Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

don_burza
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la don_burza » 12 sep 2011, 00:39

dean_ je napisao/la:svaka čast mostarcima....i dalje očekujemo njihovu pomoć u svim sportovima....i navijačku i igračku....ako želimo da Hrvatska bude opet bude konkurentna velikim silama ,trebaju nam svi Hrvati ovog svijeta...ne sumnjam da velik broj hrvatske djece iz Mostara sanja nastup za hrvatsku reprezentaciju..i tu priliku će dobit ako su dovoljno dobri
Citam ovaj post i sve se vise i vise osjecam ponosnim Bosancem i Hercegovcem . Mozete vi uzimati talenata koliko god hocete , mogu i Turci i Svedjani i Svabe al opet mi imamu reprezentaciju koja pobjedjuje i pobjedjivace sve dok je talenata bar u mom sokaku a da nepricam za dalje
Thomas Müller - Fußballgott

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 12 sep 2011, 13:17

don_burza je napisao/la:
dean_ je napisao/la:svaka čast mostarcima....i dalje očekujemo njihovu pomoć u svim sportovima....i navijačku i igračku....ako želimo da Hrvatska bude opet bude konkurentna velikim silama ,trebaju nam svi Hrvati ovog svijeta...ne sumnjam da velik broj hrvatske djece iz Mostara sanja nastup za hrvatsku reprezentaciju..i tu priliku će dobit ako su dovoljno dobri
Citam ovaj post i sve se vise i vise osjecam ponosnim Bosancem i Hercegovcem . Mozete vi uzimati talenata koliko god hocete , mogu i Turci i Svedjani i Svabe al opet mi imamu reprezentaciju koja pobjedjuje i pobjedjivace sve dok je talenata bar u mom sokaku a da nepricam za dalje
to ti je balkan...jesmo glupi narodi, ali sport nam ide...iako budimo realni....ovakvoj bosni je baraž maksimum(i to ako im se ždrijeb i ostali rezultati poklope)...

i ne smijemo zaboravit da igrači poput lovrena,čorluke,srne,petrića,klasnića,kovača itd uopće nisu nastali u bih...većina njih nisu ni rođeni u bih, a nitko od njih nije igrao nogomet u bih....nisu on nikad ni bili vaši

isto kao što neki današnji bih igrači nisu rođeni ili nisu igrali u bih,pa se nitko ne žali

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 sep 2011, 13:23

Nama se ne treba ništa poklapati, trebamo samo pobjedu u Luksemburgu za baraž.
Mislim da vi imate najmanje da kažete o poklapanju rezultata: u nasjalbijoj grupi bez kikseva Grka u Atinu bi išli na izlet.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 12 sep 2011, 13:35

VanBasten je napisao/la:Nama se ne treba ništa poklapati, trebamo samo pobjedu u Luksemburgu za baraž.
Mislim da vi imate najmanje da kažete o poklapanju rezultata: u nasjalbijoj grupi bez kikseva Grka u Atinu bi išli na izlet.
Ma neka dok oni odu u drugu jakosnu skupinu, pa ćemo vidjeti!Nikad slabija hrvatska, fakat!
Inače, moje mišljenje je da će hrvatska pokazat svoj "kvalitet" u utakmicama baraža za svjetsko!
Srbija, belgija i škotska nisu sile, ali su jaki protivnici, za razliku od nikakve grčke, izraela i malte :mrgreen:
Bit će zanimljivo vidjeti di su hrvati!
Mislim da smo u ovom trenutku podjednaki sa njima, neću da govorim da smo bolji, jer to moramo dokazati odlaskom na euro!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 12 sep 2011, 13:47

VanBasten je napisao/la:Nama se ne treba ništa poklapati, trebamo samo pobjedu u Luksemburgu za baraž.
eto poklopio nam se poneki rezultat prvi put nakon kvalifikacija za SP 1998....iako po meni grčki kiksevi i nisu kiksevi jer su oni ofenzivno previše limitirana ekipa da bi pobjedili sve ove bunker ekipe..mi imamo taj nesretni poraz od gruzije gdje su nam iz prvog udarca u 90 min zabili gol

