Crnadak pogledao Zamalo tvoj i odlučio se za posjetu Kubimadridist je napisao/la: Al najvise me nasmija vijest da je ministar vanjskih poslova BiH otisao u posjetu Kubi![]()
Jedan od kljuceva je imati dobre odnose sa Kubom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Crnadak pogledao Zamalo tvoj i odlučio se za posjetu Kubimadridist je napisao/la: Al najvise me nasmija vijest da je ministar vanjskih poslova BiH otisao u posjetu Kubi![]()
Jedan od kljuceva je imati dobre odnose sa Kubom
Financijski izvjestaj i capex plan investicija kao dokaz, ili lazes.Saurman je napisao/la:CIA je opet umješala svoje prste i pokušala izvesti scenario Sirija,Libija,Egipat,Tunis samo što Turska nije mačiji kašalj nego jedna velesila pa su ugušili ove ISIL-ovce za čas.Sad ih treba sve povješati da im više ne padne na pamet nešto slično.
Tako je.RiNo je napisao/la:Neki se jos tjese da je ovo Erdogan iscenirao![]()
Ne moze mu niko nista dok ima vecinsku podrsku naroda
Ingram je napisao/la:Dantes, predstavnik nebeskog naroda zna da je ovo Erdogan sam izveo.![]()
![]()
rob do bagro je napisao/la:Ingram je napisao/la:Dantes, predstavnik nebeskog naroda zna da je ovo Erdogan sam izveo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ingram je napisao/la:Dantes, predstavnik nebeskog naroda zna da je ovo Erdogan sam izveo.![]()
![]()
Bravo hahaMouse je napisao/la:Polozio sam vozacki
'dje je prvi tour, Nica, Istanbul?Mouse je napisao/la:Polozio sam vozacki
Too braca, samo polako. Meni komisija sad govori brze brze al ja po svom i bez greske. Bolje sporo vozat nego ne propustit pjesaka...BelminM23 je napisao/la:Bravo hahaMouse je napisao/la:Polozio sam vozacki
I ja sam sada počeo fino voziti
BriselGefufna je napisao/la:'dje je prvi tour, Nica, Istanbul?Mouse je napisao/la:Polozio sam vozacki
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.