FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pinoglavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pinoglavi » 04 jul 2014, 00:33

Šteta,nadam se da prolazite u naredni krug.Jest da ovo nije ni sjena Želje od prije par godina.Držte se englezi :bih:
Nad tobom sunce najljepše sja

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 04 jul 2014, 00:37

Rezultatom sam razocaran. ali eto neko je opravdanje da smo imali puno sansi, ali lopta nije htjela u go, nismo imali srece. Ali igra, igra je skroz drukcija od one na koju smo navikli, nema sredine uopste, forsiraju se igraci po stranama i to uglavnom dugim loptama po principu izbij-nabija, nismo stvorili ni jednu akciju i to me brine vise nego rezultat, i od Turkovica sam puno vise ocekivao.
FKŽ !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 jul 2014, 00:38

Sad se evo vratih sa Koseva, razoracan i bijesan. Mozda sam i ja previse ocekivao od nas pa je sve to moralo izaci iz mene nekako, bog sami zna koliko sam godina zivota veceras izgubio.

Dali neki igraci igraju samo da "odrade" ovu Evropu jer znaju da idu iz Zelje kada ispadnemo? Dali smo krenuli tim pogresnim putem stabilizacije za koju su ti dugorocno krucijalni dobri rezultati jer bez njih nemas ni sponzora niti mozes prodati koga i zaraditi? Dali smo jedini tim na **** zemaljskoj kugli koji nema covjeka da jednu **** loptu u 16 ubaci kako bog zapovjeda? Dali oni to uopste i vjezbaju na treninzima? Dali mi imamo ikakvo drugo rjesenje za bunker osim nabijanja lopte samo da nije kod mene? ...

Hejbet pitanja a nigdje odgovora, nemam snage da analiziram tekmu jer imam osjecaj da cu razlupat ovu tastaturu il` sebi od glavu ili prvom koji udje u sobu i pozali se kako ga glasno lupanje/tipkanje po tastaturi budi.

Crnogorci? Smijesni, al` njih boli qrc, njima i ispasti ovdje nije sramota.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 04 jul 2014, 00:38

Sa ovim igračkim kadrom daj Bože da u sljedećoj sezoni izborimo opet Evropu, volio bih da nije tako ali tanki smo , puno vaznih igrača je otislo i sad će se teško naći zamjena..Zeljković vcrs očajan, preko 10 lopti je bezze ispucao sa našeg terena do njihovog golmana.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 04 jul 2014, 00:39

Pa nije bas sve tako crno kako pisete.Prvo ,mislim da cete sigurno proci ove crnogorce,drugo ,to sto niste tjelesno spremni zs svih 90 minuta je normalno jer prakticno ekipa je jos u pripremama.Oni vam nisu napravili sansu a vi niste imali srece u par navrata.Da ste zabili 2 komada sada bi ih dizali u nebesa.Stanic je po meni extra igrac ako sr nastavi ovako razvijat.Eto cisto moje misljenje sa strane.Sretno u uzvratu i ponavljam 100 % prolazite i bice vam dovoljan 1 gol.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 jul 2014, 00:42

Elegant je napisao/la:Ja cu iznjeti svoje misljenje pa ako se neko slaze OK a ako ne, nema problema ali ...

Ovaj klub je pao na niske grane radi jako losih poteza uprave, pojedinih ljudi i besparice.Meni je muka price o "nasoj djeci" sta se bez veze lazem kad vidimo da oni ne mogu meda na kasiku a treba da igraju u prvom timu. Ne znam fakat sta vise izvodi i Amar samo neka suplja prica, on pokusava da sakrije probleme time ali ne ide, prodajemo lafo neke igrace, a meni se cini da idu đaba. Gdje su pare od Sehica, sto ne idu kod turaka ili uefa, da se to rijesi. Klub nema jedno jedinog sponzora da valja, da ne pricamo o generalnom, pa sta rade ti ljudi iz uprave? Kad je prosao SBF, jesu li rekli da su postigli neke dogovore, gdje su ti dogovori, ne trabaju nam arapi i arene, gluposti, daj neka nađu neku firmu, kompaniju da bude sponzor da se imaju bilo kakve pare.

Kakva crna djeca i potrosni polovanjaci, sreca pa je ramazan inace bi Jamak, Svraka trcali sa 3 promila u krvi i stekom u plucima.