što se tiče naše grupe...najslabija je zato jer smo mi uz ruse najslabiji nositelji..a nama bi većina ostalih grupa bile lake jer smo nositelji(a nositelji nismo zbog lijepog maksimirskog stadiona)....
al grci i izraelci nisu ništa slabiji od rumunja i bjelih rusa....ti rumunji su bljesnuli u kval ua euro 2008 a nakon toga(kao i prije toga) potpuni raspad..u prošlim kval su ih srbi pocepali..imate sreće što ste njih dobili iz drugog bubnja

što se tiče bosne..vi ćete ako izgubite od francuza imati 3 poraza i opet ćete biti drugi..kao i u zadnjim kval gdje su vam pomogli turski smiješni kiksevi...a mi smo u zadnjim kval imali 2 poraza od engleza i bili smo treći u grupi.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 12 sep 2011, 13:51

Ma neka dok oni odu u drugu jakosnu skupinu, pa ćemo vidjeti!Nikad slabija hrvatska, fakat!
ne idemo mi u drugu jakosnu skupinu jer tamo ne pripadamo....nikad slabija hrvatska? možda po igri,ali po igračima nikako...ali to je zato jer su se igrači zasitili izbornika kao i on njih...nakon eura mi svakako mjenjamo izbornika i ubacit ćemo par mlađih igrača....da se ne bi sad plašili srbije,belgije i škotske....oni stvarno cjepaju sve pred sobom..noge nam se tresu

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 12 sep 2011, 13:54

Šta je bilo sa korisnikom Jacky, zašto ga više nema ?!
Livin' La Vida Loca ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 sep 2011, 13:57

dean_ je napisao/la:
eto poklopio nam se poneki rezultat prvi put nakon kvalifikacija za SP 1998....iako po meni grčki kiksevi i nisu kiksevi jer su oni ofenzivno previše limitirana ekipa da bi pobjedili sve ove bunker ekipe..mi imamo taj nesretni poraz od gruzije gdje su nam iz prvog udarca u 90 min zabili gol

što se tiče naše grupe...najslabija je zato jer smo mi uz ruse najslabiji nositelji..a nama bi većina ostalih grupa bile lake jer smo nositelji(a nositelji nismo zbog lijepog maksimirskog stadiona)....
al grci i izraelci nisu ništa slabiji od rumunja i bjelih rusa....ti rumunji su bljesnuli u kval ua euro 2008 a nakon toga(kao i prije toga) potpuni raspad..u prošlim kval su ih srbi pocepali..imate sreće što ste njih dobili iz drugog bubnja

što se tiče bosne..vi ćete ako izgubite od francuza imati 3 poraza i opet ćete biti drugi..kao i u zadnjim kval gdje su vam pomogli turski smiješni kiksevi...a mi smo u zadnjim kval imali 2 poraza od engleza i bili smo treći u grupi.
Tamam tako, nisu ništa slabiji. Ali su zato za Francuze šega od ekipa.

Mislim, vi ste svojim pređašnim rezultatima zaslužili takav "tretman" odnosno da budete u prvom šeširu i dobijete takvu grupu. Ono što je meni skenulo pažnju je pomalo podcejnjivački komentar o poklapanju rezultata na račun BiH. ne valja to drug.

Da, 2 poraza, a koliko remija?

Uglavom, da ne raspredamo bezveze, nit mi se da, niti posebno obogaćuje temu ova diskusija...nepodcjenjuj uspjeh drugih da bi tvoj neuspjeh bio bezbolniji ili tvoj uspjeh veći. Papanski je to, znaš!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 12 sep 2011, 14:13

Tamam tako, nisu ništa slabiji. Ali su zato za Francuze šega od ekipa.
****,morat ćete i vi jednom pobjedit neku jaku ekipu i biti ispred njih..ovi francuzi su vam idealna ekipa jer i dalje igraju jako loše...protiv bjelorusa uzmu jedan bod..muče se sa rumunjima i bjeloruima..al evo sljedeća grupa za SP vam je laka..to vam je prilika da sve pometete

