Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne mozemo biti u prvom sesiru.MortemHz je napisao/la:A da bi bili u prvom šeširu moramo biti prvi u svojoj grupi? I ako je tako da li je to 100% ili?
Mi smo bili u prvom sesiru tada, Belgija je bila u drugom, odnosno ubjedljivo najjaci i najtezi protivnik iz drugog sesira koji smo mogli dobiti.Raonffa je napisao/la:Ne vjerujem da smo žrijebani iz prvog šešira za prošli Euro, nije da ne vjerujem nego sam siguran da je Belgija bila u našoj grupi iz prvog šeširafaruk993 je napisao/la:Na prosli EURO je islo isto toliko reprezentacija tj. pola Evrope, zrijebani smo iz prvog sesira, pa sve na kraju zavrsilo neplasmanom iako smo gledajuci roster trebali biti tamo.Miske01 je napisao/la:Ni s jednom otockom repkom narocito u gostima mi ne mozemo igrati, kao ni s Bolivijom recimo sto ne bismo mogli radi uslova i njihovih pluca. Ne dizite frku bezveze kad imamo rezultat, sutra ce nam biti lakse igrati jer ce i Austrijanci pokusati spustiti loptu, samo ne znam koliko ce to Sunjicu i Zuki odgovarati.
Sto se tice tih "nerealnih ocekivanja" koja gore neko spomenu, samo da podsjetim da na EP igraju 24 reprezentacije, a da smo mi u B diviziji Lige nacija, dakle među 24 i da smo krenuli s pobjedom, sto znaci da imamo mjesta itekako i na EURO-u.
Austrija pada u grotlu Bilinog polja, sest bodova nakon dva kola, misevi u rupe nazad
Smijesno je sto se to predstavlja kao historijska prilika za nesto vise. Imali smo jedino historijsku priliku da nikad lakse odemo na EURO na kojeg se skakav skart plasirao i maksimum bi nam bio da budemo jedna od tih simpaticnih, kvalitetnom slabijih reprezentacija na EURU.Vucevich je napisao/la:Imali smo tada realno historijsku priliku da nesto sjajno napravimo nakon plasmana na svjetsko, ali svih znamo sta se desilo...akisarajevo92 je napisao/la:Nismo ni bili svjesni koliko smo dobri![]()
u prvom potu u drustvu Spanije, Njemacke, Portugala, Engleske, Italije..
Na SP smo imali historijsku sansu, mi smo po kvaliteti tada bili u top 5 svijeta. A ispali smo u grupi. Od tada ide strmoglavi pad, sto zbog selektora sto zbog slabijeg igrackog kadra.
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Madal je napisao/la: Na SP smo imali historijsku sansu, mi smo po kvaliteti tada bili u top 5 svijeta.

Ne možemo mi biti u prvom šeširu, UEFA je na neki način "zatvorila" to sve na nivo ovih divizija, ako si druga divizija (što smo mi u ovom trenutku) možeš maksimalno biti u drugom šeširu, ako si treća divizija onda maksimalno u trećem i tako isto za četvrtu.MortemHz je napisao/la:A da bi bili u prvom šeširu moramo biti prvi u svojoj grupi? I ako je tako da li je to 100% ili?
Jarane, sad ga pretjera, top 5 svijeta...Madal je napisao/la:Smijesno je sto se to predstavlja kao historijska prilika za nesto vise. Imali smo jedino historijsku priliku da nikad lakse odemo na EURO na kojeg se skakav skart plasirao i maksimum bi nam bio da budemo jedna od tih simpaticnih, kvalitetnom slabijih reprezentacija na EURU.Vucevich je napisao/la:Imali smo tada realno historijsku priliku da nesto sjajno napravimo nakon plasmana na svjetsko, ali svih znamo sta se desilo...akisarajevo92 je napisao/la:Nismo ni bili svjesni koliko smo dobri![]()
Na SP smo imali historijsku sansu, mi smo po kvaliteti tada bili u top 5 svijeta. A ispali smo u grupi. Od tada ide strmoglavi pad, sto zbog selektora sto zbog slabijeg igrackog kadra.
Kako god, retardirano je praviti od naseg prvog sesira ''prilika da se uradi nesto vise''. Sta vise u pizdu materinu, ne moze se nazor praviti nesto vise, ili imas kvailtet ili nemas za to ''nesto vise'', mi nemamo i to je to. Sve i da odemo sada na Euro (da je EURO od 16 reprzentacija ne bi imali sta traziti tu) ispast cemo u grupi ili ce nas neko otresti u prvoj KO utakmici, dok se na SP 2014 nikog ne bi trebali bojati da smo imali normalnog slektora
-Beogradski sindikat

