HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Eagles
Moderator
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la Eagles » 22 jul 2009, 16:20

A dobro i vi možet gluposti valjat svaka vam čast.

Momci su odigrali pošteno,rezultat je previsok s obzirom na stanje na terenu.

Slovan ima nekoliko igrača sa milionskim ugovorima,i proračun od 10-tak mil €.
Dok mi imamo pišljivi milion i po maraka.
U Mostaru su momci dali 120 % od sebe da bi pojedili,a u Bratislavi je za povoljan rezultat trebalo dat 300 %.
Ovi što pričaju da ih je Zrinjski obrukao,vas Zrinjski ne može obrukat jer vas i ne predstavlja.
Danas raja s ponosom nosi dres,ponosnije nego ikad,momci su nam dali nadu za Eu,i hvala im na tome,trebalo je pobjedit jednog Slovana ( slab vam Slovan,jel de ? )
Osim toga za Europu treba imat imat i jakih utakmica u domaćoj ligi,a to nisu utakmice protiv Laktaša,Modriče,Travnika...

Još jednom kažem,Zrinjski nije obrukao,u nekim trenutcima su bili i bolji,samo tako je u sportu,oni su svoje šanse iskoristili,mi svoje nismo i to je to.

Navijački je odrađeno iznad svih mogućnosti i dokaz da Zrinjski raste i da se oko njega skuplja sve više navijača.

Hvala svima koji su vjerovali u nas,ovim paćenicima što se vesele i žugaju,ništa drugo i ne znate,balvani jedni,pročitajte malo svoje postove i zapitajte se jeste li normalni!!!

I sretno svim našim predstavnicima u Eu!

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 22 jul 2009, 16:24

@Komunikacija

BABO, BABO, ŠTA JE TO EVROPSKA SRAMOTA?
NE ZNAM SINE, PITAJ ONE S DESNE STRANE. U TRI GODINE PREKO 30 GOLOVA (U MREŽI)

Posto si bio raspolozen i razbacivo se vicevima o evrophi i LP evo ti jedan svjez od sinoc. Pozzzzzzzzzz :mrgreen:

I DA NISAM NAVIJO ZA SVINJSKI DRAGO MI JE STO STE ISPALI

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 22 jul 2009, 16:46

pitanje za eagles
ti si pretpostavljam bh hrvat i ako ti kao bh hrvat želiš sarajevu i slaviji sreću svaka ti čast
a što se zrinskog tiče ja bih navijao za zrinski samo da nema hrvatskih zastava i da se ne navija protiv bosne a isto tako i na drugim terenim pa BiH vam je jedina nada isto ko i nama evo gledam hrvatske sajtove ništa o hrvatskom zrinskom ma boli njih ba **** za sve iz bosne pa i za hrvate

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 22 jul 2009, 17:03

fk zeljeznicar je napisao/la:pitanje za eagles
ti si pretpostavljam bh hrvat i ako ti kao bh hrvat želiš sarajevu i slaviji sreću svaka ti čast
a što se zrinskog tiče ja bih navijao za zrinski samo da nema hrvatskih zastava i da se ne navija protiv bosne a isto tako i na drugim terenim pa BiH vam je jedina nada isto ko i nama evo gledam hrvatske sajtove ništa o hrvatskom zrinskom ma boli njih ba **** za sve iz bosne pa i za hrvate
Pa evo ti odgovora : Zrinjski ne predstavlja republiku Hr nego Hrvate Bosne i Hercegovine.
To nisu zastave Hrvatske nego zastave Herceg-Bosne tj. hrvatskog naroda,i ne vidim zašto bi ikom smetale.
I ne navijamo mi protiv BiH,ovde se navija za HR.
A što se tiče reprezentacije BiH,ne navija se isključivo zato što repka predstavlja daytonsku BiH,kada bi bilo troentitensko uređenje države siguran sam da bi velika većina počela navijat za BiH,naravno nikad je nebi stavili ispred Hrvatske,ali bi se i za BiH navijalo.
A u Hrvatskoj nas možda nema u medijima,ali narod simpatiše Zrinjski.Dosta Hrvata u RH pored svog kluba navija i za Zrinjski.

Ovo je već sfera politike,ja sam samo odgovorio čovjeku i pojasnijo stvari vezane za mjesto gdje živim,ramišljanje naroda i sitaciju.Ne mora značit i da je točno,tako mi se čini a jesam li u pravu ili ne,ili smeta li nekom ili ne, to je druga priča.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 22 jul 2009, 17:05

steta, sto mostarci ispadose , sve su prilike da dva ispadaju a dva prolaze, i to je dosta nakon zrijeba kako su neki prognozirali

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 22 jul 2009, 17:16

još samo ovo za eagles
ti kažeš ne navija se protiv bosne pa zadnju utakmicu zrinskog koju sam gledo je bila protiv slobode kup i cijeli stadion zviždi na himnu vaše zemlje, a zastave nisu samo herceg-bosne nego baš hrvatske
a što se tiče politike sam vaš "predsjednik" mesić kaže okrenite se sarajevu a ne zagrebu i vjeruj mi da vas raja iz hrvatske ne gotivi ni sekundu više od nas jer imam puno jarana iz splita

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 22 jul 2009, 17:19

Ovaj rezultat nije mjerilo igre Zrinjskog , ali stacemo sta je tu je :D

I stvarno nemogu da razumijem ljude koji mrze klub , koji prestavlja njihovu zemlju u evropi !

Nadam se da ce Siroki , Sarajevo i Slavija pokazati evropi da u nasem fudbalu postoji jos nade !!!

