NE!!!! odbijam i pomisliti da je ono bio penal..daj budi normalan, Rami ga nije dotako...sam je pao...Valencia je napisao/la:Treba bit posten i priznati,.. Rami je kod rezultata 1:1 zasluzio drugi zuti i penal za Barsu. Da je to sudija svirao ova tekma bi bila gotova.amadeus21 je napisao/la:kolko ih samo sudije stite...CIGANI!!! ne zna se koji su gori, il oni il real...fuj fuj fuj
Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Prvo poluvrijeme fantasticno. U drugom se krenulo jednako dobro, al' se u posljednjih 20 minuta osjetilo da je Valensia pala sa snagom i posebno koncentracijom. Fali iskustva da bi se dobila ovakva utakmica portiv najjaceg tima na svijetu.
Zordi Alba nikako ne moze igrati lijevog beka ako protivnik ima iole opasno desno krilo. Svaki put me nesto presjece kad Adriano krene na njega. Sta bi bilo da cuva Ronalda
. Momak je katastrofalan u defanzivi, uzas, ocaj,.. Bolje da lijevog beka igra Matju, pa u januaru u soping po lijevog beka.
Rami i Ruiz vanzemaljci za proslogodisnju zadnju liniju. Matju odlican. Banega fenomenalan.
Cilj je trece mjesto, sve ostalo je super bonus. U Ligi prvaka dogurati sto dalje. Moze ova ekipa puno u LP samo ako ne ispadne u grupnoj fazi
.
Amadeus
Zordi Alba nikako ne moze igrati lijevog beka ako protivnik ima iole opasno desno krilo. Svaki put me nesto presjece kad Adriano krene na njega. Sta bi bilo da cuva Ronalda

Rami i Ruiz vanzemaljci za proslogodisnju zadnju liniju. Matju odlican. Banega fenomenalan.
Cilj je trece mjesto, sve ostalo je super bonus. U Ligi prvaka dogurati sto dalje. Moze ova ekipa puno u LP samo ako ne ispadne u grupnoj fazi

Amadeus
Odbijaj ti, niko ti ne brani.NE!!!! odbijam i pomisliti da je ono bio penal..daj budi normalan, Rami ga nije dotako...sam je pao...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Gdje ce za ono dosuditi penal
na kraju najrealnije 2-2.
Cestitke za oba tima jer su nam priustili sjajan nogomet.

Cestitke za oba tima jer su nam priustili sjajan nogomet.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dabogda ligu osvojili samo radi onog Banege!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mogli smo puno bolje,ma cak smo to i zasluzili.Kao sto sam vec rekao ponosan sam do neba na Valenciu,igrali smo fkt sjajno,na kraju nas malo i sudije ukopase,ali etto 2:2.Barem smo pokazali zube i to velike i ostre 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- adnan_nanda
- Kontakt:
Ja sam ponosan na nase momke, sa kakvom su samo motivacijom igrali, sve pohvale. Moglo je bolje sto se tice rezultata ali iskreno i gore, tako da ne treba biti nezadovoljan. Bar su donekle zacepili usta ovim sto podcjenjuju Valenciju, ali opet to cine, prvo evo na ovom portalu vijest o ovoj utakmici i naslov - jadno!!!
AMUNT VALENCIA!
AMUNT VALENCIA!
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Realno,Sismisi su zasluzili sva 3 boda veceras no sta je,tu je.Ne treba biti nezadovoljan niti bodom jer je s druge strane se nalazila najbolja ekipa trenutno na svijetu.Ono sto ohrabuje sve vas navijace jeste nacin na koji igrate i ta silna motivacija igraca.
Ocekujem sjajan mec u narednom kolu Lige Prvaka između vas i nas
P.S.Banega je svoju klasa pokaz`o Bogme veceras,sad da li je u pitanju jedan bljesak ili nesto vise ?Ja sam siguran ovo prvo.
Ocekujem sjajan mec u narednom kolu Lige Prvaka između vas i nas

