Njegovi driblinzi , klan Spahic , covjek ljudi ima diskusherniju ljudi nemogu hodati on hoce da brani ... ima tu sto sta nije najveca rupa al ipak Begovic , bolji golman a i mladji iskreno zasluzuje Asmir da brani...bistrikboy je napisao/la:Da se i ja pitam branio bi Asmir,ali prema tebi je Keno takva rupa ma nema dalje,ja se ne mogu sjetiti da nas je nekada zayebao za bodove u kvalifikacijama ili slicno,mozda sam kratkog pamcenja mozda i nisam!
Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
>>No body likes us but we dont care<<
- bistrikboy
- Kontakt:
Stani jesil ti njegov doktor ili navijac?Boli mene briga makar mu noga falila,ja samo ne razumijem ovu halabuku kad je momak uvijek pristojno branio,a cesto nas i vadio iz govana.Sreca pa je selektor samo jedan!D€LUX je napisao/la:Njegovi driblinzi , klan Spahic , covjek ljudi ima diskusherniju ljudi nemogu hodati on hoce da brani ... ima tu sto sta nije najveca rupa al ipak Begovic , bolji golman a i mladji iskreno zasluzuje Asmir da brani...bistrikboy je napisao/la:Da se i ja pitam branio bi Asmir,ali prema tebi je Keno takva rupa ma nema dalje,ja se ne mogu sjetiti da nas je nekada zayebao za bodove u kvalifikacijama ili slicno,mozda sam kratkog pamcenja mozda i nisam!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
ma ko god bude igrao (protiv Francuske) ocekujem da ce dati ne 100% nego 120% ... tako da mene nezanima ko ce igrat tu je Susic i treba da mu vjerujemo ... sad hocel igrat Pjanic, Miske ili nece stvarno mi je svejedno i hoceli branit Hasagic ili Beg i to me vala zaboli samo neka odrade svoj pos'o kako treba i to je to ... + malo srece nije na odmet i eto nas u Ukrajinu i Poljsku...
a nasi novinari ko novinari ... seruckaju i gdje treba i netreba ,,,,
VOLIM TE BOSNO i za TEBE ZIVIM ....
a nasi novinari ko novinari ... seruckaju i gdje treba i netreba ,,,,
VOLIM TE BOSNO i za TEBE ZIVIM ....
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Hasagic - birac! hahahahabistrikboy je napisao/la:Stani jesil ti njegov doktor ili navijac?Boli mene briga makar mu noga falila,ja samo ne razumijem ovu halabuku kad je momak uvijek pristojno branio,a cesto nas i vadio iz govana.Sreca pa je selektor samo jedan!D€LUX je napisao/la:Njegovi driblinzi , klan Spahic , covjek ljudi ima diskusherniju ljudi nemogu hodati on hoce da brani ... ima tu sto sta nije najveca rupa al ipak Begovic , bolji golman a i mladji iskreno zasluzuje Asmir da brani...bistrikboy je napisao/la:Da se i ja pitam branio bi Asmir,ali prema tebi je Keno takva rupa ma nema dalje,ja se ne mogu sjetiti da nas je nekada zayebao za bodove u kvalifikacijama ili slicno,mozda sam kratkog pamcenja mozda i nisam!

