Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

D€LUX
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la D€LUX » 06 okt 2011, 14:33

bistrikboy je napisao/la:Da se i ja pitam branio bi Asmir,ali prema tebi je Keno takva rupa ma nema dalje,ja se ne mogu sjetiti da nas je nekada zayebao za bodove u kvalifikacijama ili slicno,mozda sam kratkog pamcenja mozda i nisam!
Njegovi driblinzi , klan Spahic , covjek ljudi ima diskusherniju ljudi nemogu hodati on hoce da brani ... ima tu sto sta nije najveca rupa al ipak Begovic , bolji golman a i mladji iskreno zasluzuje Asmir da brani...
>>No body likes us but we dont care<<

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 okt 2011, 14:34

D€LUX je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Da se i ja pitam branio bi Asmir,ali prema tebi je Keno takva rupa ma nema dalje,ja se ne mogu sjetiti da nas je nekada zayebao za bodove u kvalifikacijama ili slicno,mozda sam kratkog pamcenja mozda i nisam!
Njegovi driblinzi , klan Spahic , covjek ljudi ima diskusherniju ljudi nemogu hodati on hoce da brani ... ima tu sto sta nije najveca rupa al ipak Begovic , bolji golman a i mladji iskreno zasluzuje Asmir da brani...
Stani jesil ti njegov doktor ili navijac?Boli mene briga makar mu noga falila,ja samo ne razumijem ovu halabuku kad je momak uvijek pristojno branio,a cesto nas i vadio iz govana.Sreca pa je selektor samo jedan!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 06 okt 2011, 14:37

ma ko god bude igrao (protiv Francuske) ocekujem da ce dati ne 100% nego 120% ... tako da mene nezanima ko ce igrat tu je Susic i treba da mu vjerujemo ... sad hocel igrat Pjanic, Miske ili nece stvarno mi je svejedno i hoceli branit Hasagic ili Beg i to me vala zaboli samo neka odrade svoj pos'o kako treba i to je to ... + malo srece nije na odmet i eto nas u Ukrajinu i Poljsku...
a nasi novinari ko novinari ... seruckaju i gdje treba i netreba ,,,,

VOLIM TE BOSNO i za TEBE ZIVIM ....
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 06 okt 2011, 14:37

bistrikboy je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:
Stani jesil ti njegov doktor ili navijac?Boli mene briga makar mu noga falila,ja samo ne razumijem ovu halabuku kad je momak uvijek pristojno branio,a cesto nas i vadio iz govana.Sreca pa je selektor samo jedan!
Hasagic - birac! hahahaha :lol:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 okt 2011, 14:38

Bilo je neozbiljno s moje strane s tobom uci u raspravu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 okt 2011, 14:38

Predpostavljam da ce Begovic braniti obje, radi bolje spremnosti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 06 okt 2011, 14:39

bistrikboy je napisao/la:Bilo je neozbiljno s moje strane s tobom uci u raspravu...
odgovara ti taj avatar ...

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 06 okt 2011, 14:42

Elegant je napisao/la:Predpostavljam da ce Begovic braniti obje, radi bolje spremnosti.
Pa normalno. A ako i bude rotacije, nije nikako logicno da bude onako kako Susic najavljuje. Laze sigurno.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 okt 2011, 15:20

Ja ne znam kakav uvid Safet ima na Hasagica,no vidljivo da ga je nemoguce maknit s pozicije prvog golmana...
I Bufon bi sjeo na klupu...

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 06 okt 2011, 16:34

Nepotrebna rasprava Keno je mnogo učinio za repku, ali moramo biti realni i reći da je Begović no1.
Livin' La Vida Loca ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 okt 2011, 16:36

Invazija na Francusku: BH Fanaticosi će okupirati južnu tribinu kapaciteta 12.160 mjesta

Kako se bliži 11. oktobar, groznica među bh. navijačima širom Evrope dostiže tačku usijanja, javljaju dopisnici inozemnog izdanja "Dnevnog avaza". Svi putevi vode prema Parizu, gdje će Sušićevi izabranici u posljednjoj kvalifikacionoj utakmici s Francuskom odlučivati o direktnom odlasku na Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj.

