Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

ZagorTeNej
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la ZagorTeNej » 25 nov 2009, 20:05

SRECKO KATANEC

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 25 nov 2009, 20:06

Ne nasjedajte na medijse spekulacije i folove. Posebno kad je Ciro u pitanju koji je u stanju da za pet minuta povuce sve sto je rekao i kaze da on tako nesto nikad nije ni pomislio a ne rekao. Dosta toga zavisi kako ce se odigrati stvari oko Usketa (presuda) i oko ovog namijestanja utakica. Po statutu Usketa smjenjuje izvrsni odbor a tamo opet sjede ljudi od kojih su neki u talu s Usketom. Sa druge strane ako se klupko odmota oko namijestanja tekmi morat ce se neki klubovi izbaciti iz lige jer ce biti suspendovani od UEFA-e i UEFA ce traziti takve kazne u zamjenu da ne kazne savez. Eh sad isti ti clanovi izvrsnog odbora su u vecini slucajeva i najuticajniji likovi u klubovima. Kad krene istraga po klubovima i njih ce pretresati i isplivat ce dosta toga sto bi moglo dovesti da pola glava koje sjede na raznim funkcijama u savezu bude suspendovano od UEFA-e, i da zavrse u zatvoru. Sve u svemu oni su se o svom jadu zabavili i ko ce biti selektor kad krenu kvalifikacije u Septembru iduce godine im nije ni na kraj pameti.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 25 nov 2009, 20:13

badboy je napisao/la:Ne nasjedajte na medijse spekulacije i folove. Posebno kad je Ciro u pitanju koji je u stanju da za pet minuta povuce sve sto je rekao i kaze da on tako nesto nikad nije ni pomislio a ne rekao. Dosta toga zavisi kako ce se odigrati stvari oko Usketa (presuda) i oko ovog namijestanja utakica. Po statutu Usketa smjenjuje izvrsni odbor a tamo opet sjede ljudi od kojih su neki u talu s Usketom. Sa druge strane ako se klupko odmota oko namijestanja tekmi morat ce se neki klubovi izbaciti iz lige jer ce biti suspendovani od UEFA-e i UEFA ce traziti takve kazne u zamjenu da ne kazne savez. Eh sad isti ti clanovi izvrsnog odbora su u vecini slucajeva i najuticajniji likovi u klubovima. Kad krene istraga po klubovima i njih ce pretresati i isplivat ce dosta toga sto bi moglo dovesti da pola glava koje sjede na raznim funkcijama u savezu bude suspendovano od UEFA-e, i da zavrse u zatvoru. Sve u svemu oni su se o svom jadu zabavili i ko ce biti selektor kad krenu kvalifikacije u Septembru iduce godine im nije ni na kraj pameti.
Stvarno za nas savez i premijer ligu i sva desavanja "Meksicka sapunica" bi bila premala da sve ovo stane!!!! sta se dogada!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 25 nov 2009, 20:28

aaaaa **** mater svoju ciro netrebas nam, jos samo savez da ode i mi smo prvaci

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 nov 2009, 20:30

vedo & sejo je napisao/la:aaaaa **** mater svoju ciro netrebas nam, jos samo savez da ode i mi smo prvaci
:lol: :mrgreen:,,samo,, :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 25 nov 2009, 20:34

Ipak bi ono da ćiru prozovu **** nakon što ode sa mjesta trenerske pozicije...

ĆIRO ****

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 25 nov 2009, 20:36

umjesto cire dolazi cico kranjacar
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

BH FOREWER
Kontakt:

Post Postao/la BH FOREWER » 25 nov 2009, 20:42

pokupio je oko 100000 € i podvija rep,ne zaboravimo da je upravo on kao selektor Hrvatske rekao uoći utakmice sa Ljiljanima "Napit ću im se krvi Bosanske" ili za njih sam samo "skijaš" eh i ja bi bio medio da dobijem 100000 € ali hvala mu za ovu disciplinu u repki koja do sada nije bila; nema veze,odradio je svoj posao,mada mislim da je najbolji izbor za mjesto selektora Barba ili Musemić,to su ljudi kod kojih nema pardona prema igraćima koji nemaju agresivnosti u sebi . . .

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 25 nov 2009, 20:49

ovo sam slušao danas na zag radiu šta reći ovaj tekst isti ?Ja mu vijerujem dosta toga poznavajući ga neće on u medijima tako bezveze zeleno o problemu govorit preozboljna situacija,čekam reći???
Razočaran je bio,teško govorio i na kraju reko...došo sam s srcem , a ispao po medijima največi kriminalac pokro im lovu.
Ja mu vijerujem dosta toga poznavajući ga neće on u medijima tako bezveze zeleno o problemu govorit preozboljna situacija,čekam sad izjave Spahe kapetana pa da vidimo , šta se dešavalo saznat ćemo!!!!
Sramota da tako ocijenjujemo jer je to stav ljudi BHF-a Ćiro ped...za mene MAJSTOR i LEGENDA!!!!!!!!!
HVALA MU ZA SVE!
Fi hajati.
GO Bosno.

