Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la harishp » 23 maj 2013, 22:19

milomlat je napisao/la:
harishp je napisao/la:Nigdje on nece.Ako je iko mogao otici u bolji klub to je onda Sejo.
Uostalom vjerovatno ce uredno odraditi Kaisera i onda opet jaka sezona u BL.
Sa ovim trenerom im se nece ponoviti ovogodisnja sezona.

Za trenera ne znam, ali igraci pojedinacno ne ulijevaju povjerenje. Ja mislim da ce Sejo ici , bez obzira kako da prodju. Ovaj reporter kaze da je ovaj bogatun do sada ulozio 250 miliona eura u projekat Hoffenheim. Da je toliko ulozio u bilo koji drugi klub bili bi najmanje u sredini tabele. Znaci, covjek vise nije spreman ulagati, iako vidim da se jos uvijek raduje kad Hoffa zabije. Ali to ti je to. Ako ne ispadnu u ovom doigravanju, sljedeca sezona je sigurna cvajncika.
Iako sam jos uvijek siguran da ce ih lautern izbaciti. Jednostavno je tako ocito da tu nema kvalitete, i da su ovo do sada 3:1 na misice uzeli.
Niti ce Sejo otici iz Hoffe,niti ovakav Kaiser meda moze protiv Hoffe.Hoffa vec ima mlade reprezentative u ekipi koji se vec kale ove sezone,iduce sa ovim trenerom ni blizu cvanjcike oni nece biti.
U najkracim linijama.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 maj 2013, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 23 maj 2013, 22:21

milomlat je napisao/la:
harishp je napisao/la:Nigdje on nece.Ako je iko mogao otici u bolji klub to je onda Sejo.

Za trenera ne znam, ali igraci pojedinacno ne ulijevaju povjerenje. Ja mislim da ce Sejo ici , bez obzira kako da prodju. Ovaj reporter kaze da je ovaj bogatun do sada ulozio 250 miliona eura u projekat Hoffenheim. Da je toliko ulozio u bilo koji drugi klub bili bi najmanje u sredini tabele. Znaci, covjek vise nije spreman ulagati, iako vidim da se jos uvijek raduje kad Hoffa zabije. Ali to ti je to. Ako ne ispadnu u ovom doigravanju, sljedeca sezona je sigurna cvajncika.
Iako sam jos uvijek siguran da ce ih lautern izbaciti. Jednostavno je tako ocito da tu nema kvalitete, i da su ovo do sada 3:1 na misice uzeli.
on je ulozio 250 mil u klub a ne u "ekipu" :roll: novi stadion , jedan od najbolji ako ne i najbolji trening centar u europi, itd itd ! to je njemac , zna on sta radi 8-) 8-) Hoff treba malo da se smire da ostanu u ligi da dovedu 2-3 igraca i bit ce medu 10 BL 8-)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 23 maj 2013, 22:22

Upravu je @harishp, mada bi ja volio da Seju vidim u nekom boljem bundesligašu, tipa Werder ( mada im ne cvjetaju ruže ), HSV, Stuttgart, Monchengladbah ...
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2013, 22:27

Salihović ima preko 200 nastupa za Hoffenheim, 28 mu je godina, ima dobar ugovor, možda i najjači u Hoffenheimu. Izgradio je ime i steći će status legende u tom klubu. Igrao je u trećoj ligi za taj klub, u drugoj i evo u prvoj.

Dobar je danas bio, prvo poluvrijeme ofanzivan, u drugom defanzivno igrao.

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 23 maj 2013, 22:47

grgr je napisao/la:Kakvih 250 miliona ? Ne lupetaj molim te , prodali su sve dobro sto su imali sad bas i nisu pogodili igrace a trenera su fulali za citav svemir i to je to . Ovaj lik radi fin posao ako nastave ovako i slj godine ponovo ce bit standard sreda tabele koja je njihova realnost...

Izvini, to rece komentator na ESPN. Ako laze on lazem i ja, a u tom slucaju se izvinjavam

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 23 maj 2013, 22:50

harishp je napisao/la:
milomlat je napisao/la:

Niti ce Sejo otici iz Hoffe,niti ovakav Kaiser meda moze protiv Hoffe.Hoffa vec ima mlade reprezentative u ekipi koji se vec kale ove sezone,iduce sa ovim trenerom ni blizu cvanjcike oni nece biti.
U najkracim linijama.

