Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

zenicanin
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la zenicanin » 10 mar 2009, 20:30

Ponos Torina je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:
zenicanin je napisao/la:nase rjesenje u odbrani je ninoslav milenkovic,kad vec papac nece da igra
nadam se da je ovo bila samo sala!?
:?
takodze :D :D :? :?
ne nije sala,milenkovic je jak,dobar u skoku a i pokazao se u utakmicama gdje je imao priliku da igra za repku

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 10 mar 2009, 23:47

ZELJO DO GROBA je napisao/la:evo pogledajte ovo...

http://****/index.php?opt ... &Itemid=70
slazem se sa ovim ko je piso svaka mu cast...
hah covjeka sta napisa...pa jakupovic odavno brani za svicarsku

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 mar 2009, 14:28

ZELJO DO GROBA je napisao/la:evo pogledajte ovo...

http://****/index.php?opt ... &Itemid=70
slazem se sa ovim ko je piso svaka mu cast...
Jest a naredali golmana od kojih glava boli i u klubcicima gdje igraju a kamoli u repci.
O ovima Svajcarcima,kanadzanima,Svabama je isuvisno smijesno da bi bilo i zalosno.
Komentar veze sa vezom to kao ono nije bolan ruka slomljena samo malo u gipsu :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 11 mar 2009, 19:33

VIDEO: Ciro Blazevic - Oprosti
Selektor se bacio u muzicke vode, snimio je svoj prvi singl :D

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 11 mar 2009, 22:18

evo sad gledam manchester i na tribinama sjedi capelo...skoro je na svakoj utakmici...prati formu igraca, trazi nove i sve ostalo...a nas ciro se nije udostojio da ode na jednu utakmicu...da pogleda nase igrace..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 11 mar 2009, 22:22

nemoj ga star je covjek umrijet ce nam :mrgreen:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 11 mar 2009, 22:24

a senilan covjek....star..mozda zaboravio gdje igraju nasi igraci...pa krene na utakmicu a zavrsi na obn-u....heheh
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Bahtic7
Kontakt:

Post Postao/la Bahtic7 » 11 mar 2009, 22:46

Daj ba ljudi..dje je to Ciro trebao da ode danas?
Da spuca u Barselonu i provjeri jel` se Miralem dobro utoplio da se ne prehladi na klupi?
A i onaj Capelo, frajer se ispalio na Old Traford i gledo` jel` mu Rooney u formi?
Popio covjek pivu gledo dobru tekmu, vratio se kuci i zavalio se isto ko` i ja...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 11 mar 2009, 22:54

Bahtic7 je napisao/la:Daj ba ljudi..dje je to Ciro trebao da ode danas?
Da spuca u Barselonu i provjeri jel` se Miralem dobro utoplio da se ne prehladi na klupi?
A i onaj Capelo, frajer se ispalio na Old Traford i gledo` jel` mu Rooney u formi?
Popio covjek pivu gledo dobru tekmu, vratio se kuci i zavalio se isto ko` i ja...
ma to su samo tvoj pretpostavke...a svako kolo EPL ide na bar jednu utakmicu za razliku od cire...a to ne radi smao on nego i svi drugi selkektori...svi osim njega...znaci greska je u njemu...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 mar 2009, 02:50

Jeste i za razliku od Cire ovaj Capelo sedmicno zaradi ko Ciro u cijeloj godini sto se repke tice ukljucujuci i cokoladice sto reklamira :roll:
Koliko para toliko i muzike vazda bilo.
A kasa u savezu je toliko opeljesena da Cirkan od njih nebi mogao dobiti ni za putni trosak relacije Zenica-Sarajevo :lol:
Pa i sam Kodro i pogotovo bolic su na svoj licni trosak isli na noge fudbalerima.
A kako znamo niko nece da radi za klikere dovijeka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kasap
Kontakt:

Post Postao/la kasap » 12 mar 2009, 10:29

ma nek si ti Supica pozvao.....nek bude on prvi golman..heh..... nema Custovica..
...od mora do Save, od Drine do Une
Jedna si jedina moja domovina
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina....

bayano21
Kontakt:

Post Postao/la bayano21 » 12 mar 2009, 10:48

riki je napisao/la:realno mi imamo najmanje dva napadaca bolja od Custovica trenutno.E sad izmedju Custovica i Topica i ja bi se dugo mislio.Custu bi pozvao da se zahvalim za onaj pogodak u 90 min a Topica da se ispravi velika nepravda koja ja cinjena ovom momku nepozivanjem u Reprezentaciju.Znaci teska odluka.A kvalitet je ja mislim bara-bara.Uglavnom spisak kakav bi mozda i ja napravio osim ovog golmana na kome Ciro sigurno zeli zaraditi.
eh ovo se slažem u potpunosti...bio sam napiso komentar al dodje ovaj prije pa nema svrhe da i ja ponavljam isto...

kasap
Kontakt:

Post Postao/la kasap » 12 mar 2009, 10:48

ma ja i samo kazem da nema Custovica...e sad izmedju njega i Topica...hmm..Custovic mi pravo drag...mozda je malo licno...al et....a taj golman..posebna prica
...od mora do Save, od Drine do Une
Jedna si jedina moja domovina
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina....

