Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la YNWA » 09 mar 2009, 00:47

reds je napisao/la:Vlasnici Liverpoola pretrpili su udarac u pokušaju da prodaju klub investicionom konzorcijumu iz Kuvajta.
Predstavnici zainteresovane strane iz Kuvajta saopštili su da je cijena od 500 miliona funti, koliko traže vlasnici kluba Tom Hicks i George Gillett, previsoka i da pregovori "idu veoma loše".

"Stvari su loše, jer oni traže previše. Mislim da se ništa neće desiti ukoliko ne dobijemo bolju cijenu", rekao je Abdula Al-Sager, jedan od potencijalnih investitora u klub sa Anfielda.

Liverpool je trenutno u dugovima od oko 300 miliona funti, pa će Hicks i Gillett, ukoliko se ove godine ne izbore sa tim problemom, vjerovatno biti primorani da prodaju klub po mnogo nižoj cijeni od one koju sada traže.

ne znam ko normalan ce im dati 500 miliona funti odnosno 700 miliona eura pogotovo za vrijeme ekonomske krize :shock:
jos koji mjesec cemo trpiti amere, volio bi da sto prije napuste liverpool i da se pocne sa gradnjom novog stadiona
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 09 mar 2009, 15:21

sutra utakmica protiv reala....za real je ovo kao finale i sigurno ce krenuti na sve ili nista,torres ce,kako sada stvari stoje,biti spreman,sramota bi bila da se branimo na anfieldu :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

escape
Kontakt:

Post Postao/la escape » 09 mar 2009, 17:32

YNWA je napisao/la:
reds je napisao/la:Vlasnici Liverpoola pretrpili su udarac u pokušaju da prodaju klub investicionom konzorcijumu iz Kuvajta.
Predstavnici zainteresovane strane iz Kuvajta saopštili su da je cijena od 500 miliona funti, koliko traže vlasnici kluba Tom Hicks i George Gillett, previsoka i da pregovori "idu veoma loše".

"Stvari su loše, jer oni traže previše. Mislim da se ništa neće desiti ukoliko ne dobijemo bolju cijenu", rekao je Abdula Al-Sager, jedan od potencijalnih investitora u klub sa Anfielda.

Liverpool je trenutno u dugovima od oko 300 miliona funti, pa će Hicks i Gillett, ukoliko se ove godine ne izbore sa tim problemom, vjerovatno biti primorani da prodaju klub po mnogo nižoj cijeni od one koju sada traže.

ne znam ko normalan ce im dati 500 miliona funti odnosno 700 miliona eura pogotovo za vrijeme ekonomske krize :shock:
jos koji mjesec cemo trpiti amere, volio bi da sto prije napuste liverpool i da se pocne sa gradnjom novog stadiona
Ti si prvi navijač ili simpatizer Liverpoola koji želi da Liverpool ode sa Anfielda i ode na novi

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 09 mar 2009, 17:59

escape je napisao/la:
YNWA je napisao/la:

Ti si prvi navijač ili simpatizer Liverpoola koji želi da Liverpool ode sa Anfielda i ode na novi
ja bi najvise volio da se anfield nadogradi, ali nazalost to se nece desiti, i prije ili kasnije liverpool ce dobiti novi stadion
Sarajevo i Liverpool

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 09 mar 2009, 18:09

reds_forever je napisao/la:sutra utakmica protiv reala....za real je ovo kao finale i sigurno ce krenuti na sve ili nista,torres ce,kako sada stvari stoje,biti spreman,sramota bi bila da se branimo na anfieldu :!:
sutra cemo biti dosta oslabljeni, za torresa se jos nista ne zna, kao ni za arbelou, riera i banayoun sigurno nece igrati

bit ce slicno kao u madridu, bez nekih prilika

imat ce real cast da igra na anfieldu
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 09 mar 2009, 19:15

svim bi navijacima bilo draze da se anfield nadogradi,ipak je to jedan od simbola kluba,tu je historija i slava,i ne znam kakav stadion naprave,anfield je jedan,na tom novom stadionu ce biti veci profit,i sve to...ali....bice tuzno kad jednog dana anfield ode u historiju :cry:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 09 mar 2009, 20:46

anfield je jedan od najpoznatijih stadiona u svijetu uz bernabe koji smo pokorili,nou camp takoder smo pokorili, guzzepe meazzu-san siro koji smo takoder pokorili to je simbol kluba ali ne mozemo 100 godina igrat na njemu ali mislim ipak da nam je potreban novi stadion

da vas pitam HOCE LI GA RUSITI ILI NECE ?
bila bi steta unistiti anfield road ne znam sta je bilo arsenalu da srusi hajberi
FK Pjetlovi

