RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
1 0 haskic
2 0 autogo
2 0 autogo
Ok, izgleda da smo i ove satrali.
Još im izbili očim petokrakom na grbu
Još im izbili očim petokrakom na grbu

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Jednom presli centar i evo gola 

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Sve 3 utakmice sudije protiv nas. Ali valja, treba se sto bolje spremiti za prvenstvo.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Baš šteta što imamo ovako lošu odbranu. Igramo dobro, presing, ali ako nam ovi dođu na 20ak metra, uvijek opasnost da ga primimo. Morali smo nekoga kvalitetnog dovesti.
-
- Kontakt:
Sve je dobro dok mozemo zabit vise nego sto mozemo primit
Vrati se Manev sve ti je oprosteno 

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ja i ne mislim da se igra lose u odbrani danas, ovo je manje kriminalno već inače. Gol koji smo primili ne bi ni Donnaruma spasio..
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Eurogol su ljudi dali sa vrha sesnsterca imali su i ubacaja ali je odbrana to cistila
Ali kako je otresao odbrambenog igrača i došao da poziciju da sutira, kao da je dijete. Gol je neodbranjiv, ali prejeftino ga primamo.
-
- Kontakt:
Za pohvalu je sto ne daju da ih udaraju ko onih prodli sad i nasi uzvracaju bgm
- OldFashioned
- Kontakt:
Fino izgleda ova formacija ali trebat će barem još jedan stoper i to neko agilniji za ovakvu formaciju.
Dosta ćemo golova davati iz grešaka protivnika radi ovog baš visokog pritiska koji ovakva formacija i zahtjeva svakako.
Dosta ćemo golova davati iz grešaka protivnika radi ovog baš visokog pritiska koji ovakva formacija i zahtjeva svakako.
Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 14 feb 2022, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kako je haskic krenuo bit ce izgleda najbolje pojacanje Veleza poslije rata.
Jako sam zadovoljan igrom sad protiv 7 plasirane ekipe ukrainske lige, ubacio je i onog novog crnca, vidis se da ima brzinu i zna lopte, bit ce nesto od njega sigurno a 19 mu samo godina.
samo dajte ljudi moji jednog dobrog stopera pa da se glatko uzme Kup i krene pohod na evropu na ljeto, da opet dozivimo evropsko ljeto sa velezom.
Jako sam zadovoljan igrom sad protiv 7 plasirane ekipe ukrainske lige, ubacio je i onog novog crnca, vidis se da ima brzinu i zna lopte, bit ce nesto od njega sigurno a 19 mu samo godina.
samo dajte ljudi moji jednog dobrog stopera pa da se glatko uzme Kup i krene pohod na evropu na ljeto, da opet dozivimo evropsko ljeto sa velezom.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Odlično radi Feđa posao, momci nikad spremniji, Haskic predobar napadač . Željo ce u prvom kolu gubiti minimum 2 gola razlike, a ako Brandao proradi kako samo on zna, onda ce samo nebo biti iznad Veleža ...Forza...
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Stoper ne garantuje kup, posebno ne glatko.Konzerva je napisao/la: ↑14 feb 2022, 18:53Kako je haskic krenuo bit ce izgleda najbolje pojacanje Veleza poslije rata.
Dobra smo mi ekipa, imamo limitiranosti ali imam osjecaj da pucamo od samopouzdanja, i da cemo u sljedecoj polusezoni naplatiti sve one utakmice koje smo bili egal ili bolji a uzeli jedan ili nijedan bod. A takvih utakmica je bilo 5+ sigurno.
Idemo jako ova tri kola dok se ostali uigraju, vecina ekipa je drasticno promijenila rostere i zato hocu odmah najjaceg protivnika u Kupu. Kod nas se bas vidi kontinuitet igranja i sto smo istrpili krizu i pustili Fedju da izvadi ekipu iz nje.
Jedina mana ovog svega je taj klasni stoper, i hrasnicki Van der Wiel, ali ne moze sve bit ni savrseno. Po meni, puno nam je bitniji Haskic jer ovakvi igraci direktno donose bodove
Ekipa je spremna za nastavak prvenstva.
Nova formacija i igrači dobro uigrani.
Lopta ide od noge do noge, nema nabijanja, momci spremni i rastrčani.
Sve tri linije u koheziji, igrači dobro nadopunjuju jedni druge. Napad efikasan, odbrana nije toliko loša kao što pričate.
Nedostaju nam jednostavnije završnice i udarci sa distance.
Nadam se da nećemo težiti ušetavanju u gol.
Bajrić odličan, osim par situacija, gdje je napravio kardinalne greške, ali potpuno očekivane u ovakvim utakmicama. Drago mi je da je proteklo bez povreda jer su ovi ukrajinci bili baš borbeni.
Vrlo bitan faktor za nas je da smo sada u situaciji da imamo dobra rješenja iz U21.
Feđa je kombinovao sve opcije i zna sa čim raspolaže.
Ovaj novi afrikanac nije za prve ekipe, ali se vidi potencijal. Za jednu godinu, on može biti novi Brandao.
Kad sam već spomenuo Brandaa, danas je pokazao zavidnu tehniku i izgledao je baš spreman.
Konkurencija u ekipi je jaka i baš je teško odabrati prvu jedanaestorku.
Nova formacija i igrači dobro uigrani.
Lopta ide od noge do noge, nema nabijanja, momci spremni i rastrčani.
Sve tri linije u koheziji, igrači dobro nadopunjuju jedni druge. Napad efikasan, odbrana nije toliko loša kao što pričate.
Nedostaju nam jednostavnije završnice i udarci sa distance.
Nadam se da nećemo težiti ušetavanju u gol.
Bajrić odličan, osim par situacija, gdje je napravio kardinalne greške, ali potpuno očekivane u ovakvim utakmicama. Drago mi je da je proteklo bez povreda jer su ovi ukrajinci bili baš borbeni.
Vrlo bitan faktor za nas je da smo sada u situaciji da imamo dobra rješenja iz U21.
Feđa je kombinovao sve opcije i zna sa čim raspolaže.
Ovaj novi afrikanac nije za prve ekipe, ali se vidi potencijal. Za jednu godinu, on može biti novi Brandao.
Kad sam već spomenuo Brandaa, danas je pokazao zavidnu tehniku i izgledao je baš spreman.
Konkurencija u ekipi je jaka i baš je teško odabrati prvu jedanaestorku.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ove sad sljedece 3 utakmice su bas teske. Kuci protiv Zelje, iako nije Zeljo na nivou, mi imamo tako negativan rekord protiv njih pa nema veze kakvi su. Lani oni sedmi ali jedina ekipa koju mi nismo pobjedili. Tako je i prije rata, oni 4 puta ispadali iz prve lige, ali sve te sezone su nas pobjedili, jbg.
Borac u gostima, tu najbolje mozes nekako X izvuci, svi znamo zasto. I onda Tuzla kuci koja je druga na tabeli.
Vidjet cemo, meni bi 7 bodova top bilo iako idemo po 9 naravno
Forzza
Borac u gostima, tu najbolje mozes nekako X izvuci, svi znamo zasto. I onda Tuzla kuci koja je druga na tabeli.
Vidjet cemo, meni bi 7 bodova top bilo iako idemo po 9 naravno
Forzza
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Zadnjih 10 utakmica 7-3-0 uz gol razliku 22/7 nije loše majku mu...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- OldFashioned
- Kontakt:
Hasiću, direktore i ostali ne zajebajite se, dovedite Dudiću stopera, pogotovo sada kada se uigrava formacija sa tri pozadi

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.