- bistrikboy
- Kontakt:
Bilo je neozbiljno s moje strane s tobom uci u raspravu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Predpostavljam da ce Begovic braniti obje, radi bolje spremnosti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
odgovara ti taj avatar ...bistrikboy je napisao/la:Bilo je neozbiljno s moje strane s tobom uci u raspravu...
Pa normalno. A ako i bude rotacije, nije nikako logicno da bude onako kako Susic najavljuje. Laze sigurno.Elegant je napisao/la:Predpostavljam da ce Begovic braniti obje, radi bolje spremnosti.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ja ne znam kakav uvid Safet ima na Hasagica,no vidljivo da ga je nemoguce maknit s pozicije prvog golmana...
I Bufon bi sjeo na klupu...
I Bufon bi sjeo na klupu...
- BH Patriot
- Kontakt:
Nepotrebna rasprava Keno je mnogo učinio za repku, ali moramo biti realni i reći da je Begović no1.
Livin' La Vida Loca ;)
Invazija na Francusku: BH Fanaticosi će okupirati južnu tribinu kapaciteta 12.160 mjesta
Kako se bliži 11. oktobar, groznica među bh. navijačima širom Evrope dostiže tačku usijanja, javljaju dopisnici inozemnog izdanja "Dnevnog avaza". Svi putevi vode prema Parizu, gdje će Sušićevi izabranici u posljednjoj kvalifikacionoj utakmici s Francuskom odlučivati o direktnom odlasku na Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj.
Prema nepotvrđenim informacijama koje se mogu pročitati na popularnim bh. internetskim portalima, na tribinama Stad d'Fransa moglo bi se naći i više od 10.000 naših navijača. Nogometnom savezu BiH pripalo je 3.350 ulaznica, koje su većim dijelom prodate, ali je, također, veliki broj naših ljudi pokupovao ulaznice putem Francuskog saveza.
Špekulira se da će kompletnu južnu tribinu, kapaciteta od 12.160 mjesta za sjedenje, ispuniti naši ljudi. Atmosfera bi mogla podsjećati na onu iz utakmice baraža prije dvije godine, kada je Irsku na ovom stadionu bodrilo 25.000 fanatičnih navijača.
Edin Ćurić otkazao trening u Bredi
Proslavljeni fudbaler Željezničara Edin Ćurić, koji u Bredi radi kao trener, također je isplanirao put u Pariz.
- Iako u utorak imam trening, morao sam naći način da odem s rajom na utakmicu. Ne smije se takva fudbalska fešta propustiti - izjavio je igrač Željine generacije iz osamdesetih godina prošlog stoljeća.
Niko neće ostati u Holandiji
Dr. Mersid Ribić, stomatolog iz Rozendala, jedan od veterana navijačke grupe "BH Fanaticos", također je jedan od putnika.
- Iskreno, ne znam nikoga u Holandiji, a takvih je veoma mnogo, ko će u utorak gledati utakmicu na TV-u. Svi idu u Pariz! - rekao je ovaj Jajčanin našem dopisniku iz Holandije Alosmanu Husejnoviću.
Zajedno preko Lamanša
Bosanci i Hercegovci koji žive u Velikoj Britaniji, preplavit će u utorak ujutro jutarnje trajekte i vozove preko Lamanša u želji da daju podršku našoj reprezentaciji u Parizu.
- Prema našim procjenama, više od 400 ljudi ići će iz Velike Britanije u Pariz. Dogovor je da se okupimo oko 8 ujutro u luci Dover kako bismo zajedno prešli u Kale i odatle u koloni krenuli prema Parizu - kazao je našem dopisniku iz Velike Britanije Namiku Alimajstoroviću Edin Hromadžić, Sarajlija koji živi u Birmingemu.
Kako se bliži 11. oktobar, groznica među bh. navijačima širom Evrope dostiže tačku usijanja, javljaju dopisnici inozemnog izdanja "Dnevnog avaza". Svi putevi vode prema Parizu, gdje će Sušićevi izabranici u posljednjoj kvalifikacionoj utakmici s Francuskom odlučivati o direktnom odlasku na Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj.
Prema nepotvrđenim informacijama koje se mogu pročitati na popularnim bh. internetskim portalima, na tribinama Stad d'Fransa moglo bi se naći i više od 10.000 naših navijača. Nogometnom savezu BiH pripalo je 3.350 ulaznica, koje su većim dijelom prodate, ali je, također, veliki broj naših ljudi pokupovao ulaznice putem Francuskog saveza.
Špekulira se da će kompletnu južnu tribinu, kapaciteta od 12.160 mjesta za sjedenje, ispuniti naši ljudi. Atmosfera bi mogla podsjećati na onu iz utakmice baraža prije dvije godine, kada je Irsku na ovom stadionu bodrilo 25.000 fanatičnih navijača.
Edin Ćurić otkazao trening u Bredi
Proslavljeni fudbaler Željezničara Edin Ćurić, koji u Bredi radi kao trener, također je isplanirao put u Pariz.
- Iako u utorak imam trening, morao sam naći način da odem s rajom na utakmicu. Ne smije se takva fudbalska fešta propustiti - izjavio je igrač Željine generacije iz osamdesetih godina prošlog stoljeća.
Niko neće ostati u Holandiji
Dr. Mersid Ribić, stomatolog iz Rozendala, jedan od veterana navijačke grupe "BH Fanaticos", također je jedan od putnika.
- Iskreno, ne znam nikoga u Holandiji, a takvih je veoma mnogo, ko će u utorak gledati utakmicu na TV-u. Svi idu u Pariz! - rekao je ovaj Jajčanin našem dopisniku iz Holandije Alosmanu Husejnoviću.
Zajedno preko Lamanša
Bosanci i Hercegovci koji žive u Velikoj Britaniji, preplavit će u utorak ujutro jutarnje trajekte i vozove preko Lamanša u želji da daju podršku našoj reprezentaciji u Parizu.
- Prema našim procjenama, više od 400 ljudi ići će iz Velike Britanije u Pariz. Dogovor je da se okupimo oko 8 ujutro u luci Dover kako bismo zajedno prešli u Kale i odatle u koloni krenuli prema Parizu - kazao je našem dopisniku iz Velike Britanije Namiku Alimajstoroviću Edin Hromadžić, Sarajlija koji živi u Birmingemu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Samo da ne bude baklji i sl.harry_90 je napisao/la:Invazija na Francusku: BH Fanaticosi će okupirati južnu tribinu kapaciteta 12.160 mjesta
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 06 okt 2011, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Don't hate what you don't understand.
Ne znam na kojoj temi, ali sam napisao da ce Begovic na gol prvu, a Hasagic u Parizu. Hasaga je jos uvijek prvi golman ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo vidim sada formaciju, dobro, za Luxemburg moze proci, ali protiv ozbiljnijih repki siguran sam da necemo igrati sa ovom postavkom
.