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 09 mar 2009, 21:10

Gerrard je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:sutra utakmica protiv reala....za real je ovo kao finale i sigurno ce krenuti na sve ili nista,torres ce,kako sada stvari stoje,biti spreman,sramota bi bila da se branimo na anfieldu :!:
sutra cemo biti dosta oslabljeni, za torresa se jos nista ne zna, kao ni za arbelou, riera i banayoun sigurno nece igrati

bit ce slicno kao u madridu, bez nekih prilika

imat ce real cast da igra na anfieldu
Pa osim Torresa , svi ostali su nebitni tako da nismo toliko osljabljeni , usput po meni cak pojacani izostankom tih "zvijezdica" sa Anfielda ;)
jesu polovnjaci ali su bitni za tim, jedini desni bek u ekipi je arbeloa, benayoun koga zelim da vidim sto dalje od liverpoola je trenutno u formi
Sarajevo i Liverpool

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 mar 2009, 21:17

benayoun igra odlicno u zadnje vrijeme samo jos da malo promijeni frizuru ovako mi izgleda ko neka tetkica :D riera je solidan igrac nije on bas polovnjak samo sto bi ja vise volio da nam je tu nas stari dobri Luis Garcia ali **** sta je tu je. mislim da npr ako bude babel igrao umjesto riere to ne moze nikako biti hendikep za nas tim.
a ko da gledam da ce biti 1-1
You are someone else I am still right here

escape
Kontakt:

Post Postao/la escape » 09 mar 2009, 21:40

benayon je takvo **** od igrača (oprostite na izrazu) da ne povjeruješ..

tako mlitav, šugav, mrzim kad ga vidim, ima nešto što ljude iritira..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 mar 2009, 23:20

Gerrard je napisao/la:
escape je napisao/la:benayon je takvo **** od igrača (oprostite na izrazu) da ne povjeruješ..

tako mlitav, šugav, mrzim kad ga vidim, ima nešto što ljude iritira..
Sve receno jasno i glasno :D

Vala sam se obradovao kad sam cuo da nece igrati , rahat da gledam utakmicu , a da ne vidim odvratnu facu :D
ma izgleda ko tetkica i igra isto tako nema dovoljno snage pa sta god pokusa ostane nedorecen, imao je par dobrih nastupa od kad je kod nas ali da se ja pitam ja ga nikad ne bi doveo

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 10 mar 2009, 00:07

Preko Reala do finala"

Rafael Benitez uoči dvoboja s Realom zna da ima aktivan rezultat, a s obzirom na njegovu filozofiju igre, to bi engleskoj momčadi moralo jamčiti prolaz u četvrtfinale. No, s druge će strane stajati Real Madrid, protiv kojeg nitko nema pravo unaprijed uračunati uspjeh...

Specijalist za europska natjecanja, Rafael Benitez, ponovno je na putu da s Liverpoolom ostvari bolji rezultat u Europi nego u Premiershipu, a na putu mu stoje sunarodnjaci iz španjolske prijestolnice, koje on iznimno cijeni.

"Real je najtrofejnija momčad Starog kontinenta, stoga bi bio fantastičan podvig izbaciti ih iz Lige prvaka, ali mi razmišljamo o osvajanju naslova prvaka Europe", hrabro je najavio strateg Liverpoola, dodavši: "Prođemo li Real, igrat ćemo još važnije utakmice. Želimo i ove godine razgovarati o finalu".

Usprkos svim predviđanjima, Benitez najavljuje da neće čuvati rezultat: "Moramo igrati na pobjedu, i to bez primljenog pogotka. Gosti nas neće napasti od prve minute, oni će čekati da vide kako mi igramo".

Benitez velike nade polaže i u vjerne navijače na Anfieldu: "Oni će igrati ključnu ulogu. Nadam se da će igrači Reala poslije susreta morati reći da je atmosfera igrala važnu ulogu".

Fabio Aurelio smatra da gosti očekuju takav ugođaj: "Liverpoolovi su navijači najbolji na svijetu i Real dolazi svjestan te činjenice". Aurelio se slaže sa svojim trenerom: "U Madridu smo odigrali sjajnu obranu, ali u Liverpoolu će biti drukčije. Mislim da Real neće odmah jurnuti po pogodak".

Liverpool će igrati bez kažnjenog Alberta Riere, a Fabio Aurelio tvrdi da to neće biti hendikep: "Imamo dobru momčad i svi igrači mogu odigrati izvrsno. Tko god izađe na teren dat će sve od sebe".
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 10 mar 2009, 07:41

fera je napisao/la: ma izgleda ko tetkica i igra isto tako nema dovoljno snage pa sta god pokusa ostane nedorecen, imao je par dobrih nastupa od kad je kod nas ali da se ja pitam ja ga nikad ne bi doveo
da,imao je dobrih nastupa,ali je nekako zgoljav,noge mu ko cackalice,nek udje u duel s nekim jacim igracem izgubice loptu,a upravu si i za frizuru,ne znam zasto je kuyt izabran za 3.najruznijeg igraca epl ikada,pa aako u tolikom moru igraca nisu mogli izdvojiti nekog ruznijeg,imali su benayouna... :roll:

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 10 mar 2009, 07:58

nikad neces hodam sam :D
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

alem 95
Kontakt:

