Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Padovan
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Padovan » 20 jun 2009, 16:53

evo ovo sam našao na jednom portalu al kad ovi nedaju da se stavi link evo može ovako....

Grühsem: Ne damo Džeku ni za 50 milijuna eura!

San Edina Džeke da zaigra u Milanu se po svemu sudeći neće ispuniti. Član uprave Wolfsburga Stephan Grühsem još je jednom potvrdio da klub nije spreman prodati Džeku.

Mi ostajemo pri svome. Ne damo Džeku ni za 50 milijuna eura. On može igrati i u Milanu i u Real Madridu i u Manchester Unitedu, ali sljedeće sezone će igrati u Wolfsburgu, rekao je Grühsem, koji je oštro kritizirao medije koji su navodili da će Wolfsburg prodati Džeku za 40 milijuna eura te naziva takve izjave praznim pričama.

Džekin ugovor traje do 2011. godine, a Wolfsburg nastoji da ga prijevremeno produži, dodao je.

Ovakav stav u Wolfsburgu imaju i prema Brazilcu Grafiteu. Iako se još ne zna hoće li njegov novi ugovor trajati do 2012. ili 2013.godine, Grafite govori:

Najradije bih odmah u ponedjeljak potpisao novi ugovor, ali moramo dogovoriti i posljednje detalje.

Očito ćemo u novoj sezoni u redovima vukova opet gledati dvojac Džeko-Grafite, nadamo se u istoj formi ili još boljoj.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 20 jun 2009, 17:11

ovo pisalo u Avazu jes bgm...ma mogu oni pisat sa hoce Dzeko je Milanov igrac...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jun 2009, 18:45

ma neznam, previse je raznih i oprecnih informacija da bi covjek stvarno znao sta se desava. s jedne strane Wolfsi jedan dan pricaju jedno, drugi dan drugo. sada kazu da Dzeko nije na prodaju ali poruce Bayernu da mogu dobiti Misimovica za 15 miliona. nelogicno pravo. pa Miske im je jos bitnija karika u ekipi nego Dzeko. mozes imati najboljeg napadaca na svijetu, ali ako na sredini nemas kvalitetnog igraca onda ti je sve uzalud.
puno je dezinformacija u opticaju, tako da samo preostaje da cekamo kraj prelaznog roka (31. avgust) pa da vidimo ko ce gdje igrati.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jun 2009, 18:52

Trebalo bi se ovo sa Džekom riješiti do kraja naredne sedmice. Odmori su pri kraju, uskoro počinju pripreme. Već sam ranije napisao da mi je jedina dilema koji će broj Džeko zadužiti u Milanu ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 jun 2009, 21:04

jeli milan ikog zivog doveo?ako im je dzeko jedino pojacanje onda i nemaju neke velike ambicije
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 20 jun 2009, 21:11

Meanwhile, Milan vice-president Adriano Galliani reckons the Rossoneri "have signed a striker" and literally everyone in Germany is convinced it is Wolfsburg ace Edin Dzeko.

http://uk.eurosport.yahoo.com/football/ ... 14092.html
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 20 jun 2009, 21:14

Galliani kaze da su potpisali NAPADACA i svi u Njemackoj misle da je to Edin Dzeko
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 20 jun 2009, 21:17

s kim ce dzeko igrat u milanu? s Gallianijem :lol:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 jun 2009, 21:32

armin dju je napisao/la:s kim ce dzeko igrat u milanu? s Gallianijem :lol:
Možete zamisliti tandem u napadu.

Berluskoni-Džeko-Galijani

Derali bi sve po redu.

Ev čitam možda će Milan prodati Pata pa im Džeko treba podhitno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 jun 2009, 21:37

ma ne treba im dzeko ako ce ga dovest da navijacima zamazu oci,prodase pola ekipe a niko ne dolazi jbt po svemu sudeci nikakve oni ambicije nemaju sem da brane svoj go
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 jun 2009, 21:53

ako pato ode u chelsea dzeko ce sigurno doci u milan ne moze inzaghi igrati sam u napadu a i brzo ce u penziju zato moraju ga dovest
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 jun 2009, 22:46

rob do bagro je napisao/la:ako pato ode u chelsea dzeko ce sigurno doci u milan ne moze inzaghi igrati sam u napadu a i brzo ce u penziju zato moraju ga dovest
Ako, nakon sto su prodali Kaku, prodaju i Pata u Milanu ce izbiti socijalni nemiri, misljenja sam da cak ni Bersluskoni nema toliko muda.. A i ne bih volio da Dzeko ode u ekipu koja ce tavoriti na 4,5 mjestu Serie A (a to ce se desiti Milanu ako se ne uozbilje)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 jun 2009, 01:35

Grühsem: Ne damo Džeku ni za 50 milijuna eura!

