FK Rudar Kakanj

legenda reala
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la legenda reala » 11 mar 2012, 16:00

L' Imperator je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Vidi u Imperatora, avatra :lol: :lol:
I opet mu ne znate prezime, nije Čulov jbm mu miša Ćulov :lol:
Prejak mi je avatar :D
Ruzan je momak, al' je igracina :lol:
Jašta je :P
Ma nije ružan, samo je živac ja bi reko, gdje god ode, odmah se vrati :P

Pa mi kad bi pokupili ovu svoju djecu, mogli bi komotno igrati Premier Ligu :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 12 mar 2012, 21:25

Od 1:22 do 1:30 gol Rudara.

[youtube][/youtube]
#samoRudar #zauvijek

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 12 mar 2012, 23:46

L' Imperator je napisao/la:Od 1:22 do 1:30 gol Rudara.

[youtube][/youtube]
HAHAHAHHA. A ja Mirnesa,čovjek se na putu od Kaknja do Bihaća promjeni skroz. :D

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 13 mar 2012, 00:00

Zeka je napisao/la:
HAHAHAHHA. A ja Mirnesa,čovjek se na putu od Kaknja do Bihaća promjeni skroz. :D
Mirnes nikad nije volio pred kamere xD Najlakse Ramceta nagovorit' :lol:
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 13 mar 2012, 00:44

Mladi veznjak se dobro snašao u Kaknju
Duraković: Bit ću najsretniji ukoliko Velež osvoji Kup BiH

Da će biti veliko pojačanje na putu do Premier lige, Dženan Duraković pokazao je već na prvim mečevima u dresu Rudara iz Kaknja. Bezkompromisni vezista imao je zapaženu ulogu u Buzinom timu na otvaranju proljeća, gdje su Kakanjci remizirali sa Jedinstvom na gostovanju u Bihaću.

„Bili smo bliže trijumfu nego naš domaćin, ali je na kraju završilo remijem, čime nismo nezadovoljni. Trenutno smo pet bodova udaljeni od lidera, što nije nedostižno,“ govori Duraković u razgovoru za naš portal.

Rudar će u narednom kolu gostovati u Mionici kod Omladinca. U timu neće biti stopera Admira Kubata.

„Kubat je jedan od naših najvažnijih igrača i sigurno će se osjetiti njegovo neigranje. Bez obizra na sve cilj je ostvariti trijumf u Mionici i približiti se samom vrhu.“

Duraković je nakon odlaska iz Veleža i dalje ostao uz svoj klub. Redovno prati dešavanja i igre matičnog kluba.

„Gdje god da igrao Velež će biti moja najveća ljubav i klub za koji navijam. Drago mi je što je proljeće otvoreno bodom u Zenici, a nadam se i da će moji donedavni saigrači u srijedu u Širokom Brijegu napraviti dobar posao i približiti se finalu Kupa BiH. Bio bih najsretniji čovjek na svijetu ukoliko bi Velež osvojio Kup,“ izjavio je Duraković.
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 13 mar 2012, 23:06

Odlukom Apelacione komisije NS FBiH, utakmica Omladinac - Rudar igra se u nedjelju u Mionici bez prisustva gledalaca.
#samoRudar #zauvijek

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 14 mar 2012, 08:05

Ma ovdje vam samo pobjeda dolazi u obzir i moze se smatrati nekim uspjehom... sve ostalo je neuspjeh
1947!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 mar 2012, 08:46

ma po svemu koliko sam ja upucen pobijedicete sigurno.iako je meni malo zao omladinca kao simpatizer zvijezde radovao sam se svakoj njihovoj pobjedi jer su u lijepom predstavljali nas grad do one lakrdije naravno.u ovim pripremama izgubili su utakmice protiv cetveroligasa ekipa je sastavljena od mladih neafirmisanih igraca i nevjerujem da ce vam biti tesko doci do punog plijena.u svakom slucaju ja vam zelim da se ove sezone plasirate u pl jer ste kroz godine u nazad to i zasluzili :)
kakvo je stanje sa gusarima jesul aktivni.igracima sigurno treba podrska
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

emir_

Post Postao/la emir_ » 14 mar 2012, 08:50

astra1922 je napisao/la:ma po svemu koliko sam ja upucen pobijedicete sigurno.iako je meni malo zao omladinca kao simpatizer zvijezde radovao sam se svakoj njihovoj pobjedi jer su u lijepom predstavljali nas grad do one lakrdije naravno.u ovim pripremama izgubili su utakmice protiv cetveroligasa ekipa je sastavljena od mladih neafirmisanih igraca i nevjerujem da ce vam biti tesko doci do punog plijena.u svakom slucaju ja vam zelim da se ove sezone plasirate u pl jer ste kroz godine u nazad to i zasluzili :)
trebaće puno više od boda u Bihaću da se mi vratimo na tribinu. I previše puta smo ostali kratkih rukava posljednjih godina. obećanja i samo obećanja
4-IN-A-ROW

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 mar 2012, 19:27

emir_ je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ma po svemu koliko sam ja upucen pobijedicete sigurno.iako je meni malo zao omladinca kao simpatizer zvijezde radovao sam se svakoj njihovoj pobjedi jer su u lijepom predstavljali nas grad do one lakrdije naravno.u ovim pripremama izgubili su utakmice protiv cetveroligasa ekipa je sastavljena od mladih neafirmisanih igraca i nevjerujem da ce vam biti tesko doci do punog plijena.u svakom slucaju ja vam zelim da se ove sezone plasirate u pl jer ste kroz godine u nazad to i zasluzili :)
trebaće puno više od boda u Bihaću da se mi vratimo na tribinu. I previše puta smo ostali kratkih rukava posljednjih godina. obećanja i samo obećanja
ok ako je tako iako po meni fudbal se i igra radi navijaca vidim raspored vam dobar dobra ekipa za 5 kola vas vidim na drugom mjestu a onda do kraja sve je moguce
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 16 mar 2012, 20:48

