BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Treba pisati Franku Garzi na twitteru
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Jbt rjesavas stranca godinu dana i kad je najbitnije, povrijedi se 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa tu je i problem našeg nemara, zato je meni nejasno da se ljudi ovdje čude "tri utakmice protiv istog protivnika", šuti Hvala Bogu, dobro smo i ovo organizovali, kada se Castaneda povrijedio, trebao si dovesti novog stranca, makar bio Jarrod West, ali nemaš kapaciteta za to.
Ide mi više i Aziz na qrac sa ovim svojim izlizanim motivacijskim govorima, hajde dobro bilo je zanimljivo tri puta - imaš li ti išta konkretno poručit, nemaš. Ne želim biti taj lik, nemamo ništa od gledanja unazad, ali da nije on takav kakav jeste imao bi makar Sulejmanovića, pa i tog nesretnog Đedovića, kakvi god bili.
Bio sam jako optimističan, ali šanse da prođemo grupu su sad stvarno jako niske.
Ide mi više i Aziz na qrac sa ovim svojim izlizanim motivacijskim govorima, hajde dobro bilo je zanimljivo tri puta - imaš li ti išta konkretno poručit, nemaš. Ne želim biti taj lik, nemamo ništa od gledanja unazad, ali da nije on takav kakav jeste imao bi makar Sulejmanovića, pa i tog nesretnog Đedovića, kakvi god bili.
Bio sam jako optimističan, ali šanse da prođemo grupu su sad stvarno jako niske.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Yebiga ako Castaneda ne moze, a cini se niti da moze niti da zeli onda tek treba probati zvati Garzu
bolje jedan visoki u rotaciji dodatni pa makar alibegovic igrao na 3 nego arslanagic
Ne cini se dobro ovo nikako
Mozda eto i zvat Djedovica ako vec ovi ne mogu a on hoce kao potez ocajnika.Radje bi gledao 100 izdajnika nego Arslanagica na euru
bolje jedan visoki u rotaciji dodatni pa makar alibegovic igrao na 3 nego arslanagic
Ne cini se dobro ovo nikako
Mozda eto i zvat Djedovica ako vec ovi ne mogu a on hoce kao potez ocajnika.Radje bi gledao 100 izdajnika nego Arslanagica na euru

Ma vala ja bi baš sad bio očajnik, znači telefoni moraju da rade. Zovi, petljaj moli - bolje i i Đedović i Garza koji nisu prošli pripreme nego Arslanagić i Čampara, svakako je Juka fluidan sa loptom, kretnje kao Lillard 

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Sad ce Ghuraba reci da Campara treba na playa.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
čekamo lumanija da kaze da Arsla radi ono sto treba i prevede loptu za 4 sekunde
zasluzio je da bude prvi plej

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ovog Castanedu nabiti nogom u guzicu bez obzira na ishod EP i tražiti drugog stranca. Vidi se da ovaj nema volje za životom, a kamoli da ima motivaciju i želju da se spremi maksimalno i igra.
Ja sad definitivno mislim, bez obzira da li ima nova povreda kod Castanede ili nema, da li ima obnove stare ili ne - da ce Unicaja traziti da od njega da ne igra EB ako i bude mogao igrati...
Igrač da bi igrao za reprezentaciju čak i kao naturalizovan mora imati državljanstvo a jedan kojeg bi ti zvao nije državljanin Bosne i Hercegovine.
Jbg.nemamo srece nikako,pogotovo ako izostanke moramo kompenzovati samo igracima sa sireg spiska.
Jer ima igraca s Bh pasosem izvan sireg spiska kojeg mozemo iskoristiti:Roberson,Renfroe jos igra,Alec Peters itd.
Ocito da ozbiljne organizaciono-tehnicke probleme imamo odnosno Alilhodzic i Bekir nist kompetentni iste rijesavati.
Jer ima igraca s Bh pasosem izvan sireg spiska kojeg mozemo iskoristiti:Roberson,Renfroe jos igra,Alec Peters itd.
Ocito da ozbiljne organizaciono-tehnicke probleme imamo odnosno Alilhodzic i Bekir nist kompetentni iste rijesavati.
on je jos u fibi registrovan kao igrac bih, njemacka je odobrila dvojna samo mu sredis pasos i on igra kao obicni a ne naturalizovani
Sad da su pametni, pa da zovu svakog ko imalo moze pomoci. Pustiti one price onaj ljut, ovaj ovakav onakav. Ako se budemo uzdali u Arslanagica kepeca kao zamjenu i Sejfica, nabit ce nas svako 20 razlike.
Jos danas bi trebali zvati i Djedovica i Sulejmanovica. Mada svakako ne bi pristao ovaj drugi, nek se pokusa. Ovo je sto se kaze vanredna situacija.
Jos danas bi trebali zvati i Djedovica i Sulejmanovica. Mada svakako ne bi pristao ovaj drugi, nek se pokusa. Ovo je sto se kaze vanredna situacija.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Koji portal je prenio da idu na magnetnu?
Jos jedan od razloga zasto pozvati 23 na pripreme, umjesto 12 il 15, jer ovi roviti, sto pola sezone presjede na klupi i nisu ulijevali neko samopouzdanje da mogu 30 min igrati, logicno je da u nekom trenutku mogu otkazati.
Misljenja sam da, ako nije kasno, treba pozvat nove igrace, bez obzira sto nisu bili na pripremama. Kao da su ovi na pripremama nesto dodatno usavrsili, mozda slobodna bacanja
Kakav je status ako se npr u toku EP povrijede 3-4 igraca pa ostanes na 6-7?
Jos jedan od razloga zasto pozvati 23 na pripreme, umjesto 12 il 15, jer ovi roviti, sto pola sezone presjede na klupi i nisu ulijevali neko samopouzdanje da mogu 30 min igrati, logicno je da u nekom trenutku mogu otkazati.
Misljenja sam da, ako nije kasno, treba pozvat nove igrace, bez obzira sto nisu bili na pripremama. Kao da su ovi na pripremama nesto dodatno usavrsili, mozda slobodna bacanja
Bhbasket, a poceli su evo i drugi portali.Iniesta12 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 11:41Koji portal je prenio da idu na magnetnu?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ali je interesantno u svakom sportu,čim se onako okupi solidna ekipa,nastaju problemi,neke svađe,ne odazivaju se igraci..ovog ostavila žena,onaj se posvađo s babom.. Ovaj se ženi..ovog ne voli selektor..pa do kad..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Momak je bio odlican protiv Francuza, nije se sekunde stedio.marlostanf1eld je napisao/la: ↑18 avg 2025, 11:26Ovog Castanedu nabiti nogom u guzicu bez obzira na ishod EP i tražiti drugog stranca. Vidi se da ovaj nema volje za životom, a kamoli da ima motivaciju i želju da se spremi maksimalno i igra.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
momak se povrijedio igrajuci za repku, neserite!!!
Castaneda je odigrao 2 sezone u Bourgu na takav nacin, da ga je Unicaja uzela u sebi u trenutku kada je odradio operaciju poslije povrede utakmici u kojoj se uopce nije trebao ni igrati, ni trositi i poslije neigranja kosarke 6 mjeseci zbog te povrede...
Realno mi Castanedi uopce nismo trebali, on je trebao nama...
Realno mi Castanedi uopce nismo trebali, on je trebao nama...
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ako je BHBasket prvi prenio tu vijest onda to treba uzeti sa velikom rezervom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.