Najmanje što mogu uraditi je da se stide.TheIvicnjak je napisao/la: ↑07 apr 2020, 08:47Jest, jest.
Jedina razlika je, sto se PRVI stide a DRUGI ponose nekim/pomenutim likovima![]()
Dok njihovi sugrađani ginu oni otišli da papi ližu dupe.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Najmanje što mogu uraditi je da se stide.TheIvicnjak je napisao/la: ↑07 apr 2020, 08:47Jest, jest.
Jedina razlika je, sto se PRVI stide a DRUGI ponose nekim/pomenutim likovima![]()
"Od vas i sličnih"? Kojih? Gdje si, umobolniče snobistički, našao ikakvu vezu između pitara i četnika? Ne znaš ti ni 5 % od Drugog svjetskog rata pa nadalje i onoga šta je bio zadatak upravo tih četnika. Da znaš, nikad ti ne bi palo na pamet da povezuješ nepovezano. Takve poput tebe odgaja tribina. Jadan ti sam sa sobom u toj nesreći.
Gdje si High, majka te u bureku našla!Giljotina je napisao/la: ↑07 apr 2020, 13:52"Od vas i sličnih"? Kojih? Gdje si, umobolniče snobistički, našao ikakvu vezu između pitara i četnika? Ne znaš ti ni 5 % od Drugog svjetskog rata pa nadalje i onoga šta je bio zadatak upravo tih četnika. Da znaš, nikad ti ne bi palo na pamet da povezuješ nepovezano. Takve poput tebe odgaja tribina. Jadan ti sam sa sobom u toj nesreći.
Prešao Bleiburg.MMM je napisao/la: ↑07 apr 2020, 14:35Gdje si High, majka te u bureku našla!Giljotina je napisao/la: ↑07 apr 2020, 13:52"Od vas i sličnih"? Kojih? Gdje si, umobolniče snobistički, našao ikakvu vezu između pitara i četnika? Ne znaš ti ni 5 % od Drugog svjetskog rata pa nadalje i onoga šta je bio zadatak upravo tih četnika. Da znaš, nikad ti ne bi palo na pamet da povezuješ nepovezano. Takve poput tebe odgaja tribina. Jadan ti sam sa sobom u toj nesreći.
Da ti idem dedinim stopama?Giljotina je napisao/la: ↑07 apr 2020, 15:14Prešao Bleiburg.MMM je napisao/la: ↑07 apr 2020, 14:35Gdje si High, majka te u bureku našla!Giljotina je napisao/la: ↑07 apr 2020, 13:52
"Od vas i sličnih"? Kojih? Gdje si, umobolniče snobistički, našao ikakvu vezu između pitara i četnika? Ne znaš ti ni 5 % od Drugog svjetskog rata pa nadalje i onoga šta je bio zadatak upravo tih četnika. Da znaš, nikad ti ne bi palo na pamet da povezuješ nepovezano. Takve poput tebe odgaja tribina. Jadan ti sam sa sobom u toj nesreći.![]()
Zato znam, vaško, 95% od 92-e pa na ovamo.Giljotina je napisao/la: ↑07 apr 2020, 13:52"Od vas i sličnih"? Kojih? Gdje si, umobolniče snobistički, našao ikakvu vezu između pitara i četnika? Ne znaš ti ni 5 % od Drugog svjetskog rata pa nadalje i onoga šta je bio zadatak upravo tih četnika. Da znaš, nikad ti ne bi palo na pamet da povezuješ nepovezano. Takve poput tebe odgaja tribina. Jadan ti sam sa sobom u toj nesreći.
Ruke peri redovno, okupaj se koji put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.