To da istjeraju savezxaviesta je napisao/la:Samo da ne bude baklji i sl.harry_90 je napisao/la:Invazija na Francusku: BH Fanaticosi će okupirati južnu tribinu kapaciteta 12.160 mjesta

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Bihac-City-Boy
- Kontakt:
[quote="harry_90"]Invazija na Francusku: BH Fanaticosi će okupirati južnu tribinu kapaciteta 12.160 mjesta
Ima da se ori cijeli stadion! BOSNA ŠAMPION !!!!!!
Ima da se ori cijeli stadion! BOSNA ŠAMPION !!!!!!
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~
http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo
http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo
imam osjećaj da ćemo sutra ostvariti najubjedljiviju pobjedu u historiji naše države 

FORZA MARŠAL !!!
Takođee...hodža je napisao/la:imam osjećaj da ćemo sutra ostvariti najubjedljiviju pobjedu u historiji naše države

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo da uzmemo 3 boda, i ja sam zadovoljan, pa makar bilo i 1:0 

Realno pobjediti ove levata i odigrati dobru tekmu sa Francuzima.A samo najludji vjeruju da mozemo pobjediti Francuze(i ja sam taj
) ali mislim da od toga nema nista,nazalost
Bitno je da dobijemo laku ekipu u barazu i da prodjemo na prvenstvo...

Bitno je da dobijemo laku ekipu u barazu i da prodjemo na prvenstvo...
INTER SIAMO NOI ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.