Sto se tice Mionice volio bi da pobjedimo,sto ce i biti nadam se :) dolazili smo mi jednom malo da podrzimo klub tamo pa nam se auto pokvario al u sred nekog vocnjaka :lol: heheee...A sto se sada tice Gusara prosle polusezone smo navijali doduse 5-6 utakmica al tu smo mi,rade se neki sitni grafiti i tako..... :D :D
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -

Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 16 mar 2012, 20:53

Night_Crew_Kakanj je napisao/la: Sto se tice Mionice volio bi da pobjedimo,sto ce i biti nadam se :) dolazili smo mi jednom malo da podrzimo klub tamo pa nam se auto pokvario al u sred nekog vocnjaka :lol: heheee...A sto se sada tice Gusara prosle polusezone smo navijali doduse 5-6 utakmica al tu smo mi,rade se neki sitni grafiti i tako..... :D :D
Cije li je auto :mrgreen: bem ti Mionicu, 800 KM nas kostalo to gostovanje :D
#samoRudar #zauvijek

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 16 mar 2012, 21:01

L' Imperator je napisao/la:
Night_Crew_Kakanj je napisao/la: Sto se tice Mionice volio bi da pobjedimo,sto ce i biti nadam se :) dolazili smo mi jednom malo da podrzimo klub tamo pa nam se auto pokvario al u sred nekog vocnjaka :lol: heheee...A sto se sada tice Gusara prosle polusezone smo navijali doduse 5-6 utakmica al tu smo mi,rade se neki sitni grafiti i tako..... :D :D
Cije li je auto :mrgreen: bem ti Mionicu, 800 KM nas kostalo to gostovanje :D
Tako su i bišćani kada su dolazili okolo dolazili, ja ne znam zbog čega vi svi nešto obilazite Mionicu da dođete na stadion, svi nešto okolo Mionice, niko direktno da dođe. Ali eto, fino tako razgledate krajolik :D

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 16 mar 2012, 21:08

sony_91 je napisao/la:
Tako su i bišćani kada su dolazili okolo dolazili, ja ne znam zbog čega vi svi nešto obilazite Mionicu da dođete na stadion, svi nešto okolo Mionice, niko direktno da dođe. Ali eto, fino tako razgledate krajolik :D
Ja nisam bio na utakmici, al sam dosao po auto da vratim kuci :D lijepo vam je tamo pravo.., cisto..iznenadio sam se bas :D prosao sam i pored stadiona :)
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 17 mar 2012, 11:23

U Mionicu po bodove
Propušteno u Bihaću moramo nadoknaditi u Mionici, kaže Dženan Duraković

slika
Dženan Duraković, siguran u trijumf

Da je trener Buza pogodio s pojačanjima pokazao je i premijerni nastup u Bihaću u kojem su "Zeleno-crni" osvojili planirani bod. Pored iskusnih i provjerenih premijerligaških igrača Kenana Nemeljakovića, Samira Dure, Adisa Čulova i Bajre Spahića, u svjetlom izdanju se predstavio i mladi Dženan Duraković (21), koji je zajedno s kapitenom Gafurovićem davao ton Rudarevoj igri.

Ovaj neumorni vezista zadovoljan je debijem u "zeleno-crnom" dresu,ali ne i rezultatom jer kako kaže,imali su bolje šanse od Bišćana.

-Propustili smo priliku da trijumfujemo Pod Borićima i da se definitivno priključimo vodećim timovima.Trenutno smo u zaostatku pet bodova od vodeće Čapljine što nije nedostižno,kaže mladi Duraković.

Rudar i u narednom kolu gostuje.Očekuje ga dvoboj s podmlađenim sastavom Omladincem i sigurno će pokušati nadoknaditi propušteno u Bihaću.

-U Mionicu demo na pobjedu.Imamo bolji i iskusniji sastav od Omladinca i vjerujem da ćemo na Lipiku trijumfovati i približiti se samom vrhu,samouvjereno kaže ovaj mladi nogometaš koji se još na pripremama u Makarskoj predstavio u svjetlom izdanju i zadovoljio trenera Buzu,koji je i najzaslužniji što se ovaj talentirani Mostarac našao među "rudarima".

Pored ranije ozlijeđenog Petra Matovića, u timu Rudara neće biti stopera Admira Kubata,kojem je u Bihaću stradio zglob i morat će pauzirati nekoliko kola, što je uistinu veliki hendikep.Šansu će najvjerovatnije dobiti Jasmin Čeliković,koji je odradio kaznu, dok trener Buza najavljuje još neke promjene u sastavu,ali i taktici u odnosu na gostovanje u Bihaću.
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 18 mar 2012, 15:17

Prvo pol., Omladinac - Rudar 0:1
#samoRudar #zauvijek

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 18 mar 2012, 15:31

L' Imperator je napisao/la:Prvo pol., Omladinac - Rudar 0:1
Takav će i kraj biti ;) :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 18 mar 2012, 15:49

0:3 u Mionici, Celikovic, Spahic i Durakovic strijelci!
#samoRudar #zauvijek

emir_

Post Postao/la emir_ » 18 mar 2012, 15:54

L' Imperator je napisao/la:0:3 u Mionici, Celikovic, Spahic i Durakovic strijelci!
laganini...
4-IN-A-ROW

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 18 mar 2012, 15:56

emir_ je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:0:3 u Mionici, Celikovic, Spahic i Durakovic strijelci!
laganini...
Laksi trening Rudara :D
#samoRudar #zauvijek

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.