Pa i Iran je bio ravnopravan sa Argentinom i primili su gol u 93oj minuti, jesu li i onih top 5 na svijetu?
Cuj top 5 hahaahah.Mi smo i tad imali samo 1 jaku postavuMadal je napisao/la:Smijesno je sto se to predstavlja kao historijska prilika za nesto vise. Imali smo jedino historijsku priliku da nikad lakse odemo na EURO na kojeg se skakav skart plasirao i maksimum bi nam bio da budemo jedna od tih simpaticnih, kvalitetnom slabijih reprezentacija na EURU.Vucevich je napisao/la:Imali smo tada realno historijsku priliku da nesto sjajno napravimo nakon plasmana na svjetsko, ali svih znamo sta se desilo...akisarajevo92 je napisao/la:Nismo ni bili svjesni koliko smo dobri![]()
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A top 5 ili ne, sve zavisi od perspektive, da neko napise da je tada Engleska bila kvalitetom u top 5 vise bi se ljudi slozilo u odnosu kad se napise da je tu bila BiH. A Englezi tad bili obicna skupina balvana.
Samo sto nismo imali selektora a ni srece da pokazemo vise s tom ekipom. Uzmite top 7, top 10, svejedno je, kako god vam lakse. Nije to poenta. Razlike su bile male i da je sve bilo kako treba igrali bi ravnopravan mec sa Francuzima u 1/8 pa ko koga jbg.
-Beogradski sindikat
Iranu to nije bilo prvo SP tako da moguće da su oni u TOP 3Vucevich je napisao/la:BiH top 5 na svijetu![]()
Pa i Iran je bio ravnopravan sa Argentinom i primili su gol u 93oj minuti, jesu li i onih top 5 na svijetu?

Luksemburg je odigrao X sa Francuskom, prvakom svijeta. Dakle, Luksemburg je druga najbolja reprezentacija na svijetu.Derdiyok je napisao/la:Iranu to nije bilo prvo SP tako da moguće da su oni u TOP 3Vucevich je napisao/la:BiH top 5 na svijetu![]()
Sve se moze kad se hoce

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ali kad bi osvojili grupu plasirali bi se u ligu A, mislio sam tad kakve šanse imamo?Raonffa je napisao/la:Ne možemo mi biti u prvom šeširu, UEFA je na neki način "zatvorila" to sve na nivo ovih divizija, ako si druga divizija (što smo mi u ovom trenutku) možeš maksimalno biti u drugom šeširu, ako si treća divizija onda maksimalno u trećem i tako isto za četvrtu.MortemHz je napisao/la:A da bi bili u prvom šeširu moramo biti prvi u svojoj grupi? I ako je tako da li je to 100% ili?
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
link
https://www.whatsupcams.com/en/webcams/ ... na/zenica/
odabrati kameru Aska Borica to je ova..