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 12 mar 2009, 10:56

Dobar na je tim objavio Ciro, samo me uzasno nervira sto je stavio Kenana Hasagica sa kojim se svakodnevno cujem peko facebooku i koji mi je rekao da nece moci igrati jer je do skoro i hodao sa stakama :(
Ovaj neki treci golman nikad cuo ali ok, a i meni je zao sto nema Custovica, mozda je Topic i bolje rjesenje jer je iskusniji ;)
mB!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 12 mar 2009, 11:04

Mukiol je napisao/la:Dobar na je tim objavio Ciro, samo me uzasno nervira sto je stavio Kenana Hasagica sa kojim se svakodnevno cujem peko facebooku i koji mi je rekao da nece moci igrati jer je do skoro i hodao sa stakama :(
Ovaj neki treci golman nikad cuo ali ok, a i meni je zao sto nema Custovica, mozda je Topic i bolje rjesenje jer je iskusniji ;)
i ti i tvoj facebook, cujes li se sa Veliborom Vasilicem, sta on kaze... :lol:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 12 mar 2009, 11:17

RiNo je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:Dobar na je tim objavio Ciro, samo me uzasno nervira sto je stavio Kenana Hasagica sa kojim se svakodnevno cujem peko facebooku i koji mi je rekao da nece moci igrati jer je do skoro i hodao sa stakama :(
i ti i tvoj facebook, cujes li se sa Veliborom Vasilicem, sta on kaze... :lol:
Da je dobar ko Keno cuo bi se i sa njim, ali posto nije neki kvalitet... :)
mB!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 mar 2009, 14:50

harishp je napisao/la:Jeste i za razliku od Cire ovaj Capelo sedmicno zaradi ko Ciro u cijeloj godini sto se repke tice ukljucujuci i cokoladice sto reklamira :roll:
Koliko para toliko i muzike vazda bilo.
A kasa u savezu je toliko opeljesena da Cirkan od njih nebi mogao dobiti ni za putni trosak relacije Zenica-Sarajevo :lol:
Pa i sam Kodro i pogotovo bolic su na svoj licni trosak isli na noge fudbalerima.
A kako znamo niko nece da radi za klikere dovijeka.
pa sta ako ti radis i neko ima vecu platu od tebe ti svoj poso ne bi trebo da radis kako treba....nebuloze...gluposti...a ciro se prihvatio ovog posla i to bi moro da radi...a savez za javnost nema para a ovamo se ne zna....para za to ima sigurno...nego ciru je draze otici na emisjiju na obn-u nego otici do nekog naseg reprezentativca....samo napravio je gresku sto nije zvaocustovica...ja mislim da je trenutno u boljoj formi od topica al trebo je obojiu tzvati...greska je sto nije zvao custovica....
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 12 mar 2009, 14:59

marko topic je igracka i ljudska legenda u bh reprezentaciji, rijetko je bilo takvih a prodefilovalo ih je u ovih deset godina hej, hej. bilo bi dobro vidjeti koliko je igraca nosilo bh dres u ovih zadnjih deset godina. ja mislim da je brojka premasila 200. I porediti jednoga igraca iz ruske lige i belgijske bilo bi recimo kao porediti jedan hnl sa bundesligom. pa njihov je klub aktuelni osvajac kupa uefa

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 mar 2009, 15:04

bh hrvat je napisao/la:marko topic je igracka i ljudska legenda u bh reprezentaciji, rijetko je bilo takvih a prodefilovalo ih je u ovih deset godina hej, hej. bilo bi dobro vidjeti koliko je igraca nosilo bh dres u ovih zadnjih deset godina. ja mislim da je brojka premasila 200. I porediti jednoga igraca iz ruske lige i belgijske bilo bi recimo kao porediti jedan hnl sa bundesligom. pa njihov je klub aktuelni osvajac kupa uefa
sta time hoces reci...po tvom bolji je stouk nego dortmund samo zato sto je stouk iz engleske odakle je i manchester koji je osvajac LP...sigurno da je ruska liga jaca...al njihovi klubovi nisu bas nesto puno jaci jedan od drugoga...a cinjenica je da Custovic zbija...i da su oba igraca kvalitetni i da ih je ciro trebo zvati...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 12 mar 2009, 15:20

bh hrvat je napisao/la:marko topic je igracka i ljudska legenda u bh reprezentaciji, rijetko je bilo takvih a prodefilovalo ih je u ovih deset godina hej, hej. bilo bi dobro vidjeti koliko je igraca nosilo bh dres u ovih zadnjih deset godina. ja mislim da je brojka premasila 200. I porediti jednoga igraca iz ruske lige i belgijske bilo bi recimo kao porediti jedan hnl sa bundesligom. pa njihov je klub aktuelni osvajac kupa uefa
Ciro je definitivno izgubio kompas,cuj nekog golmana...pa gdje ovaj brani,pa nema Custovica,momak dao 12 golova u prvenstvu... Ciro **** odlazi...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.