I jos jednom cestitke ultrasima na sinocnjem korektnom navijanju u sladu s evropskim pravilima !!!

pozz iz Sarajeva !!!
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 22 jul 2009, 17:22

jel ovo u vitezu :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jul 2009, 17:26

fk zeljeznicar je napisao/la:još samo ovo za eagles
ti kažeš ne navija se protiv bosne pa zadnju utakmicu zrinskog koju sam gledo je bila protiv slobode kup i cijeli stadion zviždi na himnu vaše zemlje, a zastave nisu samo herceg-bosne nego baš hrvatske
a što se tiče politike sam vaš "predsjednik" mesić kaže okrenite se sarajevu a ne zagrebu i vjeruj mi da vas raja iz hrvatske ne gotivi ni sekundu više od nas jer imam puno jarana iz splita

Potpuno se slažem sa ovim postom , ne valja ti samo ta zadnja rečenica jer nemaš toliko raje iz Splita koji ne simpatišu Zrinjski, pa jbt Split je velik grad.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 22 jul 2009, 17:32

kada smo vec kod zastava, na bh stadionima su se neke mogle vidjeti od kojih većina bh gradjane ne znaju ni kojoj zemlji te dotične pripadaju

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 22 jul 2009, 17:35

19TM87 je napisao/la:

jel ovo u vitezu :D

Jeste.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 22 jul 2009, 17:40

za RZ88 nisam rekao da ne simpatišu zrinski nego koliko zrinski toliko i nas kad kažem nas mislim na sarajlije uostalom procitaj eboga ti

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 22 jul 2009, 18:36

za fk zeljeznicar

Pa rekao sam ti,Ultrasi kao i vecina BH Hrvata nema ništa protiv BiH kao BiH,nego su nezadovoljni ustrojem države.
Na stadionu prevladavaju zastave HB,doduše nađe se nekad i pokoja RH,ali Bože moj,šta tu ima loše.
A to za Split,znam da nas dosta raje gotivi,doduše to je dosta relativan pojam i sve se svodi na individualnost.
I prestanimo o ovakim stvarima,nadam se da sam ti odgovorio na neka pitanja,ali ovo nije politički forum nego sportski i neka takav i ostane.

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 22 jul 2009, 22:09

Sta me briga gotive li me hrvati iz hrvatske,cinjenica je da su nas **** i to je to,danas Hercegovci sve manje idu u Split na utakmice gledat Hajduka sto je nekad bilo normalno jer vecina hrvata nije zeljela nametnuti Velez,danas ljudi imaju svoj klub,klub s kojim se jedan narod pa i regija hercegovina poistovjecuje polako,posao mi je da svakodnevno obilazim gradove hercegovine i covjeku bude drago kad ode u citluk,posusje ,neum i ugleda mlade momke u plemickom dresu ,neka nama hercegovcima Zrinjskog ,nadajmo se samo da ce regija to prepoznat i ulagati sto vise u njega jer ruku na srce Zrinjski je postao simbol Hercegovaca i bh hrvata!
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 22 jul 2009, 22:41

Ima li naznaka jos kakvom pojacanju za ovu godinu?!misljenja sam da nam treba jedan OKOPRCAN stoper umjesto Make koji je stvarno prespor!

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 22 jul 2009, 23:44

Nakon što sam se naspavao samo da kažem
DA SMO MI ULTRASI NAPRAVILI KORTEO KROZ BRATISLAVU OD NAŠEG HOSTELA DO STADIONA...
Slovaci gledaju,hahaha nije im jasno odakle nas toliko gore,izlaze na balkone zgrada,prelaze na drugu stranu ceste,i odmah nakon naših deset minuta kortea drotova sa svih strana...Specijalaca,kerova,a o njihovom sekjuritiu da ne govorim...Kakve palice oni nose duplo veće nego kod naših drotova,ljudi nose i ono sranje neznam kako se zove za elektro šok...Sve nekakve mrge nabildane ...Ma gorilo u svakom pogledu...I lijepo je bilo vidjeti njihovu navijačku tribinu ,oko 7000 ljudi i svi u isti glas cijelu utakmicu,alo baš svi navijaju...Svaka im čast za to...
Što se tiće igre nakon što smo laički kao plod naših grešaka primili ekspresno dva gola,otvorili smo se i imali tri mrtve prigode(Zadro),ali nema se sreće i lopta neće u gol i to je to.Drugo poluvrijeme lagano su nam prepustili sredinu,a oni iz naših grešaka i preko prebrzih krila pravili kontre.Dali su treći gol,hahahaha poklon našeg golmana i što da kažem još u zadnjoj minuti ljudi igraju kao da je prva minuta i daju gol...Rezultat u odnosu na igru nerealan,ali sve njihovo osim jedne stative je ušlo u gol,a naše sve u onom njihovom golmanu završilo...I za kraj samo da kažem da su naši igrači ispračeni jednim velikim aplauzom sa utakmice,i to je samo dokaz da nije baš lagano dobivena(možda neko misli kad vidi rezultat)utakmica.Nadam se da će se i nama jednom osmijehnuti sreća,ali sad lagano svi u Gradačac i po tri boda...
I za kraj da kažem samo uživajte što je ZRINJSKI izgubio...Uzećemo mi titulu i ove godine...

IDEMO PO NOVE POBJEDE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jul 2009, 23:50

Nadam se da će uskoro biti jedan video.

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 22 jul 2009, 23:57

Rz88 je napisao/la:Nadam se da će uskoro biti jedan video.
Nigdje ne mozes naci izvjestaj sa utakmice!!! :o
fuck!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jul 2009, 00:02

Heh, volio bih pogledati jedan video, nema nigdje izvještaja ali jbg nema veze.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 23 jul 2009, 00:05

Rz88 je napisao/la:Heh, volio bih pogledati jedan video, nema nigdje izvještaja ali jbg nema veze.
Bit će videa malo kasnije,strpite se ;)

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.