Sada u Sinsheim po 3 boda

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
bistrikboy je napisao/la:3:0 lagana ocekivana pobjeda,Podolski nadnaravan danas,2 asistencije i gol,uz to i asistencija schweini-a,interesantno da smo manje duela dobili od Bayera,ali i da nijedan Bayerov centarsut nije pronasao svoj cilj![]()
Sada u Sinsheim po 3 boda
Haha, treb'o si nam mustuluk uzet. Ipak, sacekajmo da to osvane ovdje: http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuel ... /index.php ,pa cemo se veselitiRz88 je napisao/la:Nevjerovatno!!!
Diego je potpisao za Bayern, samo da se klubovi dogovore jel 25 miliona ili 30 miliona za prelazak, također Luis Van Gaal potpisao dvo-godišnji ugovor. Uskoro će se objavitit to sve sa klubovima. Bio je tajni sastanak između managera Diega i BAyerma i sve je riješeno.
Kao što sam rekao ne vjerujte nikad španskim i talijanskim novinama koji izmišljaju da bi se bolje prodali. Engleski i Njemački su vjerodostojni , naravno Njemački najviše jer ne pišu nikad bez dokaza.
Bild.de![]()
el-fighter je napisao/la:Dobro je napisao Rz88. Div se budi. Bayern polako dolazi na svoje. Odlična igra večeras. Poldi igrao kao lud, dvije asistencije i gol. Treba učiniti sve da ga se zadrži. Čestitke Bayernu na pobjedi. Sada idemo Hoffenheimu po tri boda.
niti ce potpisatiadnan24 je napisao/la:el-fighter je napisao/la:Dobro je napisao Rz88. Div se budi. Bayern polako dolazi na svoje. Odlična igra večeras. Poldi igrao kao lud, dvije asistencije i gol. Treba učiniti sve da ga se zadrži. Čestitke Bayernu na pobjedi. Sada idemo Hoffenheimu po tri boda.
Bayern div?-svakako ne-barem ne u ovoj sezoni...
P.S.Diego nije jos potpisao za Bayern
E **** dijeteel-fighter je napisao/la:Dobro je napisao Rz88. Div se budi. Bayern polako dolazi na svoje. Odlična igra večeras. Poldi igrao kao lud, dvije asistencije i gol. Treba učiniti sve da ga se zadrži. Čestitke Bayernu na pobjedi. Sada idemo Hoffenheimu po tri boda.
Nisam dijete, nego se nisam dobro izrazio. Mislio sam:" Trebalo je učiniti sve da ga se zadrži".geronimo je napisao/la:E **** dijeteel-fighter je napisao/la:Dobro je napisao Rz88. Div se budi. Bayern polako dolazi na svoje. Odlična igra večeras. Poldi igrao kao lud, dvije asistencije i gol. Treba učiniti sve da ga se zadrži. Čestitke Bayernu na pobjedi. Sada idemo Hoffenheimu po tri boda., sta ima uciniti, kad je vec zimus prodat, to je AD AKTA!
Bayern prvo poluvrijeme zalosno los, cak imao srece kod nekih sudijskih odluka.
Drugo, sasvim Ok, jer su brzo dali gol i onda im se otvorila igra.
Ribery najbolji, treba li to ponavljeti. Ostali nisu bili losi, u zavrsnici je komotno moglo pasti bar jos 3-4 gola, steta!
Raduje me povratak Klosea, sada ce biti jako zanimljivo, posto su se i Vukovi probudili.
Rz88 je napisao/la:Jao ljudi, polako, net.gr kopira od goal.com.
Jeste meni smiješni Bild novinari spavaju na Allianz areni znaju šta se dešava i gledajte malo doppelpass i vidite ko gostuje tu uvijek, neko iz Bilda ne tamo nešto gazzete i raje. Kako će biti sve dogovoreno a DIEGIN AGENT JE NJEGOV BABO-OTAC. Kliko ih to ima ccc, samo laganao biti će još malo pa će se otkriti.
Ok, fajteru. Bilo pa proslo, idemo sad traziti bolje igrace.el-fighter je napisao/la:
Nisam dijete, nego se nisam dobro izrazio. Mislio sam:" Trebalo je učiniti sve da ga se zadrži".
Nadam se da neće. Ali znajući njega, ništa nas ne smije iznenaditi. Diego bi nam dobro došao.geronimo je napisao/la:Ok, fajteru. Bilo pa proslo, idemo sad traziti bolje igrace.el-fighter je napisao/la:
Nisam dijete, nego se nisam dobro izrazio. Mislio sam:" Trebalo je učiniti sve da ga se zadrži".![]()
U vezi Diega JOS nista nije rijeseno, nit' ima zvanicnih informacija. Po svemu sudeci tu se vodi velika bitka, nesto slicno kao i sa Van Gaalom.
Nadajmo se da ce Uli izaci kao pobjednik, ili ce ponovo radi par miliona, uprskati sve![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.