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 25 nov 2009, 20:58

trebamo se zahvaliti ciri, sta je ucinio za nas !

Sada se samo pitam ko ce biti novi selektor, nase reprezentacije, ja bih volio da dalje ostaje on ali kako izgleda bice tesko. Novi selektor ce trebati poceti sa svojim novim konceptom, veliki plus je sto preuzima jaku dobru ekipu, ali trebat ce vremena da se igraci nase repke naviknu na njega, znaci treba se imenovat sto brze novog trenera, da on to ucini sto brze.
Bas je interesantno, ko ce biti novi selektor. Mogo bi biti jedan stranac, poput mathäus-a, ali bi to nebi bilo tako elegantno, zato ipak strancu bi bilo tesko se uklopiti ovdje.
Perfektne kandidate su susic, bazdarevic ili musovic.
Najbolje bi bilo halihodzic, koji bi mogo doci u ljeto. Sta se tice barbareza, to je jos prerano za njega, glavas je opcija. Iz njemacke bi mogli doci ristic ili stepanovi$.
Najbolje bi bilo ipak I.osim, takodzer neki trener od svijetske klase.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 nov 2009, 20:59

Vratite nam "ZELJO DO GROBA" :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 25 nov 2009, 21:04

Hvala ti Ciro za sve. Stize nam peti selektor u zadnje tri godine.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 25 nov 2009, 21:06

Sve u svemu ako i ode Ciro veliko ti hvala,puno smo dobili s njim...Realan treba biti ,nekad smo mi gubili od Estonije i Armenije ,Ciro je to popravio ...Jos jednom Ciro,veliko hvala....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 nov 2009, 21:13

Tip je uradio vise pozitivnog nego negativnog.
Ma koliko njega raja ne gotivila.
Njegova mana je da u datom trenutku ili zavisno od igraca bukvalno nezna da sastavi ekipu sa drugom formacijom.Osim tri stopera dva beka bez krila.
I San Marinci bi to brzo procitali.
Ovo ostalo oduzeti dodati.Nikad nismo u istoriji bili drugi u grupi i nikad u baraazu.
Znaci pomak ma koliko nekome to ne pasalo.
Ako nam dodje kakav priuceni opet smo naebali sa upropastavanjem dobre generacije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 25 nov 2009, 21:19

ahmic je napisao/la:Sve u svemu ako i ode Ciro veliko ti hvala,puno smo dobili s njim...Realan treba biti ,nekad smo mi gubili od Estonije i Armenije ,Ciro je to popravio ...Jos jednom Ciro,veliko hvala....
Hvala ti Ciro sto si bagru ostavio u foteljama
Hvala ti ciro sto si Misketa optuzio za prodaju i tako glupe Bosance ucinio jos glupljim
Hvala ti Ciro sto sina pitas koga staviti da igra
Hvala ti ciro sto i nakon presude branisu Usa
I za kraj hvala ti Ciro sto smo Portugalcima j.ebali majku i sto cemo jos jedno SP gledati na malim ekranima :mrgreen:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 25 nov 2009, 21:25

I Bad Blue Boys-i su znali, i ime su ti dali: CIRO P.EDER.U, CIRO P.EDER.U, CIRO P.EDER.U :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 nov 2009, 21:27

Ciro ostani :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 25 nov 2009, 21:28

Ciro je doveo Begovica, Medunjanina, htjeo je zvati Bilbiju, razgovarao s onim Svicarcima... Sad mi recite ko ce to sad raditi?

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 25 nov 2009, 21:30

A @Adinjo da , ali danas žale vratite nam ćiru pjeva se u Maksimiru,a grafita u gradu .
pozz buraze iz zagia ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 25 nov 2009, 21:33

pinoche je napisao/la:
ahmic je napisao/la:Sve u svemu ako i ode Ciro veliko ti hvala,puno smo dobili s njim...Realan treba biti ,nekad smo mi gubili od Estonije i Armenije ,Ciro je to popravio ...Jos jednom Ciro,veliko hvala....
Hvala ti Ciro sto si bagru ostavio u foteljama
Hvala ti ciro sto si Misketa optuzio za prodaju i tako glupe Bosance ucinio jos glupljim
Hvala ti Ciro sto sina pitas koga staviti da igra
Hvala ti ciro sto i nakon presude branisu Usa
I za kraj hvala ti Ciro sto smo Portugalcima j.ebali majku i sto cemo jos jedno SP gledati na malim ekranima :mrgreen:
Tvoj problem je sto sjedis u sobi i pokusavas biti pametan...Gledas lose strane,dobre skoro i ne....Ne branim Ciru ,no hvala mu na relativno dobrim rezultatima...Sto se tice Cirinog sina,tu mu jedino zamjerim ...Nije ga trebao vuci sa sobom,mada mislim da nije uticao na igru..Igrali su najbolji koje smo imali ... "ZA DOBRIM KONJEM SE PRASINA VIJE "

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.