Post Postao/la alem 95 » 10 mar 2009, 09:21

dajte ovo nema smisla,svaki igrac mi je drag iz liverpoola, neki manje neki vise al su mi svi dragi
to za benyayouna sto govorite i nije tako bas...
on jeste mrsav i slab u duelu al je zato brz i dobar tehnicar i borben je

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 10 mar 2009, 10:29

ma ljudi, benayon je definitivno najveci promasaj u posljednje 3 godine.
bolji od njega jer i keane, i pennant...
ma svi
samo da ga hoće prodati
jos rafa s... kako je on "iznenadjujuci element"!!!!
Svasta.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 mar 2009, 11:03

pretpostavljam da benyoun zna španski jer je koliok se sjecam prije dolaska u west ham igrao u racing santanderu. ali da je neki veliki talent ne bi ga jos kao dijee ayax odbacio znamo kakav oni skauting imaju. nego necemo sada ulaziti u ukuse i raspravljati o tome mozda je on nekome dobar igrac meni nije ja bi radije gledao pennanta,kuyta, Luis Garcíu pa i Rieru jer on je bar u Španiji bio dobro krilo i dosta je snazniji igrac od Yossia. npr ovako nisam volio ni Croucha jer je igrao umjesto Cissea a Cisse mi je bio najdrazi igrac jos dok je igrao u francuskoj.
a sad kad je neko spomenuo kuyta i taj glupi izbor sjetio sam se onog retardiranog komentatora kaze kad je on treci mozete li zamisliti kakava su bila prva dvojica... idiot ja mislim da je Šuko to bio.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 10 mar 2009, 12:23

fera je napisao/la:pretpostavljam da benyoun zna španski jer je koliok se sjecam prije dolaska u west ham igrao u racing santanderu. ali da je neki veliki talent ne bi ga jos kao dijee ayax odbacio znamo kakav oni skauting imaju. nego necemo sada ulaziti u ukuse i raspravljati o tome mozda je on nekome dobar igrac meni nije ja bi radije gledao pennanta,kuyta, Luis Garcíu pa i Rieru jer on je bar u Španiji bio dobro krilo i dosta je snazniji igrac od Yossia. npr ovako nisam volio ni Croucha jer je igrao umjesto Cissea a Cisse mi je bio najdrazi igrac jos dok je igrao u francuskoj.
a sad kad je neko spomenuo kuyta i taj glupi izbor sjetio sam se onog retardiranog komentatora kaze kad je on treci mozete li zamisliti kakava su bila prva dvojica... idiot ja mislim da je Šuko to bio.
dolaskom novih vlasnika benyoun bi trebao otici sto dalje iz liverpoola i nadam se da ce tako i biti

da to je bio suko, koji misli da treba posebno obratiti paznju na malbranque protiv belgije
Sarajevo i Liverpool

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 mar 2009, 18:43

haha pa steed je francuz koji je igrao za U-21 repku francuske a i blizu je 30-te tako da tekso da ce u narednih mjesec dana haha ali valjda šuko vidio da je rođen u belgiji pa konta odma mora i igrati za njih....

veceras idemo na prolaz aBd ja tipujem na 1-1

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 10 mar 2009, 19:00

izgleda da su nasi igraci prepuni samopouzdanja i kako "pricaju " ocigledno vjeruju u uspjeh...i realovi igraci vjeruju u prolazak,napast ce ....malo me brine ovaj skor na anfieldu protiv spanskih ekipa :roll: bice teska utakmica,nadam se najboljem,nek nam barem u LP ide kako treba ;) Navijaci ce pomoci atmosferom,ali realovi igraci su sigurno dosta motivisani...a jos vise su mislim motivisani spanci u nasem klubu koji mrze real... ;)

bitno je da ne primimo pogodak,jer ce tada ponove sve biti na nuli,ako mi prvi uvalimo loptu u mrezu mislim da ce tada real biti na koljenima...svidja mi se kako gerrard kaze pred ovu utakmicu " ne namjeravamo se braniti" :lol: ....
Liverpool captain Steven Gerrard insists that they will not try and defend their slender lead over Real Madrid for 90 minutes at Anfield. The Reds won in Madrid to bring back a 1-0 lead but Gerrard says they will be looking to 'kill the tie off' rather than play for a 0-0 result and a place in the quarter-finals. "I think the next goal in the tie is massive," said Gerrard on the club's official website. "If Madrid get it then it's game on, and that's exactly what we don't want to happen. We want to make sure we get it and try to kill the tie off." Gerrard claims that Liverpool's recent history in Europe - they are statistically the best Champions League team over the last five years - will mean that Madrid have more to fear.
"When it comes to Europe we've got to be confident," he said. "Over the years we have proved we can go anywhere, match any team and beat them. Over two legs we are a very strong team. "Defensively and tactically we are spot on and we've got match winners in the side, so there's no reason why we shouldn't be confident on Tuesday night.
"We've knocked all of the best sides out over the last few years and we have to make sure we do the same to Real Madrid. "I'm sure they're more worried about the tie than us because they know how good we are in Europe."

jes legenda covjek,i sa rijecima cini cuda ko sa loptom....kako samo on dobro stilski izrazi svoja misljenja :lol:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.