Prema nepotvrđenim informacijama koje se mogu pročitati na popularnim bh. internetskim portalima, na tribinama Stad d'Fransa moglo bi se naći i više od 10.000 naših navijača. Nogometnom savezu BiH pripalo je 3.350 ulaznica, koje su većim dijelom prodate, ali je, također, veliki broj naših ljudi pokupovao ulaznice putem Francuskog saveza.

Špekulira se da će kompletnu južnu tribinu, kapaciteta od 12.160 mjesta za sjedenje, ispuniti naši ljudi. Atmosfera bi mogla podsjećati na onu iz utakmice baraža prije dvije godine, kada je Irsku na ovom stadionu bodrilo 25.000 fanatičnih navijača.

Edin Ćurić otkazao trening u Bredi

Proslavljeni fudbaler Željezničara Edin Ćurić, koji u Bredi radi kao trener, također je isplanirao put u Pariz.

- Iako u utorak imam trening, morao sam naći način da odem s rajom na utakmicu. Ne smije se takva fudbalska fešta propustiti - izjavio je igrač Željine generacije iz osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Niko neće ostati u Holandiji

Dr. Mersid Ribić, stomatolog iz Rozendala, jedan od veterana navijačke grupe "BH Fanaticos", također je jedan od putnika.

- Iskreno, ne znam nikoga u Holandiji, a takvih je veoma mnogo, ko će u utorak gledati utakmicu na TV-u. Svi idu u Pariz! - rekao je ovaj Jajčanin našem dopisniku iz Holandije Alosmanu Husejnoviću.

Zajedno preko Lamanša

Bosanci i Hercegovci koji žive u Velikoj Britaniji, preplavit će u utorak ujutro jutarnje trajekte i vozove preko Lamanša u želji da daju podršku našoj reprezentaciji u Parizu.

- Prema našim procjenama, više od 400 ljudi ići će iz Velike Britanije u Pariz. Dogovor je da se okupimo oko 8 ujutro u luci Dover kako bismo zajedno prešli u Kale i odatle u koloni krenuli prema Parizu - kazao je našem dopisniku iz Velike Britanije Namiku Alimajstoroviću Edin Hromadžić, Sarajlija koji živi u Birmingemu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 06 okt 2011, 16:43

harry_90 je napisao/la:Invazija na Francusku: BH Fanaticosi će okupirati južnu tribinu kapaciteta 12.160 mjesta
Samo da ne bude baklji i sl.
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 06 okt 2011, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Don't hate what you don't understand.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 06 okt 2011, 16:44

Ne znam na kojoj temi, ali sam napisao da ce Begovic na gol prvu, a Hasagic u Parizu. Hasaga je jos uvijek prvi golman ...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 okt 2011, 16:44

Evo vidim sada formaciju, dobro, za Luxemburg moze proci, ali protiv ozbiljnijih repki siguran sam da necemo igrati sa ovom postavkom ;) .

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 okt 2011, 16:57

xaviesta je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Invazija na Francusku: BH Fanaticosi će okupirati južnu tribinu kapaciteta 12.160 mjesta
Samo da ne bude baklji i sl.
To da istjeraju savez :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 06 okt 2011, 17:12

[quote="harry_90"]Invazija na Francusku: BH Fanaticosi će okupirati južnu tribinu kapaciteta 12.160 mjesta

Ima da se ori cijeli stadion! BOSNA ŠAMPION !!!!!!
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~

http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 06 okt 2011, 17:15

imam osjećaj da ćemo sutra ostvariti najubjedljiviju pobjedu u historiji naše države :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 06 okt 2011, 17:16

hodža je napisao/la:imam osjećaj da ćemo sutra ostvariti najubjedljiviju pobjedu u historiji naše države :mrgreen:
Takođee... :D :D
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 okt 2011, 17:23

Samo da uzmemo 3 boda, i ja sam zadovoljan, pa makar bilo i 1:0 :D

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 06 okt 2011, 17:26

Realno pobjediti ove levata i odigrati dobru tekmu sa Francuzima.A samo najludji vjeruju da mozemo pobjediti Francuze(i ja sam taj :D ) ali mislim da od toga nema nista,nazalost 8-)

Bitno je da dobijemo laku ekipu u barazu i da prodjemo na prvenstvo...
INTER SIAMO NOI ! ! !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.