amateri prijatelju, ništa drugoKevin je napisao/la:šta je bola ovo Željovci???????
ja došao da vidim rezultat 0:0
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Šta je to nemoguće odbranio?jahija je napisao/la:2 liga tisu misu da ti je docekat da ti klub udje konacno u pl, a da ne govorimo o evropskom takmicenju, ova ekipa lovcena nimalo nije naivna nasi su imali sansi ali golman brani nemoguce i odbrana sve cisti i pogadja ih lopta uvjek, a oras igrati da ne primis gol, lakse je njima bilo nego nama svakako, a u revansu sam uvjeren u nas prolazak u to sam siguran 100 % iako ova ekipa lovcena sve jablani nimalo nisu bezazleni.fukarezv je napisao/la:Cirkusu od ekipe vi ne mozete dati gol za 90 minuta![]()
![]()
![]()
![]()
Tanki ste k'o rizla

Šta si ti gledao

F.K. SARAJEVO
- 1988risha
- Kontakt:
Ko god prođe u drugo kolo,biće nezasluženo
Biće vruće u Petrovcu u okršaju ova 2 amaterska kluba

Biće vruće u Petrovcu u okršaju ova 2 amaterska kluba

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Grijesis, ne provociram....samo konstatujem....i jos jednom, sramota, vi predstavljate drzavu BiH, a pola igraca vam se veceras setalo po terenu....vise je presao Radonjic u onom trenerskom prostoru nego npr. br.7 Bucan...jel to provokacija?zeljocity je napisao/la:Stvarno ako je cilj provocirat bolje nemoj ni pisat i jos spominjat neke Dudelnage koje su izbacile Zrinjski. Hvala.Skver je napisao/la:Sva sreca pa niste izvukli u ovom pretkolu Dudelange, ljudi bi vas razvalili koliko ste losi, a nedo Bog da vam je Koper doso", dobili bi vise komada nego onaj crnogorski Celik.....ovo je sramota za BiH fudbal, pola igraca vam je veceras prosetalo po terenu......ugledajte se na Siroki Brijeg...ljudi su za vas institucija u svakom smislu.
🔴⚫️
sto amateri ? da smo zabili 1 gol iz 6 izglednih sansi 1 na 1 s golmanom, sad bi pisao kako Željo dobro igra.fedeltafrotta je napisao/la:amateri prijatelju, ništa drugoKevin je napisao/la:šta je bola ovo Željovci???????
ja došao da vidim rezultat 0:0
Zeljeznicaru zelim da odigra bolje u revansu i nekako izbori nastavak takmicenja. Utakmica katastrofalna, i publika je izdala Plave na neki nacin. Nedostatak Zole i Hodzica ocigledan, medjutim to je cijena opstajanja i razvijanja kluba- prodajes najbolje a sa ovim sto ostanu pokusavas nesto. Sretno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
navedi tih 1 na 1, 6 prilika majke tiemirati je napisao/la: sto amateri ? da smo zabili 1 gol iz 6 izglednih sansi 1 na 1 s golmanom, sad bi pisao kako Željo dobro igra.

