FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 25 jan 2016, 21:50

Kako nema niko od ovih novinara da pita ovog Aleksandrova hoće li dolaziti ili neće
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 25 jan 2016, 21:59

Cujem danas da je Slavija trenirala u nasem kampu. Istinitost ove info nisam provjeravao. Ako je istina...vrlo los potez uprave. Ako je istina..platili su naravno ali nije sve ni u lovi.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 25 jan 2016, 22:02

svetastrana je napisao/la:Cujem danas da je Slavija trenirala u nasem kampu. Istinitost ove info nisam provjeravao. Ako je istina...vrlo los potez uprave. Ako je istina..platili su naravno ali nije sve ni u lovi.
sta fali?Sve selekcije su van grada na pripremama.Jesu li na umjetnoj ili prava trava?

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 jan 2016, 22:11

imali su samo utakmicu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Haase
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Haase » 25 jan 2016, 22:12

Majkl je napisao/la:
Anex je napisao/la:Ima li vise tih pojacanja da mozemo o necemu normalno pisati majka mu stara
Nadamo se tom Aleksandrovu i još jednom i možda Muharemovicu ili Saidu.
Nema ništa od Aleksandrova, od navedenih moguće je samo da potpiše Muharemović ali i tu se odužilo sa pregovorima.
(aka. simon )

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 25 jan 2016, 22:16

svetastrana je napisao/la:Cujem danas da je Slavija trenirala u nasem kampu. Istinitost ove info nisam provjeravao. Ako je istina...vrlo los potez uprave. Ako je istina..platili su naravno ali nije sve ni u lovi.
E pa vidiš, za razliku od tebe, ja smatram da je to vrlo dobar potez, s tim da se apsolutno slažem da nije sve u lovi.
Pa ti dumaj zašto ja tako mislim...
F.K.SARAJEVO

19FKS46
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 25 jan 2016, 22:19

Haase je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
Anex je napisao/la:Ima li vise tih pojacanja da mozemo o necemu normalno pisati majka mu stara
Nadamo se tom Aleksandrovu i još jednom i možda Muharemovicu ili Saidu.
Nema ništa od Aleksandrova, od navedenih moguće je samo da potpiše Muharemović ali i tu se odužilo sa pregovorima.
Sta je problem pa se oduzilo?

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 25 jan 2016, 22:21

Budući da se zna ko mu je menadžer, nije ni čudo sto se odužilo... Jos samo da mesara vrate u upravu i bicemo najjači..
IDEMO PONOVO!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jan 2016, 22:51

Suma sumarum za sada iz mog ugla,nasa situacija je ko bingo il te ima il te nema.Ako se Brazilci pokazu u pravom svjetlu na konju smo,ako ne eh onda smo ga jarane popusili tom istom konju debelo.

Cudno mi je mnogo stvari za sada vezano za kadar i sve,al eto necu pred rudu.Nek teren pokaze ko je upravu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 25 jan 2016, 23:04

zna li neko ko je manager ovim brazilcima?mozhda je isti k'o i tom kramaru?pa nam daju brazilci pod uslovom da utope kramara npr,to se nekada tako radi,ili nam obechaju da che prodati krleta,benku ili tjn pod uslovom da nam utope nekog igracha tipa kramara

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 25 jan 2016, 23:04

nukleusmember je napisao/la:zna li neko ko je manager ovim brazilcima?mozhda je isti k'o i tom kramaru?pa nam daju brazilce pod uslovom da utope kramara npr,to se nekada tako radi,ili nam obechaju da che prodati krleta,benku ili tjn pod uslovom da nam utope nekog igracha tipa kramara

VVVBK

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jan 2016, 23:11

nukleusmember je napisao/la:zna li neko ko je manager ovim brazilcima?mozhda je isti k'o i tom kramaru?pa nam daju brazilci pod uslovom da utope kramara npr,to se nekada tako radi,ili nam obechaju da che prodati krleta,benku ili tjn pod uslovom da nam utope nekog igracha tipa kramara

VVVBK

Nije isti, Osmanovic, Kramar i Simeunovic imaju istog a brazilci nemaju dodira sa njima
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 25 jan 2016, 23:18

MortemHz je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:zna li neko ko je manager ovim brazilcima?mozhda je isti k'o i tom kramaru?pa nam daju brazilci pod uslovom da utope kramara npr,to se nekada tako radi,ili nam obechaju da che prodati krleta,benku ili tjn pod uslovom da nam utope nekog igracha tipa kramara

VVVBK

Nije isti, Osmanovic, Kramar i Simeunovic imaju istog a brazilci nemaju dodira sa njima

e jbg a,onda ova teorija pada u vodu

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 25 jan 2016, 23:23

saideeeeeeeeee

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 25 jan 2016, 23:45

Sarajlijica1946 je napisao/la:
sta fali?Sve selekcije su van grada na pripremama.Jesu li na umjetnoj ili prava trava?
Na umjetnoj samo treniramo, jer on jedini i očišćen u kampu, a nama samo umjetna i treba za sada.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 jan 2016, 23:52

Pappy je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
Na umjetnoj samo treniramo, jer on jedini i očišćen u kampu, a nama samo umjetna i treba za sada.
A predpostavljam da to nije džaba?
Sabrine mi moje!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 25 jan 2016, 23:54

BosnianKingdom je napisao/la:
Pappy je napisao/la:
A predpostavljam da to nije džaba?[/quote]
Jok. To je svakako jeftinija varijanta nego da idemo dva puta na more. Mir, tišina, a kod kuće.

Iskren da budem, ja da sam na mjestu Sarajeva napravio bih neke sobe ondje, i nikada ne bih prvu fazu više radio u Međugorju, već bi igrači ondje bili u nekom karantinu i trenirali. Eventualno jedan dva dana u 10 da odu kod svojih.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 jan 2016, 23:57

Možda malo hladnije i možda je zaleđena podloga nego dole na jugu,ali vjerovatno su dobri uslovi...
Sabrine mi moje!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 26 jan 2016, 00:04

pa ja koliko znam kad se kamp zavrsi trebalo bi da imaju neke prostorije tu, sad vidjecemo kako ce ispasti sve
Pyro is not a crime !

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 jan 2016, 00:28

"Svi koji su bili na stadionu vidjeli su jednu klasičnu otimačinu kakvu mi nismo vidjeli u zadnjih 20 godina. Zajedničkim snagama sudijska trojka potpomognuta upravom Sarajeva gledala je kako će oteti bodove. Prvi gol su postigli iz ofsajda. Ove sudije za sva vremena mogu zaboraviti Lukavicu, zabranjen im je dolazak", rekao je Šavija.

Zbog ove izjave da napravimo 44 kampa po cijeloj Bosni i Hercegovini, Slavija ne smije, ne treba, ne može ući, ma šta ući, prići na 1000 metara od kampa a ne trenirati u njemu. Da plate 2 miliona eura za jedan trening.

Da ne govorim o divljanju na stadionu njihovom, nekoliko naših momaka jedva živi izašli. Stvarno nemate ni malo skrupula, dopuštajući to i pod bilo kojom cijenom.

Svaka čast odgovornim za to. Jébo vas i Slavija i Šavija.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.