02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ne znam baš kakva su bodovanja, ali ako se i plasiramo u A ligu, dva iz A lige idu u drugi šešir (12 ekipa čini A ligu, a 10 je grupa, dakle 10 nosioca). Eh sad da li će tih 10 biti 8 koji ostanu u A, i dvije bolje plasirane od ove 4 koje ispadaju, ili od 4 koje tek ulaze..?!MortemHz je napisao/la:Ja ali kad bi osvojili grupu plasirali bi se u ligu A, mislio sam tad kakve šanse imamo?Raonffa je napisao/la:Ne možemo mi biti u prvom šeširu, UEFA je na neki način "zatvorila" to sve na nivo ovih divizija, ako si druga divizija (što smo mi u ovom trenutku) možeš maksimalno biti u drugom šeširu, ako si treća divizija onda maksimalno u trećem i tako isto za četvrtu.MortemHz je napisao/la:A da bi bili u prvom šeširu moramo biti prvi u svojoj grupi? I ako je tako da li je to 100% ili?
Tu je najvaznije da tad imaš sansu za prvi šešir. Ostalo je sve plus.MortemHz je napisao/la:Ja ali kad bi osvojili grupu plasirali bi se u ligu A, mislio sam tad kakve šanse imamo?Raonffa je napisao/la:Ne možemo mi biti u prvom šeširu, UEFA je na neki način "zatvorila" to sve na nivo ovih divizija, ako si druga divizija (što smo mi u ovom trenutku) možeš maksimalno biti u drugom šeširu, ako si treća divizija onda maksimalno u trećem i tako isto za četvrtu.MortemHz je napisao/la:A da bi bili u prvom šeširu moramo biti prvi u svojoj grupi? I ako je tako da li je to 100% ili?
Pogledaj 98. stranicu, tu je neko postavio semu po kojoj ce se praviti jakosne grupe za zrijeb u decembru. Mi maksimalno mozemo biti u drugom sesiru ako osvojimo svoju grupu ili ako budemo drugi. Ako ispadnemo u ligu c, onda idemo u trecu jakosnu grupu. Dakle, ne postoji sansa da budemo u prvoj jakosnoj grupi .MortemHz je napisao/la:Ja ali kad bi osvojili grupu plasirali bi se u ligu A, mislio sam tad kakve šanse imamo?Raonffa je napisao/la:Ne možemo mi biti u prvom šeširu, UEFA je na neki način "zatvorila" to sve na nivo ovih divizija, ako si druga divizija (što smo mi u ovom trenutku) možeš maksimalno biti u drugom šeširu, ako si treća divizija onda maksimalno u trećem i tako isto za četvrtu.MortemHz je napisao/la:A da bi bili u prvom šeširu moramo biti prvi u svojoj grupi? I ako je tako da li je to 100% ili?
Svejedno, za ovaj sad žrijeb kvala (što će biti u decembru) za idući Euro se gleda konkretno sadašnji sastav divizija. Ako bi se plasirali u diviziju A, mogli bi biti nosioci u žrijebu za onaj naredni Euro (2024 što bi trebao biti).MortemHz je napisao/la:Ja ali kad bi osvojili grupu plasirali bi se u ligu A, mislio sam tad kakve šanse imamo?Raonffa je napisao/la:Ne možemo mi biti u prvom šeširu, UEFA je na neki način "zatvorila" to sve na nivo ovih divizija, ako si druga divizija (što smo mi u ovom trenutku) možeš maksimalno biti u drugom šeširu, ako si treća divizija onda maksimalno u trećem i tako isto za četvrtu.MortemHz je napisao/la:A da bi bili u prvom šeširu moramo biti prvi u svojoj grupi? I ako je tako da li je to 100% ili?
O ovome ti pričam, to što bi osvojili grupu i plasirali se u diviziju iznad nam ne znači ništa, barem ne za ovaj sad žrijeb.

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Alucard, AmirBvB, ANamelessGhoul, AnelMid, aqarius, bavarian_bk, Beli98, boki86, Confiance, Dontusodmendie, emir79, Fudo, galia95, Goalgetter, HariTz, Hrammm1921, Imamkarbarum, invincible1921, jasmin10, Jegres, Kaunas, KimJongEsmer, kolezeljovac, legendarnadruga, Maestro^^, pama, PeppermintSA, rishovski, ristagrad, SanaBosna, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, SWOT, tuitamo, UtdBiH21, Varijantas8, Venom, VolimBiH96, zastitaIdentiteta, zgembo89 i 256 gostiju.