Kod: Označi sve

Mislim, vi ste svojim pređašnim rezultatima zaslužili takav "tretman" odnosno da budete u prvom šeširu i dobijete takvu grupu.  Ono što je meni skenulo pažnju je pomalo podcejnjivački komentar o poklapanju rezultata na račun BiH. ne valja to drug.
zaslužili smo i još se držimo u prvom šeširu.....znaš koliko je hrvatksa izgubila utakmica od eura 2004.....8(osam)....tu su uračunate i prijateljske i "prave"
u zadnjim kval ste bili drugi iako niste pobjedili ekipe iz prva 2 šešira...dobro razumijem za španjolce,a što se tiče turaka samo ste iskoristili njihove kikseve i odradili ove slabije ekipe
Da, 2 poraza, a koliko remija?
2 remija..mi smo osvojili 20 bodova u grupi i to nam nije bilo dovoljno zato jer su englezi pustili ukrajincima da ih pobjede
Uglavom, da ne raspredamo bezveze, nit mi se da, niti posebno obogaćuje temu ova diskusija...nepodcjenjuj uspjeh drugih da bi tvoj neuspjeh bio bezbolniji ili tvoj uspjeh veći. Papanski je to, znaš!
nije.....to je realnost

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 12 sep 2011, 14:19

citajuci nacionalisticko obojene postove ovog provokatora i nije cudo da ima mnogo ljudi koji jedva cekaju svaki poraz hrvatske..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 sep 2011, 14:21

BH Patriot je napisao/la:Šta je bilo sa korisnikom Jacky, zašto ga više nema ?!
Odavno ga je trebalo odstraniti. Jacky09, mnogima poznat kao i @hege, a imao je i drugih nikova ..

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 12 sep 2011, 14:36

dean_ je napisao/la:
ne idemo mi u drugu jakosnu skupinu jer tamo ne pripadamo....nikad slabija hrvatska? možda po igri,ali po igračima nikako...ali to je zato jer su se igrači zasitili izbornika kao i on njih...nakon eura mi svakako mjenjamo izbornika i ubacit ćemo par mlađih igrača....da se ne bi sad plašili srbije,belgije i škotske....oni stvarno cjepaju sve pred sobom..noge nam se tresu
Budimo realni, po jačini Hrvatska nepripada najjačoj jakosnoj skupini!
Gledajući žrijeb za SP, ostao sam zapanjen tim jakosnim skupinama!U prvoj jakosnoj skupini je Norveška :shock:
Pa ta Norveška je zadnji put igrala na nekom velikom takmičenju nešto poslije drugog svjetskog!Nepamtim kada su bili drugi u skupini, jesul igrali kakav žrijeb!
Usporedbe radi, poljska je u četvrtoj skupini, nerealno skroz!C Gora u drugoj..gdje se nalaze i francuzi!Obično su jakosne skupine ujednačene, ali ja bi prije da dobijem u žrijebu c goru, nego poljsku, ili hrvatsku, nego francusku!
Ukoliko Hrvatska nepromjeni nešto drastično, realnost joj je druga jakosna!
Igra je slaba, a nema baš ni opasnih igrača kao nekad!
Ubacit ćete mlade igrače, koga?
Zapamti, srbija i belgija će cjepati hrvatsku!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 12 sep 2011, 15:04

Budimo realni, po jačini Hrvatska nepripada najjačoj jakosnoj skupini!
znači ako gledamo igrače europskih reprezentacija od hrvatske su sigurno jače(njemačka,španjolska,francuska,italija,engleska,portugal,nizozemska) ....sad tu ostaju još dva mjesta(jer obično bude 9 nositelja).....ima tu još 4-5 reprezentacija koje su po igračima na istoj razini,dok su sve ostale ipak ispod...
a znamo kako se određuju jakosne skupine...hrvatska je(ako izuzmemo zadnje kval) obično u svojoj skupini završavala kao prva...na zadnjem euru je bila među 8....ajde tko bi po tebi ispred hrvatske trebao biti među nositeljima osim ovih nabrojanih sila
Gledajući žrijeb za SP, ostao sam zapanjen tim jakosnim skupinama!U prvoj jakosnoj skupini je Norveška :shock:
Pa ta Norveška je zadnji put igrala na nekom velikom takmičenju nešto poslije drugog svjetskog!Nepamtim kada su bili drugi u skupini, jesul igrali kakav žrijeb!
Usporedbe radi, poljska je u četvrtoj skupini, nerealno skroz!C Gora u drugoj..gdje se nalaze i francuzi!Obično su jakosne skupine ujednačene, ali ja bi prije da dobijem u žrijebu c goru, nego poljsku, ili hrvatsku, nego francusku!