San Edina Džeke da zaigra u Milanu se po svemu sudeći neće ispuniti. Član uprave Wolfsburga Stephan Grühsem još je jednom potvrdio da klub nije spreman prodati Džeku.

Mi ostajemo pri svome. Ne damo Džeku ni za 50 milijuna eura. On može igrati i u Milanu i u Real Madridu i u Manchester Unitedu, ali sljedeće sezone će igrati u Wolfsburgu, rekao je Grühsem, koji je oštro kritizirao medije koji su navodili da će Wolfsburg prodati Džeku za 40 milijuna eura te naziva takve izjave praznim pričama.

Džekin ugovor traje do 2011. godine, a Wolfsburg nastoji da ga prijevremeno produži, dodao je.

Ovakav stav u Wolfsburgu imaju i prema Brazilcu Grafiteu. Iako se još ne zna hoće li njegov novi ugovor trajati do 2012. ili 2013.godine, Grafite govori:

Najradije bih odmah u ponedjeljak potpisao novi ugovor, ali moramo dogovoriti i posljednje detalje.

Očito ćemo u novoj sezoni u redovima vukova opet gledati dvojac Džeko-Grafite, nadamo se u istoj formi ili još boljoj.
Izgleda da nece nigdje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 21 jun 2009, 01:40

ST-57 Ciciban je napisao/la:Meanwhile, Milan vice-president Adriano Galliani reckons the Rossoneri "have signed a striker" and literally everyone in Germany is convinced it is Wolfsburg ace Edin Dzeko.

http://uk.eurosport.yahoo.com/football/ ... 14092.html
:?:

Ovo je neki link za utakmicu francuskog kupac 2007/2008 između Marseja i Metza. Da se nisi zezno malo :D
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 21 jun 2009, 11:13

ja sam sinoc sanjala da je dzeko (at last) presao u milan..... :D :D
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 21 jun 2009, 11:34

ovo me nervira vise od spanskih serija :!: :D
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 21 jun 2009, 11:37

daj djeko ostani u wolfsburgu :arrow:
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 21 jun 2009, 11:46

sta vam je ba ne ide Pato nigdje ljudi ba i onako su navijaci ljuti sto su prodali Kaku jos sad kad bi Pato koji je sigurno jedna od nejvecih nada fudbala otisao cijela bi se Italija digla na noge sta vam je a ovi sto pricaju Milan nije nikog doveo nemate pojma.Doveli su Chissoka iz Porta stoper bio izabran u naj tim Lige Prvaka ove godine,Thiago Silva 20 god,stoper iz Sao Paula ubica momak, a sto se tice jos mogucih spekulacija spominju se Dzeko i u paketu Van der Vaart,Robben,Sneider :D nije Milan ko Real a i Milan je napokon dosao pameti i poceo kupovati mladost a ne fosile.Otiso Maldini :cry: :cry: ;) sace polako i Inzaghi :cry: :cry: ;) ,Favalli :D
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 jun 2009, 12:08

robovi88 je napisao/la:sta vam je ba ne ide Pato nigdje ljudi ba i onako su navijaci ljuti sto su prodali Kaku jos sad kad bi Pato koji je sigurno jedna od nejvecih nada fudbala otisao cijela bi se Italija digla na noge sta vam je a ovi sto pricaju Milan nije nikog doveo nemate pojma.Doveli su Chissoka iz Porta stoper bio izabran u naj tim Lige Prvaka ove godine,Thiago Silva 20 god,stoper iz Sao Paula ubica momak, a sto se tice jos mogucih spekulacija spominju se Dzeko i u paketu Van der Vaart,Robben,Sneider :D nije Milan ko Real a i Milan je napokon dosao pameti i poceo kupovati mladost a ne fosile.Otiso Maldini :cry: :cry: ;) sace polako i Inzaghi :cry: :cry: ;) ,Favalli :D
u pravu si drug, mislio sam i ja nesto slicno napisati ali eto sad ne moram :)
samo za te holandjanine iz Reala da kazem da je Milan dobio opciju da moze prvi kupiti sve one igrace koje ce Real ovog ljeta prodati, to je bilo u ugovoru kad su ima prodali Kaku. Tako da Milan u svakom slucaju razmislja o pojacanjima. Ta trojica su na primjer pravo dobri igraci ali nisu dovoljno atraktivni/skupi za Perezov prefinjeni ukus :mrgreen: :mrgreen:

kukurijek
Kontakt:

Post Postao/la kukurijek » 21 jun 2009, 14:24

Jos jedno "malo" priznanje za Dzekomata:
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... el/510319/
Izabran je za najboljeg napadaca BL u proljecnoj sezoni a Vedo je bio u zimskoj jos jedan izbor i tu cemo poziciju valjda dobiti u trajno vlasnistvo :lol: :lol: :lol:
Nazalost Miske sa rekordnih 20 asistencija u istoriji ovaj put nije medju najboljih 11 BL, :?: :?: :?: :?: :!:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.