:plac:
:o :shock: Ništa Amar ne izvodi, niti šupljira - vec fino covjek neki dan objasni i da PARA NEMA ;) i da se moramo okrenuti domacem omladinskom pogonu....zato i jest angažovan Adžem jer je covjek godinama radio sa njima u mlađim kategorijama.
Fino je Amar naglasio da nismo jaki kao ranijih sezone, da se ne furamo i ložimo na neke titulu, da moramo "stegnuti kaiš" jer nam druge nama, da vracamo dugove (prošle sezone je vraceni preko milion KM duga), a za dvije godine bi mogli izaci na 0 po pitanju dugova....to je njegova procjena.
Mi nemamo svog Tana da pljune svotu od 3-4 miliona i da završimo brzo neke stvari...nema :!: odakle :?:

Za Šehu smo sve predali UEFI i cekamo odluku to jest ispaltu od tih turskih smradova.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 jul 2014, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 04 jul 2014, 00:42

stvarno je Turkovic mogao bolje, ocekivao sam vise, al' slabo, mozda jer mu je prva utakmica, no nije bitno, nadam se da ce se pokazati kako treba u Petrovcu...

mogu se oni proci da su glave bile malo hladnije i da se par dobrih sansi iskoristilo (na pamet mi pada ona Stanina iz prvog poluvremena i onih par sansi koje su bile izblokirane u drugom) te da je nesto od onih prizemnih izbacaja valjalo, samo smireno i polako, nemamo sta izgubiti :) VTŽ

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 04 jul 2014, 00:43

zrinja05 je napisao/la:Pa nije bas sve tako crno kako pisete.Prvo ,mislim da cete sigurno proci ove crnogorce,drugo ,to sto niste tjelesno spremni zs svih 90 minuta je normalno jer prakticno ekipa je jos u pripremama.Oni vam nisu napravili sansu a vi niste imali srece u par navrata.Da ste zabili 2 komada sada bi ih dizali u nebesa.Stanic je po meni extra igrac ako sr nastavi ovako razvijat.Eto cisto moje misljenje sa strane.Sretno u uzvratu i ponavljam 100 % prolazite i bice vam dovoljan 1 gol.

hvala prijatelju, zivio i sretno protiv zmajceka :thumbup:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 04 jul 2014, 00:43

Mene najvise nervira sto niko nema muda da **** loptu osuta sa 15,20,25 metara.Uvijek neka preseravanja sa nekim bezpotrebnim dodavanjima i zavlacenjima u kazneni.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 04 jul 2014, 00:44

ma ko da je Tan riješenje uopce. pljuno je njima 3 mil pa dovode igrace iz makedonije, sigurno neki dobar menader pa sve makedonci fol dolaze kod nas. peru ljudi pare. to ti nije neko mjerilo.mogu se pare naci i bez Tana.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 jul 2014, 00:45

Možda budemo prva ekipa iz bosne koja je izbacila crnogorce, jadno bgm.

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 04 jul 2014, 00:47

Da smo kojim slučajem večeras iskoristili jednu-dvije od ove 4 100%-tne sanse, svi bismo govorili da smo super odigrali, takticki priveli utakmicu i dobro igrali odbranu jer Lovcen i nije imao neke sanse.

Ne smije se poreci da je fizicka spremnost losa, ali isto tako da smo imali nekoliko super sansi, sad to sto su neke od njih proizasle iz njihovih greski (ukradene lopte), to je druga stvar. Isto tako treba uzeti u obzir da je ovo prva zvanicna utakmica sa Adzemom i da smo svi bili prenabrijani, nas "zeleni" mentalitet.

Jednostavno rezultat otvoren za obe ekipe, mozda dlaku bolji po nas jer nismo primili gol niti dozvolili neku njihovu super sansu, a uz malo sigurniji pristup i malo vise trcanja mozemo tamo postici gol (ovdje nam je dlaka falila, ma koliko lose igrali).

Istina da je politika kluba losa, jer stalnom prodajom super igraca za nase uslove, nigdje nema drugih ulaganja osim vracanja dugova, dakle kroz posljednjih nekoliko godina, saniraju se rupe, a evo mi im dajemo drugu sansu jer dok su titule tu, sve je ok. Dakle ma ko bio u nasoj upravi, Zeljo posljednje 2 decenije vodi katastrofalnu politiku jer napretka nema.

FORZA ZELJO!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 04 jul 2014, 00:47

