čestitam uspješan dan na kladži.Da te pitam: šta misliš da li je bolje samo igrati singlove kao ti, ili stavljati na tiket 2-3 para? Nisam probao ni jedno ni drugo, a ti jesi, pa zato te pitam.
po mom misljenju je mnogo bolje single igrati ili eventualno 2 meca na tiket.
i nisam te pitao, zasto me zoves Tracy?
Citizen-X je napisao/la:Ybi ga da si pogled'o malo statistiku vidio bi da se stokemandraX je napisao/la:a shta ces brate ... jos gore, mislio sam se bi li ga odigrao, zadnjeg sam ga na listic stavio, dvoumio se izmedju njega i Millwalai kontam, poznatiji mi je City koliko - toliko, i njega stavim
loze na ove jace timove....
Ma neljutim se ali mi bi cudno, jer me na jednom drugom forumu svi znaju kao Tracy pa reko da ti nisi sa tog forumaWilly je napisao/la: Pa tako ti u potpisu piše.Nadam se da se ne ljutiš. Tracy mi je mnogo drag kao igrač.
sretnomandraX je napisao/la:evo nesto za sutra, biti ili ne biti
Schalke - FC Koln 1
Frankfurt - Freiburg 1
Chievo - Siena 1
Getafe - Almeria 1
Sevilla - Osasuna 1
Bordeaux - St. Etienne 1
Fulham - Notts County 1
Kvota 26 KM ; Na 3-4 KM lijepa cifra
jbg city me za 500 km rušitony-mortale je napisao/la:danas odigrao cca 20 tiketa, al na većini su bayern, city, real,benfica, lyon, svaki od njih mi ruši barem 4-5 tiketa, al ako slučajno svi prođu bio bi bogat
Ti si naš idol, piši češće na ovoj temi.blueman-TM87 je napisao/la:Evo ja prođoh kao i uvijek onaj očajnički listić, pogodio 10 parova na markicu i dobitak 84,75![]()
Bayern-Dortmund 1
Sampa-Fiorentina 1X
Villareal-Atl.Bilbao ps1
Hercules-Villareal B 1
Valenciennes-Nice 1
Lille-Boulogne 1
Mattersburg-Wr.Neustadt 1
Heerenveen-Ajax 2
Vitesse-Twente ps1
Benfica-Belenenses 1
Skenirao bih listic ali ne znam postaviti sliku lol
Imam jos jedan listic cekam Villarreal 1 i Porto 2 dobitak 91,29 isto na markicu
Od sutra sam redovanWilly je napisao/la:Ti si naš idol, piši češće na ovoj temi.blueman-TM87 je napisao/la:Evo ja prođoh kao i uvijek onaj očajnički listić, pogodio 10 parova na markicu i dobitak 84,75![]()
Bayern-Dortmund 1
Sampa-Fiorentina 1X
Villareal-Atl.Bilbao ps1
Hercules-Villareal B 1
Valenciennes-Nice 1
Lille-Boulogne 1
Mattersburg-Wr.Neustadt 1
Heerenveen-Ajax 2
Vitesse-Twente ps1
Benfica-Belenenses 1
Skenirao bih listic ali ne znam postaviti sliku lol
Imam jos jedan listic cekam Villarreal 1 i Porto 2 dobitak 91,29 isto na markicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.