Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

PerryFred
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la PerryFred » 16 jul 2016, 15:50

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 00:02, ukupno mijenjano 2 puta.

Federer17

Re: RE: Re: RE: Re: Chat

Post Postao/la Federer17 » 16 jul 2016, 15:50

DANTES je napisao/la: to što neko dobija više od 50 % na izborima ne znači da je dobar ili bilo šta
masama je lako manipuliše, a on to radi odlično. priča im priču koju žele da čuju. sinoć je svojom pozivom na ulice lagano mogao izazvati građanski rat. bio je spreman žrtvovati narod da ostane na vlasti. e to ti dovoljno govori kakav je.
Znaci li napredak Turske u svakom mogucem smislu? Da sada ne nabrajam. Neka i meni Bakir prica kako zelim da cujem, ali neka mi osigura posao kada zavrsim fakultet aBd i svi zadovoljni. Kako ce izbiti gradjanski rat kada su svi za jedno, nisu Turci ludi bolan, oni su spremni ginuti za svoje. Mene pomalo bude strah tog naroda kakvi su, oni bas ne biraju nacine za neke stvari. Pricao sam sa nekoliko njih, i onih koji ne podrzavaju Erdogana, njima je drzava sve, u nekim stvarima (po meni) totalno se ta shvatanja razlikuju od onoga sto islam nalaze.

Puno se lakse narod mogao prikljuciti onima koji su pokrenuli pokret, ako im vec ne odgovara on i njegova politika. Nikoga nije natjerao, svako je svojom voljom izasao.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 jul 2016, 15:54

Formirati istocni blok bez obzira na religije. Samo sto dalje od Zapada.

Komuniste protjerati u Kinu naravno, to je njihova ideoloska Mekka :kmer: :kmer:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 16 jul 2016, 15:55

Vidim mjestani Pala i slicnih metropola na infuziji. Ne brinite, poslat ce Erdogan humanitarnu.

:bih: :tur:
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

RiNo
Kontakt:

Re: RE: Re: Chat

Post Postao/la RiNo » 16 jul 2016, 15:57

Ma trebao je zatraziti azil negdje, a sve one koji su glasali za njega zamoliti da podrze novu vladu. I naravno vojnicima cestitati na fer i korektnoj borbi. Ali eto koliko je zlocest nije tako postupio.

Pa nije teletabis jbt :lol:
slika
Zadnja izmjena: RiNo, dana/u 16 jul 2016, 15:58, ukupno mijenjano 3 puta.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 16 jul 2016, 15:57

Kad imaš podršku naroda, ne može ti ni 700 tenkova, helikoptera ništa

The people got the power, o hey ho :bih:

Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 jul 2016, 15:58

Mi, Bosnjaci, u podrsci prema Erdoganu i Turskoj kao drzavi vide taj neki ideal koji tesko da mozemo ikad ostvariti. Zalosno je to sto sopstvenog predsjednika ili drzavu, bez obzira kakva je, blatimo, a tudje velicamo i okivamo u zvijezde. To Turci nikad ne bi radili, i zato imaju drzavu i predsjednika za kojeg daju su spremni dati zivot, i zato ce im ta drzava uzvratiti pa bilo kako.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 jul 2016, 16:00

Medikament je napisao/la:Vidim mjestani Pala i slicnih metropola na infuziji. Ne brinite, poslat ce Erdogan humanitarnu.

Vidis @federer, ovakvi su jednako bolesni kao ove sto je spomenuo u svom postu. Sve je to jedna bolest.
Nad tobom sunce najljepše sja

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 16 jul 2016, 16:03

pinoglavi je napisao/la:
Medikament je napisao/la:Vidim mjestani Pala i slicnih metropola na infuziji. Ne brinite, poslat ce Erdogan humanitarnu.

Vidis @federer, ovakvi su jednako bolesni kao ove sto je spomenuo u svom postu. Sve je to jedna bolest.
Prc prc
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 jul 2016, 16:04

Medikament je napisao/la: Prc prc
Bas evo ne znam sta cu sa sebe :lol:
Boli me jarane qurac i za Erdogana i za onog Gullena ili kako vec, za kojeg sam tek sinoc cuo. Al' ne kontate to vi zadojeni

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 16 jul 2016, 16:06

pinoglavi je napisao/la:
Medikament je napisao/la: Prc prc
Bas evo ne znam sta cu sa sebe :lol:
Boli me jarane qurac i za Erdogana i za onog Gullena ili kako vec, za kojeg sam tek sinoc cuo. Al' ne kontate to vi zadojeni
Nije Erdogan zaduzen da tebi bude bolje ni gore. Niti je Bakir ni Dodik. A ni ja. Vozdra.
sloboda72 je napisao/la:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 jul 2016, 16:07

Ybte nešto i ovdje puca, nadilijeće, uglavnom dosta čudno :shock:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 16 jul 2016, 16:08

pinoglavi je napisao/la: Nije istina. Za mene je jednako bolesno staviti Erdogana na profilnu kao sto je bolesno pisati takve neke komentare mrznje protiv Erdogana. A otprilike je u istoj mjeri to dvoje.
Eto sad ce opet Bajram pa ce Erdogan ponovo na bosanskom cestitati. Vrh, idemo ga svi na profilne.
To da li je bolesno, tvoje misljenje, moje nije, ali se ne prica o tome. Kako je isto kada nekoga podrzavas iz bilo kojih razloga (kao ja evo Tursku) i kada nekoga vrijedjas i iskazujes mrznju bez potrebe, kada se tebe ne tice?

Neka cestita, treba ga poistovjecivati sa onima koji podmuklo hoce propast ovoj drzavi?

