Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dobar si, ne mozes da pobedit, ti tuci. Palanacki mentalitet. Dobro je da je tebi drago, zaista sam srecan zbog tebe.Sissoko je napisao/la:Jao kako mi je drago sto onaj Grk popi bokser.Pa ovo je jedan od najljepsih trenutaka od kad pratim reprezentaciju.![]()
Ako mu se da zajebavati i dolaziti na rocista, ali sumnjam. Uz to nase pravosudje kad pogledas, ko ce se zayebavati sa prevodjenjem na francuski i grcki. Izbijanje zuba, cupanje kose i masnice se nekategorisu kao teske tjelesne ozljede. Ovo se komotno moze porediti sa tucom u hokeju, gdje ima bruka pogubljenih zuba.esprit24 je napisao/la: Kakav prekrsaj, ovo je care krvicna, msm da moze ici "nanosenje teske tjelesne ozlijede" a grk bi mogo fasovat neki prekrsaj. A i posle toga Grk moze privatno tuziti Francuza..
Gdje si bio za vrijeme drugog poluvremena? Moglo je biti 0-2, da grci nisu bili smotani u zavrsnici.FoSte95 je napisao/la:Meša sinoć upotpunosti podbacio sa taktikom. Odbrana je dobra bila, nismo grcima dali prići ali ofanzivno je to vrlo loše bilo
To u zadnjih 15 min više je bilo zbog nervoze i nekakvih pokušaja prema naprijed. Mislim na prvo poluvrijeme i jedno 30 min drugog dok smo bili mirnisamoposmatram je napisao/la:Gdje si bio za vrijeme drugog poluvremena? Moglo je biti 0-2, da grci nisu bili smotani u zavrsnici.FoSte95 je napisao/la:Meša sinoć upotpunosti podbacio sa taktikom. Odbrana je dobra bila, nismo grcima dali prići ali ofanzivno je to vrlo loše bilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.