P.S.Banega je svoju klasa pokaz`o Bogme veceras,sad da li je u pitanju jedan bljesak ili nesto vise ?Ja sam siguran ovo prvo.
Chelsea F.C.
Valencija je klub koji tolko volim i toliko mi je drag.Toliko mi je drago sto se vracaju ali molim Boga da se ne desi cuveni pad Valencije.Finu klupu ima Emery ima odlcne potencijale i igracki kadar.
Ako izdrze u ovakvom ritmu do kraja sezone na svim frontovima 1 trofej je tu !
Valencija igra fantsticno,prelijepo,elegantno i jednostavno.
Odavno nisam vidio bolju kontru od ove Valencijine.
Banega je krucijalan igrac i covjek koji distribuira sve sto Valencija postigne.Igra u top formi i napriejd i nazad.
Motivacija je bila na ogromnom nivou ali nadam se da nece ispuhati nakon ovoga.Saznat cemo to vec naredno kolo i u mechu sa Chelsea.
Ubjedzen sam da ovaj tim ima potencijal da bude jedan od najjacih u Evropi,sa ovakvom igrom razbili bi na proste faktore 90% timova Evrope.
U koliko ponove slicnu igru u narednom periodu imaju se mnogo cemu nadati.
Protiv Chelsea ocekujem ovakvu atmosferu i ovakac pristup i misljenja sam da Chelsea pada uz ovo nabrojano bez problema.
Ocekujem da ucine korak naprijed i u LP ove godine.4 finale je minimum koji ocekujem jer zaista ova ekipa moze i mora.Sa ovakvim nacinom igre,koji je izuzetno agresivan i brz.Uz to tehnicki gotovo savrsen Valenciaj se moze ravnopravno boriti sa svakom jacom ekipom.Tu su i pojedinci koji su svjetska klasa.Odlazak Mate se prakticno ne vidi.Piatti,Hernandez,Canales,Jonas pa i Mathieu su fantasticni igraci.
Soldado je top kalsa napadac vec duze vrijeme.Banega je jedan od najbolji veznjaka definitivno.
I dalje mislim da je obrana najranjivija.Stoperski tandem izgleda odlicno medjutim problem je po meni taj lijevi bek.
Alba je fantastican igrac,ali mnogo slican Marcelu.Fantastican gore,ali dole vise nego los.On i Mathieu mogo igrati po lijevoj strani zajedno ali ako drze ritam 90 minuta kao na ovoj utakmici.Da jedan drugog prate i nadopunajvaju svo vrijeme.
Banega je krucijalan igrac i covjek koji distribuira sve sto Valencija postigne.Igra u top formi i napriejd i nazad.
Motivacija je bila na ogromnom nivou ali nadam se da nece ispuhati nakon ovoga.Saznat cemo to vec naredno kolo i u mechu sa Chelsea.
Ubjedzen sam da ovaj tim ima potencijal da bude jedan od najjacih u Evropi,sa ovakvom igrom razbili bi na proste faktore 90% timova Evrope.
Protiv Chelsea ocekujem ovakvu atmosferu i ovakac pristup i misljenja sam da Chelsea pada uz ovo nabrojano bez problema.
Ocekujem da ucine korak naprijed i u LP ove godine.4 finale je minimum koji ocekujem jer zaista ova ekipa moze i mora.Sa ovakvim nacinom igre,koji je izuzetno agresivan i brz.Uz to tehnicki gotovo savrsen Valenciaj se moze ravnopravno boriti sa svakom jacom ekipom.Tu su i pojedinci koji su svjetska klasa.Odlazak Mate se prakticno ne vidi.Piatti,Hernandez,Canales,Jonas pa i Mathieu su fantasticni igraci.
Soldado je top kalsa napadac vec duze vrijeme.Banega je jedan od najbolji veznjaka definitivno.
I dalje mislim da je obrana najranjivija.Stoperski tandem izgleda odlicno medjutim problem je po meni taj lijevi bek.
Alba je fantastican igrac,ali mnogo slican Marcelu.Fantastican gore,ali dole vise nego los.On i Mathieu mogo igrati po lijevoj strani zajedno ali ako drze ritam 90 minuta kao na ovoj utakmici.Da jedan drugog prate i nadopunajvaju svo vrijeme.
Stranger in the night. SIDA in the morning!
apsolutno se slazem sa svakom stavkom koju si naveo u tekstu i ocekujem pobjedu valensije nad čelzijem jer ipak onakva igra protiv barce pa to je naprosto fascinatno i to ce sigurno dati novi motiv i podstrek u tekmi sa plavcima.Zabac je napisao/la:Valencija je klub koji tolko volim i toliko mi je drag.Toliko mi je drago sto se vracaju ali molim Boga da se ne desi cuveni pad Valencije.Finu klupu ima Emery ima odlcne potencijale i igracki kadar.
ma to su samo nebuloze djece od 13-14 godina koji su "jucer " poceli pratiti nogomet !netreba se obazirati na to!!adnan_nanda je napisao/la:Bar su donekle zacepili usta ovim sto podcjenjuju Valenciju!
AMUNT VALENCIA!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Zasto onaj dobi crveni karton?
Valencia bila odlicna, zao mi sto ne uzese Barsu.