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 16 jul 2016, 16:11

Federer17 je napisao/la:
DANTES je napisao/la: to što neko dobija više od 50 % na izborima ne znači da je dobar ili bilo šta
masama je lako manipuliše, a on to radi odlično. priča im priču koju žele da čuju. sinoć je svojom pozivom na ulice lagano mogao izazvati građanski rat. bio je spreman žrtvovati narod da ostane na vlasti. e to ti dovoljno govori kakav je.
Znaci li napredak Turske u svakom mogucem smislu? Da sada ne nabrajam. Neka i meni Bakir prica kako zelim da cujem, ali neka mi osigura posao kada zavrsim fakultet aBd i svi zadovoljni. Kako ce izbiti gradjanski rat kada su svi za jedno, nisu Turci ludi bolan, oni su spremni ginuti za svoje. Mene pomalo bude strah tog naroda kakvi su, oni bas ne biraju nacine za neke stvari. Pricao sam sa nekoliko njih, i onih koji ne podrzavaju Erdogana, njima je drzava sve, u nekim stvarima (po meni) totalno se ta shvatanja razlikuju od onoga sto islam nalaze.

Puno se lakse narod mogao prikljuciti onima koji su pokrenuli pokret, ako im vec ne odgovara on i njegova politika. Nikoga nije natjerao, svako je svojom voljom izasao.
Pa logično da ti država mora biti sve. Zbog toga mi selefije nikad neće biti korisni članovi našeg društva jer je njima sve drugo važnije od države. Mi smo narod koji je možda i najviše puta mijenjao religiju, ali Bosna je uvijek ostajala.

Turcima, Amerima, Rusima, Poljacima... je država prva pa onda sve religije i ideologije. Vjerujem da je sinoć među ljudima koji su izašli na ulice bilo i onih koji nisu glasali za Erdogana. Lideri svih opozicionih partija su prepoznali koliko je ovo opasno za Tursku i stali uz vladu, iako bi da su podržali puč on imao veće šanse da uspije iz čega bi oni politički profitirali. Zapadni Evropljani su nekada držali do države, ali prevelika tolerancija prema svemu stranom ih je dovela u lošu situaciju danas.

Ono što ne volim kod našeg naroda, ali takvi su jer su nam i lideri takvi je što se previše vežu za Erdogana i AKP. On na sljedećim izborima može izgubiti i šta onda, da mi prekinemo sve odnose s Turskom? Isti takav podanički odnos imaju Srbi prema Putinu. Sindrom malih nacija bez pravog lidera pa smo veći Turci/Rusi od Turaka/Rusa.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 jul 2016, 16:12

Federer17 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la: Nije istina. Za mene je jednako bolesno staviti Erdogana na profilnu kao sto je bolesno pisati takve neke komentare mrznje protiv Erdogana. A otprilike je u istoj mjeri to dvoje.
Eto sad ce opet Bajram pa ce Erdogan ponovo na bosanskom cestitati. Vrh, idemo ga svi na profilne.
To da li je bolesno, tvoje misljenje, moje nije, ali se ne prica o tome. Kako je isto kada nekoga podrzavas iz bilo kojih razloga (kao ja evo Tursku) i kada nekoga vrijedjas i iskazujes mrznju bez potrebe, kada se tebe ne tice?

Neka cestita, treba ga poistovjecivati sa onima koji podmuklo hoce propast ovoj drzavi?
Pa poistovjecivati se sa Turskom i pisati mjestani Pala na infuziji je jednako bolesno kao i mjestani Pala koji su na infuziji. Uredu je stati na jednu stranu, bilo to Erdogan ili protiv Erdogana, ali toliko srcano stati na jednu stranu i prozivati one koji ne dijele misljenje oko politicke situacije u Turskoj je bolesno. PA HALO DIJELE SE SLIKE NA FB "SULTANE BOSNJACI SU TI NA RASPOLAGANJU", JEL TO NIJE BOLESNO?
I kako to da Bosnjaci znaju ko je dobar za Tursku a 20 i kusur godina biramo ljude koji nam unistavaju drzavu?

@medikamet ajde zastavu Turske u ruke i na ulicu
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 16 jul 2016, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 16 jul 2016, 16:17

pinoglavi je napisao/la:
Federer17 je napisao/la:

Pa poistovjecivati se sa Turskom i pisati mjestani Pala na infuziji je jednako bolesno kao i mjestani Pala koji su na infuziji. Uredu je stati na jednu stranu, bilo to Erdogan ili protiv Erdogana, ali toliko srcano stati na jednu stranu i prozivati one koji ne dijele misljenje oko politicke situacije u Turskoj je bolesno.
I kako to da Bosnjaci znaju ko je dobar za Tursku a 20 i kusur godina biramo ljude koji nam unistavaju drzavu?

@medikamet ajde zastavu Turske u ruke i na ulicu
Bio sam sinoc. Super bilo.
sloboda72 je napisao/la:

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 16 jul 2016, 16:17

Unofficialpage je napisao/la:Ybte nešto i ovdje puca, nadilijeće, uglavnom dosta čudno :shock:
Gdje ba?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 jul 2016, 16:18

Jbt s kim ja dijelim zrak :lol:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 16 jul 2016, 16:23

Bosniacum Lilium je napisao/la:Formirati istocni blok bez obzira na religije. Samo sto dalje od Zapada.

Komuniste protjerati u Kinu naravno, to je njihova ideoloska Mekka :kmer: :kmer:
utopija.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 jul 2016, 16:24

Tako je @Kawhi. Trebamo ostati zajedno bez obzira na religiju. To su sinoc uradili Turci. Njima je drzava iznad svega.

Joj sto vas ovaj neki novi farmaceut šamara :rol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 61 gost.