Mene je prilično iznenadila ova nova igra. Duge lopte, nabacivanja, bez dosadašnje strpljive igre, veoma ofanzivno preskačući sredinu, ostavljanje stopera samih kad svi krenu gore, što može biti opasno da se primi go iz kontre. Neznam , možda se treba naviknuti. Igrači su stvarno dali sve od sebe i htjeli su pobjedu. Realno smo je i zaslužili, možda i 2 razlike, ali opet ostao je neki loš utisak o manjku kvaliteta, vjerovatno a meni se čini da nam fali i snage. Valjda čemo u Petrovcu imati i nešto tog faktora sreče jer su ovi Crnogorci, vidi se iskusna ekipa i bit če gutavo sa ovakvom igrom posebno što če oni igrati skroz drugačije i baciti sve u napad. Neznam...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 04 jul 2014, 00:48

kao sto sam danas nekad rekao sto se tice crnogoraca to je taj balkanski mentalitet prije ces izbacit milan sevillu nego neku balkansku ekipu tako ti je to moj jarane.... i mi smo zetu unakazili ovdje njima jedan sut jedan gol iz prekida a u cg smo ih ubili dok smo imali snage bez fizicke spreme dolje tesko da ces sta moci, tesko boga mi... nisam tip koji provocira, mada eto veceras se vidjelo da mladi igraci ne mogu ovo iznijet rano je to za mlade igrace stana jako dobar igrac da bogdo ostane ali pod uslovom da mu nadjete jos par igraca skim ce moci igrati... ostalo taraba, kod vas u upravi nesto nije uredu iskren da budem i tako da ima krimosa i tala oko love sa ovakvim redosljedom dogadjaja i igrom necete dugo jos pogotovo ako jos ode tomic i jos koji iskusniji igrac, onda vas nigdje nema zato je na vama da upravu pritisnete ... BOLJI JE DINO OD OVOG ADZEMA
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 04 jul 2014, 00:48

Sutra dublja analiza kad se glava ohladi. Igra nije bila na zeljenom nivou, ali opet je bilo sansi. Tomic, Stanic, Turkovic, Bucan, Sadikovic-stativa. Da je bilo sta od toga uslo sad bih mogao ruku dat da idemo u 2. pretkolo, ovako valja odradit gostovanje i pametnom igrom osigurat prolaz jer smo za klasu bolji od njih. Previse se bunarilo na Turkovica, premalo igralo na sredini, Tomic usamljen u kreiranju akcija, Jamak mora igrati ispred Sadikovica, a Svraka dobijat vise od 7 minuta. Ne mozemo biti zadovoljni, ali nije ovo ni bauk, poslije ovih 90 minuta siguran sam da Lovcen nije ekipa koja moze dominirati na terenu i stvarati sanse, opet trebamo nametnuti svoju igru i sa jednim-dva gola proci dalje. Volim te Zeljo!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 jul 2014, 00:50

Daleko od dobrog ali nije katastrofa. Realno je da nam Lovćen nije šanse napravio. Mi smo imali par prilika gdje smo morali dati barem jedan gol ali eto nismo, nadam se da ćemo imati bolju realizaciju u uzvratu. Igra k'o igra očajno za gledanje, čini mi se da su nam još uvijek teške noge nakon priprema. Moram napomenuti da mi je lično više muka što gledam kako niko ne smije opucati loptu van kaznenog, nego sve nešta il' hoće da uđu sa njom ili kako na prazan da ga daju.

Dosta raje na tekmi je prozivalo Adžema, ali hajde ipak da sačekamo revanš pa onda šta bude. ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

fening
Kontakt:

Post Postao/la fening » 04 jul 2014, 00:50

emirati je napisao/la:ma ko da je Tan riješenje uopce. pljuno je njima 3 mil pa dovode igrace iz makedonije, sigurno neki dobar menader pa sve makedonci fol dolaze kod nas. peru ljudi pare. to ti nije neko mjerilo.mogu se pare naci i bez Tana.
Jadan ti,samo se tjesi za koji mjesec ce ti sve biti jasnije a svakom pametnom je i sada jasno kako stvari stoje :wave:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 jul 2014, 00:51

Svi trebaju Stani na instrukcije o kondiciji....
Željeznicar za život cijeli !

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 04 jul 2014, 00:52

Teške noge kod igrača, pritisak, uloga favorita su učinili svoje. I sa tim smo bili daleko bolji tim i bolje smo stajali na terenu, ali sreća nas nije pogledala.
Falilo je tu i bezobrazluka da se šuta sa 20-25m, ali šta je bilo bilo je. Sad nam odgovara u CG sve osim poraza

Mislio sam da je Sadiković dao gol :mrgreen:

Turković će biti dobar napadač ali treba podršku Stanića i Bučana, koji su bar po formaciji, trebali igrati nešto ofanzivnije nego što su odigrali..
Stanićevi driblinzi za šansu :thumbup: Realizacija :thumbdown:
Ja te volim, volim Željo..

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 04 jul 2014, 00:53

terabajt je napisao/la:Jel i jedan naš klub poslije rata prosao u evropi nekog crnogorskog ??
Jest listica prosla Zetu prije 10-ak godina,dok se Zeta jos takmicila u ligi SiCG,dok su Sarajevo i Borac ispali od Zete odnosno Celika iz Niksica

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, b00t, Levin, Taree, TheTruth34 i 104 gosta.