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
reko sudiji da mu je mama nevina.Alfa_Muzijak je napisao/la:Zasto onaj dobi crveni karton?![]()
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Zabac je napisao/la:reko sudiji da mu je mama nevina.Alfa_Muzijak je napisao/la:Zasto onaj dobi crveni karton?![]()

Zabac je napisao/la:reko sudiji da mu je mama nevina.Alfa_Muzijak je napisao/la:Zasto onaj dobi crveni karton?![]()

Kralj si

Alba je dobio crveni zbog navodne psovke sudiji,kaza mu je "j*bena kujo"

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
ljudi, sta kazete jel mozemo uzeti 3 boda Sevilli..jeste da je sad Spaha tamo, ali opet Soldado bi mogao pogoditi sve ono sto je promasio protiv Barce..bar se nadam da hoce...zna li ko od vas sta je sa Adurizom?? jesu ga prodali ili??? AMUNT VALENCIA!!!!
Za pobjedu u Sevilli ne znamo jos od 2003/04,te mislim da je vrijeme doslo za nas trijumfgunner14 je napisao/la:ljudi, sta kazete jel mozemo uzeti 3 boda Sevilli..jeste da je sad Spaha tamo, ali opet Soldado bi mogao pogoditi sve ono sto je promasio protiv Barce..bar se nadam da hoce...zna li ko od vas sta je sa Adurizom?? jesu ga prodali ili??? AMUNT VALENCIA!!!!

Amunt Valencia
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ako ponovimo igru kao protiv Barce dobicemo ih sigurno, jer Sevilla nije ni blizu one ekipe od prije dvije tri godine..Znam da ce ga Soldado zabiti pa kako god..Volio bih Aduriza vidjeti sa njim u spici napada, prosle sezone su bili dobar tandem...YO SOY VALENCIANISTA!!!Adi_Zepce je napisao/la:Za pobjedu u Sevilli ne znamo jos od 2003/04,te mislim da je vrijeme doslo za nas trijumfgunner14 je napisao/la:ljudi, sta kazete jel mozemo uzeti 3 boda Sevilli..jeste da je sad Spaha tamo, ali opet Soldado bi mogao pogoditi sve ono sto je promasio protiv Barce..bar se nadam da hoce...zna li ko od vas sta je sa Adurizom?? jesu ga prodali ili??? AMUNT VALENCIA!!!!Aduriz je jos u Valenciji,ali pored raspucanog Soldada nikako da izbori svoju sansu u prvoj postavi.
Amunt Valencia
Evo imati ces priliku vidjeti Aduriza,igrati ce najvejrovatnije danas.Igrati ce Valencia vjerovatno u 4-3-3 formaciji gdje ce Jonas i Piatti pomagati Adurizugunner14 je napisao/la:Ako ponovimo igru kao protiv Barce dobicemo ih sigurno, jer Sevilla nije ni blizu one ekipe od prije dvije tri godine..Znam da ce ga Soldado zabiti pa kako god..Volio bih Aduriza vidjeti sa njim u spici napada, prosle sezone su bili dobar tandem...YO SOY VALENCIANISTA!!!Adi_Zepce je napisao/la:Za pobjedu u Sevilli ne znamo jos od 2003/04,te mislim da je vrijeme doslo za nas trijumfgunner14 je napisao/la:ljudi, sta kazete jel mozemo uzeti 3 boda Sevilli..jeste da je sad Spaha tamo, ali opet Soldado bi mogao pogoditi sve ono sto je promasio protiv Barce..bar se nadam da hoce...zna li ko od vas sta je sa Adurizom?? jesu ga prodali ili??? AMUNT VALENCIA!!!!Aduriz je jos u Valenciji,ali pored raspucanog Soldada nikako da izbori svoju sansu u prvoj postavi.
Amunt Valencia

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
bit ce tvrda utakmica danas ali mislim da ce biti 1-0 na kraju za valenciu!! pablo h. strijelac
Daj Boze da bude takav rezultat,ali Pablo Hernandez nece moci biti strijelac jer je ostao u Valenciji.Odmara ga Emery za ChelseaMentalist je napisao/la:bit ce tvrda utakmica danas ali mislim da ce biti 1-0 na kraju za valenciu!! pablo h. strijelac

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.