VOJVODIĆ DARKO.....oni ti ga p...e Vojvoda.......Zoom088 je napisao/la:Neki Amerikanac iz Simin Hana je zvao Vojvodića u više navrata i nudio mu ogroman novac da preuzme kormilo Slobode.
Darko ga hladno odbio

VOJVODIĆ DARKO.....oni ti ga p...e Vojvoda.......Zoom088 je napisao/la:Neki Amerikanac iz Simin Hana je zvao Vojvodića u više navrata i nudio mu ogroman novac da preuzme kormilo Slobode.
Darko ga hladno odbio
Ako nije dobrodosao zasto ga zovetescudetto je napisao/la:Normalno da ce odbiti jer taj smrad od covjeka je svjestan da ovde vise nije dobro dosao.Zoom088 je napisao/la:Neki Amerikanac iz Simin Hana je zvao Vojvodića u više navrata i nudio mu ogroman novac da preuzme kormilo Slobode.
Darko ga hladno odbio
konacno jedan normalan i inteligentan komentar iz komsiluka.Svaka cast na objektivnostijoksimovic je napisao/la:@ scudetto
To što kažeš možeš reći samo u svoje ime.Vojvoda je bio i ostaće naša legenda,a to ako je odbio, iako mi je mnogo žao,pokazuje njegov karakter i odanost svakom klubu u kojem radi,jer on bilo da je igrać ili trener živi za klub 24 sata dnevno.Kako ja znam, nikad nije bez velikog razloga nekoga napustio.
Vi lukavčani budite sretni što imate takvu ljudinu.
Kako ih je lijepo pogledati u novoj opremi, nema šta postali smo ozbiljna ekipa mogu da nam pozavide i veći klubovi u našoj zemlji, sretno na pripremama, ovdje očekujemo vijesti svakodnevno i da ne bude ništa loše, povrede i tako to.....VolimRadnicki je napisao/la:Fudbaleri i stručni štab FK Radnički otputovali su večeras za Ulcinj (Crna Gora), gdje će u narednih 7 dana obaviti mini zimske pripreme u okviru kojih će biti odigrano više kontrolnih utakmica. Sretan put!
Netačno.sodagrad je napisao/la:smješteni su u hotelu Olimpic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.