Strašno.Wolverine je napisao/la:ma i ovi navijaci clevelanda su gamad ziva.
cujem da se prodaju majce "like father like son". posto je jamesa otac ostavio kao djete...-.-ako je to istina, onda mi je drago da im je zabio noz u ledja.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Strašno.Wolverine je napisao/la:ma i ovi navijaci clevelanda su gamad ziva.
cujem da se prodaju majce "like father like son". posto je jamesa otac ostavio kao djete...-.-ako je to istina, onda mi je drago da im je zabio noz u ledja.
veceras ce biti welcome home KING!!!!!Ted Mosby je napisao/la:Vjerujem da će James biti izuzetno napaljen i da će Miami večeras slaviti a u drugom dvoboju blaži favorit su Sunsi
Ja imam baš suprotan osjećaj ali sve ćemo vidjeti vrlo brzoamerosm je napisao/la:Imam osjecaja da ce kraljica veceras podleci pritisku, jer poznato je da se ne zna nositi s istim. Moze on osvojiti jos 20 titula, ali nikad nece biti u rangu najvecih ovog sporta.
on quiet guy? on je sve, samo ne quiet guy.D1n0 je napisao/la:Ja mislim da LeBron nije tako los sto netko misli
On je quiet guy iz malog Akrona, ima 2 djece, i on i njegova zene su zajedno od High Schoola. Nije nikada imo Sex Scandale/Cheating kosto druge sportske zvijezde kao Kobe, Tiger, Rooney i ostali. I nije nikada napravio nasilje, bio o drogama i takve stvari
Onaj The Decision emisija je 100% ESPN trazilo. LeBron nije.
Sto nije Quiet Guy? U interwiews djeluje skroman, i u terenu ne pokazuje puno feelings.Wolverine je napisao/la:on quiet guy? on je sve, samo ne quiet guy.D1n0 je napisao/la:Ja mislim da LeBron nije tako los sto netko misli
On je quiet guy iz malog Akrona, ima 2 djece, i on i njegova zene su zajedno od High Schoola. Nije nikada imo Sex Scandale/Cheating kosto druge sportske zvijezde kao Kobe, Tiger, Rooney i ostali. I nije nikada napravio nasilje, bio o drogama i takve stvari
Onaj The Decision emisija je 100% ESPN trazilo. LeBron nije.
on mozda i jest najbolji igrac, ali je gubitnik na kvadrat.
ti ovo poredis sa onim sto je james uradio?D1n0 je napisao/la:Wolverine:
Ma ono sa peskirama je bio joke. Malo se zeza, to je meni ok.
Normalo je da sportase se zeza sa Ball boys, tko se ne sjeca Henry![]()
Za ono Dirk:
Nowitzki dated Sybille Gerer, a female basketball player from his local club DJK Würzburg. The relationship started in 1992 and held for 10 years before it eventually ended; Nowitzki said, "At the end, we found out we developed in separate ways... It did not work anymore, but we are still good friends." He added: "I surely want to start a family and have kids, but I cannot imagine it happening before I become 30."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.