što se tiče norveške zaista ni ja ne razumijem kako su odjednom toliko napredovali...iako bi oni teško bili u prvom razredu da se ždrijeb za brazil održao tek kad ove kval završe(tako je uvijek bilo, ne znam zašto je ovaj put ždrijeb bio tako rano)..vjerujem da bi norvežani do 11 mjeseca sigurno ispali..ali oni su tu ionako uljez..hrvatska je malo češće u prvom razredu....isto to vrijedi za crnu goru koja nije morala branit puno bodova na listi...francuzi zadnjih godina zaista imaju rezultate za 2 bubanj...poljska je imala bljesak za euro 2008 a tamo nisu niša napravili..u kval za 2010 su bili očajni a sada ne igraju kval jer su domačini
Ukoliko Hrvatska nepromjeni nešto drastično, realnost joj je druga jakosna!
Igra je slaba, a nema baš ni opasnih igrača kao nekad!
Ubacit ćete mlade igrače, koga?
Zapamti, srbija i belgija će cjepati hrvatsku!
sad već nisi ozbiljan i provociraš

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 12 sep 2011, 17:24

Eh, da se i ja uključim u raspravu :D

Činjenica jest da trenutna igra Hrvatske nije bajna, daleko od toga. Došlo je tu do zasićenja i od pojedinih igrača i od trenera, koji je možda i previše popustljiv, a nekad i nerazuman.
Ali, unatoč takvoj igri, u grupi se stoji sasvim solidno (bilo je iznenađujućih rezultata koji su plod isključivo podcjenjivanja protivnika) sa velikom šansom da se izravno izbori plasman na EP. Grupa je takva kakva jest, definitivno jedna od najlakših koju je Hrvatska dosad igrala. A igrala je u popriličnom gadnim. Al, opet, rezultat je manje više tu, postoji kontinuitet, a to je ono najbitnije.

Dalje, igre pojedinih reprezentacija variraju, nekad se igra dobro, nekad katastrofalno. Npr. jedna Španjolska, trenutno igra najljepši nogomet zadnje 3-4 godine. Al, što je bilo prije toga?! igrali jesu dobro, al ih nije bilo nigdje, bar ne u vrhu..I što će biti u narednih 2-3 godine?! Ne znamo, možda najbolja repka više neće biti Španjolska..Doći će neki novi, na mjesto njih, možda Njemačka, Engleska, Portugal, Belgija itd....
Ništa nije vječno, pa tako ni njihove igre..Ali, ono što je tu bitno od svega jest kontinuitet.
Što želim reći;
Bez obzira igralo se slabije ili loše, bitan je kontinuitet u rezultatima...U kvalifikacijama uvijek bljesne neka repka.. uvijek dođe do nekog lucidnog trenutka.. Npr. jedna Bugarska na SP 94, poslije toga je nema nigdje..
A taj kontinuitet Hrvatska ima još od prvih kvalifikacija za EP 96. Bez obzira na trenutnu igru, tu je rezultatski kontinuitet. I ponekad blijeda igra dovodi do pozitivnog rezultata. I kad se slabo igra, rezultat je većinom tu, pozitivan..
--činjenica jest da je hrvatska u svojim prvim kvalifikacijama izborila izravan plasman na EP. I onda još na tom Ep izborila plasman među 8.
--činjenica jest da je hrvatska dosad na domaćem terenu igubila samo jednu utakmicu i to protiv Engleske prije 2godine..
--činjenica jest da je hrvatska dosad igrala 2 četvfinala EP...Sp neću spominjati..
--činjenica jest da je hrvatska pobjeđivala nogometne sile kao što su Njemačka, Italija (pozitivan skor sa ove dvije repke), Engleska, Nizozemska.. Izrazit negativan skor ima samo sa Španjolskom i Portugalom...Tu su i ostale padale, Rusija, Švedska, Danska itd itd..

Na temelju svih tih rezultata kumulirao se uspjeh Hrvatske i nije se preko noći došlo do prvog šešira..

Svoj uspjeh treba zahvaliti i bivšoj nogometnoj školi u ex Yu, ali ovi novi klinci koji stasaju su produkt nekih novih škola, klubova i liga, bilo da je riječ o domaćim (gdje je i većina sazrela) ili igrača iz dijaspore..

