ima on pasos...koliko znam i branio je za nas ili se nesto tako govorilo...a moze on braniti samo treba ciro da dobije dozvolu iz saveza da ga zovne...amir je napisao/la:Nebrani Zdenko Baotic, nebude ni na klupi Sturma, stvarn je ovo oko golmana pocelo da zabrinjava, zna li iko moze li Ramovic braniti za BiH, ima li pasos, mislim kada bi ga pozvao bi li mogao braniti protiv belgije.aAmmim je napisao/la:Nisam siguran ali ako Baotic brani(nisam upoznat sa situacijom)mozda on jbga nismo bas u mogucnosti da biramo previse.
Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Cincinnatus
- Kontakt:
Problem je u tome da treba golmanu vremena da procjeni svoju odbranu i da se navikne na sistem tima.. kod nas je i odbrana problem, i konstantno se mjena.. kad u to dodas da nemamo standardnog golmana, pocinje da izgleda veoma lose.. ovo nije dobra situacija uopste, imam brigu.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
-
- Kontakt:
Kad nemoze da brani ni Hsagic ni Mitrovic, onda imamo veliki problem.
Bilo bi dobro kad bi branio Almir Tolja, covjek igra u Iran-u, ali je opet strasno dobar golman.
Za onog Mijkica, bi ja reko, da jos nije spreman, da brani protiv jedne ekipe, ko sto je belgija. On igra u Premijer Ligi, a ovi napadaci iz Belgije igraju u prvoj Holandskoj i Belgijskoj Ligi. Ma oni ce ga maltretirati.
To koda igra Brazil sa Mosambikom, svejedno jeli Mosambik ima jaku obranu, ako Adriano suta iz daljine lopta ce uci u mrezu, i ponice golmana sa sobom. Brazil bi pobjedio 10:0, jedino ako bi igrali na brdu, i gol od Mosambika bi bila na brdu i oni bi trebali igrati niz brdo(onda bi postojala sansa, da ne izgube)
Ali nema veze, imamo mi i Ramica, i ako on nebi mogo, onda cemo uzeti Piplicu
Bilo bi dobro kad bi branio Almir Tolja, covjek igra u Iran-u, ali je opet strasno dobar golman.
Za onog Mijkica, bi ja reko, da jos nije spreman, da brani protiv jedne ekipe, ko sto je belgija. On igra u Premijer Ligi, a ovi napadaci iz Belgije igraju u prvoj Holandskoj i Belgijskoj Ligi. Ma oni ce ga maltretirati.
To koda igra Brazil sa Mosambikom, svejedno jeli Mosambik ima jaku obranu, ako Adriano suta iz daljine lopta ce uci u mrezu, i ponice golmana sa sobom. Brazil bi pobjedio 10:0, jedino ako bi igrali na brdu, i gol od Mosambika bi bila na brdu i oni bi trebali igrati niz brdo(onda bi postojala sansa, da ne izgube)

Ali nema veze, imamo mi i Ramica, i ako on nebi mogo, onda cemo uzeti Piplicu

- antipolitika
- Kontakt:
A sto mislite o Melheru,nasem golmanu,covjek stvarno brani izvrsno ove godine i bez ijednog je kiksa ,po meni djeluje sigurnije i od mitrovica koji je također izvrstan golaman.
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
@maksuzija
hehehe....dobar ti prijedlog za piplicu...heheh...4 opcija u energi u i 4 opcija kod nas...hehehhehehhhee.....ja se sjacema kad god je za nas branio da smo primili go...heheh...bolje je da selektor brani nego on...heheh
hehehe....dobar ti prijedlog za piplicu...heheh...4 opcija u energi u i 4 opcija kod nas...hehehhehehhhee.....ja se sjacema kad god je za nas branio da smo primili go...heheh...bolje je da selektor brani nego on...heheh
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Cincinnatus
- Kontakt:
dobra ideja