Ne znam zaista da li ce Sejo otici iz Hoffe, ja bih volio da ode. Ali sam siguran da , ako bi i prosli ovaj Lautern , ne gine druga liga iduce godine.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2013, 22:53

milomlat je napisao/la:
Neutral je napisao/la:
milomlat je napisao/la:Sejo igra odlicno, za razliku od Hoffa. Za ovo kako oni igraju ne postoji izraz. Totalno rasulo, ali do sad guraju nekako.

Gledamo li mi istu utakmicu ? :mrgreen:

Par puta im zadali tika-taka. Firmino se igra sa odbranom Kaiserslauterna. Odbrana im igra za čistu desetku. Na kraju krajeva 2:0 vode nakon 1 poluvremena. Ako oni igraju loše, kako tek onda Đavoli.

ja stvarno ne znam sta ti gledas, ali ako smatras da je ova ekipa Hoffe jos uvijek za ajncike, svaka cast. Od Rudija, pa do ovog Abrahama, samo je jedna prepreka da nisu u manjku, a to je Sejo.
Ionako sam siguran da ce puknuti totalno do kraja. nema tu kvalitete za ajncike. Nije ni lautern puno bolji, ali oni su ocajna ekipa.

Tako su loši da su dobili 3:1.

Onaj što proziva tika-taka. Vidjeli smo tika taka Bayerna i BvB-a protiv ostalih. ;)

@grgr

Pogriješio je komentator ili ko je to već rekao. Nije uloženo 250 miliona već 350 miliona. Izgradio se potpuno nov stadion, koliko je kupljeno igrača od Carlosa Eduarda, Demba Ba itd, pa gledaj plaće igrača, pa infrastruktura, pomoćni tereni, treneri itd.

Vidiš Hoffenheim od prve lige, no taj projekat postoji već od treće lige. U drugoj je došao Carlos Eduarda za rekordni transfer u toj ligi. Misliš da je igrao džabera :mrgreen:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 23 maj 2013, 23:00

demba je doso za 3 miliona , eduardo za 8 otiso za 20 . Oko dembinog transfera je bilo problema kako se sjecam pojma nemam za kolko je otiso al sigurno za vise od 3 mill. Itd razumijem sta hoces rec , al ako je covjek dao 250 mill za stadion ne znaci da ce ekipa bolje igrat pa ne igra stadion za igrace brate mili. Da je toliko ulozio u ekipu pa hajde ovako station i sva infrastruktura to je normalno , stadion sa onakvim standardima je skup. hoff je po finansijama sigurno medju prvih 10 ekipa u BL , al ne dalje ne mozes mi rec da imaju veci budzet od bayerna borusije koliko god je limitiran , bayera , hsv-a ( mozda lupam ) , shalekea i da ne nabrajam dalje. Hoffeinheim je sve ove godine opravadavao ocekivanja i ulaganja ove godine nije , glavni krivac je babel. Salihovica je otjero da igra sa mladom ekipom a evo covjek ih u 10 utakmica vrati sa dna ( i drugi onaj trener nakon babela je bio blago receno ka ka ka )

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2013, 23:07

U 20 godina je uloženo 350 miliona eura. Evo sada sam naišao na članak Bild-a :)

Misliš da je lahko tek tako davati miliona u fudbalu. Okanio se on velikih transfera i sada racionalno posluje. Njemu je cilj bila Bundesliga i eto sada se nalaze tu. Hoffenheim niej instant klub, nastali su 1899, no tek su prije par godina ušli u Bundesligu. Imaju historiju, no ona je daleko od poznate, famozne kao što je imaju drugi. Klub dolazi iz malog gradića, tako da je ovo ogroman uspjeh za njih.

Oni nisu više klub koji želi redovno u Evropu, nego eto tek da se takmiče u prvoj bundesligi. Da nije tako sigurno ne bi tako lahko prodavali igrače. Više mi liče na kompanju, projekat gdje je Hopp dosta investirao i sada lagano ubire svoj plod.

Sejo neće nigdje, siguran sam da i ispadnu on neće napustiti ovaj klub.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 maj 2013, 01:28

Sejo veceras ponajbolji na terenu. Da se primjetiti da kvalitetom i zalaganjem odskace od ostalih na terenu i trenutno je u veoma dobroj formi. Veceras je upisao asistenciju uz veoma dobru igru. Dosta je pretrcao, bilo ga je na gotovo svim dijelovima terena, ali nakon sto je dobio zuti karton, morao je malo pustiti gas.