-
- Kontakt:
Za ovog Nedu Turkovića sam ja Patrick Kluivert i to kad me debelo podcijene.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Donesi sliku pa da te registrujemo.Vandelanoite je napisao/la:Za ovog Nedu Turkovića sam ja Patrick Kluivert i to kad me debelo podcijene.
stativa sadikovica, dvije sanse stanica, jedna bucan, i na kraju sansa nisam vidio ko je pucao. samo stativa koja je pogodane je bila dovoljna da im slozimo tri komada, sto cemo uraditi u cg. da smo igrali lose drugo pol. jesmo.rammstein je napisao/la:navedi tih 1 na 1, 6 prilika majke tiemirati je napisao/la: sto amateri ? da smo zabili 1 gol iz 6 izglednih sansi 1 na 1 s golmanom, sad bi pisao kako Željo dobro igra.
-
- Kontakt:
Zakasnili ste mogo sam vas izvuć protiv ovog Cetinja pa da vidite malo i prave Evrope sad me stid da nastupam za ovu bruku.terabajt je napisao/la:Donesi sliku pa da te registrujemo.Vandelanoite je napisao/la:Za ovog Nedu Turkovića sam ja Patrick Kluivert i to kad me debelo podcijene.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Realno nasa liga i nije jaca od crnogorske. Po cemu bi i bila? Ni malo naivna ekipa, dosla da se brani, disciplinovano svi iza lopte svo vrjeme. Uspjeli su. Zeljo imao 4-5 odlicnih sansi, nije se dalo. Glavu gore, vidjelo se da smo bolji, moze se dole dobiti. Ovi padobrani i nisu gledali utakmicu, djecurlija od 16 god, koja je davno unistila forum (ne razumiju smisao te rijeci).
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
drug, nebih da ti kvarim ushićenje, aliemirati je napisao/la:
stativa sadikovica, dvije sanse stanica, jedna bucan, i na kraju sansa nisam vidio ko je pucao. samo stativa koja je pogodane je bila dovoljna da im slozimo tri komada, sto cemo uraditi u cg. da smo igrali lose drugo pol. jesmo.
stativa sadikovica je bio sut sa 15-ak metara il malo blize a ne 1 na 1 al da je bila prilika bila je
koje dvije sanse stanica? ja se sjecam jedne sanse gdje je sutirao preko semafora i to nije 1 na 1 nego 1 na 2 + golman
bucan imao jedan sut sa 15-ak metara direkt u golmana i drugi sut van 16 pored gola u 90'
jedina PRAVA 100% PRILIKA je bila ona turkovica sa 5 metara glavom
Mi smo katastrofa. Vezni red nemamo nikako, Turković duela nije dobio. Veći dio utakmice se svodio na dodavanje izmedju Bogdanovića i Zeljkovica. Adzem ko navijacica. Mali Sadikovic jedini nešto pokušavao i jedini može dobiti prolaznu ocjenu.
NO PYRO NO PARTY
stanic je pobaco dvojicu i sam 1 na 1 bio s golmanom da bira gdje ce da puca. nebitno je uopce jel 1na1 bilo je 5-6 odlicnih sansi za gol.ovi crnogorci nisu centra presli, ne znam sta nekom nije jasno. niti smo mi real madrid niti su oni sarajevo pa da ih kantamo.rammstein je napisao/la:drug, nebih da ti kvarim ushićenje, aliemirati je napisao/la:
stativa sadikovica, dvije sanse stanica, jedna bucan, i na kraju sansa nisam vidio ko je pucao. samo stativa koja je pogodane je bila dovoljna da im slozimo tri komada, sto cemo uraditi u cg. da smo igrali lose drugo pol. jesmo.
stativa sadikovica je bio sut sa 15-ak metara il malo blize a ne 1 na 1 al da je bila prilika bila je
koje dvije sanse stanica? ja se sjecam jedne sanse gdje je sutirao preko semafora i to nije 1 na 1 nego 1 na 2 + golman
bucan imao jedan sut sa 15-ak metara direkt u golmana i drugi sut van 16 pored gola u 90'
jedina PRAVA 100% PRILIKA je bila ona turkovica sa 5 metara glavom
slabo je ovo, jako slabo
igraci nisu kondiciono spremni
Adžeme zategni to, inace nas ceka teška sezona

igraci nisu kondiciono spremni

Adžeme zategni to, inace nas ceka teška sezona
Bogami fali nam Lazar i to pofino, ovaj Nedo je krampa teška jer da smo imali večeras špica bar bi jedno ubacivanje sa strane u go skreno, što se igre tiče napravili smo više šansi za ovu utakmicu nego za prošlu polusezonu, i samo da nam je Hodžić ostao dao mi momak 40 golova za sezonu, al eto, ovi su evidentno gori od nas, oni sad trebaju gol moraju dole se malo otvoriti, ja očekujem prolaz iskren da budem, jes da smo tanki al đetići su još tanji
-
- Kontakt:
aco kakvo je tvoje vidjenje tekme ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Jamak mora početi u revanšu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.