OsmaDolazi je napisao/la: ↑26 avg 2020, 12:08
Tristan10 je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:54
OsmaDolazi je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:44
Ali tačno na osnovu face možeš prepoznati profil njihovog igrača ili uposlenika. Ja uopšte nisam zagovornik te neke priče da je razlika ko između dvije rase, i među običnom rajom je to u biti manje-više isto, ali nevjerovatno mi je da tamo konstantno postoje Bešlije, Stanići, Bekrići, koji su taj profil seljaka. Tek poneki izuzetak. Ali u svemu tome, najbolja slika i prilika je ovaj Memić. On i Pekić, pećinski ljudi.
Zeljo kao klub koji ima najvise navijaca u BiH je uvjek bio otvoren klub prema svima. Ne vidim uopste nista lose u tome, cak mi je to dosta simpaticno. A svakako najvece licnosti koje su definisale glavni grad BiH su navijaci Zelje.
E ako mislimo na iste licnosti, dobro su nam definisale glavni grad.
Davorin Popovic, glavna licnost grupe Indexa koja je bila najpopularnija grupa u Jugoslaviji u tom periodu.
Goran Bregovic, osnivac Bijelo Dugme. Oborila sve rekorde prodaje u Jugoslaviji. Najpopularnija grupa u tom periodu bivse drzave.
Zdravko Colic, najpopularniji pjevac u Jugoslaviji.
Grupa Zabranjeno Pusenje. Muzicka grupa koja je definisala grad Sarajevo.
Clanovi Top Lista Nadrealista. Humoristicki program koji je imao najvise pregleda u Jugoslaviji.
Abdulah Sidran, autor najvecih dijela ciji su filmovi osvojili nagrade na prestiznim filmskim festivalima u Kanu i Veneciji.
Ako hoces i ove patriote. Jovan Jovo Divjak itd.