FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: F.K.Buducnost Banovici
biće banova.
- neutralan__
- Kontakt:
evo upravo sad rasprava zavrsenaadmin je napisao/la:biće banova.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma ovaj lik je net Huligan
.... nezna on sta je borac , a kamoli da zna sta se desilo kad su ispali, dijete ba neko, nezna da im je zeljo obezbjedio da ispadnu 
1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
sto ne pogledas malo, ne procaprkas po netu i pogledas stanje u kojem je bio Rudar tada, drug moj Zeljo je radio s nama da vas izbaci. Žepče da pobijedi na Grbavici ,NEMOGUCA MISIJA, ali postala je moguca i zepce je pobijedilo, vi ste ispali.... I DOSTA VISE .... to bi bilo to od mene sto imam da kazemVAM je napisao/la:nije ni malo sumnjivo sto su vam to bili jedini bod(ovi) sa strane u istoriji kluba.ali nema veze,vec sam rekao kao fenix starac,kao fenix...napokon se sve poslozilo kako treba.neko po titulu neko u niži ranga neko u rudnik.obzirom da vec sad mozete poceti pripreme sa prvu federalnu,a mi za kvalifikacije za lš
mi vise nemamo sta razgovarati.
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
haahah mojne tako nije zanimljivo,vise ga boli to da smo ih mi izbaciliLjumani_Banovici je napisao/la:ma ovaj lik je net Huligan![]()
.... nezna on sta je borac , a kamoli da zna sta se desilo kad su ispali, dijete ba neko, nezna da im je zeljo obezbjedio da ispadnu
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ahh da, i mi smo ih dobili, MEHMEDOVIC SLOBODNJAKneutralan__ je napisao/la:haahah mojne tako nije zanimljivo,vise ga boli to da smo ih mi izbaciliLjumani_Banovici je napisao/la:ma ovaj lik je net Huligan![]()
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
sto je jos bolnije u 80 i nekoj minutiLjumani_Banovici je napisao/la:ahh da, i mi smo ih dobili, MEHMEDOVIC SLOBODNJAKneutralan__ je napisao/la:haahah mojne tako nije zanimljivo,vise ga boli to da smo ih mi izbaciliLjumani_Banovici je napisao/la:ma ovaj lik je net Huligan![]()
![]()
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Ti to htio ili ne priznati,tako je bilo. Odletjeli ste iz lige,a mi smo ostali. Sad je doslo drugo vrijeme kod nas u klubu samo zbog izbora na drzavnom nivou mi ispadamo iz lige. politika je uvucena u svaki dio naseg drustva pa tako i u sport. zalosno,ali istinito. Promjena vlasti je u klubu i to u pravom smislu rijeci.VAM je napisao/la:čuj vi nekog izbacili![]()
![]()
![]()
pokusaj shvatiti da ste kupili utakmicu,a ne nekog izbacili,za izbacivanje je potrebno malo testisa,a tu ste tanki.puno bi vam bolje bilo da se zaletite u srediste rudnika kreka-banovići.tu ste korisniji![]()
ajd zdravo
baš vas neće.eto i rezervni klub izgubi sve sanse za titulu.krenite navijati za real madrid
neutralni i ljuman(čuj samo kretenskog naziva)jeste li uspjeli sta isciganiti bodova,vidim svo vrijeme moljakate od ovih kojima vise ne trebaju bodovi(zeljeznicar,sloboda)
neutralni i ljuman(čuj samo kretenskog naziva)jeste li uspjeli sta isciganiti bodova,vidim svo vrijeme moljakate od ovih kojima vise ne trebaju bodovi(zeljeznicar,sloboda)
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- neutralan__
- Kontakt:
dali bi ti mogao malo pustiti Buducnost,ko je uopste rekao da ja navijam za Zelju?? ne znam izgleda boli onaj poraz kada smo vas istjeraliVAM je napisao/la:baš vas neće.eto i rezervni klub izgubi sve sanse za titulu.krenite navijati za real madrid
ako se lagano sagnete jedan po jedan,malo koljena,malo ovo ono, mozda vam i mi udijelimo bod(ove),ne trebaju nam,vec smo nedostižnineutralan__ je napisao/la:dali bi ti mogao malo pustiti Buducnost,ko je uopste rekao da ja navijam za Zelju?? ne znam izgleda boli onaj poraz kada smo vas istjeraliVAM je napisao/la:baš vas neće.eto i rezervni klub izgubi sve sanse za titulu.krenite navijati za real madrid
neutralni i ljuman(čuj samo kretenskog naziva)jeste li uspjeli sta isciganiti bodova,vidim svo vrijeme moljakate od ovih kojima vise ne trebaju bodovi(zeljeznicar,sloboda)ili ipak ono sto se dogadjalo poslije utakmice
kada leševi nisu izasli sa stadiona 3 sata jer nisu smjeli
ali o tom potom,a mi cemo isciganiti ako treba u inat sumarima kao sto si ti
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- kuman_@mel
- Kontakt:
VAM ...de idi sa teme kad te lijepo molim...jesil ti retardiran ili sta???VAM je napisao/la:baš vas neće.eto i rezervni klub izgubi sve sanse za titulu.krenite navijati za real madrid
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- neutralan__
- Kontakt:
opet ti to iz iskustva
admine zamolio bih te da malo obratis paznju na ovog provokatora koga boli poraz od prije 6 godina
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
brate kakav si mi vecerasVAM je napisao/la:baš vas neće.eto i rezervni klub izgubi sve sanse za titulu.krenite navijati za real madrid
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
ma pustite ga samo nam prenosi svoja iskustva a ima ih masala dosta 
dobro idem sta se ljutite.samo sam vam ponudio mogucnost da vam damo bodove.imaćete tu čast da kleknete pred sampiona a vi tako.ccc.čudni ste vi rudari
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
sta ima, pada li tamo kisaVAM je napisao/la:dobro idem sta se ljutite.samo sam vam ponudio mogucnost da vam damo bodove.imaćete tu čast da kleknete pred sampiona a vi tako.ccc.čudni ste vi rudari
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
opet iskustvoVAM je napisao/la:dobro idem sta se ljutite.samo sam vam ponudio mogucnost da vam damo bodove.imaćete tu čast da kleknete pred sampiona a vi tako.ccc.čudni ste vi rudari
promjena plana.na koljena i igraci i vas dvojica(neutralan i ljuman),i jos treba da odradite da svi budu zadovoljni,e onda mozda i dobijete te prijeko potrebne bodove 
- neutralan__
- Kontakt:
nisi vise zanimljiv jbg to tvoje iskustvo imalo velikog utjecaja na tebeVAM je napisao/la:promjena plana.na koljena i igraci i vas dvojica(neutralan i ljuman),i jos treba da odradite da svi budu zadovoljni,e onda mozda i dobijete te prijeko potrebne bodove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.