Što se tiče usporedbe sa BiH, mislim da je trenutno (na moju žalost) BiH, jednu stepenicu ispod. Razlog je što BH nema kontinuiteta koji je potreban da bi se učvrstio položaj na nogometnoj karti.. Al siguran da će se ubrzo i ta stepenica preskočiti, jer je trenutna relativno mlada ekipa itekako sposobna zagorčati život svakoj ekipi. Samo što to zagorčavanje mora biti učestalije, a ne kao bljesak. I potrebne su pobjede protiv jakih. Ima ih, al da budu češće.

A glede igrača, i meni je žao, i nadam se da će jednog dana i bh hrvati češće igrati za svoju rodnu zemlju. To je tako trenutno i nadam se da će se u budućnosti i promijeniti to razmišljanje. Ali, isto tako, nikoga ne treba siliti. A i nekad nije sve u igračima, ima i do Saveza..
STEVIE je napisao/la:citajuci nacionalisticko obojene postove ovog provokatora i nije cudo da ima mnogo ljudi koji jedva cekaju svaki poraz hrvatske..
ne vidim nacionalizam u njegovim komentarima.. dean možda podcjenjuje BiH, ali to nije nacionalizam već omalovažavanje.
Zanimljivo je da ti uletiš na pojedine teme samo da bi ukazao na nacionalizam i šovinizam. Simptomatično?! A prvo treba čistiti u svojoj avliji, zar ne? Nisi jedini, ne boj se, ima ih dosta, na svim stranama..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 12 sep 2011, 17:32

dubrava je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:citajuci nacionalisticko obojene postove ovog provokatora i nije cudo da ima mnogo ljudi koji jedva cekaju svaki poraz hrvatske..
ne vidim nacionalizam u njegovim komentarima.. dean možda podcjenjuje BiH, ali to nije nacionalizam već omalovažavanje.
Zanimljivo je da ti uletiš na pojedine teme samo da bi ukazao na nacionalizam i šovinizam. Simptomatično?! A prvo treba čistiti u svojoj avliji, zar ne? Nisi jedini, ne boj se, ima ih dosta, na svim stranama..
iduci put kad se odlucis da me citiras malo bolje odradi research! dovoljno je vidjeti sta je sve prije pisao taj forumas o BiH, npr. po rukometnim temama. isto tako da malo bolje pratis situaciju vidio bi da ja ne provociram. sto se tice mog uletanja po temama nebrini ti to cu uvijek raditi kad vidim da neko pljuje BiH na bilo kakav nacin jer mi to licno smeta i ipak je ovo BH-forum.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 12 sep 2011, 17:55

@ dubrava, Hrvatska ima kontinuitet, ali ne na nekom visokom nivou da bi bila u top 10!
Hrvatska gubi od gruzije, nemože pobjediti grčku, izrael jedva...
Nekažem ja da je to slaba reprezentacija, ali da je u top 10, jes vala ko i norveška trenutno!
Što se mene tiče, volio bi ih obje u baražu, ali sobzirom na netrpeljivosti, nedo Bog da igramo jedni protiv drugih!
Hrvatska nema više stamenu obranu koja je bila jedan od dva najjača segmenta te reprezentacije, naravno uz napad!
Imam osjećaj da se Hrvati mnogo više plaše protivnika, nego protivnici njih!
Prva pozicija u žrijebu ti odma garantira da nemaš najjačeg protivnika!Kada bi to bio slučaj sa BiH, mi bi sad bili na prvom mjestu, a ovako ćemo se sa francuzima boriti do zadnjeg sučeva zvižduka!
Ovaj žrijeb treba prilagoditi na način da koje mjesto završiš u kvalifikacijama, to mjesto ćeš zauzeti i u šeširu next time!
Tako bi se svak borio do samog kraja za što bolju poziciju!
Prošle kvalifikacije iza svjetskog prvaka, a ispred evropskog polufinaliste i ove godine ispred ili iza još jedne svjetske sile potpomognute platinijem i društvom!
Ja bi rekao, kontinuitet nego šta!
Fali nam to veliko takmičenje, pa da i mi skoknemo u drugi šešir, i da nastavimo kontinuitet!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 12 sep 2011, 18:29