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
joj kako bi ciro branio....Cincinnatus je napisao/la:dobra ideja
a poslije utakmice bi reko novinarima
"Sine moj bolji sam od Van der Sara...hehehehehehehehehheheehehehhehehe
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
dobra ti ta...hahahhahha....
______________HASAGIC______________
________SPAHIC_______NADAREVIC_____
BERBEROVIC____________________PAPAC
_______RAHIMIC_______DAMJANOVIC____
___________________________SALIHOVIC
___MISIMOVIC________________________
________DZEKO_______MUSLIMOVIC_____
________SPAHIC_______NADAREVIC_____
BERBEROVIC____________________PAPAC
_______RAHIMIC_______DAMJANOVIC____
___________________________SALIHOVIC
___MISIMOVIC________________________
________DZEKO_______MUSLIMOVIC_____
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
evo ja predlazem ovaj sastav za belgiju....
---------------ciro-----------------
joker br1----vasilic---saraba---zrnanovic
------------ceko---------------
iljo----munib-----colakovic--
---joker br2---joker br3
haj predlozite koga staviti ovdje...na ove jokere...nemoze sad niko da mi padne na pamet...al pogledajte koji sastav...pa ni brazil nam ne bi mogo nista....hehehehehehehehhe
---joker br2---joker br3
haj predlozite koga staviti ovdje...na ove jokere...nemoze sad niko da mi padne na pamet...al pogledajte koji sastav...pa ni brazil nam ne bi mogo nista....hehehehehehehehhe
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
joj što me nasmijaZELJO DO GROBA je napisao/la:evo ja predlazem ovaj sastav za belgiju....
---joker br2---joker br3

- MentalitaUltras
- Kontakt:
Dodika stavi pod Jokera 1

Čović i Tihić u Napad

Čović i Tihić u Napad

вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
Sta je dsa Asmir Begovic, moze li on, znam da ga je Ciro spomonjao, ali presao je 21 godinu, ma stvarno vise neznam koga pozvati, ili je povrijedjen ili neka papirologija treba ili je star ili nije u formi, e stvarno gadna pozicija za golmana
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Sead Ramovic je Tito za sve ove nabrojane izuzev Hasagica,kakv Tolja,Mujkic i ostali.Covjek je ako nista prosao bundesligu.Ili mozda bolje bi bilo pozvati Piplicu.
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Da.. Jedino Riješenje je Sead Ramović ..
Ako se Keno Nevrati ..
Ako se Keno Nevrati ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
-
- Kontakt:
stvarno zeznuta sitiucija sto se tice golmana,a kako to da je ciro dobio preporuku da je mitrovic najbolji golman u madzarskoj i sad odjednom vijest da je on vec odavno povrijedzen,to moze samo kod nas se desiti.najbolje je da ciro zovne brasnica,ramovica i nurkovica.brasnic je dobro branio i protiv turske i protiv armenije a ramovic je sigurno iskusan i dobar golman a nurkovic kao 3 rjesenje pa viditi izmedzu brasnica i ramovica ko je bolji jer u toj utakmici nam treba iskusniji golman
Jarane evo i ja do plafona skačem od sreće ...vidimo se gorewest ham je napisao/la:Nije namjera da provociram nego sam samo sretan!!!west ham je napisao/la:Kupio sam kartu![]()
![]()

"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
kakav bi to tim bio...hehehehe...ne bi nam ni brazil nista mogo...hehehMentalitaUltras je napisao/la:Dodika stavi pod Jokera 1![]()
Čović i Tihić u Napad![]()
jarane mislim da se salis.....pa Tolja je 100 puta bolji golman od piplice...pa piplica kad je god branio primili smo glupe golove i najcesce izgubili...a dobro slazem se da nam mujkic ne treba....fantom je napisao/la:Sead Ramovic je Tito za sve ove nabrojane izuzev Hasagica,kakv Tolja,Mujkic i ostali.Covjek je ako nista prosao bundesligu.Ili mozda bolje bi bilo pozvati Piplicu.
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Zamisli piplica frajer ima 63 godine
bolje panj kakav mjesto njega stavit

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja se samo nadam da ce ciro shvatit da je Ramovic bolji od Nurkovica i ostalih:)
evo ima ovdje dosta njegovih odbrana http://www.youtube.com/watch?v=IWkOXpg5lQA
100% sportski i krajnje opušten potpis
fakat odlično brani. daleko najbolje rješenje trenutnoRiNo je napisao/la:Ja se samo nadam da ce ciro shvatit da je Ramovic bolji od Nurkovica i ostalih:)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.