Hoffenheim kao ekipa igrao sjajno i bas me cudi da su se doveli u ovakvu situaciju. Sigurno je da ostaju u Bundesligi i sljedece sezone mogu u gornji dio tabele, naravno ako zadrze postojeci igracki kadar. Sto se tice eventualnog transfera Salihovica, mislim da do toga nece doci. Svakako da on ima jedan od najboljih ugovora u ekipi i da je pravi vodja ove ekipe, uprkos tome sto nije kapiten.

Veceras komentator spomenu jednu stvar koju nisam znao. Naime, Sejo je "najprljaviji" igrac ove sezone u Bundesligi sa 10 zutih i jednim crvenim kartonom :)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 maj 2013, 02:44

Nemam pojma odakle mu taj podatak no on nije tačan. Sejo je ove sezone dobio dva žuta kartona, te jedan direktni crveni. Mislim da je i u jednoj utakmici dobio drugi žuti tj crveni karton. Daleko od tih 10.

Mislim da je mislio na Vedada, a pomiješao ga je sa Sejom ;)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 maj 2013, 03:18

Neutral je napisao/la:Nemam pojma odakle mu taj podatak no on nije tačan. Sejo je ove sezone dobio dva žuta kartona, te jedan direktni crveni. Mislim da je i u jednoj utakmici dobio drugi žuti tj crveni karton. Daleko od tih 10.

Mislim da je mislio na Vedada, a pomiješao ga je sa Sejom ;)
I meni je bilo sumnjivo, jer je Sejo bio povrijedjen i nije igrao bas sve utakmice.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 maj 2013, 18:56

Ako Hoffe obezbjedi opstanak a što je vrlo izvjesno ,znači da će Salihaga produžiti svoj boravak u Sinsheimu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 25 maj 2013, 19:13

Saurman je napisao/la:Ako Hoffe obezbjedi opstanak a što je vrlo izvjesno ,znači da će Salihaga produžiti svoj boravak u Sinsheimu.
kako ce biti vrlo izvjesno kad vode 3-1? :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 maj 2013, 00:38

Sakuragi je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ako Hoffe obezbjedi opstanak a što je vrlo izvjesno ,znači da će Salihaga produžiti svoj boravak u Sinsheimu.
kako ce biti vrlo izvjesno kad vode 3-1? :mrgreen:
Dva gola prednosti protiv rupe od ekipe kao što je K'lautern bi trebalo biti dovoljno.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 26 maj 2013, 01:04

Jest puno ulozeno u ekipu al isto tako se rasprodalo sve sto je valjalo... A Hoffenheim je fino radio, ulagao je u mlade igrace, neki su se isplatili neki ne tako da jedino sto se moze zamjeriti je mozda bespotrebno nagomilavanje tih nekih prosjecnih igraca al dobro.. A uzeli su oni dobre pare od Sigurdsona, onog brazilca plejmejkera, Ibisevica, Dembe, Gustava...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 maj 2013, 18:41

totasef1 je napisao/la:Jest puno ulozeno u ekipu al isto tako se rasprodalo sve sto je valjalo... A Hoffenheim je fino radio, ulagao je u mlade igrace, neki su se isplatili neki ne tako da jedino sto se moze zamjeriti je mozda bespotrebno nagomilavanje tih nekih prosjecnih igraca al dobro.. A uzeli su oni dobre pare od Sigurdsona, onog brazilca plejmejkera, Ibisevica, Dembe, Gustava...
Za Sigurdssona i Dembu uzeli masivnih 1,5 €mil a Ibišević otišao za 4,5 €mil.Jedino su dobro prošli za Carlos Eduarda 20 €mil i Gustava 17 €mil.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 maj 2013, 20:39

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;

Idemo Sejo, treba mi pobjeda Hoffe... :D

Zamalo iz slobodnjaka da ga zabije, koja bomba.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 maj 2013, 20:56

Da ga hoce Pape staviti u vezni red protiv Latvije, dobili mnogo toga sa tim. Odlicno igra u sredini.

EDIT: Promasio penal :(

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 27 maj 2013, 21:00

Jao kako mu samo odbrani penal ovaj golman , nemoguće :o

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.