STEVIE je napisao/la:
dubrava je napisao/la:
iduci put kad se odlucis da me citiras malo bolje odradi research! dovoljno je vidjeti sta je sve prije pisao taj forumas o BiH, npr. po rukometnim temama. isto tako da malo bolje pratis situaciju vidio bi da ja ne provociram. sto se tice mog uletanja po temama nebrini ti to cu uvijek raditi kad vidim da neko pljuje BiH na bilo kakav nacin jer mi to licno smeta i ipak je ovo BH-forum.
Kakve veze ima risrčanje pojedinih tema i njegovih komentara sa ovom konkretnom zadanom temom i odgovorima?? Nikakve. Ne želim mu biti advokat, ali u njegovim komentarima na ovom dijelu nisam naišao na nacionalizam, a dobro znam što je to. Da jesam, ne bi ni minute više bio ovdje. Njegovo mišljenje jest kadkad podcjenjivački, ali se to ne zove nacionalizam.. Što se događa na drugim temama ja ne znam jer ne pratim sve, a i nemam vremena za praćenje svih sportova.
Nitko ti ne brani da ulijećeš, ali postojimo mi drugi koji ćemo uvrede sanckionirati. A na forumašima je da komentiraju sport.
I nećemo više van teme.

Veležovac,
velim, igra jest blijeda, slaba, loša u ovim kvalifikacijama, ali je i unatoč tome rezultat tu, na samom pragu izravnog plasmana. A rezultati Hrvatske (ne samo u ovim kvalifikacijama nego i prije) i jesu doveli tu gdje jest, u TOP 10, slagao se netko s time ili ne. Pa kolko smo se puta samo nagledali utakmica gdje je bolja ekipa izvukla deblji kraj.
Ne gleda se samo jedna, dvije utakmice, nego čitav ciklus određene repke.
Obrana je i dalje solidna, 5 golova se primilo u 8 utakmica, moglo je to i bolje, ali je i ovo za solidnu trojku. napad treba popraviti, a veza je vrlo dobra.
Za BiH se slažem s tobom, potreban je taj plasman, taj koračić..Al, i onda će poslije treba raditi i raditi, kao i svakoj reprezentaciji, jer ništa se ne stvara preko noći..
Pozdrav :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 sep 2011, 18:34

Kad nesto prekontam ako vec dodje do baraza,volio bih bas da sa Hrvatima odigramo.Utakmica bi se igrala na BP sto se tice DOMACEG terena.Znaci odmah nebi bilo presravanja kao na Kosevu prosli put :mrgreen:U Zagrebu repka ih zanima k'o i mene lanjski snijeg.Skor je los,ali je Pape vec polako postao mit brejker 8-) .Jer smo sa njim osvajali bodove protiv ekipa sa kojim prije nismo mogli meda.Sanse bi bile 50-50.Pa kom opanci-kom obojci.
I to Pandzu bi stavio striktno da Mandzuku strpa po milioniti put u padje. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 12 sep 2011, 18:39

5 se primilo, ali...od inače jakih napadača iz reprezentacija grčke, izraela, malte, gruzije...
Velim ja, sačekajmo slijedeće kvalif, stanje šešira će se promjeniti sigurno!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 12 sep 2011, 18:42

harishp je napisao/la:Kad nesto prekontam ako vec dodje do baraza,volio bih bas da sa Hrvatima odigramo.Utakmica bi se igrala na BP sto se tice DOMACEG terena.Znaci odmah nebi bilo presravanja kao na Kosevu prosli put :mrgreen:U Zagrebu repka ih zanima k'o i mene lanjski snijeg.Skor je los,ali je Pape vec polako postao mit brejker 8-) .Jer smo sa njim osvajali bodove protiv ekipa sa kojim prije nismo mogli meda.Sanse bi bile 50-50.Pa kom opanci-kom obojci.
I to Pandzu bi stavio striktno da Mandzuku strpa po milioniti put u padje. :mrgreen:

kad smo vec kod mandze evo jedan komentar sa susjednog sajta nakon ove tekme sa salkeom

Od golova, vaznija je igra koju pokazuje, mocan je u duelima, podsjeca na Ibrahimovica. Eduardo je klasa, paker, igrac leprsavog dodira, dok je Mandza zvjer na terenu, trkacki mocan kao i Olic ali tehnikom mnogo jaci igrac. On i Eduardo tandem za velike rezultate..
Thomas Müller - Fußballgott

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.